172102
  • schrank
    emlékesztek a décés lopakodóra (erról a heliről jutott az eszembe ) csak bombát tudott dobni de aszt kurva erőset nem látta a radar de béempével le lehetett szedni szerintem ez is ijesmi lesz nem láttya majd a sztinger de nem lesz nagy tűzereje már az erőkiegyenlítettség miett is neeeem ? ? ?
  • gergod
    Igazad van, de szerintem ez kimeríti a ráutalásos magatartás-t. (bankba sem mész be ak-val hadonászva, amikor nem is akarod kirabolni :) ) Mondjuk én sem lőttem volna le, csak ha felrobbant, de utána jó sokszor kibasznék vele.

Amúgy mi értelme a saját helidet teleaggatni c4-el?
  • 0Fritz0
    Mint láthatod, a célzás nekem sem az erősségem, de a kills/deaths arány így sem rossz. :)
    Ebből is látszik, hogy nem minden a célzáson múlik.

Tanárbácsi off. :)
  • FlatlineHun
    Az én véleményem szerint nem basecamp az sem, ha az ember aláaknáz egy-két járművel, majd elpucol...
  • Mersant
    jah...de nem tudhatod hogy nem a C4-es srac volt elobb a helinel es aggatta tele, mikozben Csocsoek beugrottak hisz o mindig helizik...:-) na de hagyjuk, a lenyeg az volt hogy Csocso DTKzta le a gyereket, lehet hogy az nem robbantott volna...en a helyeben biztos nem lottem volna le, csak erre akartam kilyukadni...;-)
  • uHs Gerzson
    Csak egy ujjab lecsapásra való légy :P
  • lac coo
    Helikopter-buziknak :_DDDD

• schrank
    bf topkba vagyunk nem töri órán fricc tanár úr a llvh-s gémek onlájn pájáinak 99%a romos város a múlt század közepe táján pontatlan fegyverekkel ratyi járgányokkal aki a bf2 be nem tud a pontos stukkerrel jó lenni az ne nagyon vággyon a llvh-s kiegbe mert ott még annyit se fog tudni
  • uHs Gerzson
    Huu de brutálisan néz ki az a kingtiger nem találkoznék vele szembe egy M4-A1 Shermanel :DD
  • malter
    vagy olyankor ha valaki más(ok) elviszi a helit akkor vártok?volt rá precedens hogy kb 5ember ment harcolni a többi a bázison várta a helit vadászgépet stb,és ebböl jön elöbb utobb a tk mert 20an rohannak rá
  • schrank
    a bészkemp az elfoglalhatatlan bázison (áthúzott zászló) való ellenséges tevékenység kivéve az ágyúk a radar meg a hoddogos bódé ferrobbantása de utána tipli a főbázisról az elfoglalható bázist nyugottan lehet zúzni
  • gergod
    Na ez nem basecamp :) Az a bc, ha az ellen nem elfoglalható zászlójánál kempelsz.
  • 0Fritz0
    Az elég "klasszikus", hogy ott zajlott le az egyik legnagyobb tankcsata? :)
    Az meg hogy a moha-ban és a cod-ban mi van az valahogy nem tud érdekelni. ;)
  • gergod
    Azért végigolvashatnád miről van szó. Én azt mondtam, hogyha én ülök a heliben, és mondjuk tele van, és egy csóka telepakol minket c4-el, akkor valószínűleg fel akar minket robbantani. Ha meg nem, mi a fenéért rakja ránk? Hogy egy lövéstől felrobbanjunk? (bár c4-nem tudom robban-e ha belelőnek szerintem nem). Aki a helimre c4-et pakol az nagy valószínűséggel tk-zni akar.
  • direwolf
    anyway... valaki emlegetett basecampelést. Pontosan mire gondolt? Mert ugye ebben a játékban a zászlóvédés igen fontos dolog, nem értem miért lenne negatív ha valamelyik szakasz csak egy zászlót véd... (?)
  • schrank
    de előbbutóbb unalmasak lesznek a páják és a cuccok kellenek az új cuccok ha má új pája nem is
  • Running
    Én azt szeretném ha az eredeti bf2 lenne a legkirályabb!
  • lac coo
    C4.......

• direwolf
    CSOCSO!

Te figyu, távol álljon tőlem, hogy kioktassalak, hiszen én is kezdő vagyok még (bár elég régi motoros :), de arra már rájöttem, hogy amit művelsz, nem igazán segíti a csapatjátékot, így közvetve a teljes csapat kárára vagy.
    Én is úgy kezdtem, hogy heliztem mindig, mert az olyan zsír dolog, és elég jól bele lehet jönni. Aztán lassan felnyílott a csipám, hogy ez a játék a csapatmunkáról szól, nem a rambókról. Egy zászlót nem elég megszerezni, meg is kell tartani! És ez a nagyobb dicsőség, ha nincs is meg benne az assault öröme. Ha majd kimájerkodtad magad, rá fogsz jönni te is, hogy egy idő után nem elég ha a neved ott van a legjobb heli pilóta sorban. Amúgy olyan pályákon mit csinálsz ahol a helik szartse érnek? Malmozol egy sarokban? És a csapat 1-2 fővel kevesebb ilyenkor? Nem túl konstruktív hozzáállás, ugye?
  • schrank
    megvan eredetibe ?jáccol onlájn? csézel ?moházol? kodozol? fárkrájozol?akkor mért nem maracc azoknál? attól hogy valaki láma nem a grafika tehet ! ai gyenge ?ez onlájngém kiafaszt érdekel az ai ?ja nem tucc felmenni a tört verzióddal?akinek ijen vasa van és sajnájja a 12rongyot az hardverbuzi !
  • uHs Gerzson
    Azt mondták hogy ha kijön a bf2 editor akkor mindent átvisznek bf2-re de csak szép fokozatosan igy én ugy gondolom a csatahajók még váratnak magukra ;)
  • haxoror
    Lesznek bennük csatahajók?

[reménykedik]
  • uHs Gerzson
    Viszlát

FH2 lesz a legjobb a II.vh modok között ja és a battlegroup2 ;)
  • schrank
    nem egy "klasszikus " llvh-s környezet mert szerinted a moha meg a kod meg az ijenek tele vannak sivatagos pájákkal míííí és hangsújozom dezertkombáááát
  • Paulie2005
    Eza Battlefield nagyon rossz!
    A grafika gyenge,az AI gyenge,stb.
  • haxoror
    Ezt a mapot mindig utáltam :P
  • lac coo

• haxoror
    "fejveszetten menekül" :D
  • csabito
    http://bfhelp.atw.hu/bf2help.htm
  • lac coo
  • kokas
    Battlefield 2 höz illetve a patchekhez tört crack van e?

És hol???

Köszi
  • csabito
    II. világháborús modok a legjobbak!
    Azt a feelinget nem übereli semmi, amikor egy ház mögül előbukkan a Tigris és mindenki fejveszetten menekül :):)
  • 0Fritz0
    Az El Alamein egy 1000* látott, ratyi II.VH-s map. :)
  • lac coo
  • lac coo
  • schrank
    haggyá má ezzekkel a ll vh-ús szarokkal ratyi fegyverek lassú járgányok 1000* látott környezet csinájjanak desertkombátkieget válról indítható sztingerrel meg elalamejnel
  • Mester01
    Van 2 db Globálos dolog az 1. a Global GUID Bann ilyenkor csak a CD kulcsod veszik L. 2. a Global Hardwired Bann ez meg akor van mikor valamelyik játékban valamelyik serveren ahol van PB csaltál es a PB észrevete ilyenkor kapod ezt a szép kis kedves ajándékot a PBtol...
  • John McLane
    Sziasztok!
    Hallottam erről az account szerver feltöréses dologról, ettől van az, hogy offi szerveren nincs meg a rankom, és a szerver nem látja, hogy eddig milyen kitüntetéseket kaptam?A BFHQ-ban, minden megvan.
  • lac coo
    :-D
  • lac coo
    D-Day Mod pálya......