172102
  • CSOCSO
    nemtom mivan de az ocsem megkapta az osszes fegyvert!!! ahho zhulye hogy atirja a fileokat szal nem vagom mivan.. lehet belekerult abba a nemtom hany felhasznaloba akiket a hackerek megbutykoltek???
  • Max Damage
    mert szerencséd volt, ne aggódj nem fog még1x megtörténni egyhamar. :)
  • Looserke
    Öööö egy kis magagyarázatot kérnék a történtekre.
    Van ugyebár egy Clone-os werzióm a játékból. Eddig minden játék indításnál kiírta a game, hogy CD-key in use. Most viszont amikor csatlakoztam az account szerverhez, nem a főmenü jött be a single player, multi player, options meg miegymás, hanem eyből csatlakozott az egyik német K-Play ranked szerverhez és tudtam is simán játszani és medálokat gyűjteni meg minden.
    Hogy hogy most beengedett ranked szerverre és miért nem jelzett CD-key in use hibaüzenetet???
  • chicco
    ja igen és hogy lehet légicsapást küldeni területre???Köszi
  • Risa
    A kumulativ löszer müködési elve: A gránát robbanásakor a robbanóenergia a gránát robbanásterének közepére koncentrálódik, és a becsapódási felületre merőlegesn hat; a robbanás következtében felforrósodott gázsugár 10 millió kg/cm2- es nyomást fejt ki a becsapódási felületre, átüti azt, és a forró gázsugárba keveredő izzó fémdarabok rombolást okoznak az átütött páncéllemez mögött. A lövedék átütőképessége nem függ a robbanófej kinetikai energiájától, tehát nem lényeges az, hogy a fegyvernek, amelyből ezt a gránátot kilőtték, milyen a torkolati sebessége. Ami lényeges, az a gránát távolsága célobjektumtól a robbanás pillanatában, valamint a felhasznált robbanóanyag fajtája.
  • Poggyász
    Megvolt a 'Veteran kummander' plecsni?
  • 0Fritz0
    Azt nem magyarázni kell, hanem csinálni. :)
    Volt szerencsém magas fokon művelni ezt a "tevékenységet". :)
  • chicco
    valaki tud nekem abban segíteni én single player módban nyomom és 1 -2 dolgot állítanék.PL:a 15 másodperces spawn időt lejebb és a térképet feljebb mint 16.Láttam videót ahol az első pályán (aszem) kimentek helivel a tenger főlé és ott volt 1 anyahajó sugárhajtásuval.Na én ezt nem találom.Vagy késöbb jön vagy más map-en????????help pls
  • Poggyász
    Arra számítottam hogy kimerítő magyarázatot kapok a kummantásról (voltam katona..), de így se rossz
  • 0Fritz0
    "A komulativ loszerekben az atutest egy tobbezer m/s sebessegu olvadt femsugar vegzi el, es ezek ellen joval hatekonyabbak a keramiapancelok, mint a "hagyomanyos" APFSDS-szel szemben. A lovedek szilardsaga itt mar nem sokat szamit, hidrodinamikai effektusok lepnek fel ezeken az energiakon."
  • Gunner
    Csinálják
  • chicco
    3 gigás prescott 512mb ram 9600 siluro .Szerintem tök jól megy de ebben a melegben van mikor kifagy a proci 80 fokos:-(
  • Crem
    A teljes (full) magyarítás-ról nem tud valaki valami hasznos infót??
  • Crem
    Most néztem van vagy 400 Tk-m és 200 csapatjármű sérülés...ez kb. 2000 pont!:DDD

Marhán várom az új javítást!
  • Risa
    "Az az amikor eltalál a tank kumulatív skulója?"
    Amerika hadsereg nem használ kumulativ páncél törő löszert hanem kinetikai energiával romboló lövedéket használnak. Ha erről akarsz többet tudni akkor a ird ba a keresőbe M829 APFSDS
  • Poggyász
    Ha már ennyi magyar szerver van, ki lehetne nevezni kimondottan rambo ill teamwork szervert, amin mindenki tudná mire számíthat. Aki meg nem úgy játszik, kirúgni. :)

A rambóshoz vállalom a scriptelést. Meggyógyítottad a csapattársad? Durr egy punish. Squad-ot hoztál létre? Kick+ban.
  • circa
    Sziasztok,
    Tudna valaki, egy olyan gépkonfigurációt irni nekem, amin megy a game közepes beállitásokon.
    Köszi!
  • haxoror
    nekem az a kedvencem amikor kezdődik a map és abban a pillanatban hogy spawnolok megnézem hogy a teambalanc hogy van erre látom hogy van -9 -em PEDIG MÉG AZ ÉGVILÁGON SEMMIT SEM CSINÁLTAM!
  • Morfy
    szándékosan nem válaszolgattam én sem :)
  • 0Fritz0
    Őőő... majdnem... :)

Te erre gondolsz:
  • Poggyász
    Az az amikor eltalál a tank kumulatív skulója?
  • leveskocka
    ezekkel megcsinalnam ugyanezt eloben
  • Crem
    van ebben a játékban 1-2 "LoL" ...

Kilőnek a heliből hátulról, és kapok -12-öt ...
    Ki is dobott a server...
  • abonyitomz
    LOL :)
  • fr3ddy14
    én múltko ezt láttam:
    2csávónk el volt bújva a map sarkában, és csak annyit látam hogy futkároznak, odamentem, de elbújtam és láttam, hogy 3-an egymást gyilkolják és élesztik fel.
    ez kb igy volt, aki velünk volt 2 ember, azok medikek voltak, és az ellenség kinyita az eyiket, a másik felélesztette,, aztán ez fordítva, és ez így ment mapokon keresztül, és megnéztem az egyik statját és má 22000pontja volt, szal ezt nem akkor kezdte mikor én láttam.
    az ilyet örökre bannolni kéne

ui: amikor én megláttam őket, akor kinyírtam az ellenséget aki lőtte őket :D
    aztán kergettek, és a végén kkiléptem, mert leteamkilleztek
  • Mr.Grent
    Lehetne patchnélküli ranked szerver is.
  • FCH kari
    ez én tapasztaltam
    rankedon
    ugyan ugy 3 csáko egymást gyilkolta.
    lehet egyröl beszélünk. asszem az ipjük 159.153.157.150
    zászlonk már nem volt de ök csak egymást kenték
  • schrank
    én valamejik nap néztem ijen iraki gyilkolászós videókat volt köszte egy köleről arcba áká lövés hááááát behorpatt rendesen a pofikája szegény túsznak
  • FCH kari
    igazad van
  • mohus
    unlockolt sniper viszont már leteríti fejlövéssel...
  • Axl Rose
    Sugárzik belőlük az értelem
  • schrank
    esztis csak a hardverbuzik irogathatták akiknek a dum3 mert sötét van és nem látni semmit de az tök szép grafikával és ojan félelmetes szörnyek vannak benne hogy ijenek e és miaz hogy a bf2be nincsenek szörnyek és csak a szlípakármijen páján van sötét és ott is csak a kurvasok sok szúgtól ijettek meg előszőr és húúú de szar batlefild2 a zombis szörnyes félelmetes a kiráj meg az anríltörnament mert abban ojan húúúú a farkrájról nem is beszélve és végén mekkel ölni a fő-t a szanandreaszba nincsenek szörnyek de abba legalább vannak menő niggerek meg vagi verdák meg bandaháború jól felidegesítettél ezzel a 6 faszval
  • 0Fritz0
    Jé, XpertRAY csak nem a mi kedvenc XRAY-ünk?
  • 0Fritz0
    Tinédzser powa. :)
  • TDC Geronimo
    Hmm hát igen....Gamestar...
  • haxoror
    ovisok véleménye mióta mérvadó?
  • abonyitomz
    ja és a gamestar.hu-ról származnak
  • abonyitomz
    [Adam18]
    Ne védd már ezt a szart a széliránnyal.Annyira nem vagyok vak hogy ne látnám mikor kapok el v.kit távcsövessel.Ennél idegesítőbb dolgot hogy a headshot nem öl egyből még nem láttam.Gratz Ea.

[executor666]
    nagy gagyi
    lámáknak való

[Nikk]
    Szerintem rakáskaki ez a játék. Játszottam vele, és nem tetszik, de abszolút nem. Ennél milliószor sokkalta jobb játékok is léteznek.
    Szal ratyi lett. Semmi különleges nincs benne, ha csak az nem, hogy felülről lehet irányítani a csapatot. De ez amúgy nem nagy szám. Felejtős gáma... Csak a nagyon nagy fanok fognak vele tolni...

[tomcsi1234]
    Eleinte nekem is tetszett,de aztán jöttek a bugok és onnan már kész katasztrófa volt!

[Altena]
    MOCSKOS EA HOGY DÖGÖLNE/ROHADNA MEG!!!

[XpertRAY]
    Mocskos rohadék egy játék , anyukátok szedi le a pecset!

-----
    egyenlőre ennyi , tanulságos magyar hozzászólások a BF2re :D

• haxoror
    Ha a többi cucc is ilyen szintű akkor élvezhetően fog futni
  • schrank
    most akkor mindegyik magyar szerver szarver vagy csak néhaány?