172102
  • vsly
    infracsapda=flare
  • alma2
    Ja, hogy miert is nincs billentyu a kozelben, mert a throttlevel kell jatszadozni, de ezen a joyon igy is minnden gomb elerheto, szerintem jo.
    de izlesek es pofonok.
  • alma2
    segits mar ki, mi az az "infracsapda" eredeti nevén, igy gozom sincs ? :)
    ahh utanegeto netan ?

lassuk csak nekem mi van rajta, 2 tuz, 1 fegyvervalto, 1 utanegeto, 1 flare,
    1 kamera belso, 1 kamera kulso, 1 kamera hatso, 1 terkep, 1 minimap terkepzoom,
    1 q gomb helyett ha mukodne ez a f*s. hirtelen enyni jut eszembe fejbol
    ez mar 11 gomb :) persze a hatre is lehet pakolni. meg ha lehetne mondjuk a sorryt is kimappelni , az is jo lenne, hatha kevesebb punisht kapnek :)

• circa
    Kaptam egy olyan üzenetet, hogy frissiteni kell az nvidia driveremet, és ezt megtehetem a BF2 splash vagy slashében, ez hol van?
  • Caterpillar
    Sok gomb? BF2? Őőőőőő

Én ahogy elnéztem kell az infracsapdának (1), a fegyverváltáshoz (2), 2x tűzgomb (4), +1 a fáklya a repülőnél (5)...
    5 gomb, annyi az EVO -n is van sőt!

Ettől persze lehet jó joy...
  • alma2
    de, az egyik enem a sok kozul :)
    mar volt tema a joy parszor it, mivel szerintem kell a sok gomb, hogy felretold a billentyut, logitech 3d extrem vagy mifenevel nyomom :)
  • Tgabbar
    már mennem is kell(éjszzakás vagyok)...:(.
  • TDC Geronimo
    Téged is látni errefelé? :)
  • Tgabbar
    Hi! Nem emlékszek,hogy valaha is nagyképűek lettünk volna bárkivel is szemben,akiket legyőztünk volna,vagy azokkal szemben akiktől kikaptunk(bocs,ha tévednénk),de azért értékeljük ,hogy kinéztétek volna belőlünk ezt :).
    Mi is köszönjük a játékot,remélem még játszunk azért még egy jópárszor és bízok benne ,hogy ti fogtok minket meglepni.
    [GS.bf2]Jeremy
  • TDC Geronimo
    Miért lenne nagyképű duma. A GS egy régimotoros DC-s klán ti meg ha jól tom FC-ből jöttetek. Szal ahhoz képest még szép eredmény is :)
  • SigS
    Aha...
    Nos akkor ovakodj az alacsonyan szallo repuloktol ! :D
  • cyberbob29
    Ok, köszi az infót! Bár tudtommal az EA az 1.03-as patch-et augusztus elejére igéri, itt van róla némi infó ha valaki még nem olvasta:
    Here are just a few of the fixes you can expect to see in the 1.03 patch:
    Server and Client performance improvements.
    Improved Server Browser – added Favorites and History Lists.
    Point-farming prevention - game will stop Support/Medic/Engineer point farming exploits.
    Squads - locked squad leader will get a message if someone wants to join.
    Many HUD improvements - see the names of others in your vehicle, zoom level changing depending on vehicle, map zoom depending on map setup (16, 32 or 64 player map) etc.
    Teamkilling changes – the logic of how teamkills are tracked will be changed.
    Gameplay tweaks - the way transport helicopters work will be tweaked.
    Additional scoring changes - players who destroy an enemy commander's assets will be given points.
  • Caterpillar
    Az EVO egy nagyon jó joy de ha lehet ne wireless -t vegyél (kivéve ha mindenképpen szükséges a vezetékmentes használat! )
    Én csak jót hallottam róla...
  • cyberbob29
    Promival nem repültem együtt, ő a célkeresztemben volt leginkább :)
  • BurnBaby
    vszín 32es. a 64es szerver annyira problémás (telik a memória, egyre lagosabb, aztán néhány óránként összeesik, stb.) h a teszt futtatás után egy újabb patch érkezéséig tudtommal letettek róla a srácok.
  • cyberbob29
    Unlock fegyverekhez tud valaki bármilyen link-et ahol leírást találhatok róluk!?
  • SigS
    i :))
  • SigS
    Ha repulo volt akkor en, ha helikopi akkor nagy valoszinuseggel Prom
  • cyberbob29
    És milyen joy-t ajánlotok, hazafelé veszek egyet osztán megprószálom. Egy Saitek EVO Wireless-t néztem ki, van valakinek ilyen esetleg, véleménye érdekelne! Vagy ha tudtok ajánlani esetleg azt is megköszönöm!
  • Beers
    Szerintem nyugodtan unlockold!
    Én is medic vagyok és csak ezt használom!
    Ez már nyomja a sorozatot is,az egyeslövése a távcsővel pedig iszonyat pontos!
  • cyberbob29
    Igen, volt ilyen élményem, csak nem Te voltál az a pilóta!?
  • SigS
    Igen, volt ilyesmi :)
    A titokzatos harcos, meg en voltam
    Promi_papaval heliztunk asszem, tudod O Counter-Strikeban csapattarsam...
  • cyberbob29
    Nem rossz az unlock medic de távolra pontatlan kicsit, most értem a 2. unlock-hoz és az assault-os G3-ast választom, na azzal aztán lehet osztani a halált, pontos és erős bár csak 20 töltény/tár
  • mobal
    hát próbáld ki. nem rossz. monnyuk én joyyal is kezdtem.
  • cyberbob29
    Köszi az infókat, és 64-es szerver lesz vagy csak 32-es?
  • 0Fritz0
    Jóreggelt. :)
  • Rafia
    A 30k-t elb..tuk?!
  • jefferson83
    Semmire amikor unlockoltam inkább pisztolyt használtam, de tényleg. Én is állandóan medicel rohangálok és annak az alap fegyvere sokkal jobb. Én megbántam az unlockot, de te tudod. Most az unlock fegyveremet egyáltalán nem használom már.
  • alma2
    Cyberbob29, te lottel talan szombaton egy helis pilotanak, es voltatok egy squadban is az egyik este ? Ha volt heli egyutt voltatok, ha nem akkor kulon utan jartatok. Aztan jott sauersig is vagy valami hasonlo nevu harcos.
    Ha igen, akkor tudod milyen joyyal helizni :)
  • 0Fritz0
    Máig az alap fegyókat használom, nekem jók azok is. :)
  • 0Fritz0
    Akkor megvan a megoldás. Jelölteted magad commandernek és amikor a Scan-nel azt látod, hogy az ellenséges collega folyamatosan hasal, akkor szépen odamész hozzá és yol megkéseled. Már csak annyi kell, hogy ezt 7* beszopja. :)

(16-os map powa).
  • BurnBaby
    jé télleg :) mivel igen keveset játszom így a statjaimat se nagyon nézem, me vhol az utolsó utáni körül szerepelek :))) viszont akkor hűha én is unlockolhatok? :) unlock medic puska jó valamire? mert ugye csak medickel futkosok...
  • ACE
    Egyébként nekem nem volt nehéz megszerezni, kb. 5 perc alatt megvolt, csak jó pályát kell kifogni :D
  • Crem
    Akkor azért volt ismeretlen nekem!:DDDDD
  • ACE
    Ha jól látom az a késelős
  • ACE
    Ez a Gamespy-os változtatás nem hiszem, hogy megy, mert nekem az acc-om alatt van 4 név is, amit használhatnék, és köztük van az "ACE" is, amire a statot lekérve látható, hogy BF2-ben valaki használja, tehát a Gamespy acc-ok nem egyeznek meg a BF2 acc-okkal...
  • Crem
    Középső sor első érme az mi?
  • FCH kari
    KÖSZI! MEGPROBÁLUNK ÖSSZEKOVÁCSOLODNI!!
  • Crem
    Az a helyzet, hogy öreg vagyok én már ehhez!:DDD Bassz, néha nézem, mint ha a quake gamát látnám más köntösben. Ugrál- bukfenc- ugrik-hasal-UGRIK, én meg csak próbálom követni a célkeresztel...

szal' ez a harc nem megy nekem, akkor érvényesülök, ha találok egy snipert, vagy egy commandert!:DDD
  • ACE

Ez király :D