172102
  • Mr.Grent
    Ha mégsem, akkor sry, de most láttam a discoveryn :D
  • Mr.Grent
    Tévedés. Hivatalosan nemtud. Egy kis buherálással megoldható.
  • cyberbob29
    Szivesen csatlakoznék valamely klán-hoz gyors netkapcsolattal lassan 7000 ponttal a hátam mögött Team Play Rulez
  • haxoror
    Az amcsi M16 nem tud automatán lőni csak 1-es vagy 3-assal
  • nenad
    koszi, probaltam atolvasni de ezek szerint elkerulte a figyelmem.
  • 0Fritz0
    42 hozzászólással hátrébb.
  • Domikee
    Basszus, láma vagyok, segiccsetek.
    Eddig assaulttal nem nagyon nyomtam, de tegnap elkezdtem, és a csata hevében valamit elnyomtam, a fegyverem meg átváltott 3-as lövésre. Ha nyomom a 3-as billentyűt, csak 1-es és 3-as lövés között vált.
    Hogy teszem vissza sorozatra?
  • cyberbob29
    Na jó, Tiéd lehet az első lövés több engedmény nincs
  • nenad
    hali, nem tudtuk vmi hacket hogy single player demo(offline) egy par tobb embert ra lehessen varazsolni a palyara, hogy kicsit izgalmasabb legyen? expert mem kihivas :)
  • cyberbob29
    Na igen, eléggé helyfüggő is a dolog, ugyanis nem mindegy, hogy milyen közel vagy a központhoz és, hogy mennyien csatlakoznak még oda. Esetemben az utcánkban van a központ budán ezért a tesztet szerint 3,5Mbit/sec-et tud és tutker a gamma.
  • BurnBaby
    vigasztaló... akkor cyberbob továbbra is bármikor megfektethet? :(
  • BurnBaby
    víruskereső nincs, fw a sima vindózos (xp sp2), de volt már h kilőttem - nem segített semmit...
  • Running
    Hát igen ez sajna nálam is van otthon, pedig 4mbites a vonalam. Bnőmnél pedig néha a 256-os vonalon jobban megy a game. :)
  • direwolf
    29184-es postodra 29255-ben írtam...
  • lac coo
    Én ADSL vagyok , de ott is ugyanez a helyzet.....
  • TC3
    Szia!

Mivel most kezdik az átállást az 5 Mb-ra, jó sokáig fogod tapasztalni!
    Én a BFV korszakba kb: fél évet nem tudtam szinte netezni sem, mert annyira remek volt a kapcsolat!
    És jelenleg én is ebben a cipőben járok, pedig én szombathelyi vagyok! De telefonálok annyit a Chello-hoz, mint fél Pest:)
  • cyberbob29
    Amik még foghatják az a víruskergető, nem megfelelő firewall config
    Nekem ADSL van de szerencsére nem tapasztalok ilyen problémát.
  • BurnBaby
    volt nálam medicpack, de sose gyógyítottál meg vele :(

itt is jelzem - 13. ker chellós vagyok és még sose nem sikerült úgy játszanom, h ne legyen percenként többször beállós a kép és connection problem üzenet. ha vkinek van ötlete jelezze, mert roppan fájdalmas, h meglátom az ellent és mire eltünik a conn prob felirat már hullaszagom is van.. másnak is jut hasonló öröm? mi lehet a megoldás? spyware elvileg nem fogja a gépet, igaz msn, icq és irc fut a háttérben ,) de ez nem hiszem elég indok...
  • lac coo
    Még nincs kész....
  • CSOCSO
    fogalmam sincs mit valaszoltal es hol
  • direwolf
    CSOCSO!

Olvastad amit vlaszoltam neked? CSak kíváncsi vagyok ,hogy érted-e
  • Running
    Ez lehet egy NÉV, vagy egy L, meg egy Y. :)
  • cyberbob29
    Ami nagyon pöpec, hogy minden új pályaload után mindig én vagyok az első aki beesik a játékba és abba a járműbe szállok amibe akarok, a választás szabadsága, zsíííír
  • cyberbob29
    A medicpack is jól jött volna mert én meg az ellenben voltam és párszor megfektettem
  • spitfire
    Tegnap este drága BB-vel egy teamben voltam,és azon gondolkoztam milyen jó lenne ha lennének női kasztok is.
    A csaták hevében megpihenne a fáradt katona szeme egy csinos női hátsón,majd vissza a véres valóságba.Érne annyit mint egy medicpakk
    Na meg a nagy melegre való tekintettel néhány mozgó kocsma is sokat lendítene a
    katonák harcikedvén.
  • cyberbob29
    TEgnap űberfasza volt a csapat a magyar ranked szerveren 23 óra körül 13-an voltunk 19 ellen (ahogy az lenni szokott ) de még így is elkentük őket igaz a vége 2:0 lett
  • CSOCSO
    igen amerika..
    most az utcso szerveren 40 es pingem volt..
  • CSOCSO
    maradok az egernel.. sokkalta jobban erzem... szerintem gyorsabban lehet reagalni a bill ekkel mintha ide oda rangatnam a joy-t.. hoszabb utat jar be a csuklom mint az ujjaim..
    a toloero szabalyzo meg csak a vadaszgepnel fasza... a helinel rajottem hogy felesleges a toloero szabalyzo.. igyis ugyis meg tudok allni szepen a levegoben...

• schrank
    ugyanojan kiráj páják mint a kicsik csak nem lógnak bele annyira azok a piros csikok 16 főnél 3zászló van 32nél 6 64 nél 8-10 a 16 os páját felosztod zászlónyi részekre és felszorzod a tobbszeméjes páják közös többszörösének a hányadosával és akkor pontosan mekkapod hogy mekkkora az amplitúdó értéke
    HOL A 100%OS MAGYARÍTÁÁÁÁS? ? ?
  • spitfire
    Én a HU rankeden voltam tegnap este.Most nem néztem megy-e feketével.
    Valszeg ezt is a hekkereknek köszönhetjük,vagy nem?
  • bigapó
    Hi!

Ha nem tetszik a kérdés, előre is bocs!

Szal, azt tudom, hogy hogy kell beállítani a 32 ill. 64 bot-os játékot singleplayer-ben. De! a pályákat hogy lehet behozni? meg kell nyerni mindegyiket és akkor unlockolom?
    most kezdtem a játékot, sajna a gépem nem bírta a 32-es ill. 64-es botokat (ez persze a grafikai beállításokon is múlt), viszont szeretném megkukkantani a nagyobb pályákat is:) már ha lehet...
  • DummyBoy
    Mici? Asszociáljunk egy kicsit a feladatra!!!
    Hát a "potkány" :) (gyk: EGÉR)
  • fr3ddy14
    mi az a mici?? :D
  • DummyBoy
    Jó lesz az még ... ha ráérzel a repzikre mondjuk :)

Meg később szimulátorokhoz :)
  • fr3ddy14
    te amerikaba vagy hogy az amcsi szervereken játszol és ott kisebb a pinged?
    azétz is gondolom, emrt ékezetet sem haszálsz

utóirat: fura, most megint felneged több rankedra
  • CSOCSO
    hat en is kezdem azt erezni hogy a helit jobb micivel csapatni:(((( csak most meg vihetem vissza a joy-t?:(((
  • schrank
    kész a magyarosítás és hol van ha kész ?
  • fr3ddy14
    rájöttem valamire.
    estefelé olyan 10től felengedett sok ranked szerverre
    de már 2:40től sehova :(
  • Pharaoh
    Ezt annak írom, aki még nem tudná:

Ha csak te vagy életben és nincs több zászló, akkor csinálj egy squadot, hogy a többiek rád tudjanak majd spónolni, ehez persze az is kell, hogy a többiek figyeljék, van-e már új squad.

Ezt azért írom, mert ma többször is előfordult ilyen helyzet és nem tett semmit és percekig arra kellet várni, hogy meghaljon az illető.
  • schrank
    nekem is ugyan ez a konfigom csak áemdé és az én 9600pro-m is híbe hóba csinál ijet kurva melegbe de télen amikor vittem hálópartira a gépet és sokáig volt -10 be bekapcsolásnál ugyaneu volt úgyhogy vigyázz mien hőmérsékleten használod