172102
  • Mr.Grent
    Sajnos a hazai kúltura vagyis a cyberközösségünk annál ledegradáltabb és suttyóbb minnél fiatalabbak játszák. És ha még netán többen is vannak akkor már zúdulást keltenek. Plusz ha admin is a szerveren akkor már annak régen rossz. (Tisztelet a kivételnek) Hisz annál nagyobb a hangjuk minnél többen állnak mögöttük, és mivel nemtudják még felfogni hogy valaki jobb is lehet, máshogy nem is lehet megmagyarázni. Csak hogy csalt. Ezért csak anyázni, és szitkozódni tudnak. Észre lehet venni néha itt is a fórumon, ennek a szelét, de azért itt normálisabb az admingárda. Ahogy felnőnek ezek többsége kikopik, hisz a közösség megveti az ieneket, vagy maguktól tünnek el, vagy megváltoznak, és ezerrel küzdenek egy célért. Ezekből vannak a legkevesebben, sajnos, de aki ilyen annak csak egy kis támogatás, segítség, háttér kell, és persze moderálás, hogy a jó úton haladjon.
  • cyberbob29
    Akkor a Te készülékedben van a hiba mert frankón megy nálam direkt linkről és az oldaról is, épp nézegetem.
  • ACE
    Jól elbaszták a bf2s-t, direkt linken nem jönnek be a statok, de ha az oldalon kattintasz link-re, még akkor sem...
  • ACE
    Jah, próbáltam már énis Anti Aircraft-al lelőni repcsit, csak a 4 rakettával az a gond, hogy mire az első befogja, és utána lövöd, még a Fraps-t sem kell kinomnia, mert olyan gyorsan elrepül, hogy nem tudja a rakéta követni. Arról nem is beszélve, hogy a golyószóró részével max. helit lehet lelőni, mert én egyszeren azzal nem tudtam Jet-ben kárt tenni, de lehet csak én vagyok a béna... De tény hogy ilyenkor nem fikázni kéne, hanem tenni ellene valamit, beülni légvédelmes dolgokba, esetleg másik jet-el kinyírni valahogy. Mondjuk eztis próbáltam, vagy Ő lőtt le engem, vagy körbe-körbe repülgettünk egymás körül, és én untam meg előbb, és lelőtt...
  • cyberbob29
    Pl http://bf2s.com/ és ott beírod a nick-ed vagy az ID-t és az alján látod a következő három rang eléréséhez szükséges pontszámot!
  • cyberbob29
    A Linebacker és társaival egy gond van, ha több gép is van a közelben akkor jó esélyed van rá, hogy a csapattárs is kap a szórásból hiába fogod be az ellent és már kész is a TK
  • csabito
    A térképen jelölt cuccokat - a hidakon kívül - ne robbantgasd!
  • cyberbob29
    Ebben igazad van, sajnos ha van egy jó vadászpilóta az nagyon megtudja szórni a népet és nehéz leszedni, a repülős csapattársak meg inkább ugyancsak bombáznak ahelyett hogy eltakarítanák a légtérből az ellen gépeit, persze tisztelet a kivételnek!
  • Hysteria
    jaa :)
  • 0Fritz0
    Megint megy a stat.
  • direwolf
    Áruljátok már el, mi a francnak veszitek ennyire komolyan, hiszen ez csak egy játék. El kéne gondolkodni, hogy aki kiakad valamin játék közben, és vérkomolyra veszi a figurát, nem sodródik-e a függőség felé, mert az már keményen pszichológiai eset! Nem kérek választ
  • Crem
    Jah... És ha sikerűl leráznod végre már ujra is töltött. Úgyhogy szerintem pont a repülősnek van nehéz dolga!:)
  • Crem
    Ezt azért nem mondanám!:)

Tegnap Gombóc-Dagosta és mások az örületbe kergettek, ugyanis folyamatosan sípol a jelző, hogy befogtak. Ehhez társul még a másik repülő, akkor elég kevés lehetősége van a pilótának... A mozgó légvédelemről már nem is beszélve, ami 4 rakétát is utánnad küld...
  • FCH kari
    igazad van én nemszégyelem hogy ha valaki jobb mint én szerintem a jobbaktol lehet tanulni.nálam gyengébtöl nem.a repülösöknél engem egydolog basz csakfel,hogx nincs megfelelö földi ellenszere.
  • FCH kari
    ha észere vetted volna 3Xszavaztam nemmel
    nemszokásom kirugatni másokat.és én ilyet nem mondtam hogy repcsiveltud csak keménykedni ezt annak mond akire vonatkozik,és nem mi kezdeményeztük a szavazást!!!és ugy gondolom hogy ez nem jogositfel téged meg a cimboráidat hogy annyázanak.valoszinü hogy ha megtudnálak fogni a füleid lerepegetném!!!

• Ma2ska
    Ennyi erövel bárkit ki lehetne rugni aki jól nyomja, mondjuk erre volt példa Codban is egyszer a szuperprofi klántagokat szétszivatta egy gyerek persze kirugták a szerverröl de elötte jól lecsiterezték noha nem csalt azt tudom.
  • CSOCSO
    :)
  • fr3ddy14
    nekem a kedvencem az anti tank
    már jól nyomom vele, naon kira
    főleg akkor ha sikerül valamit kilőnöm :D
  • CSOCSO
    geci dolog tud lenni amikor valaki ert valamihez es abban jo:)
    meg a sajat haverom is elkuld ap icsaba mikor 120adszorra lovom ki a helivel:)))
  • fr3ddy14
    mi "anyáztunk" nektek pár gyerekkel :D
    de tudod mért? mert gcr-t ki akartátok szavazni, mert csak "repülővel tud keménykedni" (ezt idéztem). ezzel az okkal akartátok
  • FCH kari
    hi.lehet hogy csak rosszul látom,de elégjol kezd egy-két szerveren alfajulni a dolgok.egymás fikázása.anyázás stb
    azért kiváncsi lennék arra hogy ha lehetöségem lenne egyik másik illetö közelébe kerülni akkor anyázna-e köcsögözne,meg ilyen kedves dolgok!
  • Verzoo
    Hi all
    Meg tudja mondani valaki hogy hol lehet megnézni mennyi pont kell a rangokhoz
  • CSOCSO
    a jatekhoz nem keves a lag..viszont irtozatosan lassu volt nelkule a betoltes meg mindenfele kilepes a menube
  • Nauron
    és az neki mért jo h ha ott hagyja?LOL
  • fr3ddy14
    nem, de azért mert nem bírja a búrám, azért nemkell otthagyni még napookig
    habár nemtommég hogy ott marad-e vagy nem
  • Nauron
    és ha igen akkor mi lesz feljelented?
  • LoCk
    Na azt még én sem tudtam megvenni, bár mostmár bánom, mindíg jó a statom, már komoly rangom lenne az eddigi gyűjteményem alapján.

• fr3ddy14
    ja és borg
    holnap lesz 2hete hogy büntipontot kaptam
    ermélem holnap már nem látom a felkiáltójeleket :\
  • fr3ddy14
    hogy mész ilyen jól????
  • Nauron
    de te gyerek vagy szal tanulsz ök meg dolgoznak..........
  • fr3ddy14
    én örülök ha van egy 10e-sem.
    abból már tudnék venni bf2-t, de most nincs
  • LoCk
    + egyéb dolgot, de most nagyon pénztelen vagyok..
  • fr3ddy14
    jaja
  • LoCk
    Venni fogok bele még 1GB RAM-ot, ha lesz megint pénzem.
    Már terveztem..:)
  • Pharaoh
    Azét nem olyan kevés az se
  • ACE
    Az 1 Giga RAM azért kevéske...
  • LoCk
    Granatvetős nem aknavetős az M16 ! :)
  • LoCk
    Jó gyors a gépem, tuti Razer egerem van, uh. minden adott.
    Meg játék közben romokba koncentrálom magam..:)
  • LoCk
    Én soha sem kempelek, ez APC, ha volt tank akkor az, ha kilottek alolam, akkor pedig aknavetős asszem M16.

Sok gyalogos hent is volt benne ugy 10-15 ember.
  • Gunner
    Tank vagy kemp?