172102
  • Cicero
    igen
  • Cicero
    1024x768 nagyobb nem kell
  • haxoror
    A squad-vagy-kickhez csak annyit hogy Omaron ha a MEC leader a nyugati part zászlót adja meg védelemnek és kilövik alólam a tankot akkor nem a leaderre spawnolok hanem a bázisra a tankért, ilyenkor az egész térképen kéne átmásznom újra egy csomószor tök nyílt terepen szinte kizárt hogy egyben odaérjek stb.
    Szóval ilyenkor ott segítek ahol éppen van vmi esemény, helikre lövöldözök meg ilyesmi, tudom rambózás de szem ez egy olyan eset amikor több haszna van squadon kívülinek lenni :)
  • haxoror
    Ha saját zászlóra nyomod az artilleryt mert példul túl sokan nyomulnak rá és úgy látszik hogy bukta akkor megvan az esélye hogy a sajátok közül pár még odaspawnol mert spawnképernyőn nem látszik hogy artillery van kiadva arra a pontra.
  • Gabe18
    Az ÉN szintemhez megfelelően?Mutásd már meg légyszives kihez és mikor szóltam én itt ilyen hangon ami ezt a szintet hozza.
    Az megint nem tudom miért jó ha nincs vélemény.Ha 100 ember leirja hogy jó ugy ahogy meg van csinálva,és 3 leirja hogy nem,akkor nyilván azért a háromért nem fogjátok megváltoztatni a dolgokat.
    "Elegünk van már abból, hogy mindig sír a szátok, hogy nektek semmi sem jó! "
    Ehhez nekem megint mi közöm van?Nem is jártam még azon a szerveren,nem hogy "sirjak" valamiért,csak beira valaki hogy aki nem áll sqadba azt büntetik,erre reagáltam 2 hozzászólásban.
    Most meg én vagyok itt a nem tudom micsoda...
    Na mindegy.Részemről erről ennyit.
  • TDC Geronimo
    Temeg dógozzá! Vagy lehúztad a rácsot?
  • TDC Geronimo
    Jah azé volt olyan furcsa :)
  • Landor

Múltkor ott sunyultál mesterlövészként vmelyik pályán de én jól seggbekukkantottalak!
  • TheGOro
    Izé, lejárt a vip ;>
  • TDC Geronimo
    DonC milett a logóddal? Összement? vagy csak rég láttam?
  • schrank
    sokan panaszkottak hogy nem megy fullosan a kártyáddal legalábbis a fények és árnyékok nem fullosak de akinek a grafika számít az . . .
  • DonC
    Szerintem némileg érdektelen a fórum, hozza a szintet. Már csak pár moderátor hiányzik, hogy az égig csapjon a kakesz :D
  • TDC Geronimo
    Igen. Ez az amit meg kéne érteni jónéhány embernek.
  • TheGOro
    Szintedhez megfelelően! Elegünk van már abból, hogy mindig sír a szátok, hogy nektek semmi sem jó! Nem a ti munkátoknak, időtöknek, pénzeteknek köszönhetően működnek a magyar ranked szerverek. Jó lenne, ha végre változna a szemlélet, és megtanulnánk értékelni más munkáját, és nem az volna a módi, hogy azt folyamatosan becsméreljük, és aláássuk. Örülök hogy meg van a véleményed, gondolkodó emberre vall. Azonban nem kötelező ennek mindig hangot adni. Lehet csöndben akceptálni a dolgokat, elfogadni, és eszerint élni tovább életed...
  • leveskocka
    mittomen,neked van olyan kartyad:)
  • Beers
    Milyen felbontáson?
  • Beers
    Érdekes lenne ha nem mennne vele fullon!
  • Cicero
    Körülbelül hány FPS-al megy így?
  • leveskocka
    lehet
  • Cicero
    GeForce 6800 GT-vel lehet fullos grafikával futtatni a játékot?
  • Ma2ska
    Még szerencse...
  • leveskocka
    oregem...ketcsikos faszfejek...kiadom a tuzersegi parancsot,a ket cickany meg a vilagon nincs...erre,hat nem ott teremnek??az anyjukbol inkabb hig paradicsomleves folyt folna helyettuk!tuti,hogy az szuloorvos sirt fel eloszor,nem ok...
  • Gabe18
    Ez az,csak kultúráltan társalogjunk...
    Valóban nem kell ott játszani.Attól még a véleményem meglehet egy dologról,és nem feltétlenül kell egyezzen a tiéddel.
  • TheGOro
    Mikulás cukros faszát kényszerít téged bármire is, nem muszáj ott játszani, sőt játszani sem kötelező...
  • penge17
    (osszebeszelve)
  • penge17
    Hi
    Tegnap ugyanezt lattam ranked servern. Commander voltam, es arra lettem figyelmes hogy egy tagnak 380 pontja van, es egyszer sem halt meg. Megkerestem oket a commander kepernyon. 3-an ossze voltak beszelve, 1 keselt, a masik medic meg elesztgette. De egesz meccs alatt.
    Cheater szarok ezek.
  • Landor
  • DummyBoy
    Rambo KICK ... bocsesz :)
  • DummyBoy
    Én valahogy nem bánom ezt a Rambo kill dolgot ... a SQUADok meg a Commanderkedés az egész játék lényege ... ha valakinek ez nem tewtszik talál magának servert ahol nincs ilyen és végre majd fel lehet jutni a rankedekre olyanoknak is akiknek van eredeti játékuk, nem lámák, nem rambok, stb ...

Valamint megvan a lehetőség arra, hogy pointfarmingot valamilyen szinten kiküszöböld ... tele vannak a magyar rankedek kis hülyegyerekekkel akik egymást késelik meg gyógyítják valami eldugott helyen, a másik köcsög TK-zik a repülő/helikopter/tank-ért, a többiek azt se tudják mi a lényeg és üresen elrobognak az APC-vel mikor az egész csapat ott áll gyalog ... a 400-600-1000-es pingekről nem is beszélve ...

Aki funjátékot akar az NE a rankedeken játsszon ... mennyen singlebe vagy oda ahol ugyanez folyik ...

Szerintem ...
  • TDC Geronimo
    Milyen igaz
  • joebacsi
    dehogynemismeri :)
    azé mondja hogy lami :D
  • 0Fritz0
    Természetesen kummantani. :)
  • leveskocka
    szep lenne,ha egy hadsereg katonajakent te dontened el,hogy mit akarsz
  • rohadt alma
    Szerintem erre ot nincs válasz.
  • rohadt alma
    Ahányszor a GAmeSpy-ról probáltam szerverre csatlakozni mindig valamilyen indokkal (Full Server;stb) meghiusult és a BF2 szerverkeresőjében találtam magam.Az a gáz,hogy a játék jó lenne,jobb mint az America's Army de néhány dolog kikészít.
  • TDC Geronimo
    lál látszik nemismered Ahhojt
  • schrank
    csatlakozzá a gémszpájos keresővel
  • schrank
    ne vitatkozzatok srácok inkább gyertek át a bf2 community topikba AHHOJ-féle manga-pedofil-képeket nézegetni
  • rohadt alma
    193.224.41.164:29900 ez egy IP cím ugye?Így írom be mikor IP cím szerint csatlakozok:
    IP ADDRESS:193.224.41.164
    PORT:29900
    PASSWORD:(ez üres)
    Miért válaszolja mindig "You have failed to connect.Please check your network connection(s) and try again."?
  • Caterpillar
    Minek játszol vele ha nem tetszik??