172102
  • leveskocka
    dehogy erted...erted?
  • direwolf
    Ti melyik szerverre jártok? Vagy nincs SG kitüntetett szerver, megy mindenki ahol talál?
  • direwolf
    Akkor mindent értek! Nekem feltartott kézzel ki kellett volna ugranom a tankból, és ordítva elrohanni
    Ehh, öreg vagyok én már ehhez
  • csabito
    Erre nem harap a pb?
  • alma2
    Hat ott a forras oldala, ahonnan az info van, tehat meg tudom nezni, papir nelkul is?:) na jo hagyjuk, nem kell nekem mindent es mindenkit ertenem :)
  • alma2
    Mire mire, az egy rablotamadas. azt jelenti szallj ki abbol a roh*dt tankbol, vagy eled veti magat :)
  • direwolf
    Az mire jó, hogy a csapattárs ugrál a tank előtt, de be nem száll hiába állok le, mikor meg elindulok újra elémugrik és eltaposom, utána meg bűntetni akarja a commandert, és ezt 2x egymás után! Biztos bennem van a hiba, de ez nem maszkolható megszakítást okozott a tudatfolyamomban :DDDDDDDDDDDDD
  • SigS
    C:\Documents and Settings\NEVED\My Documents\Battlefield 2\Profiles\0001

Itt modosithatod a nevedet,csak nyisd meg notepaddal a Profile.con file-t
  • rigo28
    Ok, de megold6ó?
  • haxoror
    Azt azért jobb ha tudod hogy az assault unlockos fegyverén nincs gránátvető (sztem pont a gránát az erőssége :)
  • rigo28
    Van megoldás arra, hogy a már unlockolt medic fegyveremet kicseréljem az assault-os unlock fegyverére anélkül, hogy bármilyen problémát okozna!? Légyszi segítsen aki tud rá valamilyen módszert, köszi!
  • leveskocka
    vazze minek van a tescos szatyor????es van meg 8 rugod piara...ha fiatal vagy az ivashoz,akkor meg elisszuk mi:)persze az egesz(et)segedre
  • Crem
    Ez nagyon jó!

/magyarul nem lehetne??/

thx
  • FlatlineHun
    De azt sehol nem tudod megnézni, hogy pld a "Distingushed service ribbon"-hoz már csak összesített 10 óra commanderség kell, és megkapod.
  • alma2
    persze nem a beleolt munkadat kicsinyitem le, de nem pont ezert van a bfhq, meg jatek kozben is megtudod nezni, hogy lasd mi van meg ?
    Vagy te is szeretsz papiron olavagatni, firkalni ? :)
    persze tudom, nem kell hasznalnom, csak tenyleg erdekel :)

• xj700t
    Csak nem Alfát tisztelhetem személyesen ?! :)
  • TDC Geronimo
  • schrank
    könnyen mondod nem neked van tériszonyod
    emlékesztek amikor décében nyivákol a csávó zuhanás közben meg ugye fingik és persze DZSERONÍÍÍÍÍÍÍÍÍMÓÓÓÓÓÓÓ
  • FlatlineHun
    Direkt azért csináltam nyomtatható verziót, ahol ikszelheted, hogy egy nagyobb medálból mi van már meg, és így láthatod, hogy mire kell még hajtani...
  • FlatlineHun
    Csak nézegetni képekkel, vagy kinyomtatni...
  • 0Fritz0
    10 másodperc ejtőernyőzésért kapsz egy ilyet:

Sok értelme nincs. :)
  • alma2
    Csinal is valamit, a maga 6 megas meretevel, gondolok itt arra connectal feltoltni adatokkal a tablazatot az account alapjan, vagy csak nezegetni jo ezt a tablazat ? :)
  • schrank
    ha jól olvasom vannak ojan plecsnik amikért nem kell pontot szerezni csak el kell tölteni bizonyos időt bizonyos dologgal bizonyosan kiirogatom aszt begyüjtöm az ijen bizonyos érmeket
  • FlatlineHun
    Azt úgy lehet megszerezni, hogy kiugrasz kb 500 láb magasról.
    Amúgy sztaki angol-magyar szótár rulez. :)
  • schrank
    nem is tuttam hogy ejtőernyővel lehet pontot szerezni
  • haxoror
    ejtőernyő
  • schrank
    thx a listát fletlájn de nem tudnád magyarra fordítani plz mert pl mit jelent az hogy "parachute"
  • fr3ddy14
    jaja, van 20ezrem, inkább iskolatáskát veszek mint bf2-t, mert akkor a kezembe vihetem a könyveket :D
  • csabito
    Nem lehet.
  • FlatlineHun
    Megcsináltam excelben, ha érdekel valakit, van nyomtatható változat is, ahol nyomonkövetheted, hogy mi van meg, illetve melyikhez mi kell még.
    http://flatline.freeblog.hu/files/bf2.xls
  • AvRs Wolfguy
    #28913-re valaki válszt nem tud??
  • Danee
    huhh, megnyugodtam, én már kibasztam a routerem, ujraraktam a bf2-t :)
    ezt pipáld le :)
  • Yamee
    Jelentem: Beengedett. Működött az ima :)
  • beeboci
    Csak 3 sort olvass vissza!!!
  • Danee
    sziasztok!
    Nem tudok felmenni egy szerverre se mert azt irja hogy "the server has refused the connection"
    Nem tudom mit tegyek.
    PLS segitsetek!
  • beeboci
    Ha az EA "megkérné szépen" a hacker team-et, hogy esetleg nem-e állítaná vissza az eredeti állapotot... 5 percen belül nyomhatnánk! LOL!!!
  • Yamee
    Brühühűűű. Dolgozom, mint gép már egy hete. Most leülnék játszani kicsit, erre ez fogad. Kééész. :(
  • TDC Geronimo
    Valszeg most fel-alá rohangálnak és próbálják visszaállítani a dolgokat. Meglátjuk mit hoznak össze...
  • Hysteria
    ti ssem tudtok belepni most accotokba? :)
  • 3TOMI3
    ez majd a speciál forszízba lesz :P