172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Jó kis game volt ma, csak kár hogy a teambalance nem megy, mikor meg ment akkor meg a squadkeader -eket dobálja át. Nem lehetne a borg féle módosítást feltenni rájuk, hogy ne dobálja át azokat ,akik aquadban vannak? -
ACE #29952 Nekem jó az 5.7 meg az 5.6 is jó volt... -
mobal #29951 5.7 nekem is rossz volt! :D meg szép volt a heli farokrotorja. zöööd :D -
Úgy látszik a 9800pro-t ne mszereti nagyon a játék. Ja és az 5.7-es Catalystot se, nálam azzal szétesett a kép, majd resetelt a gép :D Az 5.6-tal jó. Víruskeresőt kapcsold ki, meg minden háttérben futó chat/filecserélő/egyéb akármit. -
Torry #29949 Sok játékhoz készült már "testreszabott" bill. -
Szeesz #29948 A barátomnál is volt olyan, hogy időnként ledobta a játékot a deszktopra, majd a játék bezáródott. Ezt úgy oldotta meg, hogy a videókártyának eggyel régebi driverét rakta fel. Azóta kifogástalanul fut a játék. (Ugyanolyan videókártyája van, mint neked.) Próbáld ki. -
Jópofa, de használhatatlan. -
lehet hogy hulyekerdes es lehet hogy a ti dobozotokban is volt szorolap de lattatok mar ezt:
Zboard -
ACE #29945 Valószínű, nem tapasztaltam. De ne személyeskedjünk.
-
és öszintén sikít?
-
ACE #29943 Nem a barátom, csak max. haver, nem is lehetne más mert Ő 13 éves én meg 26 és csak netről ismerjük egymást, ennyi :D -
össze ne vesszetek,ritka manapsag a jobarat,még ha hüle is:) -
A kulcsszó : DICE
-
ACE #29940 Érdekes dolog, nekem is csinálta régebben, de nem tudom mitől szűnt meg... Úgy emlékszem a patch után már jó volt, de lehet a + 1 Giga ram jött jól neki. Meg asszem a graf-ot is kissé leszedtem, a Dinamic light-ot, meg shadow-t medium-ra raktam... -
ACE #29939 Dehogynem mondtál, és most letiltottál MSN-be, én meg most sírok

Gondolkodjál már, a fizikai memóriát hogyan tudná állítani? Azt max. bővíteni tudja, hogy több legyen, de nem állítani. Legalább ismernéd be ha hülyeséget írsz. Na mind1... -
kivag a desktopra de elofrordult hogy az egesz gép ujraindult és volt olyan is hogy még a serverkeresö résznél csinalta.
a gépem:3200+ barton,rad 9800pro,1,5 giga ram,asus a7n8x-e deluxe.5venti huti a thermaltake hazat tehat valszeg nem a meleg az ok.minden drivert,pb-t,direct-x-et frissitettem ugyhogy nem ertem:( -
nem is mondtam iet ace bazz ne egess mar le :D -
passzold a linket -
maj igyekszem, de hétfőtől vár a munka... ha kell valakinek, akkor adok egy linket. ja, és ninc billentyüzetem... -
ACE #29934 hajrá, és utána oszd meg velünk :D Csinálj egy olyat, ahol leszállópályán 10 Heli van egymás mellett szépen sorban :D Heli-combat :D -
megvan az editor a játékhoz, qva jó, mindjárt csinálok egy pályát... 
-
Picador #29932 Ping kick-et lehet rakni a ranked serverekre?????????????? -
ACE #29931 Úgy lép ki hogy kivág desktopra?
Írd le mi a full konfigod, és hogy milyen video-beállításokkal játszod. -
ACE #29930 Nem értem, ha nem értesz hozzá minek szólsz bele :D -
ACE #29929 Hysteria: Ez a hozzászólás kb. annyit ér, mikor egyszer ezt mondtad:
-[Hyst3ria]-: mhz az az átfolyo áram
:D -
4 giga van kulon particion bakker,ramom tesztelve,elvileg hibatlan és masfél giga.ugy érzem nem kéne kilépnie:) -
nekem is ezt csinalta most mar elmult keves a fizikai memoria alitsd be h tobb legyen es akko nemfogja csinalni de ram is gazos lehet hibas egy szektor aztan az dob ki me amikor ahoz a szektorhoz ér kilép -
rohadt jo lehetne ha:
-lenne ertelmes kereső
-nem szopatna össze vissza
-tegnap a peccselés 1 órat és kismillió idegsejtemet rabolta el
-kivag ok nélkul
stb. -
sok ideig a masolt nem csinalta,gepemen nem tortent valtoztatas!amikor megvettem,ujraraktam mindent,amikor inditom mindent kikapcsoltam,uj drivereket pakoltam fel,a gépem jó,nem tudom mit kéne tennem.... -
pedig a legjobb game a vilagon :) -
hmm nemtom neked me nem teccik -
igy kiadni egy jatekot...
elore lathatolag az utso game amit megvettem,12 rugo rohadt sok pénz,foleg egy vacakért:( -
Zoli az emberek nagy részét nem dobja ki a játék, neked van valami rosszul beálllítva, vagy van olyan háttérben futó programod, amivel összeakad a PB (ha az dob ki). De kisebb hardverproblémád is lehet, mert a játék eléggé igénybeveszi a teljes gépet. -
nem a te hibád.. szerveren van régi PB -
baze,belépek egy szerverre és ki is vag:( visszaviszem a picsaba az mm-be,ez nem sok szart er igy... -
frissitettem,olvasok fakkot:) -
Cormac #29917 Én is orogin vettem meg és ha nem telepíted (pontosabban frissíted) mindig az új punkbustert, akkor valóban mindig hamar kidob.
De ez miattunk van, a csalók ellen.
A punkbuster pedig tényleg nem egy fejlett sima patch-et használ, neked kell manuálisan mindig megnézni hogy van-e új és fejleszteni ha van.
Innen eléred a fejlesztést:
punkbuster
Innen pedig a hogyant tudod meg (de ezt már sokan írták itt ,csak vissza kellene olvasni):
segítség a telepítéshez -
Hát tényleg elég szarok a szerverek lagparádé. Ezt is lehet élvezni, na jó nem :(. -
Ranked III úgy logol hogy szinze játszhatatlan, és egy ping limiter is kéne valahára. -
le kell tölteni egy pbweb.exe fiéet és az updateli