172102
  • Holdpro
    Én még sosem játszottam Magyar szerveren és a hallottak alapján nem is vágyom rá
  • schrank
    aki csapatmunkát akar mennyen klánba a tímvörk csak lehetőség nem pedig izé. . . őőőő ... tuggyátok ojan kötelező dolog mi is az ... na mindegy nem az
  • TDC Geronimo
  • schrank
    még egy ok hogy ne jáccunk magyar SZAR-vereken
    csapatmunka hagyad máááá nem azért vettem játékot hogy parancsolgassanak nekem és a bobázóknak ki parancsol ők marathatnak pedig általában ők az elsők a nagy pájákon annak ellenére hogy van vagy 10-15 TK juk is ők marathatnak mi a többiről nem is beszélve
  • TDC Geronimo
    Láttam vazz
  • 0Fritz0
    Sutyiban elvitték a 30000-ret :)
  • arty
    sztem is, minden szerverre ezkéne!!

megy nektek az acc szerver ??
  • Hysteria
    ;))
  • Poggyász
    Szerintem nagyon jó a squad-ba kényszerítés. Ha valaki meg beáll a csapatba és továbbra is a rambózik, a squad leader kirúghatja a csapatból.
  • leveskocka
    jah,akkor jol lattam,eleg ismeros keped volt
  • arty
    csinálj képet máskor :)
  • Hysteria
    DeFrance,Hyst3ria,TOmmy...

ttvoltunk
  • Hysteria
    leveskockaennel a jateknal ottvolt a klanom meg haverok lattunk teged :)
  • leveskocka
    ez itten meg elmelkedik valamin...
    [IMG][/IMG]
  • TS Zolly
    Morfi a BF.hu-n kifejetette, hogy a szerver be van lőve hogy rugja ki automatikusan azokat akik nem álnak be szakaszba. Ezek szerint hosszabítani kellen az időn? De addig is egy megodás ha parancsnok akarsz lenni: belépsz a szerverre, gyorsan készits egy szakaszt, vagy álj be valaohová, és onnan nyomj a parancsnoki gombra. Csak halkan megjegyzem: jó dolog, legalább nagyobb lesz az esély csapatmunkára, de sajna, még ha szakaszba van az ember, akkor is akad egy-két vérláma, aki rambozik inkább.
  • ACE
    Nem arról volt szó, hogy aláírtak valami nyilatkozatot, hogy nem változtatgatják meg?
  • ACE
    akkor elvileg kéne lenni egy jpg-nek a könyvtárban, amit elmentett
  • ACE
    Ki volt az az észlény, aki ezt kitalálta? Ráadásul kick-nél nem is mutatja hogy miért kaptál kick-et, csak azt írja, hogy valószínű túl sok volt a teamkill, és egy admin kick-elt, ill. végrehajtásra került egy szavazásos kick... Ez vicc, komolyan mondom...
  • zoli80
    engem is kivagott:)
    beallsz teambe es utana jelentkezel,vili?nincs kibuvo:)
  • TS Zolly
    Tank? Tank nem két éltü, ellenbe az apc az.
  • kRockA
    csináltam printscreent is de amikor kiléptem elfelejtettem megnézni
  • ACE
    Bazzeg, ez normális, hogy a magyar ranked serveren, asszem a II. bazze olyan kick van, hogy aki nem áll be squad-ba az kick? Hát a faszom, Apply-t nyomok a commander-ségre, erre még mielőtt lejárna a jelentkezési idő, kirúg a picsába. Ez normális egy official serveren?
  • TDC Geronimo
  • kRockA
    tank!
  • haxoror
    Ha tank akkor nem normális, de az apc-k kétéltűek és van sok ember aki azzal szórakozik hogy beáll a hajó mellé és lövöldözi a felszálló heliket vagy a csónakokat.
  • kRockA
    ez normális dolog?
  • kRockA
    Tegnap meg... állok az anyahajón a repcsire várva, erre mit vezsek észre? ? ? ? A VÍZBEN JÖN 2 TANK
    már majdnem az anyhajónknál jártak
  • schrank
    csocsó amit kültél linket a vga hűtőről háááát többe kerül mint az én ll.vh-ús 9600pro-m és különben is itt komáromban már szakad az eső
  • csabito
    Tegnap Madhunters ranked szerveren jól felbaszták az agyam a )N@M( klánosok (talán németek). USMC commander voltam, a főbázison rejtőzködtem.
    Ezek a -ök összejátszottak, körbevettek, lekéselt egy MEC, felélesztett az USMC. Ezt kb. 10* egymás után Mikor sikerült újraélesztés után lelőnöm az USMC medicet, egyből kaptam a punisht
    Később az egyik )N@M( klános az anyahajón engineerel lődözte a légvédelmi ágyút és javítgatta...
    badge-vadászok
  • ACE
    Szerintem ettől még nem menne jobban a játék. Inkább azt kéne tudatosítani, hogy a zászló védelemért is jár pont, a zászló semlegesre állításáért 2 pont, és az elfoglalásért is 2 pont...
  • GiGa master
    Hello all!!a bf2-ben csak azok a mappok vannak amik feltelepítés után bennt vannak vagy valamilyen módon van töb is vagy esetleg valami extra mert a multinál sokkalta több mapp van igaz csak a kis mappok vannak bővítve help pls4!!sztem nagyon fasza gamma!!
  • lac coo
    Ez az eredeti, erre jön az olcsó matrica :-DDDDD

• lac coo
    Annyira azért nem nagy szám...
    Ez egy szabványos billentyűzet amit a cég gyárt , csak ráraknak egy BF2 matricát, plusz 10 ezerért :-DDD
    Van ilyen DOOM3,meg rengeteg más játékhoz való....
  • kRockA
    elején gondolkodtam h lehet h majd berágtok, de megpróbáltam:(
  • Beers
    Ezt inkább vérszívásnak nevezném!
    Nagyobb kép nem volt?
  • kRockA
    azért elég durva, hogy hová fejlődik a világ! a játékokhoz már külön billentyűzetet adnak!
  • kRockA
    hah, az nagy lesz!
  • lac coo
    Ez a bill ősztöl nálunk is kapható lesz magyar karakterekkel...Árat még nem tudtak mondani...
  • kRockA

no comment (lehet hogy ez csak nekem nagyszám?)
  • Stotoo
    ja