172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
F A Q
-
rohadt alma #30072 Az 1.01 re kell az 1.02-es pacst rakni vagy az alapjátékra rögtön az 1.02-est? -
Polemius #30071 Nem. -
Polemius #30070 Ha már ennyi magyar szerver van, ki lehetne nevezni kimondottan rambo ill teamwork szervert, amin mindenki tudná mire számíthat. Aki meg nem úgy játszik, kirúgni. :)
Esetleg ha lehetséges ez (azt hiszem AA-ban pl. van ilyen), akkor olyat (is), hogy csak bizonyos pontszám alatt/felett lehessen belépni. Akkor mindenki megtalálhatná a neki valót. Azt persze nem tudom, a rankedeken megvalósiítható-e közülük bármelyik is.. -
Polemius #30069 ?
Ott, ahol ki tudod választani, melyik oldalon legyél, beléphetsz squadba stb.
Kiválasztod a kívánt kit-et, aztán hajrá. -
Gabe18 #30068 Ez aztán értelmes hozzászólás... -
abonyitomz #30067 IDÉZTEM A GAMESTAR.HU-ról:
#5 - Altena válasz erre
07-31 @ 12:42:04
Kommentjeim: 243 db
MOCSKOS EA HOGY DÖGÖLNE/ROHADNA MEG!!!
wow
-
Mert szar a serverkeresője is! -
rohadt alma #30065 Mér írja ki minden csatlakozási kísérletre amikor listáról választok szervert,hogy tele van?Hát nekem nincs tele tőle? -
egyetértek, nagy lószar! -
abonyitomz #30063 nemtudom mért szeretik egyesek ezt a bughalmaz BF2t...
Bf2
-
Ha a full-t telepítetted akor nincs! -
GiGa master #30061 Hy amikor feltelpítema bf2őt és ami eredetileg bent van mapp azokon kívül vann még több?mert nem tom megszerezni!
-
Mester01 #30060 Fiuk pls magyarazatok mar L nekem hogy mukodik ez a AutoKick TKert?
56pontom volt 1dul foglalkadtam a zaszlokat figyeltem a TKra es elem ugrik egy gyerek es kick :D
-
rohadt alma #30059 Látszik az a szerverlistán,hogy melyik szerver tört? -
A kötelezö azért xar mindig, mert adott kereteken belül más akarja megmondani hogy neked mi a jó, vagyis hülyének néznek. Ez különösen akkor értelmetlen mikor már ujabban a többség önként beáll szakaszba ugyis, söt van aki magányos farkasként is hatékony tud lenni. Ne essünk át a ló túloldalára. -
Gabe18 #30057 "jah,es a kotelezo miert mindig szar?"
Mert nem te döntöd el mit akarsz,hanem belekényszeritenek valamibe amit muszály elfogadnod.
Ha a játékos érzi hogy a squadban könyebb neki játszani,eredményesebb,ugyis beáll. -
jah,lehet felreertettem vmit...de tudod,PK-kent sokszor van ki a tokom amiatt,hogy 16 emberbol 8 maganyos farkas...es nem tudok nekik szolni,hogy gond van,pedig ott tenferegnek korulottem.ugyhogy ne lazadozzatok emiatt,joszandekbol van ez,bar a pokolba vezeto ut is avval van kikovezve:)jah,es a kotelezo miert mindig szar? -
Xian #30055 Hol tudom átállitani hogy pálya indululáskor
ne Assault Class legyen alapból, hanem Support az Unlock -olt
fegyverrel.
Ugy tűnik ez csak nekem nem megy, de semmi ilyet nem találtam se a
Manuálban es a Bf2 Guide -ban.
Köszi
-
Arról van szó hogy ami kötelező az mindig xar, mégha jószándékból csinálják is. -
Ki gyalázta a PK t? -
es hogy kersz a PK-tol utanpotlast,stb.?masreszt vannak olyan kivalo jatekok,mint pl,UT,quake,cs,stb.a BF2 ugyanis nem FPS,hanem TAKTIKAI FPS!!!!rambozzatok,en nem banom,de ne gyalazzatok a PK-t,a PK-ertetek van!persze vannak kivetelek!milyen jo,mikor a PK eszreveszi az ellent mogottetek mi? -
oreg,en nem parancsolok senkinek,de mivel ha parancsnok vagyok,altalaban sokmindent latok a radaron,ezert tobbnyire nem fewleslegesen tepem a pofamat,hogy menj ide-menj oda...ha szolok,akkor valszeg valami gaz van...a TK-rol meg annyit,hogy miert megy be oda a sok paraszt az agyutuzbe...parancsolgasson a tokom,de az is szar,ha valaki csak azert PK,hogy duplazodjon a pontszama -
Ergo megyünk másik szerverre. Miért van az hogy ha valaki valamit csinál, adott esetben egy szervert, mindjárt elöbujik belöle a mini-Napóleon és elkezd szabályokat alkotni, persze azért hogy jobb legyen a játék, na de szakaszban épp ugy tud valaki magányos farkasként müködni mint szakaszon kivül, igy ennek semmi értelme. -
Nyilván hogy beállok szakaszba. De olyan szabályokat ne hozzon senki ami a játékban alapból se kötelező. Most kirugnak egy szakaszból önhibámon kivül, jó csinálok egy sajátot amibe nem csatlakozik senki, kvázi Rambó lettem, igy jobb? -
Gabe18 #30048 Jók ezek a diktatórikus módszerek.Beállsz vagy ki vagy vágva...
Az ilyen dolgok szerintem addig jók amig szabadon választhatók,amikor kötelezővé teszik,onnantól csak idegesitő.
Persaze nyilván nem kötelező odamenni játszani sem. -
TS Zolly #30047 Na akkor a tisztánlátás kedvéért. Szakaszokat a program fejlesztői nem véletlenül találták ki. Aki nem szeret szakaszba lenni, az ne menjen olyan szerverre, ahol ez kötelező. Ha meg mégis felmegy a vérláma, és magányos farkasért kikellik, akkor meg ne höbölögjön.
Alma2! Nam az admin határozza meg, hogy kit és mikor rak át a program a másik oldalra. Asszem nem is tud az admin ilyent csinálni. Állitolag az 1.3 pecsel javitják az autobalanszot. -
az az idegesítő amikor szálnál fel a repcsivel, és odamegy elé a hülye, elütöd véletlen és kickelnek -
de siman, akkor is repulsz, fajtol, borszintol, pontok tekintete figyelembevetele nelkul.
-
:))
nemrég dobtak engem is ki. Mert ráesett a roncs két csapattársa akik rögtön meg is büntettek...
magyar a magyarnak a legnagyobb ellensége!:P -
ACE #30043 bazmeg, 3 db kurva TK-ért már kick jár? EZ MEKKORA BALFASZSÁG MÁR??? Na, énis azok sorába álltam, aki nem játszik magyar serveren, remélem egy idő után töküres lesz... vagy szólok inkább az EA-nak hogy nézze már meg miket művelnek a serveren... -
Ha szakaszvezető/squadleader az ember, akkor nem lehet kirugni??? -
Xian #30041 "Érdekes, eljutottál az unlockig anélkül hogy ezt tudnád? :)"
Nem tudom hol lehet átállitani.
A PKM Meg abszolut nem rossz választás, a Sniperek után ennek van a legnagyobb
sebzése. Sniperek 95 és 45 PKM 45.
Ha gondolod belinkelem a BF2 Guide ot. (PDF 16 Mega)
-
Magyar rankedon van,Csak ha mar ilyen lelkes az admin inkabb azt csinalna meg, hogy squadleaderkent ne tegyen at a teambalance !!! tudtommal mar ezer eve van ra normalis script.
NA MEG AZT IS, HOGY MEGKAPJAM AZ ERMEIMET... tegnap ota egy gold, silver stb ermet se adott meg !!!
Birkakat kar terelgetni, hagy egye meg a farkas, ha repcsizek egybol jon a kick ram, kb fel oraja is ez volt. Beallhatok egy csapatba de nem sok ertelne van, ugyis atlatom a csatamezot, ott segitek ahol tudok :)
mondjuk ket repcsi egy squdban igen jo, de ilyet meg nem lattam nagyon.
Bar izlesek es pofonok.
de siman csinaltam egy custom squadot, aztan lockoltam is, hogy ne magyarazzanak miert nem adsz celt bla bla bla, tehat meg lehet kerulni :)
es akkor mi van csinalnak 6 custom squadot lockoljak es nem tudok belepni sehova, ez figyelve van ??? Vagy csak megint elobb jart a keze mint az esze az adminnak :)
-
aki akar az megy csak oda!
De már láttam olyan sqadot is, amely mindenki a sajátfeje után ment :-9 -
Gabe18 #30038 Egyetértek,minek squad-ba kényszeriteni az embereket,ha nem akarja.
Egyedül is lehet valaki hasznos,aki meg teljessen hülye,az Squadban sem lesz jobb. -
PKM életem legnagyobb baklövése volt ennek a szarnak az unlokkolása
-
Érdekes, eljutottál az unlockig anélkül hogy ezt tudnád? :) -
Xian #30035 Melyik szerveren van a Kick ha nincs Sqaud? Mert akkor már megyek is oda.
Más,
Azt hogy tudom beállitani hogy ne assault al induljon a map?
Support kellene az Unlock -ol fegyverével.
-
"csengess fel hozzám jóbarát . . ."