172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nah írok valamit hogx írjak, fogadok ennek is lesz válasza -
Poggyász #30392 A grafikának is van egy fajta stílusa, nekem pl. nagyon tetszik hogy a sárga háttérszín nem tölti ki a betűk által körülzárt részt
-
penge17 #30391 penge17 -
" éves vagyok . . . . szintű vagyok . . . éééééés tűzmágus "
-
Caterpillar #30389 Jaja én is most olvastam... Szerintem ugyan olyan kamu mint anno a cs "clán" volt, de attól még "jó"!
-
Jó mert ez a Huma gyerek aki az elöbb megemlített klán vezetője már 3 éve játszik vele!
-
Caterpillar #30387 Da, ezévi termés... -
őőő a WoW tudomásom szerint nem három éve jelent meg igaz? -
Eddig azt hittem en vagyok vak az amcsik repulojebol, ha foldi celpontot fogsz be, ha baratsagos akkor ugye athuzza a kort.De sok szemszogbol nem latszik egyertelmuen. ezert jobb a mec vagy a kinai oldal, ahol haromszog van
de viszont tegnap a szemem elott rajzolta at ott a haromszoget x-re persze lehet, hogy azzal szorakoztak, hogy tankot cserelgettek az orrom elott, de nagyon idegesito tud lenni, a legtobb tk ezert van. persze jatszhatom azt a pilotat is, kizarolag ures zaszlok /ahol nincs kek potty/ dobalom a bombat, azt hivjak segitokesz embernek.bar ilyenbol sok van a jatekban.Tenyleg kene ez a legi tamogatast kerek, bar akkor biztos szettornek valamit, ha meg ezek utan is ottmarad a tank mellett es punishol ! -
Remelem ezel a hozzaallassal, jo sok "baratsagos" bombat kapsz meg az arcodba...
latszik, meg nem repultel soha a jatekben.
De majd, ha latom integetsz felfele varva az egi aldast. hogy megmentsen az ellenseges tank lanctalpatol, csak miutan atment rajtad es vegigneztuk a levegobol, csak es kizarolag utana dobom ra a bombat :)
sok sikert... -
Cicero #30383 Jhaj de jáccanék már vele... -
haxoror #30382
-
Caterpillar #30381 Nem azt "infracsapdának" híjják szakilag! 
A "fáklya" meg az utánégető szintén előző stílusban!
Tanuljunk kis szakzsargont rlz!
-
HolyhunterD: A szent ígét terjesztwem, varázslóharcos - másnéven paladin - vagyok. Élőhalottakra vadászom, meg gyengékre, mert a gyengék pusztuljanak. 50 szintű vagyok.
-
Tolkien Herry Potter A Gyűrűk Ura
2005 május 20: Üdv néked, vándor! Ez itt a Tolkien Kings Clán oldala! Már négyszer megpróbőáltuk, de nem ment, most megpróáljuk ötödszörre is. Ez a clán azért alakúlt, hogy a Tolkien rajongókat és a Herry Potter rajongókat összegyűjtsük a szerveren. Fent láthatod a Főóldalra vezető kapcsot, az ide hoz vissza, a felvétel a felvételi felvételeket, a Herry Potter meg a Herry Potterre vezet. Van Gyűrűk ura is, csak az még nincs kész.
5 hejesirrasi hibba per szek -
x gomb -
Lehet,hogy wow-ozni fogok
!
-
Mester01 #30376 Ez nagyon komoly :DDDDDDDDDDDdd -
nagyon komoly ez a klan :D -
jaja dúva!
-
FlatlineHun #30373 Még jó, hogy megtaláltam, nem? :) -
Hátpaszmek!Ezt meg az egyik tag írta magáról:"Ksanyi: "Tízennégy éves vagyok, és már régóta tólom a vovot, előtte meg Diablóztam sokat, de aztán ott sok volt a csaló. Huma mondta, hogy alapít egy clánt, és hogy Tolkien rajongókat akar bele. Nem tudom mi az a Tolkien, én Warlok vagyok, de azt mondta, az is jó."
kééééééééééééész -
Jólvan látom nem csak én vettem észre....:) -
Ezek hülyék és még írni sem tudnak!
" Miután a clán neve Tolkien kings, feltétel, hogy szeresd Tolkient, de nem muszáj"

-
És ez:"Miután a clán neve Tolkien kings, feltétel, hogy szeresd Tolkient, de nem muszáj. "
-
Várjá olvasd el a WoW topicaba a #44648-et :DDD -
jefferson83 #30367 "...feltétel, hogy szeresd Tolkient, de nem muszáj." - Egy kis szemezgetés
-
Nem tudom milyen nagyképű szövgre gondolsz, nem a mi stílusunk az ellenfél fikázása.
Köszönjük a kihívást és a lehetőséget a gyakorlásra.
Köszönjük a szervert az (OPC) teamnek.
Köszönöm anyukámnak és apukámnak, a microsoftnak, az intelnek, az nvidiának, a dicenak, az ea-nak, a ........ -
"Felvételi feltételek: Ahhoz, hogy felvegyünk a clánba neked magyarnak kell lenned. Ha nem vagy magyar, innen ne is olvasd tovább, nem érdekelsz minket." Ezen bahaltam
-
Ezt énis ma láttam
-
Egy igen komoly WoW-os klán.
-
cyberbob29 #30363 Senki nem tud egy linket, hogy hol találok leírást az unlock fegyverekről!? Köszi! -
Én senkinek se bocsátok meg, mégha nem tehet róla akkor se. Persze , ledobok egy atombombát, bocsi ott voltál, kapd be. Figyelj jobban máskor. A mapon nem csupa öngyilkosjelölt mászkál aki alig várja hogy kinyirják. Semmi gond öreg, könyveld el a büntit, megérdemled. -
cyberbob29 #30361 gondolom az az afterburner (utánégető) akar lenni.... -
hat igen, még ha barmilyen csapda is, akkor meg mi a fáklya, mert ugye o ugy irta :)
-
cyberbob29 #30359 na igen, de ha épp rossz hangulatban van (pl már épp most lötték le 5* és épp most jött vissza
) akkor könnyen nyomja a PageDown-t.
-
ACE #30358 ha nem nyom rá, akkor is kapsz -2 pontot -
cyberbob29 #30357 Hát igen, ha bombázol akkor akaratlanul is becsúszik egy-két TK, persze olyan csapattárs is kell aki nem kapcsiból nyomja rá a punish-t
-
aggy egy időpontot és ne magyaron szal akkor kés stukker repcsi
-
ACE #30355 Az inkább hőcsapda szerintem...