172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Beers en sem gondoltam volna rolad :D -
100 pontot késelléssel a tobbi 6100 at becsuletes modon szereztem meg :) -
sok mindent nem gondoltatok volna rolam :P most h egyszer kiprobaltam ezt a rohadek keselest? ahhh
az expert knife sincsen meg....
szal bizonyitja h nemszoktam keselgetni.. -
Rólad azért ezt nem gondoltam volna! -
hogy mik vannak! ez mán télleg rajongó...
http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=94153
-
hehe nemtagadom h egyszer megcsinaltuk ezt a keselest :)
de tleg csak egyszer. ha zavartunk vkit sry de hat ea ezt nemtudja kijavitani akko mérne..
hat továbbra is aztmondom EA SUXX :) -
cyberbob29 #30467 Tegnap megtaláltam a megoldást, hogy biztosra menjek a helik ellen, szemléltető ábra mellékelve:
http://www.putfile.com/media.php?n=bf2_predator

-
na, sirály
-
GiGa master #30465 akkor hogy kell hogy adjon mappokat,??mert amikor a profilt megcsinalom akkor offline van kiírva akkor costume game-ban nem is ad új mappokat? -
nah.. negyszer kellett raverni a dobozra.. elovarazsoltam a kodot -
Caterpillar #30463 Gondolom "kivitel" alatt a végigjátszást gondolod...
A válasz NEM!!!! Ez a játék egy online háborús-lövöldözős-zászlófoglalós-TKzós
-járművezetős....
Van offline része is de csak ilyen gyakorlás jelleggel ráadásul tulképp csak 16 fővel...
Tehát a válasz nem.... -
GiGa master #30462 kikell vinni mind a 2őcsapattal?
-
GiGa master #30461 az hogy magyarán szólva kiviszem a küldetést és ha ezt vagy a másikat viszem ki akkor se kapok másikat és ha nem tud senki segíteni akkor valaki akinek emgvan az összes mapp küldje már át a profilját
-
Caterpillar #30460 He??
-
GiGa master #30459 hello all!!!Az hogy lehet,hogy nincsenek új mappok nekem???kiviszem az 1ik mappot amcsi oldalon arany csillagra,de nem lessz helkyette új mapp!help pls ha nincsen küldje el nekem a profilját pls help!! -
egyszer gyere fel egy magyar serverre és próbálj meg lekéselni 16 jó játékosból 7 embert...
-
CUCLI #30457 :DDddD -
Üss rá 3x, fujj rá...na ? -
Nem a bűvészdobozba tetted véletlenül? -
Én ezért szokam felírni a key-t minimum 2 cd-re! -
NEM HISZEM EL *******************
ujra fel akartam tenni a BF2-t merthat a magyarositas pocsek volt... erre nem talalom a kurva papirokat.. nincs a dobozban a bf2 jatek papirjai.. nem hiszem el hogy elvesztettema kulcsot.. a faszom kivan.. -
-
Uncsiztam kicsit,gondoltam letesztelem a tudásom = fotosop (vicc vooot
)
dezertkombatba lehetet volna anno ijet csinalni ugye neeeem
-
Uncsiztam kicsit,gondoltam letesztelem a tudásom:
-
ha mar a becsuletessegnel akattal meg latom a galeriadba tetted aszt az eredmeny listat miszerint 3szor haltal 2szer oltel es 96 csaptmunka pont ez mi volt BH-os okossag vagy . . . ? -
Kösz, már be vagyok állva... -
azert a nagyuzemben nem lehet csinalni mert oda kurvasok pont kell az ijen 7-fragos meg x ideig valamijen jarmuben vagy allvnyos genyoban csicska kitunteteseket meg lehet nekik bocsajtani az 50000 rangrol meg almodni se mernek
-
jefferson83 #30446 Én nem foglalkozom velük és csak a nagyüzemesek idegesítenek egy picit :) Egyébként ma külföldi rankeden olyan helipilótával találkoztam, hogy le a kalappal. Nem kispályázott az öreg a vadászrepcsiket szedte le sorban. Én meg ott ültem kussba előtte
.
-
jovan maaa mit akattok ki ezen nem pontokat gyujtenek csak ijen szaros pisztos meg kes plecsni amihez 7 kill kell azzal a 14 ponttal meg nem lesznek jegermajszterek
-
nem erted a viccet en tettem szmajlit gyere igyunk egy plussssszt 
-
Igazad lehet ilyesmi tortenhetett...
Csak tudod a lagg meg az a sok flare s persze a sebesseg kozrejatszott hogy nem lattam ebbol semmit.
Es ezuton uzenem a S xxx 81 fedonevu jatekosnak aki mellettem ult a repcsiben hogy bocs, de kidobott a szerver "Agressive TK"-ert...
U.i.: remelem tudsz repcsit vezetni
-
jefferson83 #30442 Látod és te legalább tudsz csapatban játszani. Azt én sem értem, hogy amikor 3 ember a map szélén gyűjtögeti a pontokat abba mi a játék? Azok sohasem fognak rendesen játszani, mert ugye akkor lemaradnak mint a borravaló. Én nem foglalkozom velük, hanem játszom
-
haxoror #30441 Ezt komolyan nem értem sztem rohatt égő lehet ha vki az összefarmolt rangjával rohangál a szerveren és pár perc alatt kiderül róla hogy korántsem tud annyira.
Ez a rang meg plecsnifétis nevetséges, eddig sem tudtam hogy melyik mit jelent és ezután se fog érdekelni. -
-
Kicsit megkésve, de majdnem eltaláltad, Hysteria késelt, a másik meg élesztette a harmadikat. Kétszer megkerestem őket és lelőttem a 2 ellenséget (Hysteriával voltam 1 oldalon), de inkább játszani akartam abban a kis időben, amíg fent voltam a szerveren délelőtt. Szóval ha látjátok ,hogy valaki ezt csinálja (a kill listán jól látszik), nyugodtan nyomjátok a kick vote-ot és menjetek leölni a partnerüket. -
Hú de kemény vagy, csak ki ne száradj...
1* amikor megtanulnál válasz gombot nyomni
2* amikor valamire értelmesen válaszolnál -
1*amikor ide kesztel irogatni
2*amikor . . .ja ertem raketa-porszivoval valo hgeniai tevekenyseg = raketazasban mindig jo voltam
-
Nah jó, már 2x tévesztettem
De rakétázásban mindig jó voltam... 

-
@ sosem @ pffff dezertkombatba ott lehetett mondani hogy sosem mert ott a kozeleben robbant es nem kellett megvarni a bemeresi idot de itt aszt mondani hogy sosem eleg nagykepernyos kijelentes ha meg viccnek szantad tegyel
-t
-
oSACoDrPiedone #30434 HU TE FIU