172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Cicero #30273 Te csak jobban tudod mi van ráírva a motoromra :::DDdd [TUDJA HOGY MOPED] -
Bocs, mire kéne átnevezni drivereket?
-
Rafia #30271 schrank próbáld ki a LOMAC-ot egy kis időre :)
Egyébként ez meg pszichológia, mindenki azt dícséri amihez szebb emlékek/élmények kötik. Nekem a BF2 repcsik jobban bejönnek mint a DC-sek, bár a -10g-s fordulók elég érdekesek. De majd kimoddolják jól, na. -
#30263 ? -
Mijaza .nfo fájl?
-
Domikee #30268 Van megoldáas mint lát6od kicsit lejjebb. De türelmetlenkedéssel nem mész semmire. És ha elolvastad volna a .nfo file-t ami a mini image-ben van, korrektül le vannak irva a teendők. -
Domikee #30267 Ezt mér' nem teszi be valaki a GYIK-be? -
Ne basszátok már fel az agyam, másnak megy nekem meg nem???
Valami megoldás csak van! -
zseppénszemelés->teszkó->BF2->12000->nó problémó
-
Ennyi eszed van,hogy azt se tudod melyik az utánégetö.Azt itt rinyálsz,hogy nem gyorsul!LOL
Gyakorolj inkább kicsit... -
Domikee #30263 Telepitsed az antiblaxx-ot, vagy a daemon-t újra nem standart driver nevekkel. Bár nem tudom a daemon tud-e ilyet, én alcoholt használok és az tud, nekem azzal megy. Szagértő módban kell telepíteni és átírni az alap driver neveket. -
akurvaéletbe ijen mááár létezik ez nem az a teknológia amit a 80anas években fejlesztettek ki és használták az apacs-pilóták sisakjába gépágyú célzásnál
volt iss anno valami film kékvillám (de nem a hnvéccségi melegítő
)hová fejlődik az emberiség 20év alatt
-
Segitsen már vki, szépen kérem! #30256 -
Az életbe sem látod mindig hogy hol van az ellen! -
Caterpillar #30259 Tudom milyen a '42 repmodellje mert sokat nyomtam vele... Nem tetszett ez meg aztán "méguccse"...
-
nem kell ahhoz dezertkombat próbáld ki az alap 1942 repülőit csak nehogy a gatyádba élvezz 
persze amíg nem jött ki a vietnám meg a bf2 addig mi aszt hittük hogy ez a repülési fizika az alap amit egy gém nyújthat nos rá kellett jönni hogy ez nem az alap hanem ez a csúcs
-
Caterpillar #30257 Nos igen nekem is a hatswitch a problémám..
Azért kicsit könyebb úgy harcolni ha látom hol az ellen.. 

Sebaj megveszem a Track Ir 3 -at és azzal talán menni fog...
-
Mindent megcsináltam, úgy ahogy a FAQ-ban volt, feltettem a gamét=>patchet=>mini imaget be a daemonba=>BF2 ikonra katt=>hibaüzenet CD/DVD emualtor softver detected, please disable all emulation softver. 

Mi a frázt csináljak, pls help me! -
www.battlefield.hu :) -
A harci helyzet változatlan! -
hmm látom itt nem változott semmi 1 hét alatt. -
PLS HELP 30250 -
Rafia #30251 azt minimum elvártam volna a bf2-től hogy a hatswitch menjen de állítólag nem megy itt sem. Engedd el a joyt és nézelődj ctrl-egérrel hm... -
Na, megcsináltam mindent, amit a FAQ-ban leirtak, jó a D-tools is, mini-image is bent van, peccs is fenn van, elinditom, a gamét is kiirja, hogy disable all cd/dvd emulator system, csukjam ki az összes emulatort? Vagy mi a frászt csináljak?
-
-
Caterpillar #30248 Google...
Egyébként Adobe Reader pl... -
Caterpillar #30247 Tyííííí THX!! :D
Akkor ideje lesz felprogramozni joyra!
Egyébként hogy dicsekedjek má' én ilyet használok!
Na persze nem a bf2 miatt! 
Juteszembe a DC gondolom agy mod '42 -höz nem ismerem szal nem tudok viszonyítani sajna.... -
Geroka16 #30246 Hi!PDF-et mivel lehet lejátszani?kösz(ja és bocs hogy ide irom de itt vannak mindig a legtöbben) -
ma is talalkoztunk leveskocka :) -
nem tudja vki a magyar ranked adminjanak az elerhetoseget?ki van a tokom a serverrel -
ACE #30243 Kéne vennem videokarira is egy Zalman-t... -
ACE #30242 Épp ezért idegesít bakker. És a videokártya ventije is zizereg kicsit.
-
haxoror #30241 shift -
haxoror #30240 körbe lehet, alapból a Ctrl -
annyira sajnállak...
2 Gb RAM, Prescott proci...egyem a szivedet... -
ACE #30238 hát nálam pálya elején mindig lagzik, meg ha összejön jó sok ember egy helyre, és épp arra fordulok a nézetemmel, akkor is elég rendesen beakad pár mp-re, néha ez pont arra elég, hogy jól lelőnek... -
kérdezz meg 10 ojat aki décébe repkedett mi a véleménye no comment -
Caterpillar #30236 Egyébként én azt sajnálom hogy nem lehet körbenézni a kabinban! Elég nehéz így vezetni...
-
Caterpillar #30235 Azé' mert nem tudod használni?? 
Egyébként télleg nem a legjobb a fizikája viszont ez a helire is igaz..
-
télleg ebben a ratyi repcsiben van utánégető mejik gomb is alapból
mitszámít a repülők rakás S Z A R O K és punktum (vagy hogymongyák
)