172102
  • rohadt alma
    Ez azt jelenti te 1.75GB-ost telepítettél?
    Olyan titokzatos vagy.Miért?
  • schrank
    az 1.92-es a nyerő és clone verzió ha lehet
  • vsly
    1.75GB???
  • rohadt alma
    A BF2 mekkora ISO fájlba töltötte le aki letöltötte?Az egyik fájlcserlélön látok egy 1.92GB-os fájlt a másikon egy 3.67GB-ost?Mi a rák lehet a különbség a 2 között?
  • Hysteria
    jaja
  • TDC Geronimo
    Problémázik még mindig
  • mobal
    sziasztok! mennek az acc. szerverek mert az előbb nem tudtam belépni?
  • AvRs Wolfguy
    De ott is csak a profile.con átbaszását írják ami nem műxik!!
  • Gabe18
    Szintén.A BFHQ-n az 1500 pontom megvan,de az unlockolt fegyverem ment a levesbe,most mindenen lakat van megint...
  • Hysteria
    most nincs egy unlockolt cuccom se meg az se aminek kene lennie amit anno unlockoltam grr
  • lac coo
    Na most mennek már az account szerverek ?
    Az unlockolt cuccokkal mi lett, visszavették ?
  • uHs Gerzson
    A bannernél találsz -t
  • AvRs Wolfguy
    Nem működik mert az accaunt-ot átnevezi ugyan de a statok is elvsznek, meg néha ezt írja ki: The uniqnick is privided is incorrect. Ez micsoda valaki megoldást tudna nekem az #28923 írkálásra negyon fontos lenne!!!
  • Rafia
    Ha legközelebb borul az egyensúly és véletlenül a bővebb oldalon talállak, akkor feltétlenül berakok én is majd egy shotot
  • Dewyd
    Hi all!Valami meg tudja nekem mondani hogy lehet neten tolni a BF2-t???PLS!
  • lac coo
    Na most mi a hír a hackerekről ?
  • rigo28
    Na jó, én is eldobom a lapátot mára kb 1 óra és LOGIN TO SERVER :))
  • Crem
    most már inkább a magyart favorizálom, ott megértem a qrvaanyázást!:DDDDDD
  • rigo28
    Jó pap holtig tanul :) Nem baszogatás volt, tényleg jól nyomod ahogy a statodat elnéztem melyik szerveren vagytok I vagy a II?
  • Crem
    én német és francia serverekre járok-jártam idáig (K-play-BigBoss) de ott soha nem volt ilyen...

Persze inkább ezekre kéne hasonlítani, nem a másikra...
  • Crem
    suliszünet... 30 évesen elég gáz lenne!:))))

reggel 5-7 ig du-12 órát + hétvégén, ha nem találnak ki nekem semmit...
  • Gabe18
    Hát egyáltalán nem csak nálunk,éjszaka német rankeden is ugyanez volt,10-22,10-20 volt az arány.Nem zavarta őket.Azt sem aki 10-19-es aránynál megjött,nyugodtan beállt 20.-nak,és eszébe nem volt átállni.
    Az ilyeneknek gratulálok,és megvan róluk a véleményem.
  • rigo28
    Crem6 Te aztán nagyon ráérhetsz ahogy az eddig játékban töltött idődet elnézem: 6d 19h 28m 19s suliszünet? :)
  • Crem
    mi!:D
  • Crem
    nos igen...

ilyennel csak nálunk lehet találkozni...
  • rigo28
    Háááá, ezt megismerem ez a magyar ranked szerver, itt vannak ekkora parasztok hogy tesznek a teambalance-ra!
  • Ahhoj
    ki nyert?
  • Crem
    [center]

Bajnok csapat...

2. kör közepén mindenki átszivárgott!:DDDDD
  • alma2
    Akkor folyamatos a serverek illetve, ahol a rangok vannak serverek kapcsolata, es instant mint a kakaopor, kuldi neki az infot ?
    bar maskepp, hogy is mukodne, ha netan ket loves utan kifagy a game :)
  • Borg
    Ja tudom, te még jössz 47 (?) killel nekem :DDD
  • alma2
    Akkor feladok egy uj hirdetest:
    legalisan unlockolt osszes fegyver, kb 4500 pontos harci palanta, elcserelheto 2 db uj cd-keyert:)
    hatha valaki raharap :)
  • rigo28
    Na ott zsákolom a kukába a dvd-jüket ha ezt megteszik :) A cheat is elég gáz, tegnap is volt pár cheat gyanús élményem, volt egy két rambo a másik csapatban akiket ha megküldtem telibe a Predator-ból csak röhögött rajta!
  • Gabe18
    Hát szerintem akkor pár 20-30.000 pontos játékos (aki valóban tisztán jutott oda el),lazán felköti magát ha meglátja a 0 pontos statisztikáját...
    De lehet squad-ba állnak,és jó Spec Ops-oshoz méltóan egy C4-el megrakott kocsit begörditenek az EA székház elé...
  • Running
    Tegnap találkoztam magyarrak az EA UK Official #9-en. Először.
    Ha maki vagyok az ellen mit lehet tenni?
    Borg te szerintem szövegelj kevesebbet és játsz többet!!!:)
  • Borg
    Hacsak nem reseteli az EA a te accountodat is a többivel együtt :)

Erősen kétlem, hogy a jelen helyzetből bárhogyan ki tudna lábalni az EA anélkül, hogy a rangokat teljesen tiszta lappal indítaná, azután hogy kiküszöbölte a cheat lehetőségeket (amire megintcsak kevés az esély, ilyen support színvonal mellett).
  • rigo28
    Na ja :) Sebaj, már csak 3000 pont kell és meglesz a második is :)
  • Borg
    Fogalmam sincs. De szerintem nem.
    Vagy kérd meg a hackereket, akik 5 millió random accouton unlockoltak, hogy tegyék meg nálad is :D
  • rigo28
    Szia BORG! Te sem tudsz segíteni, meg lehet oldani hogy a már unlock-olt fegyvert egy másik cast unlock fegyverére cseréljem?
  • Borg
    Állítom, ha a ranking rendszer nem lenne, fele ennyire nem lenne szar a szerver/kliens teljesítmény...
    A medálokból, meg pontokból ítélve ugyanis a legkisebb eventre is reagál, loggol a játék, nem csoda, ha problémái vannak a gép terheléssel. Az igazán lol már csak az lenne, ha mellélövésért is adna medált a szerver, ráaádsul ugy számolná, hogy most követ, füvet, vizet vagy egyebet találtál e el :DD
    Bár gondolom a DICE még ekkor is szükségtelennek érezné a cpu terhelés optimalizását :DDD
  • 3TOMI3
    a nevet át lehet írni de akkor a stat elveszik
    a pb erre nem harap