172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
emlékesztek a décés lopakodóra (erról a heliről jutott az eszembe ) csak bombát tudott dobni de aszt kurva erőset nem látta a radar de béempével le lehetett szedni szerintem ez is ijesmi lesz nem láttya majd a sztinger de nem lesz nagy tűzereje már az erőkiegyenlítettség miett is neeeem ? ? ? -
Igazad van, de szerintem ez kimeríti a ráutalásos magatartás-t. (bankba sem mész be ak-val hadonászva, amikor nem is akarod kirabolni :) ) Mondjuk én sem lőttem volna le, csak ha felrobbant, de utána jó sokszor kibasznék vele.
Amúgy mi értelme a saját helidet teleaggatni c4-el? -
Mint láthatod, a célzás nekem sem az erősségem, de a kills/deaths arány így sem rossz. :)
Ebből is látszik, hogy nem minden a célzáson múlik.
Tanárbácsi off. :) -
FlatlineHun #29270 Az én véleményem szerint nem basecamp az sem, ha az ember aláaknáz egy-két járművel, majd elpucol... -
jah...de nem tudhatod hogy nem a C4-es srac volt elobb a helinel es aggatta tele, mikozben Csocsoek beugrottak hisz o mindig helizik...:-) na de hagyjuk, a lenyeg az volt hogy Csocso DTKzta le a gyereket, lehet hogy az nem robbantott volna...en a helyeben biztos nem lottem volna le, csak erre akartam kilyukadni...;-) -
Csak egy ujjab lecsapásra való légy :P -
Helikopter-buziknak :_DDDD
-
bf topkba vagyunk nem töri órán fricc tanár úr a llvh-s gémek onlájn pájáinak 99%a romos város a múlt század közepe táján pontatlan fegyverekkel ratyi járgányokkal aki a bf2 be nem tud a pontos stukkerrel jó lenni az ne nagyon vággyon a llvh-s kiegbe mert ott még annyit se fog tudni
-
Huu de brutálisan néz ki az a kingtiger nem találkoznék vele szembe egy M4-A1 Shermanel :DD -
vagy olyankor ha valaki más(ok) elviszi a helit akkor vártok?volt rá precedens hogy kb 5ember ment harcolni a többi a bázison várta a helit vadászgépet stb,és ebböl jön elöbb utobb a tk mert 20an rohannak rá -
a bészkemp az elfoglalhatatlan bázison (áthúzott zászló) való ellenséges tevékenység kivéve az ágyúk a radar meg a hoddogos bódé ferrobbantása de utána tipli a főbázisról
az elfoglalható bázist nyugottan lehet zúzni
-
Na ez nem basecamp :) Az a bc, ha az ellen nem elfoglalható zászlójánál kempelsz. -
Az elég "klasszikus", hogy ott zajlott le az egyik legnagyobb tankcsata? :)
Az meg hogy a moha-ban és a cod-ban mi van az valahogy nem tud érdekelni. ;) -
Azért végigolvashatnád miről van szó. Én azt mondtam, hogyha én ülök a heliben, és mondjuk tele van, és egy csóka telepakol minket c4-el, akkor valószínűleg fel akar minket robbantani. Ha meg nem, mi a fenéért rakja ránk? Hogy egy lövéstől felrobbanjunk? (bár c4-nem tudom robban-e ha belelőnek szerintem nem). Aki a helimre c4-et pakol az nagy valószínűséggel tk-zni akar. -
anyway... valaki emlegetett basecampelést. Pontosan mire gondolt? Mert ugye ebben a játékban a zászlóvédés igen fontos dolog, nem értem miért lenne negatív ha valamelyik szakasz csak egy zászlót véd... (?) -
de előbbutóbb unalmasak lesznek a páják és a cuccok kellenek az új cuccok ha má új pája nem is -
Én azt szeretném ha az eredeti bf2 lenne a legkirályabb! -
C4.......
-
CSOCSO!
Te figyu, távol álljon tőlem, hogy kioktassalak, hiszen én is kezdő vagyok még (bár elég régi motoros :), de arra már rájöttem, hogy amit művelsz, nem igazán segíti a csapatjátékot, így közvetve a teljes csapat kárára vagy.
Én is úgy kezdtem, hogy heliztem mindig, mert az olyan zsír dolog, és elég jól bele lehet jönni. Aztán lassan felnyílott a csipám, hogy ez a játék a csapatmunkáról szól, nem a rambókról. Egy zászlót nem elég megszerezni, meg is kell tartani! És ez a nagyobb dicsőség, ha nincs is meg benne az assault öröme. Ha majd kimájerkodtad magad, rá fogsz jönni te is, hogy egy idő után nem elég ha a neved ott van a legjobb heli pilóta sorban. Amúgy olyan pályákon mit csinálsz ahol a helik szartse érnek? Malmozol egy sarokban? És a csapat 1-2 fővel kevesebb ilyenkor? Nem túl konstruktív hozzáállás, ugye? -
megvan eredetibe ?jáccol onlájn? csézel ?moházol? kodozol? fárkrájozol?akkor mért nem maracc azoknál? attól hogy valaki láma nem a grafika tehet ! ai gyenge ?ez onlájngém kiafaszt érdekel az ai ?ja nem tucc felmenni a tört verzióddal?akinek ijen vasa van és sajnájja a 12rongyot az hardverbuzi !
-
Azt mondták hogy ha kijön a bf2 editor akkor mindent átvisznek bf2-re de csak szép fokozatosan igy én ugy gondolom a csatahajók még váratnak magukra ;) -
haxoror #29252 Lesznek bennük csatahajók?
[reménykedik] -
Viszlát
FH2 lesz a legjobb a II.vh modok között ja és a battlegroup2 ;)
-
nem egy "klasszikus " llvh-s környezet mert szerinted a moha meg a kod meg az ijenek tele vannak sivatagos pájákkal míííí és hangsújozom dezertkombáááát
-
Paulie2005 #29249 Eza Battlefield nagyon rossz!
A grafika gyenge,az AI gyenge,stb. -
haxoror #29248 Ezt a mapot mindig utáltam :P -
-
haxoror #29246 "fejveszetten menekül" :D -
csabito #29245 http://bfhelp.atw.hu/bf2help.htm -
-
Battlefield 2 höz illetve a patchekhez tört crack van e?
És hol???
Köszi -
csabito #29242 II. világháborús modok a legjobbak!
Azt a feelinget nem übereli semmi, amikor egy ház mögül előbukkan a Tigris és mindenki fejveszetten menekül :):) -
Az El Alamein egy 1000* látott, ratyi II.VH-s map. :) -
-
-
haggyá má ezzekkel a ll vh-ús szarokkal ratyi fegyverek lassú járgányok 1000* látott környezet
csinájjanak desertkombátkieget válról indítható sztingerrel meg elalamejnel
-
Mester01 #29237 Van 2 db Globálos dolog az 1. a Global GUID Bann ilyenkor csak a CD kulcsod veszik L. 2. a Global Hardwired Bann ez meg akor van mikor valamelyik játékban valamelyik serveren ahol van PB csaltál es a PB észrevete ilyenkor kapod ezt a szép kis kedves ajándékot a PBtol...
-
John McLane #29236 Sziasztok!
Hallottam erről az account szerver feltöréses dologról, ettől van az, hogy offi szerveren nincs meg a rankom, és a szerver nem látja, hogy eddig milyen kitüntetéseket kaptam?A BFHQ-ban, minden megvan. -
:-D -
D-Day Mod pálya......