172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
akko very sry elolvastam vmit :)
a klanom neve meg titok nem publikus klan :P -
Van klanod is azt nem tudtam :) mi a nevetek knifeyourself_team ? :)
kicsit paranoimas vagy szerintem, szoba se hoztam oket... kizarolag rolad beszeltem.
-
nem sérted meg a személyi jogaim nezegsessetek csak a statom egézségetekre :) -
haxoror #30550 LOL
Amikor ezt megláttam majdnem leestem a székről:
Support 14:46:32 1,011 252 4.01
Mondom ilyen nincs bazmeg azzal a szarral nem lehet lelőni senkit!
Aztán láttam hogy ez a kit és nem a weapon részleg
-
jo ez a 170 kés kill amibol 150 kill csalás nem nagy gáz sztem...
nemvok csak a 30 ezer valahanyadik... es a tobbi 6000 pontom becsuletesen szedtem ossze
ha ea ien hibat hagy a jatekba o baja
EA SUXX
-
remelem nem sertem a szemelyisegi jogait, elvegre o linkelte ide be valamikor, aztan most meg elohozta a bongeszom, igy megneztem :)
http://bf2s.com/player/Hyst3ria/
-
Nagydög #30547 "es ha vki kiad 13 ezer forintot vmiert akko ma aztcsinal a jatekkal amit akar nem? en jatekom en accom nektek nem kell vele torodni
ennyi :)"
Lehet benne valami, bar erdemes lenne elgondolkodni rajta, hogy miert hajitottak ki nehany faszit a ponttablazat elejerol a multkoriban.
-
ha kell járatom tovább nem az a tipus vagyok aki egyhamar feladja :) -
Polemius #30545 Most jöhetnek a szerverek gazdái, hogy azt mondják: az én szerverem, azt csinálok vele amit akarok.
-
nem al feljebb nyugodtan irgassatok mondtam :)) engem nemzavar.. -
Borg #30543 Szerintem eléggé lejárattad már magad, szal még jobban nem kellene. -
HAHA még neked áll feljebb!!!!! nc.... -
nyugodtan irjon még mindenki hulyeségeket ami ellenem szól... -
es ha vki kiad 13 ezer forintot vmiert akko ma aztcsinal a jatekkal amit akar nem? en jatekom en accom nektek nem kell vele torodni
ennyi :) -
szarok rátok mondjatok amit akartok hidjetek amit akartok engem nemérdekel és kész :D -
Borg #30538 Azért azt majd meséld el, hogy melyik fórumon veregették meg a vállad ezért. -
Polemius #30537 Érdekes, hogy hirtelen milyen ellenszenves lett a társaság valakinek. :)
Vajon van összefüggés azzal, hogy kiderült egy kínos apróság róla?
-
Rafia #30536 Nézd a dolgok pozitív oldalát. Remélhetőleg ez egy életre szóló tanulság volt. Lopni/csalni csak nagyban érdemes (akkor elismernek), különben piti kis zsebtolvaj/csíter maradsz. Most kis taktikai visszavonulást javaslok, aztán utána bölcsebben kerülhetsz majd elő :) -
a neve illik a gyerekre :D -
Polemius #30534 Zászlót védve érdemes C4-et pakolni a bejárathoz, amerről számítani lehet az ellenre. És biztosan lesz alkalom tankot stb. robbantani. Szerencsés esetben akár teli APC-t is. :) -
bye 

-
Nagydög #30532 "najo errol a forumrol leptem fos a társág"
No, testvereim a fosban, szavazzunk! Hasitsuk-e fel az ereinket, Hiszti hianya felett erzett banatunkban? -
Borg #30531 Mert Alma2 rátapintott a dolgok lényegére?
Ezt már nem fogod kimagyarázni sehogy itt, szal mielőtt elkezded, fejezd is be a személyeskedést... -
Nagydög #30530 "utallom ez ien buzi seggfejeket akik beleavatkoznak más dolgába... foleg a nala fiatalabbakkal kotekedik..."
Tudod Hiszti, ez egy nyilvanos forum. Te meg jo nagy okorseget csinaltal, igy most ne csodalkozz, ha osztanak. -
najo errol a forumrol leptem fos a társág
tisztelet a kivételnel... -
jo nemrolatok beszelek alma2 rol -
Nagydög #30527 "me sztetek egy korben nemlehet 172 ot keselni??"
En megmondom oszinten, meg mindig nem jatszottam a full verzioval, ezert nem vagyok biztos magamban, de talan tudsz segiteni. Van tomott villamosos palya benne? Mert ott valoszinuleg lehet ennyit keselni egy korben. -
utallom ez ien buzi seggfejeket akik beleavatkoznak más dolgába... foleg a nala fiatalabbakkal kotekedik... -
Borg #30525 Nem utólag kéne ugatnod másokra, ezt te cseszted el... -
alma2 te meg surgősen álj le ne avatkozz bele a klánomba és abba h mitcsinálok törödj magaddal... -
me sztetek egy korben nemlehet 172 ot keselni?? -
Na igen ezzel a headset-el csak égette magát az 576. -
Nagydög #30521 "Én már próbáltam párszor megcsinálni, kevés sikerrel. C4-el meg az a baj, hogy ritkán jut az ember tank közelébe, hogy kinyírja."
Ha erre gyursz, esetleg erdemes megprobalni, hogy sajat tankra ragasztod, aztan ott felejted valahol az ellen kozeleben, es gonosz mosollyal az arcodon varakozol. Masik tippem, hogy ne a tankra rakd, hanem valami forgalmasabb utra, es ha ellen jon arra... -
Domikee #30520 Ha arra a headsetre gondolsz, amit az 576-ban vágnak hozzád 1 ezresért a játék mellé, az kb. 500-at ér, a logitech-é az kicsit komolyabb, más kérdés, h. 13-at az sem ér. -
Domikee #30519 Nekem ugyanez volt tegnap, szintén befejezve egy játékot, de kiléptem a gameből, és újraindítás után már jól mutatott mindent. -
FlatlineHun #30518 Megkérdezhetem, hogy mi a userneve, megnézném én is a statját, csak kíváncsiságból... -
FlatlineHun #30517 Én nagyon lazán megszereztem.... ha érdekel, hogyan, dobj meg egy email-lel :)
[email protected] -
ACE #30516 A Basic Explosive-t sikerült már valakinek megcsinálnia? Ezt a 13 Kills-t szerintem nagyon eltúlozták... Mine/Claymore/C4-el a C4-et kivéve az a baj, hogy saját ember is simán belemegy, így nem kill, hanem TK lesz belőle... Én már próbáltam párszor megcsinálni, kevés sikerrel. C4-el meg az a baj, hogy ritkán jut az ember tank közelébe, hogy kinyírja. -
ACE #30515 Jóvan hát gyerek még, mit vártál tőle? -
ACE #30514 Tudjátok mire nem jöttem még rá? Hogy járműben milyen logika alapján száll ki bal, vagy jobb oldalt. Nem egyszer fordult már elő, hogy direkt úgy fordulok APC-vel tanknak, hogy jobb oldalt legyen, közben mikor már sokat lőttem bele, kiszállok, és szépen az APC mögül belereresztek még egy AT-t rakettát. így általában mindig kinyíródik. De volt már olyan nem egyszer, hogy ugyanígy megálltam, és jobbra rakott ki, nem balra, persze a tank rögtön kilőtt, mert persze automatikusan balra indultam meg, de ott az APC volt... Ez is bug?