172102
  • 0Fritz0
    Csökkentett módban peccselj, rendszergizdaként.
  • BurnBaby
    nem értem a kérdést. így nehéz segíteni :)
  • GiGa master
    hát nem igaz a feltelepítés utáni mappok után nincsen több nem megy hozzá a patch!hát lol!HELP PLS!
  • GiGa master
    nah rájöttema cd kulcsra hát

Akkor ,ár csak a patch dologra vok kíváncsi mert nem megy eza fash tört gamém van!
  • GiGa master
    Hello mi annak az oka hogy ha felteszem a BFHELPBEN feltüntetett patchot felteszem és utánna gama sehova megse nyikkan!pls help!!jah meg hogy 1x felmeek 1 serverre és utánna bárhova akarokmenni nem jóh a cd kulcsom én úgy értelmeztem hogy vagy tört vagy már foglalt!!help pls!!
  • FlatlineHun
    WOW!
    "If You See Somebody Repairing a Vehicle, Feel Free to Take It! - They're simply preparing it for you, like a Christmas present! All your teammates want to be sure you drive only the finest and most physically acceptable vehicles. If you really want to show your gratitude, use the vehicle to run them over and then spam the "sorry" message approximately 400 times in the hope they won't punish you for a team kill. Then drive the vehicle straight into a large body of water or off a cliff while honking the horn like a retarded burn victim."

Befejeztem, bocsánat, de ez nagyon jó volt. Az angolul nemtudóknak hevenyészett fordítás:
    Ha látod, hogy valaki egy járművet javít, nyugodtan vidd csak el! Ő épp előkészíti neked, mint egy karácsonyi ajándékot. A csapattársaid fáradhatatlanul munkálkodnak azon, hogy neked csakis a legjobb, kifogástalan állapotban lévő járművek jussanak. Ha a háládat ki akarod fejezni valami módon, beszállás után azonnal gázold el őket, majd 400x bocsánatkérés után reménykedj, hogy nem büntetnek meg. Utána irány az első nagyobb víztömeg, vagy ugrass le valami szakadékba vele, miközben nyomod a dudát, mint egy elmebeteg idióta.
  • Domikee
    Atomkirály, nekem új.
    Kötelezővé kéne tenni az elolvasását mindenkinek.
    Csak az a baj, h. akiknek szól, azok vszínűleg nyelvi kihívásokkal (is) küszködnek, itt m.o.-on legalábbis.
  • fr3ddy14
    de volt már
  • FlatlineHun
    Lol, zsír!
    "If Somebody Is Using a Ground Vehicle's Gun, Get In and Drive It Away! - Some vehicles, such as jeeps and vans, have mounted cannons on top to scare away enemy birds. If you see a stationary vehicle, one where somebody is manning the top gun and shooting at some indeterminate location, feel free to jump right in and drive it away!"

Jajj, de hányszor volt már ilyen!
  • gazgoblin
    Ez teccet : Squads are composed groups of people who are so untalented and crummy at BF2 that they need help to simply survive. You are not like that! You're a one man army! You're a soldier capable of killing people so brutally that they will respawn in a game of Battlefield 1942.
  • gazgoblin
    Sziasztok!

Vidám leírás a játékról ahogy a Newbie-k használják.

Remélem nem volt még...

Üdv Goblin
  • Beers
    Ezek miatt már nem is idegesítem magam!
  • FlatlineHun
    Fritz, én játszottam már Vény tagok ellen a songhua stalemate pályán, csalás nélkül szedtek össze 120-130 pontot helizéssel. Engem cirka 6-7x lőttek le jó magasról, szóval le a kalappal a gunnerek és a pilóta előtt....
  • FlatlineHun
    Hidd el, egyáltalán nem az..... komolyan!
  • FlatlineHun
    Sajna nekem több medál is volt ami ehhez hasonlóan elveszett, a basic repairt 3x kellett megszereznem pld...
  • fr3ddy14
    én rájöttem hogy jó medic vagyok, mert felmentem egy rankedra és 7kört én nyertem combatba és csapatmunkába é medikbe
    szentem anti-tankról átállok medicre
    és a kína medikje tetszik a legjobban
  • Beers
    Jó ez a kép 28,8-as modemmel :D !
  • Morfy
    Szerintem valami global magyar ranked bant ki kéne már találni...
  • uHs Gerzson
    Frontlines Mod:

• rushman
    csak a bf2 csinálja, más játékkal 20-as pingem van
  • uHs Gerzson
    Hát halod ha egy blackhawkot meghalok és tankban vagyokakkor egyböl lövöm mint a güzü tegnap is meg volt az eredménye ;)
  • Zs0lt1
    Black Hawk-ot tankkal lehet leghhatásosabban leszedni.
    Csak kár, hogy egy lövéstől még nem pusztul meg.
  • 0Fritz0
    Akkor megyek tetris-ezni. :)
  • Crem
    :D

nem csak személy szerint rád gondoltam, sok emberrel jártam így !:DDDD
  • Crem
    anyám...

a BH-t simán le lehet vadászni... Tegnap Gerzson és csapata 2x is leszedett minket fullosan. Pedig 2 ember javította. Akkor van gond, mikor nincs commander és fut mindenki a saját pontjai után. Na akkor lepörög a map.

Más: nekem meg az tetszene, ha légvédelem nem lenne ennyire hatékony, és az egyszeméles gépbe beleépítenék a lézer vezérlésű rakétát, hogy még pontosabb legyen.:DDDDDDDDDDD
    vagy!
    Nem lehetne quake- UT módjára ugrálni, pörögni,forogni. Ugyanis ilyen sincs a valóságban! Ráadásul mindig megszívom és nem tetszik...:P

Komolyra fordítva: Mindenkinek azt kéne csinálni, amiben úgy érzi, hogy jobb egy kicsit.
  • fr3ddy14
    jóaz, fel rá a c4-et, és bele a tankba, jó mert kitudom kerülni a löváseit
  • fr3ddy14
    egyszer sikerült jól bh-zni, amikor az egés squad benne volt, és kommunikáltunk, rankedon rögtön 140 pontot szedtünk, ja meg vagy 70 csapatmunka.
    a squadunk volt az első 6 helyen
  • jefferson83
    Ellenben a leggyorsabb. Szerintem jó, hogy van benne. Igaz néha tényleg idegesítő.
  • schrank
    ezeket az amerikai bagikat kikene szedni a jatekbol mert ezzel a szukiranyban hasznalhato geppuskajaval hasznalhatatlan szemet
  • mNzJean
    Mondok még egy trükköt ha Black Hawk vadászatra indulnátok , Tehát : arab heli fölszáll , hátul a szerelö mellé beül egy special forces ember , kis ügyességgel és jo összehangolt csapatmunkával a C4 et nagyon szépen rá lehet pottyantani a BH-ra felüröl , nekünk nem egyszer bejött csak néztek a BH-s skacok nagy szemekkel hogy hogy került a C4 a helijükre.Aztán van még egy két trükk a BH ellen de azt nem adom ki.Tulajdonképpen csak azt akartam ezzel hogy nem nagy eresztés az a Black Hawk minden csak a taktikán mulik.
  • mNzJean
    Biza de én szerintem a tank a legjobb védekezés a BH ellen , csak jo helyre kell beállni vele és amikor alacsonyan foglal akkor BUMM
  • schrank
    BH ellen eleg egy 2 fos skvad 2 egymastol messze levo vodnyikkal
  • mNzJean
    Ehhez a témához nekem is lenne egy két hozzáfüznivalom, akit zavar hogy a BH ott osztja a halált a feje fölött az álljon szépen sqad-ba foglalja be az ami bh pontot és legalább 5 emberrel kuksoljon ott a kör végéig , némi commander támogatással.Mi például külföldi szervereken erre szoktunk direkt utazni ,hogy idegesitjük a BH -sokat .Bár egy két szerveren sajnos BANN lett a vége, amikor 3 körön keresztül ugy tartottuk az ami BH pontot hogy még megközeliteni se tudták.Mellesleg meg én is szoktam helizni és szerintem nagyon sirály , és tényleg jo csapatmunka szügséges hozzá .
  • Polemius
    Na, ez érdekelne, hogyan csinálták...
    Vagy 2 napig túrtam a netet miután a felraktam a gamét, hogy hol lehet ez a kütyü.. (amit igérték)
  • Gabe18
    Hát ezzel egyetértek,kissé érdekes ez a menet közben összerakjuk az alattunk széteső gépet.
  • TDC Geronimo
    A németek tudnak valamit

A "kimaradt" laser designator egy kis trükkel előcsalogatva :)
  • schrank
    peccs csak az onlajn miatt kell amugy semmi kulonos
  • schrank
    create account stb csinalnod kell egy sajat gamespajos akkontot vagy nem na az a lenyeg hogy osszedobsz egy offlajn akkontot aszt akkor mehet a gem
  • scooterboy
    ja és amugy mien a patch?mik a javitasok?
  • scooterboy
    Csao!Most kaptam kézhez Battlefield2-t.Bent vagyok menüben és inditanam single playert és allandoan a starting servert irja ki.Nem csinal utana semmit.Mi lehet a gond?