172102
  • alma2
    Hat igen megnezed ki olte ot meg, es o kit olt meg a legtobbszor, mind a ketto a klanjaban van. biztos nagy a belso harc arra fele is :)
  • Polemius
    Egyszerű: vagy átszerkesztenék a pályát, hogy a bázison kívül legyenek, vagy egszerűen kivehetnék a Commandert mint olyat. :D
    Minek az? Csak a baj van vele. Meg akkor már ezt a hülye squad rendszert is meg lehetne szüntetni. :)
  • alma2
    Hysteria 172 knife kill... tenyleg hiheto, tenyleg egyszer probaltad ki...
    felkerultel a szavahihetetlen emberek listajara :)

• FlatlineHun
    Miért, tankkal mész oda robbantani?
  • FlatlineHun
    És ő?
    http://bf2s.com/player/x_jake_x/
    a 370-es kill streak-jével?
  • ACE
    És hogy robbantana az ellen UAV trailer-t, meg Arty-t? Nem lennének ezek a bázison?
  • FlatlineHun
    Vajon ő késes csaló-e? :)
    http://bf2s.com/player/44885337/

Meg az egész klánja.....
  • Cobra.
    Worst Enemy of: You are no one's worst enemy. Go bully someone.
    Favorite Victim of: No one has picked on you much.
    Ez a szöveg...
  • zoli80
    most lattam egy ujsagban hogy a jatekhoz adott headsetet a logitech 13000 forintert vesztegeti és cserelheto oldallapok is vannak hozza,nem kell vkinek 8ezeré'?:)
  • Rafia
    Épp ezért mondom, hogy az teljesen legális. Ilyen scripteket egyébként már hegesztettek BF1 alá is.
  • FlatlineHun
    Pedig szerintem a basecampet egyszerűen el lehetne intézni: járművel bemész elfoglalhatatlan bázisra, ugyanúgy visszaszámolna, mint pályaelhagyásnál mondjuk 5mp-ről aztán kakukk....
  • FlatlineHun
    Grats a vet pisztolyhoz. Nekem már annyiszor volt érintésközelben (5-6 kill) :( (104 killem van már össz) Késből 4 volt a legtöbb egy pályán, abból 2x ugyanaz a sniper ugyanazon a helyen :) ... harmadszor nem jött vissza :)
  • vsly
    Egy körben kell összesen 5percet eltölteni benne.Szal ki lehet szállni néha
  • Rafia
    azér a basecampet meg a bugusingot ne vegyük már 1 kalap alá. A basecamp-es stílus ízlés kérdése, szabadfogású bírkózás ha így tetszik. A fejlesztők sem véletlenül így írták meg a játékot míg a pointfarming ellen próbálnak valami fixet fejleszteni.
  • Slomoguy
    Hali!

Müxik-e most a játék BFHQ menüpontja? Ma hajnali 2 körül, mikor kiléptem valamelyik angol ranked szerverről, gondoltam ránézek a pontjaimra. Hát, rangom sehol, unlockolt fegyverem lockolva és az összpontszámom valami ilyesmi volt:1874385623325
    Reboot, újra indít minden és így is ezeket a fals értékeket mutatta.
    Csak nálam???
  • penge17
    En 4-5 napig mentem a keses kituntetesert :)
    De legalabb megvan tisztan.
  • SigS
    De nemelyik kituntetes szerintem eleg vicces tud lenni :)
    Tegnap a TOW 5 perces kempert kaptam egyet, viszont mar paran hulyenek neztek, es baxogattak hogy javitasm a verdakat, dehat ugye 5 percig nyista mozgas,es az egy helyben allva a jatekban vagy fel oranak tunik :D
  • gergod
    nem rossz az
  • BurnBaby
    a jövőre javaslom, h mentsd le a bf2 registry bejegyzését (ergc) így bármikor megvan a kulcsod :) amúgy nekem a mai napig el van téve a bf42, bfv, stb kulcs is egy txt file-ban, mert pl a dobozos bfv-met most se tudom, épp kinek van kölcsönadva :)
  • vsly
    Hát a kés+pistoly miatt jól le van rontva,de tessék
  • gergod
    belinkelnéd a statod?
  • alma2
    Aham, felig meddig igazat beszelsz. csak mondjuk kb 1 hete pattogtam pont itt eg y HYSTERIA nevu jatekosra, hogy ugyanezt jatsza, ja lehet, hogy az pisztolyos moka volt.. nem mentem oda megnezni, de a lenyegen nem valtoztat.
    De ha csopnyi eszed lenne elmentel volna a haverjaiddal, egy jo tavoli serverre, hogy ne itt magyarazzanak neked a forumon. tudod ki hiszi el a becsuletes pontszerzesed, senki... bar igazan senkit nem erdekel kinek mennyi pontja van :)
    persze lehet hogy az egeszet, azert csinaltad, hogy rolad beszeljenek, BENNE VAGYOK A TVBEN... ismeros ? :)

• Borg
    Buguser - cheater, egyremegy. Az elv a lényeg.
    Bár tény és való, hogy BF2-ben nem nehéz bugusernek lenni, amennyi van benne. De ha tudatosan történik, akkor már bőven cheaternek nevezhetjük.
    De persze ez is csak olyan íratlan szabály mint a basecamp. Mindenki addig ferdíti, amíg a saját elképzelésének megfelel.
  • vsly
    Ez így van.
    Rámentem én is a veterán-pistolsra,és hát egy teljes napom ráment.Szitkozódtam+qrva ideges voltam egész nap,de a végén mikor megkaptam qrvára tudtam neki örülni,mert magamtól értem el.

Gondoltam ha ez megvan akkor megcsinálom a késest is.Kb 2napig szinte csak arra mentem,hogy meglegyen.Többször is volt,hogy megvolt a 6kill és 1db hiányzott....
    Már rohadt ideges voltam hogy egyszerüen nem bírom összehozni(pedig késelésben mindig jó voltam),így megkértem egy havert,hogy segítsen...
    2kill-t segített is megcsinálni,és meg is kaptam azt a xaros baget-et.
    És elmondom,hogy rohadtul nem tudtam örülni neki.Meg is bántam szinte azonnal...
    A veterán még hátra van,ahhoz is 7kill/round kell,azt már biztos hogy egyedül csinálom meg.HA meglesz remélem helyreáll a lelki békém...

Szal a lényeg,hogy azt javaslom mindenkinek,hogy próbáljátok saját eröböl elérni ezeket,mert csalással(még ha kicsivel is) nem lesz meg a siker öröme.
  • Order
    http://forums.bit-tech.net/showthread.php?t=94153

ez volt már?
  • gergod
    Hagyd úgy sem értik
  • FlatlineHun
    Bocsánat, hogy beleszólok, de egy hozzád hasonló profi játékosról én sem gondoltam volna. Én kb 3 játékot végigszívtam már veteran pistol-ra gyúrva, és inkább még 100x szívok, mint hogy ilyen eszközökhöz nyúljak, és itt nem a 100 ponton, hanem az ELVEKEN van a hangsúly. Ha egy plecsniért ilyen eszközökhöz nyúlsz, akkor ... érted, ugye? Számomra a medálgyűjtés az önmegmérettetés eszköze: meg tudom-e csinálni, ha nagyon akarom. Nem azért csinálom, mert más előtt fel akarok vágni vele.
    Csak ennyi.
  • gergod
    Tudod mit, állj össze 2 emberrel, és késeljétek egymást a 250000 pontig. Szánalmas ez a plecsnivadászat. Ha nem tudod magadtól megszerezni, akkor nem lesz meg. Ez az értelme.

Bár kár mondanom, úgysem érted meg és csak kiröhögsz :)
  • Beers
    Nem biztos hogy skilles,csak kurv@ sokat játszik!
    Ez nem a régi bf tracks!
  • FCH kari
    na ja! tegnap találkoztam az egyik ilyen csákoval,egész középszerüen játszott a szakaszveztöi rendfokozatával.
  • mobal
    sráccok! tudtok valami szervermenedzselő progit?
  • Nagydög
    "akkor hogy kell hogy adjon mappokat,??mert amikor a profilt megcsinalom akkor offline van kiírva akkor costume game-ban nem is ad új mappokat?"

A costume game azert nem ad uj mapokat, mert biztosan nem oltoztel at a palya elott. :))
  • Rafia
    ezt már b..hatod, sajnos 1 medál nem ért meg ennyit
  • Mr.Grent
    CSak ez nem csit. Ez a játék hibájának a kihasználása. Hogy ki használja csak azon múlik, ki milyen lelkületű.
  • Borg
    A cheatelést is mindenki csak egyszer próbálja ki. Mert utána kibasszák mint macskát szarni - jobb helyeken.
  • csabito
    nem gondoltam, hogy ötleteket fogok adni....
  • Hysteria
    hmm nem :) Beer és sztem egyszer ki lehet probalni a késelést.. :) többször már nemfogom
  • cyberbob29
    Tud valaki egy e-mail kontaktot az EA-hoz BF2-vel kapcsolatos kérdés megválaszolásához? Az EA site-on csak online HELP-et találtam, emilt címet nem. Köszi!
  • Beers
  • Hysteria
    és akit zavartam azzal a késeléssel annak sry :)