172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Én még sosem játszottam Magyar szerveren és a hallottak alapján nem is vágyom rá
-
aki csapatmunkát akar mennyen klánba a tímvörk csak lehetőség nem pedig izé. . . őőőő ... tuggyátok ojan kötelező dolog mi is az ... na mindegy nem az -
-
még egy ok hogy ne jáccunk magyar SZAR-vereken
csapatmunka hagyad máááá nem azért vettem játékot hogy parancsolgassanak nekem és a
bobázóknak ki parancsol ők marathatnak pedig általában ők az elsők a nagy pájákon annak ellenére hogy van vagy 10-15 TK juk is ők marathatnak mi a többiről nem is beszélve
-
Láttam vazz -
Sutyiban elvitték a 30000-ret :) -
sztem is, minden szerverre ezkéne!!
megy nektek az acc szerver ?? -
;)) -
Poggyász #30025 Szerintem nagyon jó a squad-ba kényszerítés. Ha valaki meg beáll a csapatba és továbbra is a rambózik, a squad leader kirúghatja a csapatból. -
jah,akkor jol lattam,eleg ismeros keped volt
-
csinálj képet máskor :) -
DeFrance,Hyst3ria,TOmmy...
ttvoltunk -
leveskockaennel a jateknal ottvolt a klanom meg haverok lattunk teged :) -
ez itten meg elmelkedik valamin...
[IMG][/IMG]
-
TS Zolly #30019 Morfi a BF.hu-n kifejetette, hogy a szerver be van lőve hogy rugja ki automatikusan azokat akik nem álnak be szakaszba. Ezek szerint hosszabítani kellen az időn? De addig is egy megodás ha parancsnok akarsz lenni: belépsz a szerverre, gyorsan készits egy szakaszt, vagy álj be valaohová, és onnan nyomj a parancsnoki gombra. Csak halkan megjegyzem: jó dolog, legalább nagyobb lesz az esély csapatmunkára, de sajna, még ha szakaszba van az ember, akkor is akad egy-két vérláma, aki rambozik inkább. -
ACE #30018 Nem arról volt szó, hogy aláírtak valami nyilatkozatot, hogy nem változtatgatják meg? -
ACE #30017 akkor elvileg kéne lenni egy jpg-nek a könyvtárban, amit elmentett -
ACE #30016 Ki volt az az észlény, aki ezt kitalálta? Ráadásul kick-nél nem is mutatja hogy miért kaptál kick-et, csak azt írja, hogy valószínű túl sok volt a teamkill, és egy admin kick-elt, ill. végrehajtásra került egy szavazásos kick... Ez vicc, komolyan mondom... -
engem is kivagott:)
beallsz teambe es utana jelentkezel,vili?nincs kibuvo:) -
TS Zolly #30014 Tank? Tank nem két éltü, ellenbe az apc az. -
csináltam printscreent is de amikor kiléptem elfelejtettem megnézni -
ACE #30012 Bazzeg, ez normális, hogy a magyar ranked serveren, asszem a II. bazze olyan kick van, hogy aki nem áll be squad-ba az kick? Hát a faszom, Apply-t nyomok a commander-ségre, erre még mielőtt lejárna a jelentkezési idő, kirúg a picsába. Ez normális egy official serveren? -
-
tank! -
haxoror #30009 Ha tank akkor nem normális, de az apc-k kétéltűek és van sok ember aki azzal szórakozik hogy beáll a hajó mellé és lövöldözi a felszálló heliket vagy a csónakokat. -
ez normális dolog?
-
Tegnap meg... állok az anyahajón a repcsire várva, erre mit vezsek észre? ? ? ? A VÍZBEN JÖN 2 TANK
már majdnem az anyhajónknál jártak -
csocsó amit kültél linket a vga hűtőről háááát többe kerül mint az én ll.vh-ús 9600pro-m és különben is itt komáromban már szakad az eső
-
csabito #30005 Tegnap Madhunters ranked szerveren jól felbaszták az agyam a )N@M( klánosok
(talán németek). USMC commander voltam, a főbázison rejtőzködtem.
Ezek a
-ök összejátszottak, körbevettek, lekéselt egy MEC, felélesztett az USMC. Ezt kb. 10* egymás után
Mikor sikerült újraélesztés után lelőnöm az USMC medicet, egyből kaptam a punisht 
Később az egyik )N@M( klános az anyahajón engineerel lődözte a légvédelmi ágyút és javítgatta...
badge-vadászok
-
ACE #30004 Szerintem ettől még nem menne jobban a játék. Inkább azt kéne tudatosítani, hogy a zászló védelemért is jár pont, a zászló semlegesre állításáért 2 pont, és az elfoglalásért is 2 pont... -
GiGa master #30003 Hello all!!a bf2-ben csak azok a mappok vannak amik feltelepítés után bennt vannak vagy valamilyen módon van töb is vagy esetleg valami extra mert a multinál sokkalta több mapp van igaz csak a kis mappok vannak bővítve help pls4!!sztem nagyon fasza gamma!! -
Ez az eredeti, erre jön az olcsó matrica :-DDDDD
-
Annyira azért nem nagy szám...
Ez egy szabványos billentyűzet amit a cég gyárt , csak ráraknak egy BF2 matricát, plusz 10 ezerért :-DDD
Van ilyen DOOM3,meg rengeteg más játékhoz való.... -
elején gondolkodtam h lehet h majd berágtok, de megpróbáltam:( -
Ezt inkább vérszívásnak nevezném!
Nagyobb kép nem volt? -
azért elég durva, hogy hová fejlődik a világ! a játékokhoz már külön billentyűzetet adnak! -
hah, az nagy lesz! -
Ez a bill ősztöl nálunk is kapható lesz magyar karakterekkel...Árat még nem tudtak mondani... -
no comment (lehet hogy ez csak nekem nagyszám?) -
ja