172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Használod a forszázst? -
mobal #30232 detekted detektálva tehát találva.
-
a helis könnyű de a repcsik ojan szarok mint a vietnámba lassan gyorsul->lassan lassul -> de ha már lelassult már nincs idő felgyorsítani mert lezuhan -> dezertkombat aaaaz igen de a sok gyökér szerint nem volt "felhasználóbarát" háát akkor ez a szar miii ? ? ?
-
lengvidzs=nyelv
szupport=támogatás
detektid~detektor~keresőgép
no=nincs
ezeket hejes nyelvi sorrendbe rakva választ találsz a kérdésedre
-
FlatlineHun #30229 Pisztolyosból már a veteránért küzdök, a repülős valóban nem egyszerű, bár volt egyszer az ellenfélnél egy pilóta... akárhányszor szálltam fel helivel, 10 mp-en belül leszedett, akármit is csináltam! Szóval szerintem meg lehet tanulni, csak kemény. Késelésből 3 volt a legtöbb egy pályán, de abból az egyik az egymásralövős-kifogyós-ellenfélújratárazós-énodarohanós-lebökős változat volt, ha lett volna esze, pisztollyal lenyírhatott volna. -
Kösz ott volt a szemem előtt! 
Nem igaz, nem tom elinditani, a D-toolst, mer azt irja ki, hogy "no language support detected"

ez mi a franc?
-
megpróbáltam megszerezni a alaprepcsi kitüntetést pffffff mekkora szarok ezek a repülők B+ fel is adom a késes meg a pisztojos plecsnivel együtt pedig a pisztojosnál 7ből 6 megvolt csak letelt az idő
-
Circa már játszhatnál ha a fenti kép nagy piros kettesének az alján található FAQ feliratra klikkelsz. -
Hali,
Most lehet olyat kérdezek ami már sok* volt, de sajnos nagyon sietek, meg patcheltem a gamát, de a régi crackel nem, megy, honnan lehet patches gaméhoz cracket szedni, v mi a megoldás? -
mobal #30224 sziasztok! itt olvastam nálatok eccer a "broáfot" ez mit jelent ,hogy broáf?
-
FlatlineHun #30223 Sorry, persze 2*120 Gb, nah :) -
minden valoszinuseggel felreirta. nem kene rajta igy kiakadni -
2 giga memóriával gyorsabban tölti be a pályákat + megszűnt a pálya eleji lagzás.
en is errol panpogok... -
DonManó #30220 120mb?
120 gb nem?
nem akarok kötegedni, ne érts félre... -
FlatlineHun #30219 Amd Athlon 3Ghz, 2GB Kingstone ram, 2*120 MB SATA RAID, Sapphire X800 Video...
2 giga memóriával gyorsabban tölti be a pályákat + megszűnt a pálya eleji lagzás. -
ehhez nem az ea hungary-nak kell írnod, mert akkor sose megy át... szerintem vagy a dice (www.dice.se) fejlesztőinek, vagy az ea vmelyik termékmenedzserének a címét keresd meg a hivatalos oldalakon -
FlatlineHun #30217 Nah, hétvégén megvolt a Corporal rang, szereztem egy Valorous Unit, Helicopter Service (37 kill, 7 halál), egy Basic Explosive Ordinance, és egy Basic Transport kitüntetést, még 5 órányi commanderkedés, és újabb viselnivalók a láthatáron :)
Basicből már csak a Knife és a Command nincs meg.
-
mit foglalkozol vele ISKOLÁS vakáció van nem akkor jáccó amikor akarsz
-
nagyon fasza... elkertem a javer english mappajat.. betettem hozzam erre minden gombnak valami olyan neve van hogy button_1.... button_2.. es igy tovabb... meg minden felirat ugy szar ahogy van..
connecting helyett
SPECIAL_connecting
meg ilyenek...
lehet ujratelepitem es inkabb elfelejtem amagyarositast... -
fasza.. nem mukodik sehogyse:( -
vagy esetleg ez mar alapbol kicsereli a filet?:) -
elofordul hogy hibas a telepito?? nem rakja a HUN mappat a helyere!!!! ott van ajatek ahol lennie kell.. az elozo nel ott volt a hun. de azt kitoroltem ezt es az uj telepito nem akarja megcsinalni a HUN mappat -
sok sikert!!! -
amúgy nem tudjátok, hogy nappal miértn em mennek tört játékkal a ranked szererek
éjjel mennek, napközbe nem
talán a védelem éjjel leáll? -
oksa -
Ok, csak annyi a krésem, hogy így írd a nevem: gameplus (az sg-n már volt gameplus, de írhatod még game+ -nak is! :) -
ez a magyaritas naon kira, köszi gameplusz! -
SZivesen, de valahogy elérem, hogy ez is ékezetes legyen. Ha holnapig nem tud senki sem egy EA mailcímet, akkor küldök nekik egy faxot vagy felhívom őket... -
koszike!! -
oksa
most újrarakom az egész játékot, mert az előző elcseszte :D
és véletlenül letöröltem a mods mappát :D
lál -
Nos, ez a verzió működik, nem kell semmit sem másolni sehova, viszont nincs ékezete. Aki előzőleg letöltötte a másikat az tegye ezt: a játék főkönyvtárában van ugya a HUN mappa. innen az BF2-original.reg fájlt indítsa el. Utána működik!
BATTLEFIELD 2 MAGYARÍTÁS
Freddy: jah, megoldottam egy trükkel.... -
hamar :Ð -
Nah, mindjárt feltöltöm, kész van! -
Lassú a proci, ezért, de ha valaki megdob gyorsan egy X2-ES AMD-s géppel, akkor 10 perc...
Nah jó, az a lényeg, hogy beírok, ha kész.
Polemius:-És atomtámadás ellen is véd?
- Igen, nem az ellen nem véd....
-
Polemius #30199 Erre meg kitalálták a reaktív páncélzatot, arra meg a lentebb látható fáradt urániumos lövedéket. Na, az ellen nem véd. :) -
Igen, kb 45 perc kell hozzá. A single viszont tökéletes, ha összehozom az EA-vel ezt a dolgot, akkor az online is ilyen lesz! -
probaljuk ki az ekezet nelkulit.. ossze tudod dobni? -
nekem vegulis az angol is jo
-
A multis törölve lett egyenlőre, talán egy órán belül újra lesz ékezet néküli... Addig is ráállok. Szóval a lények a következő: A szerver nem engedélyezi, hogy módosítani lehessen a font fájlokat, ami eléggé szar ügy. Azt szeretném elérrni, hogy az EA az 1.03-as patch során a font fájlba belerakja a magyart is, is ékezettel is lehetne játszani, mert akkor nem kell módosítani a fájlt, így mehetne csak. Ezzeh KELL AZ EA Hungary e-mail címe, mert sehol sem találom. Addig is lesz egy ékezet nélküli, s remélem, hogy hamarosan megoldódik ez a probléma. -
jó az ékezet nélküli