172102
  • Mr.Grent
    Persze, de ezt firtathatod az égvilágig. Szerintem a plecsnik és többi dolga nem ruház fel +10% élettel, vagy jobb lövéssel. Max te leszel jobb. Imho tökmindegy meddig firtatjuk ezt a témát, vak tyuk mindig talál szeget :)
  • gergod
    Próbáltál már Mashtuur cityn egy bh-t leszedni, amiben a 2 gunner medic volt, a pilóta supply, a másik 3 meg javította folyamatosan, a pilóta volt a squadleader és mindenki oda visszaspawnolt, ha esetleg meghalt? És még ráadásul a pilóta tudott is vezetni? Hidd el kurva nehéz kiszedni a bh-t ilyenkor.
  • Gabe18
    De ha összegürizted,akkor az alatt szerzel annyi rutint és tapasztalatot hogy mondjuk egy adott szituációban a rutintalan,alacsony rangú játékos ellen mondjuk 10-ből 7x te jössz ki győztesen.
    Ha meg csak "összebuggoltad" akkor lehet még a 5-5-ös arány se lesz meg ebből a 10 esetből,hiába vagy te már vezérezredesszázadosatyaúristen.
  • TDC Geronimo
    Bug. ha valaki csatlakozik a szerverre néha magától indul egy szavazás és az újonan felcsatlakozott indítja. Nekem is volt már ilyenem.
  • jefferson83
    Ja csak aki gürizett az rendelkezik olyannal, hogy TAPASZTALAT. Ha nem is tízből tízszer ő nyer, de nyolcszor szinte biztos.
  • Gabe18
    Persze távol álljon tőlem az általánostis.Azért mert valaki sok pontal,magas rangal szerepel,még korántsem biztos hogy valami nem tiszta,vagy nem korrekt eszközökkel szerezte azt.
    Aki sok játékkal,nagy munkával eljutott a magas rangig,és kitüntetésig,stb,az előtt le a kalappal.Hát aki meg nem igy...az nem igy...
  • Mr.Grent
    Erről beszélek. Tökmindegy hogy überprofi vagy és skill és tudás van a pontjaid mögött, vagy csak segíted a csapatod, eseteleg összebuggoltad a pontjaid . Holnap jön valaki és lelövi azt aki eddig gürizett a cuccokért, meg azt is aki nem.
  • matya007
    igy van
  • jefferson83
    Olvasd el mégegyszer.
  • jefferson83
    Akkor marha láma volt az ellen. Egy BH 5-6 emberrel terített asztal, ők meg csak nézték?
  • Mr.Grent
    Ez egy baromság, attól mert valaki ezredes, azt nehogymá ne tudja lelőni egy senkiházi tizedes, vagy egy sima paraszt a mezőről.
  • matya007
    Ez csapat játék nem?
    Akinek nem tetszik vegye elö a c64-ét és nyomja a pac-man-t.
  • jefferson83
    Igen és pacifisták, amelett meg tisztára David Copperfildek, mert el is tudnak tűnni a pályán :) 0 ölés és 0 halál!
  • gergod
    Hmm Mashtur cityn blackhawkban csinálták. Semmi probléma vele, nem csaltak. Tisztán látható: Putyi és Kirk lőtt, Robi vezetett. A többi valszeg javította a gépet. Ez nem tisztességtelen. Bár érdekes, hogy egy 6 fős helit miért csak öten használtak, de lehet a 6. épp kilépett.
  • Gabe18
    Hogy lesz sok pontod és te leszel a kirrrály.

(hogy aztán az első szembe jövő 3 rangal alattad lévő ellenség halomra gyilkol ha egyedül vagy,az már mellékes)
  • matya007
    Ebben mi a jó?
    Elmagyarázzuk?
  • Quki
    Na...az ilyeneknek kéne szértverni a pofáját...pff..szánalmas banda...és így van huszonakárhányezer pontja...és egy csomó unlockolt fegyvere van így
    ezt nekik!
  • Intimrush
    Sztem a képpel nincs semmi gond.Baj hogy ha valaki sok pontot szerez?Végülis a csapatot segíteték azzal hogy bázisokat foglaltak el:D
  • jefferson83
    A lényeg, hogy 100% -osan "tiszta" pontok.
  • jefferson83
    legyen=legyenek
  • Col Andrew
    ez akkor szokott ilyen lenni amikor egy blackhawkos pályán mennek 5 en a chopperbe. mulkor pilóta voltam, és 104 assist pointom volt kb 2 killel.
  • jefferson83
    Ebbe minden van, de sajna ez csak akkor működik ha valamiféle csapatjáték van. Magányos rambóként semmit nem ér. Lényeg, hogy legyen körülötted és hulljanak mint a legyek
  • jefferson83
    Igen nagyon. (Elfogult vagyok.) Ha még itt vagy akkor még nem tudok belépni rankedra ugye?
  • Crem
    1, Marhán örülök, hogy nem tudok helit vezetni!:)
    2,Ki-hogy milyen formában gyüjti a pontokat saját joga. Csak "kliens" programokat ne használjon. Mellesleg megjegyzem soha nem jönnek rá, mekkora élmény egy jó squadban nyomni.
    3,Sok emberrel találkoztam akiről szent meggyőződésem volt, hogy egy tirpák bunkó, mégis mikor beszélgettünk a squadban, rá kellett jönnöm , hogy tévedtem, mert egy halál normális ember! szal... kommunikálni emberek!!:DDD
  • uHs Gerzson
    Ö arra gondolt hogy a blackhawkal mennek az emberek és foglalnak vele szerintem ;)
  • fr3ddy14
    télleg olan jó a medic?
    lehet hogy áttérek rá.
  • fr3ddy14
    monnyá már olyan ingyenes szervert plz
  • jefferson83
    Gyanús. Mondjuk nekem is szokott lenni úgy 40-50 pontom, hogy csak 3-4 embert ölök meg. Orvosként segítek és foglalok. Persze meghalni azt szoktam :)
  • Cobra.
    A kiszavazás is bugos néha, többször láttam olyat, hogy indult kick vote, de az indító hevesen tiltakozott, hogy ő kezdte volna. Egyszer velem is előfordult, hogy állítólag én indítottam a kick vote-ot, de nem tettem.
  • jefferson83
    Jó de azt te is belátod, hogy ne más rovására gyakoroljanak még akkor sem ha ők a nagy klán (nemtom nem ismerem őket). Üres server úgy értendő hogy menjenek be hatan és máris nem az.

Béke!!
  • Mr.Grent
    A tk akkor is gerinctelenség, ha gyakorol, ha nem. Ezen nincs mit szépíteni.
  • 0Fritz0
    Érdemes megnézni az amcsi oldal első hat játékosát. A tápolás nem az igazi segítség nélkül. :)
    Majd egyszer meséljétek már el, hogy mi ebben az élvezet.

Statisztika
  • gergod
    Jaja. vagy menjenek nem rankodra gyakorolni
  • Beers
    Szerinted üres szerveren kivel gyakoroljanak?
    Nekik sem így kellett volna megoldani,de ezen mostmár kár vitatkozi!
    Játszunk ez a lényeg!
    Ők meg talán hívjanak ki egy másik klánt és (így) gyakoroljanak ellenük!
    Peace!!!
  • jefferson83
    Te most csak vicceltél. Tudom hogy csak vicceltél.
  • Col Andrew
    ja, hát van olyan hogy ketten szeretnénk beülni helibe egy spannal és valaki beül vagy elötte vagy elöttem és kurva idegesítő, dehát be kell látni, hogy nem csak a miénk publicon az a chopper, hanem minimum 8 másik playeré, szal tk ezért igyis ugyis bunkóság. ügyesnek kell lenni
  • penge17
    DwR Ez nem Death Without Remorse ?
  • gergod
    Már ne haragudj, de ha gyakorolni akarnak menjenek üres szerverre. Ezzel pont ők rontják el más játékát. Nincs joguk kitiltani valakit a helikopterből. Ha tévednék légyszi világosíts fel.
  • Beers
    Szerintem a GS dc-sek,akarom mondani a GS BF2-esek csak gyakorolni akartak és ezért szólítottak fel a jármű "elhagyására"!
    Szerintem ezért nem kellene orrolnod rájuk!
    Nem tartoznak a "pofátlan" emberek közé!
    Gondold át mégegyszer mielőtt leszólod őket!
    Ne egymással kötekedjünk már állandóan!
    Játszunk,azért van kitalálva ez az egész!
  • Col Andrew
    azt mégis csak saját maga tudja manageelni