172102
  • BurnBaby
    gratula mindkettőtöknek :) és ne lepődj meg, már a dc-t is együtt tolták, uh a csapatrutinjuk vszín nagyobb. lesz ez majd jobb :) addig tessék lelkesen tovább gyakmeccsezni.
  • BurnBaby
    majd én kipróbálom, vagy egy accom amivel még nem voltam onlány. majd futok két kört és átírom utána paprika jánosra a nevem :)
  • FCH kari
    "BELEMENTÜNK" BOCS MIVOLTUNK A KIHIVOK!!!!!!!
  • BurnBaby
    egyelőre az I-en megy teszt jelleggel a balance is meg a 80as ping limit is. ha beválik megy a többire is, de ugye egy szerveren ment a kötelező squad-ba lépés is az 5ből, mégis úgy forrott a közhangulat, mintha nem lenne alternatíva (csak további 4 szerverből választhatott, akinek nem tetszett). szal óvatos duhajok vagyunk, először tesztelünk utána megy a szabványosítás ,)
  • mesor
    Akkor hajrá probáld ki te!
  • FCH kari
    hi.mielött egy-két emberkétöl jönne a nagyképü duma.tegnap belementünk egy warba a gs:bf2klánnal.eredmény 2partiban 236:0 a gs-nek.ennyit tudtunk.jobbak voltak mindenbe
    de kiemelkedett a repülö és helikopteres támogatásuk.köszönjük a wart asszem tapasztalatokat szereztünk.
  • 0Fritz0
    Menj fel egy 16-os rankedre, ahol elég magas a ticket arány és gyalogos map megy.
    Kiegyenlített csapatok esetén kb. 40-50 perc egy kör, ennyi idő már csak elég. :)

Jah és nem szemből kell támadni, tessék mögéjük kerülni. :)
  • Mester01
    Ranked 1esen (Masolt Cd kulcsal valahogy foltudtam menni) es Teambalance van.
  • FlatlineHun

Hmmm... cool.
  • Rafia
    Ha lenne Hős Anya érdemérem a játékban ti azt is összehoznátok valahogy :)
  • Caterpillar
    Ő persze hogy nem nade ha csak előre nézel akkor meg pláne!

Nos hát igen ez majdnem olyan.. Egyébként az Apache pilcsiknek a retináját követi a rendszer! Ja vágom melyik film nagy kedvencem volt! :D
  • Crem
    Felajánlanék egy bartel üzletet!:)) Én segítek a repcsisben, te-ti segítetek a késesben!:D
    4-nél több kést még az életben nem sikerült összegyűjtenem. A pisztolyal meg 99% ban mindig alúl maradtam!!!

Ui: Tudom, hogy nem a leg tisztességesebb, de nekem ennyi csalás még belefér....
  • cyberbob29
    Hol voltatok magyar ranked-en? Csak nem bekapcsolták végre az Autobalance funkciót!?
  • TDC Geronimo
    TB már csak ilyen :)
  • cyberbob29
    Ilyen sokat még sosem láttam belőlük egyszerre
  • FlatlineHun
    Letölthető, nyomtatható excel-verzió:
    http://flatline.freeblog.hu/files/bf2.xls
  • Mester01
    Kösszönöm Geronimo!
    Jah meg a tegnap esti csapatmunkaert is kosszi sok pontot szereztem :D
    De utana mar nem tetszet a dolog mikor a TEamBalance atdobod irakinak es 5 tRs ellen kellet menunk! :)
    Thx meg1*
  • TDC Geronimo
    Medálok
    Plecsni :)
    Ribbon
  • Polemius
    Kérdésedből itélve igen fiatal lehetsz.
    De ne izgulj, nincs messze az idő, mikor egy átbulizott éjjel rájössz.
  • Mester01
    Fiuk multkor linkeltetek be a egy oldalt ahol le van irva hogy mit kell csinálni különböző érmekért azt megint linkeljetek be pls!
  • cyberbob29
    A helikopterzés milyen joy-al, van valakinek tapasztalata?
  • haxoror
    és rádiózni hogy fogsz?
  • csuhi
    De mindig, akárhányszor csatlakozok?
  • CS4B1KA
    Az is valami? Akkor had dicsekedjek én is a joyommal .
  • mobal
    ez nemigaz. sztem nincs olyan hogy egérre készült. lehet joyt is használni. az monnyuk igaz ,hogy hiányzik a nézelődés opció mert csak mouse view van de talán pl. logitech profilerrel be lehet lőni!
  • leveskocka
    jah,de ket napja volt 2 TK-m(szokas szerint odaszaladt a paraszt az agyutuzbe:)es azota egy ido mulva kickelnek TK miatt
  • mobal
    de itt www.gamespyid.com bejelentkezel a bf2 accal majd modolod és ujra felveszed a játékban. sok sikert vki prózálja ki.
  • haxoror
    A BF2 egérre készült és nem joyra, se rádiózni se körbenézni nem tudsz ha csak nem egérrel tolod, ez van.
  • 0Fritz0
    BB statja is ilyen. A pontjai szerint már megvan a rangja, de még "nem írta jóvá" az oldal.
    Szvsz várkozós, nézd meg 1.5 óra múlva. :)
  • mesor
    Sehol!
  • mobal
    sziasztok! hol lehet az online acc nevét megváltoztatni? a profileban turkálás nem jött be :(
  • circa
    Kössze szépen!!!! Remélen igy jó lesz.
    Bocs az értetlenkedésemért!
  • Domikee
    Ez inkább környezeti problémának tűnik.
    Router van?
    Nincs túl kicsire véve a swap?
    Milyen proggik futnak a háttérben, amik esetleg elveszik a sávszélt, vagy felemésztik a rendelkezésre álló tcp/ip szálakat?
  • cyberbob29
    Érdekes ez a megszerzett pontszám firssités is, van amelyik szerveren játszva egyből jóváírja, van ahol meg fél nap kell neki. Tegnap délben 9500 pontról indultam és gondoltam megcsinálom a Corporalt, számításaim szerint estére meg is volt erre nézem a statom 10192!? ma nézem neten (azóta persze nem léptem be) 10518 ahol elvileg már jár a rang viszont a stat csík szerint 99.15%-ra vagyok tőle, értitek ezt!?
  • Domikee
    Teljesen mind1. Nem a drivereket, hanem a driver_neveket_
    Mondjuk az első 3 karaktert írd át BF2-re mindkettőnél.
    Ja, részlet az nfo fileból (tehát a daemon-ban is át lehet nevezni):
    mount with Daemon Tools 3.47 (rename drivers ³
    ³ while installing - if you have still problems ³
    ³ use Anti-Blaxx we included)
  • mesor
    A nettel lesznek problémák nálad mert a kapcsolatod szakad meg a serverrel!
  • cyberbob29
    Mi lett a 64-es magyar ranked szerverrel, no more!?
  • Domikee
    Még azt is hajlandó lennék elmagyarázni, mert senki sem születik power usernek.
    Meg vannak, akiknek gyorsabban jár a kezük, mint az eszük.
    De a követelőzőket utálom.
  • Cicero
    Minek? Szerintem így is jól megy :))) Most meg nullán vagyok :D
  • csuhi
    Hali!

Az mégis miért van, hogyha elindítom a játékot, 800x600 lowon, vagy akár 1024 med-ben, tökmindegy, fél perc játék után, akármelyik szerveren, elkezd akadni, vagy fél percig, utána pedig There is a problem whit your conection, utána meg The connection to the server lost. Ilyenkor mi van??? minden norrmálisan fel van telepítve, legújabb driverek minde, minden be is van állítva. Mi ez???
    (AMD 64 3000+, K8N-E, 768 Ram, 9600 Pro)