172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
rohadt alma #29913 Punkbustert hogyan lehet updateselni? -
patcheltem a korulményes megoldassal,dosos ablak blabla.miert? -
rohadt alma #29911 Nekem is patch nélkül.És pathcelted?Hogyan? -
karva élet!megöl az ideg,kiadtam érte 12k-t ugyhogy joggal vagyok ideges:)
5 percet tudok max jatszani mert kivag az asztalra és kilép!
tényleg semmi ötlet?folyamatosan csinalja teha nem néha meg hasonlok.... -
én a demoval játszok jelenleg, ott ugyanannyian vannak, nem lehet átmenni 1-ik csapatból a másikba. Ez a fullnál nincs így? -
Meg nem ártana ISP-t cserélni, 5 óra körül voltam fent az egyik EA HU-n és játszhatatlan volt, és nem csak nekem. Utána felmentem egy K-Playre és gond nélkül játszottam idáig. -
Ez a " lámaság" dolog még annyira nem is zavar, mindenki lesz-volt kezdő. De az már inkább qrván bosszant, hogy mindig 11:21 arányban vannak a csapatok. Valaki elkezd anyázni, akkor lassan de kezdenek átszívárogni az emberek. a köv. körben pedig pont fordítva.
Nem tudom mi a francért nem lehet már beállítani az a qrva TEAM Ballance-t???!!!!!
Vagy ehez még jóváhagyás kell az EA-tól, hogy ennyira nem lépnek az adminok semmit????? -
Én azt is szeretm, hogy pl a Karkand ampon amcsi oldalról elviszi a sok láma a tankot és azonnal rá is megy 5 aknára. -
mobal #29905 nekem volt peccs nélkül.
-
:)
van ez így mint pl. most velem...
-
ne a leszálló pályán lassíts, hanem már elötte!:DD -
(a masodik valami nyilaSS* volt :D ) -
ebben a melegben a sok lama is csak idegel... hu bf szerveren aknaval korbevedem omanon a bazist lama csapattars ramegy KIFELE menet, es punish ... masik ugyanezt eljacca, akkor mar kiakadtam... inkabb alt+f4 :( -
Már megy, csak levették 32 fősre -
Mester01 #29899 Nincs mas olyan Ranked server mint pl: a Magyar 5 HUN hogy masolt CD kulcsal is fol lehet menni?
Aki tudd privibe irjon nekem kosszike. -
Mester01 #29898 Fiuk lealt az HUN 5 Ranked server es igy nem tudok folmenni :( -
aham..:)
de az egyiket nem kaptam meg mégsem mert összeomlott a szerver a játék közben, akkor azt még később megkapom?
-
felszállópájára nem lehet csak leszállópájára.
-
Az assault-ot 10 killért kaptad, és amiért tankkal lötted őket ki és ők is tankban voltak kaptad az armort. Az alap kitüntetéseket nem nehéz összeszedni. -
levi1989 #29894 szazstok engem az érdekel hogy a felszállópájára vadászgéppel le lehet e szállni mert akárhogy lassítok nem engedi ki a futóművet a pálya meg nagyon rövi.aki tudja a választ légyszi nekem írjon előre is köszi.
-
rohadt alma #29893 Velem is megtörtént. -
ezt ilyen gyakran osztogatják?
-
na játszottam ranked szerveren, kaptam három kitűntetést vagy mit, ez lehetséges? nincs is eredetim..
armourt, assaultot, meg air defendert? egy játékban?
-
rohadt alma #29890 Kinek van 1.0.2442.0 verzioju? -
Polemius #29889 Azért túlhűteni sem érdemes az alkatrészeket, mert a kicsapódó pára újraértelmezheti a vízhűtéses PC fogalmát. -
Én szárazjégre gondoltam ,amit beteszek a gépházba. Honnan lehet szerezni? -
már azon is gondolkottam hogy néha belefújok a gébbe azzal a kézi permetezővel egy kis hideg vizet de egy "hozzáértő"eltanácsolt tőle mert az ő tapasztalata szerint drágább lesz a leves mint a hús háááát nem is tudom én azért kipróbálom
-
"Ebédel vagy kajál vagy nem tudom"... az is lehet hogy étkezik vagy táplálékot vesz fel. -
Xian #29885 Az jó ötlet a 80 -as ping feletti kick.
-
lol, 33 fok volt tegnap a szobámban, ma még több lehet -
de egy 80-as ping kickert lehetne tenni rá -
zoltang #29882 http://www.gamestar.hu/
"Battlefield 2 történések
[2005-07-30 @ 11:38 - Berkenye]
Az EA Games újabb közleményében beszámolt arról, hogy a készülőben lévő "mod tool" nem fog működni a játék másolt változatain, és némileg változtatnak a statisztikai rendszeren is. Rengetegen elkezdték alkalmazni azt a technikát, hogy a szerverekről közvetlenül lekérdezik a statisztikájukat (vagy báki másét), majd kitették azokat a honlapjukra. Ez egy kicsit túl nagy megterhelést okozott, ezért ezt megszüntették. Most egy új rendszeren dolgoznak, amely igyekszik a régi legtöbb tulajdonságát megtartani. Hamarosan meglátjuk, mi sül ki belőle."
-
Xian #29881 A másik meg:
Commander vagyok 6 Squad van. Igen ám de 6 ból 4!!! squadleader halott,
de ugy a jatek feletol. Ebédel vagy kajál vagy nem tudom.
Igy nem is tudok parancsot adni a squad nak.
Miért nem lép ki nem értem. De ha még 1 lenne ok, de 6 ból 4??
Ráadásul 3-6 emberes sqaud ok leader nélkül.
-
Nem lehet passt tenni a szerverre -
Xian #29879 Tisztel EA HU Szerver adminok.
Nem lehetne jelszot tenni a szerverekre? Valami egyszeru Magyar jelszot.
32 Playerbol jo ha 10 magyar van. Nem is erti mit mondok, ezen kivul pedig 100 feletti pinggel van, ami miatt laggol a szerver.
-
Nekem saját video kártya hűtésem van, és ebben a pillanatban 30 fok húzva, terhelve.
A szobában most 25 fok van mert egy szál fürdő gatyóban nem akarom a klimát hidegebbre rakni.
-
Polemius #29877 Voltaképpen az a válaszidő, amig a másik géptől a tied által küldött adatcsomagra válasz érkezik. (Lásd a tengeralatjárók 'ping'-je
)
-
Polemius #29876 Alább leírták, hogy a játékban hogan tudod megnézni, de általánosságban a géped és egy másig gép közt úgy tudod megnézni, hogy nyitsz egy dos ablakot majd beírod:
ping [másik gép címe]
pl.: ping sg.hu
Persze játékon belül ezt sokminden befolyásolhatja.
(pls senki ne kössön bele, hogy az nem is dos ablak) -
"nem tudom fejből, hogy hol" ezt a szöveget :D -
mi az a piiiiiiing ?
amúgy én se tudom de nem is érdekel csak alacsony legyen az értéke