172102
  • fr3ddy14
    lál
  • schrank
    nem akkor talalod el ha a kockaban tartva vegigkiserve lovod hanem mindig a haladasi irannyal megegyezoen csak sebessegtol fuggon ele kell celozni HELIKOPTEREKNEL !!! repulonel viszont keptelenseg a nagy sebesseg miatt ele celozni igy csak egy megoldas marad ami tuti az pedig az utana loves amikor mar toled tavolodik helinel az alacsony sebesseg miatt szembol - hatulrol konnyu eltalalni repcsiket inkabb oldaliranybol
  • ACE
    Nekem sem megy
  • oSACoDrPiedone
    valaki lenne e aki szivessen gyakwarozna velünk =SAC=
  • oSACoDrPiedone
    Sziasztok
  • gameplusz
    Az egyik külföldi fórumon most olyan anyázás megy....
  • Caterpillar
    Jólvan akkor neked sem megy megnyugodtam..
  • gameplusz
    Én még sosem tévesztettem célt vele, de a trükköt ezügyben nem árulom el... :)
  • Peris
    Joe, ezel most én is így vagyok nem tudok belépni.
  • vsly
    Az van kib@szottul elqrva evvel a hökövetös rakétával,hogy ha már egy bemért célra lövöd rá,és az kikerüli,akkor mindenféleképpen keres egy új célpontot!
    Ha meg nincs bemérve az ellen(tehát nincs sípolás),de a célkereszt közepében van,akkor meg úgy elhúz mellette,mintha az üres levegöbe lötted volna.

Olyan is volt már,hogy bemértem egy ellenséges helikoptert,rajta is tartottam a célkeresztet,de a rakéta meg elkanyarodott egy saját heli felé,ami a képernyö szélén épp hogy látszott...

• Joe Wallace
    miért nemtudok most az account serverre connectálni?folyton lefagy...
  • schrank
    azert ez nem ennyire egyertelmu mert attol hogy bemertem a celpontot ugyanugy ele kell celozni mint anno a dezertkombatba csak egy csomo ido elmegy azzal amig bemeri asztan meg elecelozni persze kozbe jon 3-4 fa villanyoszlop meg minden szarsag ami miatt elveszted a celt . . . ugyhogy ez a hokovetos TK azert nem igaz mert ha csak vaktaba lovod ki a raksikat akkor az meg talajja el csak bemeres utan es akkor is csak elecelzassal a fo problema inkabb az ha lelovom aszt a kurva BH-ot es bezuhan a bazisra akkor nem (no more) lesz hanem a te szamladra irja a minuszokat
  • Caterpillar
    Nos egyáltalán nem vagyok "szakértő" csak kicsit érdekel a téma (reklám: nézd meg a honlapot) és tudom...

Naszal:

Megtéveszteni azért tudja, mert mint tudjuk a hőkövető rakéták (más néven IR azaz InfraRed irányítású rakéták) a hőt, azaz a hő által kibocsátott infravörös tartományban észlelhető fényt észlelik és követik/próbálják követni... Mivel az infracsapda általában magnéziumot és alumíniumot tartalmaz, ami kap egy elektromos impulzust, és ettől begyullad igen magas hőt és ezzel együtt nagy fényt, bocsát ki, ami nagyobb, mint a hajtóműből távozó ugyanezen tulajdonságok.

Nagy vonalakban ennyi lehet nem teljesen pontos, de a lényeg ez. Remélem érthető volt!

Üdv!
  • alma2
    Gondolom megolted, de elotte kidobott eyg kis flare-t magabol, aztan egy ket raketad akkor automatikusan megy a masik "nagy" cel fele...
    pl ott lehet tisztan latni, uldoz az ellen a csapattars repcsijet, te befogod, seggbe akarod loni erre kidobja a reggelijet, es egybol a sajat gepedet lovod le.mi volt ebbol a tanulsag.. nem olyan rossz az a gepagyu a gepen, hullik attol is rendesen a fergese legyen foldon vagy a levegoben :)
  • alma2
    Bennem is felmerul ugyanez a kerdes, mert a flare akar faklyat is jelenthet, igy abszolut nem tudom az utanegetohoz kotni,
    Szakzsargon ide vagy oda, ezert kell angolul mondani az angol szavakat, ugy nincs feleertes :)
    Le a magyaritasal ! :)
  • TerranceG
    Megbeszéltük!
    Jövő hét vasárnap asszem jó is lenne, addigra lesz szerverünk is, persze lehet máshol is gyakorolni.
  • leveskocka
    no,az egy dolog,megbocsat e...elutod,megdoglik elofordul...de mikor harmadjara agyuzod le egy kor alatt ugyanazt az embert,gyozelemre all a csapatod,es meg a -15 pont ellenere is van meg 35,mivelhogy PK vagy ez duplazodik,de TK-miatt kick...jo esetben marad a 35...es mindez egy olyan urge miatt,aki minel hamarabb szeretne a zaszlohoz futni,a tobbiek elott,hogy legyen +2 pontja!raadasul a mai napig kivag a magyar ranked I. emiatt!
  • Ma2ska
    Egyértelmü.
  • Verzoo
    Hi all
    Nem nagyon szoktam hozzászólni inkább csak olvasom a fórumot,de annyit beszéltek erről a TK megbocsájtok nem bocsájtok meg dologról.
    Szerintem nem kell ezt annyira felfújni.Én általában külföldin játszok mert volt egy-két rossz tapasztalatom a magyar szervereken és szerintem a külföldi szervereken egy kicsit jobb a szinvonal persze ott is van kivétel.
    Na szóval a lényeg az és szerintem egy jó megoldás is erre nincs megbocsájtassz vagy nem,kapsz minusz kettőt és kész el van intézve.
    Ebböl nincs vita.
  • Domikee
    Uhhh, mit láttam az előbb. Aszittem megint meghackelték az acc szervert. Játékból kilépve megnézem a statomat, tök nulla, az awards is üres, ill. egy kép van bf2-es bögrével, egérrel, műanyag katonákkal meg jegyzetfüzettel.
    Kiléptem a játékból, vissza, és most rendesen mutat mindent.
  • Ma2ska
    És ilyen értelemben igen, velem is elöfordult, és nem anyáztam aki nem bocsájtott meg, hanem elkönyveltem kész, nem kötelessége ugyanis, ha megbocsát jó fej, ha nem igy jártam, kész.
  • Ma2ska
    Nos természetesen kisarkitottam egy kicsit a dolgot, mert általában megbocsátok a TK nak csak nagyon extrém bunkó paraszt szituban nyomok pg downt. Csak a fórum tele volt már ilyen "elém jött a paraszt elütöttem azt nem bocsátott meg "tipusú " vétlen" TK-s emberkékkel, és az esetek 98% ában mondjuk nem az a hibás akit a csapattársa legyilkol, csak az az igazság hogy jobban kellene figyelni.
  • FCH kari
    nem is rátok gondoltam!tanulni csak a jobbaktol lehet szerintem.ha lessz lehetöség akkor szerintem még gyakorolhatunk együtt!!!!
  • FCH kari
    köszönjük szépen. az fc-böl csak én vagyok!!
  • gergod
    Sokkal jobban esne neked, ha becsületesen szereznéd meg.
  • 0Fritz0
    Melóhelyen odajöttek megnézni, hogy min röhögök sírva már percek óta. Igazi közönségsiker volt, ment is a körmél. :)
  • fr3ddy14
    a főÓldalon vagy egy ilyen hogy: "a felvétel a felvételi felvételeket"
  • CSOCSO
    nahjo.. ebben is van valami...
  • mesor
    Amíg nem az az álma hogy embereket gyilkolászon addig nincs gond hajkurássza csak a balrogot!
  • CSOCSO
    "Álmom, hogy megöljek egy balrogot.""

gecccccc ezen beszartam:DDDDDD
    ezekkel valosagshow-t kene csinalni:) LOAL
  • SigS
    ezert van sajnos annyi idiota a jatekban...Egy rosszul sikerult bombazas, ha kinyirtal 3 csapattarsat legalabb, az ugy 3x-4 , egybol visszadobja a statod :)
    Sot jartam ugy delutan egy EA szerveren hogy ralottem egy ellenseges BlacHawkra 3 stingert, ki is fingottak, aztan erdekes modon a kovetkezo ablakban mar : "Kicked for agressive tk..." mondom fasza. Rafogtam a laggra, de azota se ertem hogy a raksi rontott vagy en
  • Crem
    rádkeresek az ASE-ban . Feltéve ha ezen a néven játszol. Ha nem írd le a pontos nicket.

Ui: hozok 1-2 klántagot is, hogy gyorsabban meglegyen!:)))))

Esetleg akit érdekel még a késés ribbon és belefér a lelki viligába az szólhat!:P
  • fr3ddy14
    jee, én írtam a 30400. hozzászólást :D
  • fr3ddy14
    én is
  • Polemius
    Gondolom, veled még soha nem fordult elő, hogy csapattársadat nyírtad volna ki. (Persze teljesen véletlenül.)
    Ha netán mégis, akkor nyilván szemrebbenés nélkül tudomásul veszed a többiek által rád osztott punish-t.
  • TDC Geronimo
    Kiváncsi lennék
  • fr3ddy14
    mondmár, 3eber egymást lövi és élesztgetik egymást?
  • Cobra.
    Hysteria mesélted már, hogy mostanában hogy gyűjtöd a pontokat?
  • ACE
    És akkor elmondanád hogy a hőkövető rakétákat a légvédelmi ágyúkban, ill. az AA Tankokban hogyan téveszti meg? Ill. mondd el lécci, ha ennyire "szakértő" vagy, hogy hogyan működik az infracsapda, és miért hívják így, köszönöm!
  • penge17
    Igen, azaz.
    Mar nem volt zaszlo, es egy ellen maradt. Akkor kerestem ra hogy holl lehet,
    hat egy epulet elott gyilkolasztak egymast.
    Nemtom mi ertelme van ennek, hiaba van rangja ha bemegy egy meccsre es esik kel egesz vegig.