172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
növérruci, tangabugykó, combfix és defibrillátor... következő bf talira így megyek ,)) -
lehet, hogy Én vagyok a hülye, de nem értem a válaszod vagy Te nem értettél meg. :)
szal, Én szeretnék játszani(!) is azokon a pályákon. vagy nem lehet? valahol pedig azt olvastam, hogy lehet. Sőt, gyakorlás miatt eleve benne kell, hogy legyen. vagy nem? szóval, hogy tudom előcsalogatni azokat a térképeket? mit, hol kell átírni?? -
cyberbob29 #29551 Csak kíváncsiságból a 14 a nick-ed végén a korodra utal? -
Polemius #29550 A FAQ-t, olvastad-e?
-
már 4 magyar ranekd szerver van!!! -
Sziasztok! Egy olyan kérdésem lenne, hogy haverokkal akarunk lan-ba játszani, de nem vagyunk elegen egy pályához, vagyis azt kérdezném, hogy van-e valami progi amivel botokat lehet bepakolni a Bf2-be és hogyan! Előre is köszi! -
(elképzelem ahogy bb vicsorgo pofikával, helyes kis fehér ruhában belenyomja az ellen arcába a defibrit :D) -
cyberbob29 #29546 Már csak azt kellene megtanulni, hogyha új játékos jönn és 13 vs 18 a csapat arány akkor nem állok be 19 hanem megyek a másik csapathoz! 
-
Íme a kitüntetésed! (A dátum szerint te aztán igazi ősbfes vagy). 
-
ACE #29544 Ez azt jelenti, hogy az ellen-nek béna volt a Commander-je, mert ha mutatja hol van a két ember, mindjárt odamegy pár ember, és akkor halál... -
revival score power ,) -
Az nem is a te kezedbe való. Neked nagyon is jól áll az ápolónő szerepe
-
tudtommal nincs - vagy zoom vagy nem zoom
(igaz még sose volt a kezemben sniper puska...) -
haxoror #29540 nincs többlépcsős zoom -
Nincs állítható zoom semmin a játékban. -
Nem sok köze van a CS-hez. :)
(sztem)
Akkor már inkább az RTCW, ET. -
nenad #29537 azert hoztam be a cst mert olyan rohangalos feelingje van az OF hez kepest.
Ott sokkal megfontoltobbnak kell lenni, ez egy kicsit lazabb ahhoz kepest.
De persze ez csak 1 velemeny.
na mind1, azert kerdem a snipert mert ures key setupot csinaltam a duplikalasok miatt. Viszont a masikbol ki tudnam keresni, szoval van e tobb lepcsos zoom es ha ven mi a default key, pls.
-
Polemius #29536 Valóban nem lehet a squad leaderre spawnolni, ha nincs egyetlen zászló sem.
Az valami gyönyörűség volt, amikor (azt hiszem a wetlandon) már csak két ember volt talpon a csapatunkból (abból az egyik a commander, a másik a mi leaderünk), zászló már egy sem. És hősies módon szinte egyszerre foglaltak el két zászlót. :)
Arról nem is beszélve, hogy utána még meg tudtuk fordítani az állást és nyertünk.
-
ööö ha nincs zászló akkor nem lehet a leaderekre spawnolni! Szal bukta :) -
FlatlineHun #29534 Így ne vezess tankot :) http://www.rofl.name/owned/tank2 -
Áhá! Szal ittvagy! Jóvolt tegnap valóban a gém, köszi a csapattagoknak. Visszahoztátok a reményt, hogy van még értelme magyarokkal játszani :) -
Gabe18 #29532 Mondjuk a Counter Strike vonalat én ebben a játékban nem lelem,de mindegy. -
nenad #29531 LAMA, kerdes, a sineprnek ennyi a zoomja vagy esetleg van tobb is? S ha igen mi a default key. Koszi.
Egyebkent nekem a support karakter jon be legjoban csak masterolom a tobbit is egy kicsit mig felmegyek netre :)
Jo a jatek, jo keresztezese vhol a CS nek es OF -
FlatlineHun #29530 Erről a tegnapi játék jut eszembe:
http://www.rofl.name/lolcity/
Kattintani a clicky feliratra... geekhumor. NFFN. -
cyberbob29 #29529 Nekem nem hozta fel csak az egyiket, bár én csak 8 után néztem!? -
tegnap is ment mindkettő -
cyberbob29 #29527 Általában a német K-Play-en, most hogy van magyar ranked szerver most már itt is vagyok meló után. Ma megy már mindkét magyar ranked, mert tegnap csak az egyik üzemelt!? -
én is ott voltam
mecel voltam -
Az a tegnapi kör igazán fasza volt, remélem többször is lesz ilyen. 
-
Itt megteheted :)
Hol, melyik szerveren szoktál jáccani? -
cyberbob29 #29523 Jaja, nagyot alkottatok a végén a druszámmal
Már majdnem elkapartam az asztalt idegességemben mikor 2:1 volt már az állás
-
"TEgnap űberfasza volt a csapat a magyar ranked szerveren 23 óra körül 13-an voltunk 19 ellen (ahogy az lenni szokott ) de még így is elkentük őket igaz a vége 2:0 lett "
Jaja,izgi lett a végére.Ketten maradtunk VényRobival egy Bombázóban,és nem volt egy darab zászlónk se.Mivel nem volt zászló,így municiót sem tudtunk tölteni,ki is fogytam, aztán már csak Robira tudtam hagyatkozni,hogy másodpilótaként gyorsabban fraggel,mint ahogy pörgünk ,erre már GCR is üldözöbe vett egy F-15tel.Öt valéami Isteni szerencse folytán sikerült lerázni(akit üldöztött már GCR,az tudja,hogy valóban qrva nagy mák kell ahhoz,hogy megszabaduljon töle...)aztán elrepültem egy supplydoboz felett,és kaptam100 golyótkb.,amivel egy utolsó BTR-t sikerült kilöni.
Szóval elég necces lett a vége,de sikerült... -
Bizony, bizony. Mi például a lehető legmesszebb vagyunk a központtól, a szolg. terület határán.És hiába a Chello Plus, néha a ping másodpercenként ugrál 15-ről 500-ra.
-
Az első lesz a megoldás...
egyik nap leaderként már nem tudtak "odajönni" a csapattagok.:(
Ui: játek elejetől squd-ban voltunk. -
Domikee #29519 Az M16 az alap US assault fegyver? Lehet, h. megkavarodtam, meg játék közben át is dobott az USA csapatba, de úgy emléxem, h. sorozatot lőttem, mielőtt eszeveszett billentyűzetnyomkodás közben legyilkoltak. -
Egyszer egy gyakwaron volt,hogy utolsó mohikánként csináltam egy squadot,amikor nem volt több zászló,de a többiek nem tudtak rám spawnolni...
Lehet csak véletlen volt.
2dolgot tudok elképzelni:
1:nem lehet leaderre spawnolni ha nincs zászló.
2:Új leaderre nem lehet spawnolni,ha nincs zászló.
Ki kéne próbálni... -
FlatlineHun #29517 Hja, bf2s.com nem megy :( -
cyberbob29 #29516 Ja -
haxoror #29515 A játékban nem tud automatán tüzelni, persze buherálással itt it megoldható csak azt csítnek hívják :D 
egyébként a valódi M16 alapból automata csak lebutították hogy ne legyen akkora a lőszerpazarlás és a rövid sorozat elvileg pontosabb -
FlatlineHun #29514 Bocs, cyberbob, csak kíváncsiságból megnézhetném a statodat?