172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
AvRs Wolfguy #28913 Lenne egy NAGYON FONTOS kérdésem: Hogy tudom az accaunt nevét megváltoztatni hogy az eddig megszerzett 5000 pontom megmaradjon??? Plíz sürgős!! -
Mester01 #28912 Nem kell valakinek eredeti CoD+SoF2+Red Alert 2+Haegemonia Eredeti CD key? egy BF2ert barmit:) -
nem jó az alt+enter pedig a vinampná műxik de mi a faszom van ezzel a dezertkombáttal hogy csak elcsúszott ablakban megy
-
Haxorortól lopva:
unlock :D
-
ACE #28909 Én elcserélem, de ha egyszer is meglátom a CDkey in USE üzenetet, megyek a lakcímedre és csinálok a nyelvedből nyakkendőt! :D -
Mester01 #28908 Akor nem csak nekem van igy... -
ja elmennek annyukba. multkor voltam amcsi szerveren, haver jön velem szembe, megáll, beírom h need pickup, erre bazz elindul, keresztülgázol rajtam, elkezd fuck olgatni h mér állok oda azt kirugat...lol -
En nem aggodok, aki rendesen a dolgozo nepet szolgalja, az mire hazaer, mar biztos osszekalapaljak :).Mert mi kis senkik itt Magyarorszagon, nem szamitunk nekik, ha jol osztol szorzol, naluk meg kint, odaat a paradicsomban kemenyen ejjel van, de mire fel jo ott is a nap, mar mukodni fog az tuti :)
Ha nem akkor mar perlik is oket a raero fiatalok :)
-
Én évente veszek kb. 10-et , a BF2 pont belefért :-DDDD
HL2-őt meg nem találok sehol :-P -
de igen bele számoltam :) -
alt + enter asszem
-
A WWIIONLINE-t ugye nem számítottad bele? :)
Az én statom jobb: RTCW, BF1942, BF2. Tehát 2 évente 1 gém. :) -
komolyan má lol h mit csinálnak ezek...kiadnak egy szar peccset, amit aztán olyan hotfix-el javítanak amit nem lehet normálisan felinstallálni, most meg ez...EA rulz -
bekapcsoltam a dezertkombatot de csak ablakba lehet vele jáccani és azis elvan csúszva a jobb alsó sarokba mivel lehet tjjes képernyőre rakni lécci
-
rólam se hiszik el hogy csak legális game-val játszok :)
pedig 2 év alatt 2db játékot megvenni nem volt nagy mutatvány :) -
Hát nem vettem volna meg valszeg nem fikáznám...
De így van alapom rá mert ismerem:-DDDD -
pontosan melyik szot nem erted :)
no deal, too late, igy jobb ? :)
-
Szted ki fogja elhinni, hogy pont egy ősbf2fikázós (te) megvette a gémet? :) -
Majd meghekkelik megint !
:-DDDDD
Monjuk most már ponszámmal eggyütt :-O -
Poggyász #28894 Ha jól értem a közleményt, akkor pontszám alapján nézik hogy hány unlock-od volt és újra rákérdez login után. Aki elégedetlen volt a választott fegyverrel, még jól is járt így.
Many users logged into Battlefield 2 today to discover that they had access to all of the game's weapons unlocked in their profile. We have fixed the root issue that caused this to occur and by tomorrow morning all users will return to having access only to the weapons which they had earned. Once our solution is in place, if you find that you do not have access to weapons appropriate to your in-game rank, please direct inquiries to the Support sites linked below. In some cases users may be prompted to re-select the Unlock weapons that they are eligible for (if you are eligible for two weapons you will get to choose the two you wish to have unlocked).
Users in the U.S., please visit http://eatech.custhelp.com to report your technical issue and one of our Support representatives will help you out ASAP.
-
Ezt nem értem.... -
most mindenkinek kiirja h the server refused the connection? -
semmi vész elő a bf42őt aszt úgyis rég nyomtam fájnölt és ahhoz még az ASE is műxik
-
Ahh ez jo uzlet, bele is mennek, ha nem lenne bf-em :( a haverom is tegnap vette meg, hogy miert nem irtad elobb :(
-
Gyári BF2-met még használatlan lemezzel elcserélném HL2-re ! -
Meg az a kerdes merul fel bennem, ha unlockoltak a fegyverem, gondolom, nem voltak annyira jo fiuk, el is mentettek kinek mi volt eredetileg :)
Tehat, ha visszaallitjak majd a normalis allapotot, egyszeruen pont alapjan kinek hany fegyvere lehet unlockolt, akkor tuti az osszes emberke aki beleesett ebbe a mennyei aldasba ujbol valaszthatja melyik fegyveret szeretne valasztani.
Vagy fogjak a backupot visszatoltik egy masik szerverre onnan kinyerik az infot, es az alapjan mindenki visszakapja az eredeti fegyveret, en az elobbinek orulnek jobban :)
-
Fasza. Éljen a jövő... -
Rafia #28886 Válts át write-only üzemmódról és olvass vissza kicsit -
szaharin #28885 nah jo megnyugodtam hogy akkor masnak sem:) -
csabito #28884 Hekkelik vagy hegesztik az account szervert. Próbáld később! -
Rafia #28883 Nem megy a game, hála a központi bejelentkezős mechanizmusnak. Ami persze alapvetően egy f@szság, mint ahogy az egész ranked system és a statok is. Valójában egy vagyont érő adatbázist kreálunk az EA-nek a játék szokásainkkal, amiket persze szorgalmasan loggol és majd árul a hw gyártóknak. Ha meg lerohad a szerver akkor no game, hiába van napközben időd rá. -
szaharin #28882 valaki valaszoljon legyszives, 3szor probaltam egymas utan belepni es mindig ezt irta ki. -
szaharin #28881 the server refused the connection!!!nem tudok belepni az accountomba!!!!!!ez miert van?valaki lecci valaszoljonn. -
"...Terrorizmust meg hagyjuk ... nem ide tartozik ... különben is, az USA a világ legnagyobb terrorista állama ..."
-
haxoror #28879 Korábban írták hogy ha nincs autobalance akkor a szerverre fellépők automatikusan amcsi oldalra kerülnek, én ha belépek rögtön nyomok egy tab-ot hogy hol vannak kevesebben (99% MEC vagy kína) és oda állok, nekem csak jó mert AK rulez az M16 egy rakás hulladék :) -
Én már csak elvből is mindig olyan csapatba állok, ahol kevesebben vannak ... de ha lehet mindig MEC vagy Kinai oldalra .. az amcsi cuccokat egyszerűen nem szeretem ... de mivel olyan nagy amerikamánia van, valszeg ezért áll mindenki az amcsi oldalra ...
Terrorizmust meg hagyjuk ... nem ide tartozik ... különben is, az USA a világ legnagyobb terrorista állama ... -
Akkor a jelek szerint, megy az update EA oldalon, kosz az infot, igy legalabb csak a te idegeid lattak a karat :)
de mielott ennyi felesleges munkat vegeztelm miert nem kerdezel meg mast mukodik-e ?
egyszerubb megoldas es a jatekod is megmarad :)
-
Ja ami lemaradt. Próbálkoztam új accountot létrehozni. Sikertelenül. És 1.02-re patch-elve a játék... -
Nem működnek az auth serverek :( -
Nem lehet, hogy a tul nagy onerzeto, amerikai es amerikai barat jatekosok, meg jo hogy nem allnak at a MEC oldalra, mert azonositjak oket a terorristakkal :)
Pedig mennyivel jobb veluk lenni, ha csak abbol kiindulok a bena amerikai egyenruha a jatekban szinte vilagit :)
A masik resze meg ami kozre jatszik szerintem, JAJ DE UTALOM a ... nyelvu dumat, atallitani meg nem tudjak, igy maradnak az amcsik :)