172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
dehogy erted...erted?
-
Ti melyik szerverre jártok? Vagy nincs SG kitüntetett szerver, megy mindenki ahol talál? -
Akkor mindent értek! Nekem feltartott kézzel ki kellett volna ugranom a tankból, és ordítva elrohanni 

Ehh, öreg vagyok én már ehhez
-
csabito #28950 Erre nem harap a pb? -
Hat ott a forras oldala, ahonnan az info van, tehat meg tudom nezni, papir nelkul is?:) na jo hagyjuk, nem kell nekem mindent es mindenkit ertenem :)
-
Mire mire, az egy rablotamadas. azt jelenti szallj ki abbol a roh*dt tankbol, vagy eled veti magat :)
-
Az mire jó, hogy a csapattárs ugrál a tank előtt, de be nem száll hiába állok le, mikor meg elindulok újra elémugrik és eltaposom, utána meg bűntetni akarja a commandert, és ezt 2x egymás után! Biztos bennem van a hiba, de ez nem maszkolható megszakítást okozott a tudatfolyamomban :DDDDDDDDDDDDD -
C:\Documents and Settings\NEVED\My Documents\Battlefield 2\Profiles\0001
Itt modosithatod a nevedet,csak nyisd meg notepaddal a Profile.con file-t -
rigo28 #28945 Ok, de megold6ó? -
haxoror #28944 Azt azért jobb ha tudod hogy az assault unlockos fegyverén nincs gránátvető (sztem pont a gránát az erőssége :) -
rigo28 #28943 Van megoldás arra, hogy a már unlockolt medic fegyveremet kicseréljem az assault-os unlock fegyverére anélkül, hogy bármilyen problémát okozna!? Légyszi segítsen aki tud rá valamilyen módszert, köszi!
-
vazze minek van a tescos szatyor????es van meg 8 rugod piara...ha fiatal vagy az ivashoz,akkor meg elisszuk mi:)persze az egesz(et)segedre
-
Ez nagyon jó! 
/magyarul nem lehetne??/
thx -
FlatlineHun #28940 De azt sehol nem tudod megnézni, hogy pld a "Distingushed service ribbon"-hoz már csak összesített 10 óra commanderség kell, és megkapod. -
persze nem a beleolt munkadat kicsinyitem le, de nem pont ezert van a bfhq, meg jatek kozben is megtudod nezni, hogy lasd mi van meg ?
Vagy te is szeretsz papiron olavagatni, firkalni ? :)
persze tudom, nem kell hasznalnom, csak tenyleg erdekel :)
-
Csak nem Alfát tisztelhetem személyesen ?! :) 
-
-
könnyen mondod nem neked van tériszonyod 
emlékesztek amikor décében nyivákol a csávó zuhanás közben meg ugye fingik és persze DZSERONÍÍÍÍÍÍÍÍÍMÓÓÓÓÓÓÓ
-
FlatlineHun #28935 Direkt azért csináltam nyomtatható verziót, ahol ikszelheted, hogy egy nagyobb medálból mi van már meg, és így láthatod, hogy mire kell még hajtani... -
FlatlineHun #28934 Csak nézegetni képekkel, vagy kinyomtatni... -
10 másodperc ejtőernyőzésért kapsz egy ilyet:
Sok értelme nincs. :) -
Csinal is valamit, a maga 6 megas meretevel, gondolok itt arra connectal feltoltni adatokkal a tablazatot az account alapjan, vagy csak nezegetni jo ezt a tablazat ? :)
-
ha jól olvasom vannak ojan plecsnik amikért nem kell pontot szerezni csak el kell tölteni bizonyos időt bizonyos dologgal bizonyosan kiirogatom aszt begyüjtöm az ijen bizonyos érmeket
-
FlatlineHun #28930 Azt úgy lehet megszerezni, hogy kiugrasz kb 500 láb magasról.
Amúgy sztaki angol-magyar szótár rulez. :) -
nem is tuttam hogy ejtőernyővel lehet pontot szerezni
-
haxoror #28928 ejtőernyő -
thx a listát fletlájn de nem tudnád magyarra fordítani plz mert pl mit jelent az hogy "parachute"
-
jaja, van 20ezrem, inkább iskolatáskát veszek mint bf2-t, mert akkor a kezembe vihetem a könyveket :D -
csabito #28925 Nem lehet. -
FlatlineHun #28924 Megcsináltam excelben, ha érdekel valakit, van nyomtatható változat is, ahol nyomonkövetheted, hogy mi van meg, illetve melyikhez mi kell még.
http://flatline.freeblog.hu/files/bf2.xls -
AvRs Wolfguy #28923 #28913-re valaki válszt nem tud??
-
huhh, megnyugodtam, én már kibasztam a routerem, ujraraktam a bf2-t :)
ezt pipáld le :) -
Yamee #28921 Jelentem: Beengedett. Működött az ima :) -
Csak 3 sort olvass vissza!!!
-
sziasztok!
Nem tudok felmenni egy szerverre se mert azt irja hogy "the server has refused the connection"
Nem tudom mit tegyek.
PLS segitsetek! -
Ha az EA "megkérné szépen" a hacker team-et, hogy esetleg nem-e állítaná vissza az eredeti állapotot... 5 percen belül nyomhatnánk! LOL!!! -
Yamee #28917 Brühühűűű. Dolgozom, mint gép már egy hete. Most leülnék játszani kicsit, erre ez fogad. Kééész. :( -
Valszeg most fel-alá rohangálnak és próbálják visszaállítani a dolgokat. Meglátjuk mit hoznak össze... -
ti ssem tudtok belepni most accotokba? :) -
ez majd a speciál forszízba lesz :P