172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
rohadt alma #28993
Olyan titokzatos vagy.Miért? -
az 1.92-es a nyerő és clone verzió ha lehet -
1.75GB???
-
rohadt alma #28990 A BF2 mekkora ISO fájlba töltötte le aki letöltötte?Az egyik fájlcserlélön látok egy 1.92GB-os fájlt a másikon egy 3.67GB-ost?Mi a rák lehet a különbség a 2 között?
-
jaja -
Problémázik még mindig -
mobal #28987 sziasztok! mennek az acc. szerverek mert az előbb nem tudtam belépni? -
AvRs Wolfguy #28986 De ott is csak a profile.con átbaszását írják ami nem műxik!! -
Gabe18 #28985 Szintén.A BFHQ-n az 1500 pontom megvan,de az unlockolt fegyverem ment a levesbe,most mindenen lakat van megint... -
most nincs egy unlockolt cuccom se meg az se aminek kene lennie amit anno unlockoltam grr -
Na most mennek már az account szerverek ?
Az unlockolt cuccokkal mi lett, visszavették ? -
A bannernél találsz
-t
-
AvRs Wolfguy #28981 Nem működik mert az accaunt-ot átnevezi ugyan de a statok is elvsznek, meg néha ezt írja ki: The uniqnick is privided is incorrect. Ez micsoda valaki megoldást tudna nekem az #28923 írkálásra negyon fontos lenne!!! -
Rafia #28980 Ha legközelebb borul az egyensúly és véletlenül a bővebb oldalon talállak, akkor feltétlenül berakok én is majd egy shotot -
Dewyd #28979 Hi all!Valami meg tudja nekem mondani hogy lehet neten tolni a BF2-t???PLS!
-
Na most mi a hír a hackerekről ? -
rigo28 #28977 Na jó, én is eldobom a lapátot mára kb 1 óra és LOGIN TO SERVER :)) -
most már inkább a magyart favorizálom, ott megértem a qrvaanyázást!:DDDDDD -
rigo28 #28975 Jó pap holtig tanul :) Nem baszogatás volt, tényleg jól nyomod ahogy a statodat elnéztem melyik szerveren vagytok I vagy a II? -
én német és francia serverekre járok-jártam idáig (K-play-BigBoss) de ott soha nem volt ilyen...
Persze inkább ezekre kéne hasonlítani, nem a másikra... -
suliszünet... 30 évesen elég gáz lenne!:))))
reggel 5-7 ig du-12 órát + hétvégén, ha nem találnak ki nekem semmit... -
Gabe18 #28972 Hát egyáltalán nem csak nálunk,éjszaka német rankeden is ugyanez volt,10-22,10-20 volt az arány.Nem zavarta őket.Azt sem aki 10-19-es aránynál megjött,nyugodtan beállt 20.-nak,és eszébe nem volt átállni.
Az ilyeneknek gratulálok,és megvan róluk a véleményem. -
rigo28 #28971 Crem6 Te aztán nagyon ráérhetsz ahogy az eddig játékban töltött idődet elnézem: 6d 19h 28m 19s suliszünet? :) -
mi!:D
-
nos igen...
ilyennel csak nálunk lehet találkozni... -
rigo28 #28968 Háááá, ezt megismerem ez a magyar ranked szerver, itt vannak ekkora parasztok hogy tesznek a teambalance-ra!
-
ki nyert?
-
[center]
Bajnok csapat...
2. kör közepén mindenki átszivárgott!:DDDDD -
Akkor folyamatos a serverek illetve, ahol a rangok vannak serverek kapcsolata, es instant mint a kakaopor, kuldi neki az infot ?
bar maskepp, hogy is mukodne, ha netan ket loves utan kifagy a game :)
-
Borg #28964 Ja tudom, te még jössz 47 (?) killel nekem :DDD -
Akkor feladok egy uj hirdetest:
legalisan unlockolt osszes fegyver, kb 4500 pontos harci palanta, elcserelheto 2 db uj cd-keyert:)
hatha valaki raharap :)
-
rigo28 #28962 Na ott zsákolom a kukába a dvd-jüket ha ezt megteszik :) A cheat is elég gáz, tegnap is volt pár cheat gyanús élményem, volt egy két rambo a másik csapatban akiket ha megküldtem telibe a Predator-ból csak röhögött rajta!
-
Gabe18 #28961 Hát szerintem akkor pár 20-30.000 pontos játékos (aki valóban tisztán jutott oda el),lazán felköti magát ha meglátja a 0 pontos statisztikáját...
De lehet squad-ba állnak,és jó Spec Ops-oshoz méltóan egy C4-el megrakott kocsit begörditenek az EA székház elé... -
Tegnap találkoztam magyarrak az EA UK Official #9-en. Először.
Ha maki vagyok az ellen mit lehet tenni?
Borg te szerintem szövegelj kevesebbet és játsz többet!!!:) -
Borg #28959 Hacsak nem reseteli az EA a te accountodat is a többivel együtt :)
Erősen kétlem, hogy a jelen helyzetből bárhogyan ki tudna lábalni az EA anélkül, hogy a rangokat teljesen tiszta lappal indítaná, azután hogy kiküszöbölte a cheat lehetőségeket (amire megintcsak kevés az esély, ilyen support színvonal mellett). -
rigo28 #28958 Na ja :) Sebaj, már csak 3000 pont kell és meglesz a második is :)
-
Borg #28957 Fogalmam sincs. De szerintem nem.
Vagy kérd meg a hackereket, akik 5 millió random accouton unlockoltak, hogy tegyék meg nálad is :D -
rigo28 #28956 Szia BORG! Te sem tudsz segíteni, meg lehet oldani hogy a már unlock-olt fegyvert egy másik cast unlock fegyverére cseréljem? -
Borg #28955 Állítom, ha a ranking rendszer nem lenne, fele ennyire nem lenne szar a szerver/kliens teljesítmény...
A medálokból, meg pontokból ítélve ugyanis a legkisebb eventre is reagál, loggol a játék, nem csoda, ha problémái vannak a gép terheléssel. Az igazán lol már csak az lenne, ha mellélövésért is adna medált a szerver, ráaádsul ugy számolná, hogy most követ, füvet, vizet vagy egyebet találtál e el :DD
Bár gondolom a DICE még ekkor is szükségtelennek érezné a cpu terhelés optimalizását :DDD -
a nevet át lehet írni de akkor a stat elveszik 
a pb erre nem harap