172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
De ezt most érted ?
Hogy kis létszámú csapattal csak assault fegyverekkel + csapatonként max 1 sniperral nem lehetne csapatmunka ?
Vagy mi ? Nem értem.... -
Vagy vagy....
Egy világ dőlne össze benned ha lenne valami ilyen mod , igaz ? :-DDDDDD -
Polemius #29391 Már mért ne lehetne? Hozzáállás kérdése. Lásd az alanti címen elérhető guide-omban. Önreklám rulz. 
(A vége felé keresd.) -
"Vagy más játék....."
Ennyi. Téma itt lezárva sztem -
Lesz majd erre is ilyen mod biztos vagyok benne:-DDDD
Vagy más játék..... -
sukeram
-
Mér, ez kérdés , szerintem:-D -
Polemius #29386 Azt úgy hívják America's Army. Ha a BF2 nem tetszik, próbáld ki azt (is). Mellesleg ingyen van. (Nekünk, mert az ő adófizetőik szponzorálják
)
-
haxoror #29385 "sniperral nem lehet igazán komoly csapatmunkát hozni ?"
A kérdőjelet cseréld le felkiáltójelre :D -
predator power -
De nem gondolod komolyan , hogy pl. 8 vs 8 ban , csak kézi fegyverekkel (semmi robbanó izé max gránát) és csapatonként 1 sniperral nem lehet igazán komoly csapatmunkát hozni ?
Ott lehet csak igazán ...
Gondolom láttál jó fajta kommandós filmet hogy hatolnak be egy kisvárosba...Na azt élvezném...:-DDDD -
haxoror #29382 csak gyalogságos egymásra lövöldözős -
gratula, jó a statod -
Mér az milyen ? -
Hát ja , attól ha jó mod lesz hozzá , ha kifagyogat meg félmillkás gép kell alá , azt még akkor se fogom szeretni.... -
Degonosz
-
infantry szervert keress -
pontosan, énse sírok, hogy bfben nemlehet váltani a tankban, mertez nemis erről szól :) -
dehát ami alapjaiban szar, azt hova moddolják?
-
Akkor neked a CS:S, vagy az AA a nyerő gém, mert a BF sosem erről szólt. :)
Nem az igényieddel van baj, hanem az hogy rossz helyen szeretnéd megkapni.
Ha hentelni akarok, akkor bemegyek 30 percre kvékezni, ha igazán komoly csapatmunkát, akkor WWIIONL-ozni, stb.
Ha egy játék nem teccik, akkor nem nyomom és kész.
De ezeket már párszor leflémeltük, sztem. -
mé csak kézi? ott a stringer a ground defense -
oksa....
Bár a Special Force (vmi) kiegészítő is valami ilyesmi lehet talán....
Bár kiadás előtt arról volt szó lesz benne assault mod ahol csak kézi fegyverek vannak...Most csak assault van és minden féle járgány.... -
jaa :D bugokat is nagyon szeretjuk :) -
vannak custom mapok és eredetik is mostmár melyek városiak, na ezt majd a cs topcban megdumcsizzuk -
Akkor a BF nem neked való. Arra ott a CS, CoD stb. A BF-be pont ez a lényeg, ezért szeretjük. A hatalmas pályák, a járműhasználat, 64 játékos, összetett csapatjáték és még sorolhatnám mi minden miatt imádjuk még. -
olyan amiet szeretnél
nincs aknavető bujkálni kell és akció dús szval próbáld ki a multi részét -
nagyon fasza a swat multiban, csak nem olyan pörgős és picit uncsi egy idő után -
Ja , azt még kipróbálom ha egyszer sikrül vennem valahol...
Csak a városi környezet hiányzik mint ami BF2-ben van.... -
-
Azt nem tudom milyen multiban..
De erre lesz hasonló mod....Remélem... -
amit leirtál az a counter strike. király gamma az is -
tudodk ajánlani egy játékot ami kielégíti ezen vágyaidat swat 4 -
semmi baj nincsen ezzel a játékkal. én imádok vele játszani és az hogy néha kibasz desktopra belefér. legalább pihen a proci egy kicsit -
Na jó nem 3000 lesz az biztos :-D -
Igazából lassan talán javítják a hibáikat , akkor nem lesz különösebb baj vele..
Bár én valami assaultos , realisztikus modot várok max 8 vs 8 -ban...
El tudnék képzelni egy városi pályát , csak kézi fegyverekkel semmi brutál-láma rakétával ahol ha meghalsz nem respannolsz többé...
Na az lenne a jó kis kommandózás , mindenki figyelne egymásra meg mindenre ami mozog mert nincs több dobás...
Nekem ez most csak ilyen eszetlen mega-hentelés.... -
"szvsz azért mert most már köztudott hogy elég lol a játék erősen vissza esik majd a vásárlás és jól lemegy az ára..." nemigaz -
nemhiszem én nem találom olyan "lol"-nak mint te -
mobal #29356 sráccok! ilyen dice póló nekem is kell! 
-
Szoftverben vagy jó van vagy rossz...Olyan hogy nem olyan rossz nincs , szvsz.
Az , hogy az megjelenés első két hetében ilyen sokat adtak el , csak a jó marketingnek köszönhető.A demonál még mindenki csak legyintett , hogy biztos azért ilyen amilyen mert csak demo...Aztán észnélkül szaladt mindenki a boltba (én is) ,aztán otthon jött a döbbenet....
De a lényeg a lényeg : szvsz azért mert most már köztudott hogy elég lol a játék erősen vissza esik majd a vásárlás és jól lemegy az ára... -
én nem azt mondtam h hibátlan de nem olyan szar amlyennek te állítod be