172102
  • Deniboj
    Röviden és nyirbálva:

Azért unlockolódott néhány ember fegyvere, mert

a.) Egyes információk szerint valaki meghekkelte a Master-Servert, és különböző dolgokat manipulált. Nem ellenőrzütt forrás.

b.) egy másik forrás szerint ez egy bug az új Server Admin programban.

Jelenleg nem tudnak semmi pontosat, de rajta vannak...
  • Hysteria
    vagyis forditsatok le magatoknak en csak angolul tudok az megva :)
  • Hysteria
    ujabb forditast kérnék

Ein Forum-Post von zero2zero sorgte für Aufsehen:

Well, what a wonderful few days it has been. Since EA didn't take the time to respond (or maybe even read) our emails about various stats-server security holes, it clearly showed us how much they care. Therefore, we came to the conclusion that modifying 5 million accounts wouldn't be that big of a deal.

That being said, accounts with ids from 40,000,000 to 45,000,000 now have all of their weapons unlocked.

What will be next week? Perhaps we'll give everyone their Distinguished Service Medal, or maybe we'll elevate everyone to the rank of Sergeant Major.

The ball's in your court, EA. Time's up at the buzzer, how well will you play?

--------------------------

In diesem Post Dokumentiert zero2zero, dass er, Aufgrund des schlechten Supports seitens EA (bezüglich einiger Sicherheitslücken auf den Stats-Servern), 5 Mio. Accounts geändert hat. Und zwar alle accounts deren ID zwischen 40.000.000 und 45.000.000 liegt.
    Desweiteren droht er, in der nächsten Woche den Spielern unterschiedliche Medaillien zu geben oder jeden zum SERGEANT MAJOR zu befördern.

Auch wenn dieser Post ein Fake sein sollte (was ich eher weniger glaube) liegt die Vermutung sehr nahe, dass ein Hacker am Werk war, da Ben Smith genau auf diesen Post angesprungen ist.

News sended by: JimKnopf1978
  • gameplusz
    Az lenne a legjobb, ha találgatnál... Előbb-utóbb csak sikerül...

5723-6847-FG45-87GH

Ez már kilőve...
  • fr3ddy14
    lolkabolka
    ezt nemérted
    inkábbne szólalj meg
  • Gabe18
    Hát akitől elkértél most három betüt,attól majd 2-3 nap mulva elkérsz még hármat,hátha addig kimegy a fejéből hogy adott már meg.Aztán még hármat,stb... Igy lassan csak összejön egy egész....
  • fr3ddy14
    bakker, egy kibaszott cdkey kéne :DDD
  • fr3ddy14
    okSA
  • gameplusz
    Jah, koldusoknak mindenképp kijön egy százasból a reggeli... (csak mondom, nem rád értem a koldust)
  • fr3ddy14
    jólenne ha lenne á zsém
    de nincs :D
    egy száas elég rá?
  • haxoror
    Ha már rankmániás vagy nem egyszerűbb megvenni? :)
  • fr3ddy14
    starfishel játszottam a hu szerveren ő tanusíthatja hogy ott voltam
  • fr3ddy14
    van egy jó megoldásom cdkeyre, de cask addíg használhato amíg ki nem lépsz a játékból:

na, sg poggyásztól elkértem a cdkulcsának az utolsó 3számát, amit úgy csináltam meg hogy: hexeditorral átszerkesztettem erre a 3számra a cdkygenerátor utolsó 3számát, met az minden cdkeynel ugyanaz megegyező volt a 3betű, és generáltam egy cdkulcsot. felmentem rankedokra, us, eu, hu és ment de csak addíg amíg ki nem léptem
    aztán próbálkoztam de már nem sikerült :(
  • haxoror
    Ha tök vízszsintesen repülsz akkor a bomba a célkereszt függőleges vonaljának az aljára esik de ugye a zavartalan repülés nem mindig (gyk soha sem) jön össze szal ráérzésre rutinból megy.
    Minél meredekebb szögben repülsz a célra annál valószínűbb hogy vmit eltalálsz.
    Stuka powa :)
  • Starfish
    Gyakorlat teszi a mestert, avagy, ki mint vet úgy nem talál.
  • haxoror
    Nem, a franciák nem terroristák hanem buzik, ezt mindenki tudja :DD
  • Sanko
    tényleg...hova?
  • Nauron
    ez kb olyan kérdés mint pl a helivel hova kell célozni h találjon..........
  • bigapó
    most lehet, hogy láma kérdés, de ezt honnan lehet tudni? mármint, hogy mikor kell oldani? találomra megy? repcsi-szimulátorban is van jelző
    (még nem játszottam, csak a demoval:))
  • bigapó
    bocs, de ez benne van a teljes FAQ-ban.

Single player játék több mint 16 bottal

Ehhez meg kell változtatnod a '...\Battlefield 2\mods\bf2\AI\AIDefault.ai' file alábbi 3 sorát:

aiSettings.setMaxNBots 64
    aiSettings.maxBotsIncludeHumans 1
    aiSettings.setBotSkill 0.4

32 'expert' bot elleni játékhoz pl a következő sorok kellenek a fenti 3 sor helyett:

aiSettings.overrideMenuSettings 1
    aiSettings.setMaxNBots 32
    aiSettings.maxBotsIncludeHumans 0
    aiSettings.setBotSkill 1.0

(Ez szerepel is a file-ban, csak elé van írva a 'rem' parancs, ami mindössze annyit tesz, hogy azokat a kódsorokat nem olvassa be és futtatja a program.)

vagy nem ezt kérdezted? :)
  • Sanko
    ...persze a profik tudnak speciális hajós-horgászós kötéseket amik még könnyebben oldódhatnak....de ezeket titok fedi!

de szerintem így meg vesztenek egy csomó időt mert el kell távolítani oldás elött a titok fedőt....

de ők tudják....
  • TDC Geronimo
    egyelőre n nélkül! Ahhoj jóvótam-e?
  • Sanko
    ő.....hát ez attól függ....ügye....hogy milyen gyorsan tudsz oldani.
    ha masnira volt kötve a bomba egyszerű...de ha dupla csomó akkor nehezebb az oldás...
    ezért én a hangárban mindig kérem a személyzetett MASNIRA kössék a bombát hogy könnyű legyen oldani...
  • Nauron
    ez fogos kérdés ezt csak az igazán okos emberek tudják megmondani/pl.lac coo(:P)/
  • Nauron
    lol ez a topik mindig megnevettet:P
  • rohadt alma
    Ha a pilota bombázni akar honnan tudja mikor oldja ki a bombát?Mert ha egy másik repülöt kell lelöni akkor olyan egyértelmüen jelzi mikor kell a rakétát indítani de mi van a bombákkal ?
  • lac coo
    Csak nem ő volt a lúdas ? :-DDD
    És mindjárt rám fogjátok....
  • Yan
    Ezt mé nem banolták még?
    vagy ez is vkinek a vkije?
    (akkor viszont most én kapok büntit)
  • Gabe18
    Egyszerűen hihetetlen hogy minden nap azt tapasztalom hogy az amerikai oldalra pár kör alatt 2x annyi játékos áll mint az ellenfélhez.Az előbb is egy kör lement egyenlő aránnyal,a következőben már Kina 10,USA 20 player.Fantasztikus élmény mondhatom...
    Arról meg megvan a véleményem hogy aki bejön egy szereverre és 10-19-es aránynál beáll huszadiknak.
  • Pharaoh
    olyan szerintem nincsen
  • fr3ddy14
    valaki nem adná el a cdkulcsát ha még nem regelte be??
  • Cobra.
    Szerintem hibás, amiről installálni akarod a játékot.
  • csiga88
    légyszi írjatok mert már nem bírom tovább
  • csiga88
    Hali! valaki nem tudja miért ír ki a gép telepítés közben ilyen szövegeket:MD5Error:C:/program files/EA games/battlefield 2/mods/bf2/levels/dalian plant/client.zip ? Ha valaki tudja légyszi szóljon!!!
  • Cobra.
    outpost: talán az állomás jó rá (előretolt helyőrség gondolom nem férne ki )
    frag grenade: repeszgránát
    az assistos szövegek már húzósabbak, sose voltam jó fogalmazásból
  • gameplusz
    Nah, aki ezeket lefordítja, az benne lesz a fordítás készítők részében, a külön köszönet részben.

Szóval:

outpost (single player 64-es pálya neve mellett)
    frag grenate
    You got a driver kill assist!
    You got a kill damage assist!
    capture assist
    You got a neutralize assist point!

Majd még ha valami nem megy, akkor holnap szólok.
  • tubifex
    Vegre lesz autobalance magyar rankedeken. DonC
  • tubifex
    hat ha SD akkor nem valami eros gep lehet. szerintem nem nagy a valoszinusege.
  • Gebein
    Sziasztok
    Lenne egy Láma kérdésem:
    512 SD rammon futna a BF2

előre is köszönöm.
  • tubifex
    ki uzemelteti a magyar pablik szervereket?