172102
  • Hysteria
    Beers en sem gondoltam volna rolad :D
  • Hysteria
    100 pontot késelléssel a tobbi 6100 at becsuletes modon szereztem meg :)
  • Hysteria
    sok mindent nem gondoltatok volna rolam :P most h egyszer kiprobaltam ezt a rohadek keselest? ahhh

az expert knife sincsen meg....

szal bizonyitja h nemszoktam keselgetni..
  • Beers

Rólad azért ezt nem gondoltam volna!
  • ExonWaldez
    hogy mik vannak! ez mán télleg rajongó...
    http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=94153
  • Hysteria
    hehe nemtagadom h egyszer megcsinaltuk ezt a keselest :)

de tleg csak egyszer. ha zavartunk vkit sry de hat ea ezt nemtudja kijavitani akko mérne..

hat továbbra is aztmondom EA SUXX :)
  • cyberbob29
    Tegnap megtaláltam a megoldást, hogy biztosra menjek a helik ellen, szemléltető ábra mellékelve:

http://www.putfile.com/media.php?n=bf2_predator
  • fr3ddy14
    na, sirály
  • GiGa master
    akkor hogy kell hogy adjon mappokat,??mert amikor a profilt megcsinalom akkor offline van kiírva akkor costume game-ban nem is ad új mappokat?
  • CSOCSO
    nah.. negyszer kellett raverni a dobozra.. elovarazsoltam a kodot
  • Caterpillar
    Gondolom "kivitel" alatt a végigjátszást gondolod...
    A válasz NEM!!!! Ez a játék egy online háborús-lövöldözős-zászlófoglalós-TKzós-járművezetős....
    Van offline része is de csak ilyen gyakorlás jelleggel ráadásul tulképp csak 16 fővel...
    Tehát a válasz nem....
  • GiGa master
    kikell vinni mind a 2őcsapattal?
  • GiGa master
    az hogy magyarán szólva kiviszem a küldetést és ha ezt vagy a másikat viszem ki akkor se kapok másikat és ha nem tud senki segíteni akkor valaki akinek emgvan az összes mapp küldje már át a profilját
  • Caterpillar
    He??
  • GiGa master
    hello all!!!Az hogy lehet,hogy nincsenek új mappok nekem???kiviszem az 1ik mappot amcsi oldalon arany csillagra,de nem lessz helkyette új mapp!help pls ha nincsen küldje el nekem a profilját pls help!!
  • Crem
    egyszer gyere fel egy magyar serverre és próbálj meg lekéselni 16 jó játékosból 7 embert...
  • CUCLI
    :DDddD
  • Ma2ska
    Üss rá 3x, fujj rá...na ?
  • Ma2ska
    Nem a bűvészdobozba tetted véletlenül?
  • Beers
    Én ezért szokam felírni a key-t minimum 2 cd-re!
  • CSOCSO
    NEM HISZEM EL *******************

ujra fel akartam tenni a BF2-t merthat a magyarositas pocsek volt... erre nem talalom a kurva papirokat.. nincs a dobozban a bf2 jatek papirjai.. nem hiszem el hogy elvesztettema kulcsot.. a faszom kivan..
  • gameplusz
  • schrank
    Uncsiztam kicsit,gondoltam letesztelem a tudásom = fotosop (vicc vooot )
    dezertkombatba lehetet volna anno ijet csinalni ugye neeeem
  • vsly
    Uncsiztam kicsit,gondoltam letesztelem a tudásom:

• schrank
    ha mar a becsuletessegnel akattal meg latom a galeriadba tetted aszt az eredmeny listat miszerint 3szor haltal 2szer oltel es 96 csaptmunka pont ez mi volt BH-os okossag vagy . . . ?
  • gameplusz
    Kösz, már be vagyok állva...
  • schrank
    azert a nagyuzemben nem lehet csinalni mert oda kurvasok pont kell az ijen 7-fragos meg x ideig valamijen jarmuben vagy allvnyos genyoban csicska kitunteteseket meg lehet nekik bocsajtani az 50000 rangrol meg almodni se mernek
  • jefferson83
    Én nem foglalkozom velük és csak a nagyüzemesek idegesítenek egy picit :) Egyébként ma külföldi rankeden olyan helipilótával találkoztam, hogy le a kalappal. Nem kispályázott az öreg a vadászrepcsiket szedte le sorban. Én meg ott ültem kussba előtte .
  • schrank
    jovan maaa mit akattok ki ezen nem pontokat gyujtenek csak ijen szaros pisztos meg kes plecsni amihez 7 kill kell azzal a 14 ponttal meg nem lesznek jegermajszterek
  • schrank
    nem erted a viccet en tettem szmajlit gyere igyunk egy plussssszt
  • SigS
    Igazad lehet ilyesmi tortenhetett...
    Csak tudod a lagg meg az a sok flare s persze a sebesseg kozrejatszott hogy nem lattam ebbol semmit.

Es ezuton uzenem a S xxx 81 fedonevu jatekosnak aki mellettem ult a repcsiben hogy bocs, de kidobott a szerver "Agressive TK"-ert...
    U.i.: remelem tudsz repcsit vezetni
  • jefferson83
    Látod és te legalább tudsz csapatban játszani. Azt én sem értem, hogy amikor 3 ember a map szélén gyűjtögeti a pontokat abba mi a játék? Azok sohasem fognak rendesen játszani, mert ugye akkor lemaradnak mint a borravaló. Én nem foglalkozom velük, hanem játszom
  • haxoror
    Ezt komolyan nem értem sztem rohatt égő lehet ha vki az összefarmolt rangjával rohangál a szerveren és pár perc alatt kiderül róla hogy korántsem tud annyira.
    Ez a rang meg plecsnifétis nevetséges, eddig sem tudtam hogy melyik mit jelent és ezután se fog érdekelni.
  • TDC Geronimo
  • Cobra.
    Kicsit megkésve, de majdnem eltaláltad, Hysteria késelt, a másik meg élesztette a harmadikat. Kétszer megkerestem őket és lelőttem a 2 ellenséget (Hysteriával voltam 1 oldalon), de inkább játszani akartam abban a kis időben, amíg fent voltam a szerveren délelőtt. Szóval ha látjátok ,hogy valaki ezt csinálja (a kill listán jól látszik), nyugodtan nyomjátok a kick vote-ot és menjetek leölni a partnerüket.
  • gameplusz
    Hú de kemény vagy, csak ki ne száradj...

1* amikor megtanulnál válasz gombot nyomni
    2* amikor valamire értelmesen válaszolnál
  • schrank
    1*amikor ide kesztel irogatni
    2*amikor . . .ja ertem raketa-porszivoval valo hgeniai tevekenyseg = raketazasban mindig jo voltam
  • gameplusz
    Nah jó, már 2x tévesztettem De rakétázásban mindig jó voltam...
  • schrank
    @ sosem @ pffff dezertkombatba ott lehetett mondani hogy sosem mert ott a kozeleben robbant es nem kellett megvarni a bemeresi idot de itt aszt mondani hogy sosem eleg nagykepernyos kijelentes ha meg viccnek szantad tegyel-t
  • oSACoDrPiedone
    HU TE FIU