172102
  • schrank
    egyelőre elég hogyha tudod hogy túl sokat tuttam a többit este megnészheted a fókuszba
  • lac coo
    Már micsoda ? Te global bann alatt vagy ? :-P
    Vagy csak rossz hsz-re nyomtál :-DDDDDDDDd
    Vagy te vagy az ország legnagyobb csítere és tényleg bannoltak :-P
  • schrank
    szerinted én miért irogatok ide amikor jácchatnák is ?
  • Rasim
    Hali!

ti feltudtok csatalkozni az account serverre? Nekem tegnap este óta nem lép fel:(
  • lac coo
    Ez a global-bann nem csak ilyen legenda ?
    Én nem hiszem hogy ha valaki megvette a játékot akkor utána újból megkéne vennie akármi miatt.....
  • schrank
    neeeeem mert ha nem a sofőr öl és nem is gázolással akkor is drájver kill asziszt a gázolásért valami ród killsz pont jár
    és különbenis PARACHUTE
  • Rafia
    Asszisztáltál egy cserbenhagyásos gázoláshoz
  • vsly
    You got a driver kill assist=Van egy soför-gyilkos segéded
  • Mersant
    ezt en is igy latom..;-) rengetegen telepakoljak a jarmuveiket, hogy ha kiszallnak ne tudja lenyulni az ellen, ez nem feltetlenul TK gyanus...viszont ha lelovitek az DTK es jogos kick, bann, globalbann..:-)
  • Running
    Aha kitaláltad, de a kérdőjel jogos volt mivel 57 killel jövök még.:)
  • lac coo
    Akit érdekelnek a készülő modok itt nézzen körül..
    Már láttam jó kis II.WH-s pályákat....
  • Starfish
    Van hozzá kézikönyv? Én ménem láttam? :D:D:D Na jü vicceltem. Én nem bánom a magyarítást. Jó az ha van, én nem fogom használni, mert én az "éri ugye" kategóriába tartozom =) Nade nem is ez a lényeg. Nem kell vita, legyen magyarosítás, örülnek neki sokan, aki meg nem az ne használja. Én is azt mondom hajrá a fordítással.

BB te meg a béke galambja vagy én úgy látom =) Jó hogy hazajöttél =)
  • rigo28
    Na igen, ilyet én is láttam, sajnos túl közelről :) Egyébként tegnap amikor játszottam egy német szerveren nekem is nemegyszer odaáltak a helihez miközben benne ültem és elkezdték lőni a csapattársak a büdös parasztok.
  • Zsolo007
    hát azt nem... :D, meg repcsit se... :D
  • gergod
    de helikoptert?
  • Zsolo007
    Én nem egy gépkocsit láttam agyonC4ezve, és a tulaj úgy furikázott :)
  • gergod
    A saját gépeddel azt csinálsz amit akarsz
  • Deqwator
    Én a saját gépemre is rakok c4-et néha, azt nem tom miért de rakok
  • gergod
    Mégis miért tenne rám c4-et? És miért aknásítja el a felszállópályámat a repülő előtt??
  • Borg
    Ebben nem lehetsz biztos, szal inkább ne te kezd a sort a TK-zással..
  • gergod
    Ha valaki rárakja a helimre a c4-et miközben felszállok az tk-ra utaló magatartás. Mint ilyen, megérdemli a tk-t.
  • Mersant
    latod epp erool a hozzaallasrol beszeltem
  • BurnBaby
    magam sem értem, hogy a sok hozzáértő miért kötexik, miért nem segít. majdnem olyan ez a vita, mint amikor a magyar szinkront szidja valaki a filmeknél, mert eredetiben sokkal jobb. annak, aki érti, ugye :)
    így legalább nem kell egyesével válaszolgatni azokra a kérdésekre, hogy hogy hívják az ejtőernyőt, egyebet. még azok sem mindig jutnak el a kézikönyvig, akik megvették, nemhogy a sok tört gémer... szal hajrá :)
  • Borg
    Az EULA a program "hardcoded" részére vonatkozik (exe-k, dll-ek, és kódoltan tömörített állományok stb), magyarul a script fileok, és így a language fileok mahinálása sem esik ez alá.
    Ha a script és language fileokat is be akarják venni az eula alá, akkor valami fileba lennének tömörítve, méghozzá kódolva. Ekkor érvényes lenne rájuk is a dolog.
    Ha viszont a language file szabadon olvasható, szerkeszthető, vagy adatbázis szerű, és toolt adnak ki hozzá (SDK), akkor semmi köze a programot védő EULA-hoz.
  • Zsolo007
    Ez így van. Respectet neki! :)
  • lac coo
    Nem értem miért piszkálgatjátok Gamepluszt...
    Ahelyett , hogy veri a mellét hogy mennyitt tett a BF-ért nekiállt és sok órai munkával megcsinálta a magyarítást!

Az meg hogy minek erre magyarítás elég lol duma , mert talán magyarok vagyunk azért!
  • Zsolo007
    Azt nem árulom el, mivel itt lesz ez a verzió, és ha ezt letöltöd, akkor belegyezel, hogy nem nyúlkálsz a fájlokba, mert az törvényesen is szerzői jogokat sért...

Jujj, milyen szerzői jogok? Az ilyen magyarításokban az a szép hogy az ember belenyúlhat ha valami nem tetszik neki (pesrze ezt biztosan nem túl sokan teszik meg). Nem vagyok jártas törvényekben de szerintem ez nem tartozik szrzői jog alá, meg ha alá tartozik akkor mivan? (ha nem tűnt volna fel a többség nem eredetivel játszik :) )

Egy kis ésszel amint meglátja a fájlokat rájön és tudja módosítani....
  • lac coo
    Szimulátor ??????
    Na ez tényleg jó......Ez tipikus repülő szimulátor amit katonák kiképzésére is használhatnak akár:-D
  • lac coo
    Kitartás :-DDDDDDDMajd lesz benne lépegető.....
  • Rafia
    Valamilyen fórumon olvastam róla, kép is volt. A Kimaradt Feature-ok Listáján foglal helyet. Asszem az EA még meg is magyarázta miért jó az nekünk, hogy kimaradt.
  • schrank
    http://www.hardwired.hu/forum/forum.phtml?area=comment&id=12463
    pfffff ugye nem pilótákat akarnak oktatni mert arra a 1942 sokkal jobb volt annak szimulátor szaga volt de a bf2 ligijárművei katasztrofálisak
    és lacóóó igen is megjelenés előtt még úgy volt lesz ijen lékpárnás geci de mégse lett és még a totalbf2.com ról is kiszették a köcsögök ez az egész egy kibaszott össszeesküvés elmélet
  • CSOCSO
  • CSOCSO
    ehhe.. ezekutan kaptam egy amcsi klanba meghivot:)
  • arty
    hát igen, a flotta hiányzik a játékból :(
  • rigo28
    Tegnap mi volt a magyar Ranked szerverrel, 9-től szinte üres volt mindkettő, vagy felhúzták magukat az állandó egyenlőtlen csapatelosztáson!? :)) Átmentem a német K-Play-re, de ott nagyon lámák voltak, szinte mindig az első háromban végeztem pedig csak heliztem jórészt egyedül, csak úgy hullottak a kis férgek
  • lac coo
    Az a Joint Ops:-DDDDD
  • schrank
    baaaazmeeeeg pedig megállapottunk hogy ha lopsz nekem egy kék szimót mekkapod az eredeti bf2-met

más valaki találkozott már azzal a légpárnás lófasszal amivel lehet járműveket szállítani mer akkoriába nagyon reklámoszták a bf2höz aszt sehol semmi csak ratyi gumicsónakok ebből a szempontból is job volt a 1942(décé) a légicsatákról nem is beszélve
  • Rafia

Én csak most tanulgatom, tegnap este törtem össze egyet :)
  • Rafia
    pff...tovább nem is mondom inkább...
  • Borg
    Kiváncsi lennék arra a balekra, aki a 12eFt-os cdkulcsának akár csak egy betűjét is kiadta neked...