172102
  • Pharaoh
    Jó kis game volt ma, csak kár hogy a teambalance nem megy, mikor meg ment akkor meg a squadkeader -eket dobálja át. Nem lehetne a borg féle módosítást feltenni rájuk, hogy ne dobálja át azokat ,akik aquadban vannak?
  • ACE
    Nekem jó az 5.7 meg az 5.6 is jó volt...
  • mobal
    5.7 nekem is rossz volt! :D meg szép volt a heli farokrotorja. zöööd :D
  • Cobra.
    Úgy látszik a 9800pro-t ne mszereti nagyon a játék. Ja és az 5.7-es Catalystot se, nálam azzal szétesett a kép, majd resetelt a gép :D Az 5.6-tal jó. Víruskeresőt kapcsold ki, meg minden háttérben futó chat/filecserélő/egyéb akármit.
  • Torry
    Sok játékhoz készült már "testreszabott" bill.
  • Szeesz
    A barátomnál is volt olyan, hogy időnként ledobta a játékot a deszktopra, majd a játék bezáródott. Ezt úgy oldotta meg, hogy a videókártyának eggyel régebi driverét rakta fel. Azóta kifogástalanul fut a játék. (Ugyanolyan videókártyája van, mint neked.) Próbáld ki.
  • 0Fritz0
    Jópofa, de használhatatlan.
  • CSOCSO
    lehet hogy hulyekerdes es lehet hogy a ti dobozotokban is volt szorolap de lattatok mar ezt:

Zboard
  • ACE
    Valószínű, nem tapasztaltam. De ne személyeskedjünk.
  • joebacsi
    és öszintén sikít?
  • ACE
    Nem a barátom, csak max. haver, nem is lehetne más mert Ő 13 éves én meg 26 és csak netről ismerjük egymást, ennyi :D
  • zoli80
    össze ne vesszetek,ritka manapsag a jobarat,még ha hüle is:)
  • lac coo
    A kulcsszó : DICE
  • ACE
    Érdekes dolog, nekem is csinálta régebben, de nem tudom mitől szűnt meg... Úgy emlékszem a patch után már jó volt, de lehet a + 1 Giga ram jött jól neki. Meg asszem a graf-ot is kissé leszedtem, a Dinamic light-ot, meg shadow-t medium-ra raktam...
  • ACE
    Dehogynem mondtál, és most letiltottál MSN-be, én meg most sírok

Gondolkodjál már, a fizikai memóriát hogyan tudná állítani? Azt max. bővíteni tudja, hogy több legyen, de nem állítani. Legalább ismernéd be ha hülyeséget írsz. Na mind1...
  • zoli80
    kivag a desktopra de elofrordult hogy az egesz gép ujraindult és volt olyan is hogy még a serverkeresö résznél csinalta.
    a gépem:3200+ barton,rad 9800pro,1,5 giga ram,asus a7n8x-e deluxe.5venti huti a thermaltake hazat tehat valszeg nem a meleg az ok.minden drivert,pb-t,direct-x-et frissitettem ugyhogy nem ertem:(
  • Hysteria
    nem is mondtam iet ace bazz ne egess mar le :D
  • fr3ddy14
    passzold a linket
  • gameplusz
    maj igyekszem, de hétfőtől vár a munka... ha kell valakinek, akkor adok egy linket. ja, és ninc billentyüzetem...
  • ACE
    hajrá, és utána oszd meg velünk :D Csinálj egy olyat, ahol leszállópályán 10 Heli van egymás mellett szépen sorban :D Heli-combat :D
  • gameplusz
    megvan az editor a játékhoz, qva jó, mindjárt csinálok egy pályát...
  • Picador
    Ping kick-et lehet rakni a ranked serverekre??????????????
  • ACE
    Úgy lép ki hogy kivág desktopra?
    Írd le mi a full konfigod, és hogy milyen video-beállításokkal játszod.
  • ACE
    Nem értem, ha nem értesz hozzá minek szólsz bele :D
  • ACE
    Hysteria: Ez a hozzászólás kb. annyit ér, mikor egyszer ezt mondtad:
    -[Hyst3ria]-: mhz az az átfolyo áram

:D
  • zoli80
    4 giga van kulon particion bakker,ramom tesztelve,elvileg hibatlan és masfél giga.ugy érzem nem kéne kilépnie:)
  • Hysteria
    nekem is ezt csinalta most mar elmult keves a fizikai memoria alitsd be h tobb legyen es akko nemfogja csinalni de ram is gazos lehet hibas egy szektor aztan az dob ki me amikor ahoz a szektorhoz ér kilép
  • zoli80
    rohadt jo lehetne ha:
    -lenne ertelmes kereső
    -nem szopatna össze vissza
    -tegnap a peccselés 1 órat és kismillió idegsejtemet rabolta el
    -kivag ok nélkul
    stb.
  • zoli80
    sok ideig a masolt nem csinalta,gepemen nem tortent valtoztatas!amikor megvettem,ujraraktam mindent,amikor inditom mindent kikapcsoltam,uj drivereket pakoltam fel,a gépem jó,nem tudom mit kéne tennem....
  • Hysteria
    pedig a legjobb game a vilagon :)
  • Hysteria
    hmm nemtom neked me nem teccik
  • zoli80
    igy kiadni egy jatekot...
    elore lathatolag az utso game amit megvettem,12 rugo rohadt sok pénz,foleg egy vacakért:(
  • Cobra.
    Zoli az emberek nagy részét nem dobja ki a játék, neked van valami rosszul beálllítva, vagy van olyan háttérben futó programod, amivel összeakad a PB (ha az dob ki). De kisebb hardverproblémád is lehet, mert a játék eléggé igénybeveszi a teljes gépet.
  • Holdpro
    nem a te hibád.. szerveren van régi PB
  • zoli80
    baze,belépek egy szerverre és ki is vag:( visszaviszem a picsaba az mm-be,ez nem sok szart er igy...
  • zoli80
    frissitettem,olvasok fakkot:)
  • Cormac
    Én is orogin vettem meg és ha nem telepíted (pontosabban frissíted) mindig az új punkbustert, akkor valóban mindig hamar kidob.
    De ez miattunk van, a csalók ellen.
    A punkbuster pedig tényleg nem egy fejlett sima patch-et használ, neked kell manuálisan mindig megnézni hogy van-e új és fejleszteni ha van.
    Innen eléred a fejlesztést:
    punkbuster
    Innen pedig a hogyant tudod meg (de ezt már sokan írták itt ,csak vissza kellene olvasni):
    segítség a telepítéshez
  • Rusid
    Hát tényleg elég szarok a szerverek lagparádé. Ezt is lehet élvezni, na jó nem :(.
  • Pharaoh
    Ranked III úgy logol hogy szinze játszhatatlan, és egy ping limiter is kéne valahára.
  • Pharaoh
    le kell tölteni egy pbweb.exe fiéet és az updateli