172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
áááááááá nem -
Én is azt mondtam neki, de nekem sok az ára. -
na nyomjad ide azonnal azt a kulcsot PÜ-ben :) -
dede, csak ingyen :DDDDDDDD -
"hol lesz akkor már ez a játék" Fenn a gépemen ;) -
Caterpillar #30628 +em... sry -
Caterpillar #30627 Hát ha gondolod nek gyühet!
-
ACE #30626 Na, egyébként nem kell senkinek gyári cdkey? -
ACE #30625 De a Nr. 1 csávónak a listán is jelenleg 50 órája van, ami azt jelenti, hogy 10 hónap alatt van meg neki a 250 órája, ha ilyen intenzitással játszik, ahogy eddig, de feltételezem ha nyáron nem melózik, vagy tanul, szeptembertől ez az intenzitás eléggé csökkenni fog, de ha 10 hónapot számolunk 750 ponthoz akkoris 3 év kell, hol lesz akkor már ez a játék? :D -
ACE #30624 ki lehet számolni, 2 hónap alatt összejött 14 óra az Armored tankokban, akkor ez azt jelenti, hogy kb 34 hónap múlva meglesz a 250 óra! AZ 3 ÉV!!! akkor a 750 órát már ne is számoljuk! :D -
Teljes mértékben igaz
-
jefferson83 #30622 Köszi azt nem vagy nem is tudom igazából nem nekem lesz :) -
sajna nekem a combat az naon sok, mert én állandó anti-Tank vagyok
-
Rafia #30620 esetleg a manual hátoldalát is, csak a színek miatt :) -
jefferson83 #30619 Lenne egy kérésem srácok. Akinek megvan a Battlefield 2 eredetiben az nem tudná lefotózni és mailben elküldeni? Úgy, hogy maga a doboz le van fotózva. Vagy ha van valahol már az belinkelné? Nagyon megköszönném!
-
gondolj csak arra h fél év múlva mennyi idő lesz ezekből medic enginer tank stb global hour -
hmm leg eleg hulyeseg kifog 250 meg 750 orat gubasztani egy legvedelmi szarban? :) -
Neked azért mert lami vagy!
-
FlatlineHun #30615 Melóhelyi gépre inkább nem, majd megnézem otthon... -
jefferson83 #30614 Ace mega kodekk pakk és nekem se akadozott. Nem szeretem a pakkokat, de most a First to Fight-t csekkolom az meg máshogy nem akart elindulni :) -
FlatlineHun #30613 Neked nem akadozott?? -
jefferson83 #30612 Tökéletesen egyetértek veled. Nekem is csak 3 érmem van, de mindegyik történetére emlékszem is és megmaradt bennem mint egy élmény. Büszke csak arra vagyok, hogy 2316 pontból 1201 az csapatpontszám és csak 1066 a combat. Persze ehhez nagyban hozzájárul, hogy szinte csak orvos vagyok, tehát más érmet nem is nagyon kapok. Az én statom tökéletesen csítmentes alsókategóriás stat :) -
Mester01 #30611 Nagyon komoly kis film!
Ha tudsz meg ilyent ne sajnald linkelj meg! :D -
ACE #30610 Veteran Air Defense
· 12 Kills with Stinger (Surface to Air Missile)
· 250 Global Hours in a Stinger (Surface to Air Missile)
Ez komoly? Ki az a barom aki 250 órát gubbaszt a légvédelmi ágyúban??? És akkor az Expert-et már nem is említem, ami 750 óra! -
detto.
A BFVben az volt a baj,hogy ott nem volt nagy büntetés egy TKért,és ott simán leTKztak egy repcsiért.A BF2ben meg leTKztatják magukat...
A megoldást csak abban látom,hogy a magyar Adminok az ilyen vérlázítóan köcsög "játékosokat" bannolják a szerverröl.
Anno a BFVben Bannoltam is a hasonló tuskókat,aztán szép lassan javult a helyzet. -
Nauron #30608 ezért vsn 300tkm és 30kickem..:((( -
Hát de az ellen nem is lehet védekezni...
-
ezt láttátok már?
bfosok annyira isten
http://www.gamershell.com/news/23650.html -
Nauron #30605 jo megoldás az ammo lerakása de akkor b@szhatod ha 3an ugranak be eléd... -
Ugye nem GF4ed van?
-
GiGa master #30603 hy!!!Hogy tom emgcsinálni azt hogy magyar servereken tudjak nyomulni?mert felteszem a patc-et és utánna baszik rá menni a gamma!!fekete képernyő és K.O
Help pls!! -
Hát ja,de külföldön sokkal több pontot lehet bukni a direktTKztatósok miatt.Így meg egy kis része visszajön.
Bár a repülöhöz való futásnál lassabban érek oda. -
miert jo supportosnak lenni, harepcsivel vagy ?
neha elkap a hév, es kovetem a lama ellent a vilagon tulra is, ahol jutalombol sebzodom automatikusan, es ha nem vergodsz vissza ideben akkor meghalsz, na ha medic vagy kicsit megno az eletkorod :)
-
tudtommal nem lehet... csak multiban lehet a bővitett mappokat választani...(ha ki akarod próbálni akkor készíts egy szervert és ottn szaladgálhacc egyedül :P) -
Ja igen
Supportos vagyok legtöbbször,mert 90%ban repülövel megyek.És ami minuszt a "direktarepülöelérohanokésjólmegpunisholommertelvitteelölem" vérpistikék miatt kapok ,azt a reptéren unatkozásból 1-2tárat kilövök segítségével pótlom
.
Egyébként a STAT weapon része el van qrva,mert nem azt mutatja,hogy hányszor ölt meg az ellen olyan fegyverrel,hanem azt,hogy hányszor haltál meg,amikor az volt a kezedben.
Be is sírnék,ha 81szer késeltek volna már le. -
-
SZIASZTOK légyszi segítsetek abban hogyan tudok nagyobb térképen játszani.????a faqban leírtakat megcsináltam az ai könyvtárban,de még mindig nem látom a 32 játékos pályát ,Singleplayert nyomom.Köszi -
lehet, hogy nem is az o problemajara megoldas, de ez sok esetre a megoldas, most megneztem a faq-ba az ati kornyeken, /bar szerintem az osszes kartyara igaz/ errol szo sincs. update faq :)
-
a jo elarulom a megoldast :)
ez mar egy regi bf-es bug, haverom talalta a neten.
bar lehet, hogy a faqban is benne van,neki ez volt a baja.
az a tipikus fekete kepernyo akkor is elojon, amikor a monitorod detectalva van rendesen es nem plug&play-t ir ki ra a winfos.
most tudomanyos magyarazat nelkul, csereld ki plug&playre es lass csodat lesz kep.
-
FlatlineHun #30594 Nekem 21, de érem az még nincs...