172102
  • Starfish
    Abdul Farkanull :D Ez jó lesz? :D
  • fr3ddy14
    loál
    plz ne szórakozz
    valaki aggyon egy normális iraqi nevet
  • TDC Geronimo
    الحكومة العراقية الانتقالي
    Megfelel?
  • fr3ddy14
    tuttok mondani pár iraqi nevet????
    mert a klánt átnevezzük, és kéne pár név
  • mobal
    sziasztok! hogy kell szervert kreálni ahoz ,hogy lássa az all seeing eye?
  • TDC Geronimo
    A zászlórúdra kell felrakni a C4-et. Ha olyan magasságba ér a BH, hogy foglalni tudja akkor a rúdra helyezett C4 is eléri ;)
  • Caterpillar
    Nem csak nálad volt meg a hiba tegnap is meg tegnap elött is ilyen volt az EA HU ranked V asszem...
  • alma2
    na de, hogy a szoszbe nyirod ki vele, egy normalis pilota a zaszlo felett 'lebeg' jo sokkal amig foglalja, akkora hatosugara csak nincs.

mar csak ezt a masik BH-bol radobom a c4-et tudom elkepzelni, vagy mikepp csinaltad ?
  • FlatlineHun
    Velem külföldi szerveren esett meg: pontot támadtunk 3-an, 2-en értünk el odáig, egy assault meg én (specops). Begangol egy tank, rádobtam 2 c4-et, majd elgázolt, assaultgyerek meglövöldözte, majd amikor a tank bement a kerítés mögé megnézni, hogy nem onnan lövik-e, az srác felvette a kitemet és megnyomta a gombot :)
  • FlatlineHun
    Az én mondásom úgy hangzana: a BH legnagyobb ellensége a c4. Tegnap egy körben 3 majdnem full BH-t nyírtam ki.
    Röviden: 4c4 >= BH HP.
  • leveskocka
    jo is az,de ket oldala van...jartam ugy,hogy megoltek,mert elfogyott a loszer,erre koma felelszt,loszer sehol:)masik,mikor telerakom c4 a tankot,erre valaki kinyir,majd a pofajan elegedett vigyorral fel a tankra lovesznek,aztan elvagtatnak a naplementebe...erre medic elvtars felelszt,es en rohogve nyomom a gombot:)
  • Running
    Lehet gyogyós vagyok, de én is mindekit felélesztek, akkor is ha ott áll a tank, mert sokszor van olyan, h sikerül elmenekülnie. Még akkor is ha százan lőnek a környéken és kevés az esély h elérjem. Ha sikerül és megússzuk, nagyon tudok örülni, egy hálás thanks-nek.
  • alma2
    meg a jatek legelejen akadtam ilyen serverbe mint tegnap, majdnem minden hulla ugy halt meg mintha felakasztottak volna egy szögre a grabancanal fogva, vagyis allva, ha megse, akkor amikor lejart az ido mig a medic ujra tudja eleszteni, akkor felallt, es ujbol hanyadt vagta magat... iszonyat volt, es fullra volt a server, biztos valami fun mod volt :)
    a pingek rendbe voltak, de amikor egy tank lovesem kb 3 masodperc mulva olte meg az ellent, akkor gondoltam megicsak halozati probelamakkal kuszkodhet a server.
  • jefferson83
    Igen igazad van. A tankba belelövős szitu ismerős :) Szerencse kell, sajnos csak nagyon ritka, hogy olyan squadot találj ahol szó nélkül is megértitek egymást. Nekem már sikerült. Európai officialon.
  • cyberbob29
    Te totál nem fogtad miről beszéltem, netán Te voltál az a medic?
  • CRC Csibuk
    Gondolom ha nem szed fel,akkor meg az a gond..Mégis mit kezdjen egy medic a tankal?
  • haxoror
    Én már rég leszarom az ilyen lövöldözve felkéredzkedőket, aki olyan hülye hogy nem tudja használni a rádiót az úgy se lesz nagy segítség.
  • fr3ddy14
    privibe plz küld el az ip-jét, mert nekem is az a kedvencem
  • cyberbob29
    Ez a jobbik eset, nekem a Német szerveren tegnap egy C4-es csomagot tett a tank csomagtartójába köszönetképpen hogy nem ő ért oda hamarabb és meg is nyomta a piros gombot a parasztja
  • Col Andrew
    Ez akkor neked szól :)))

Constantly Vote to Change the Map to "Strike at Karkand" - This is singlehandedly the greatest map in the history of anything. The game developers should've released Battlefield 2 with only this map, and named the game "Battlefield Karkand." There's absolutely no reason to play any other map, unless of course you have some brain disorder which prevents you from making well informed decisions. Strike at Karkand has everything; tanks, buildings, jeeps, trash dumpsters, and a train. A GODDAMN TRAIN!!! Plus there are plenty of rooftops for snipers to climb and perch on for countless hours, until mom gets home and starts complaining about the bathroom being on fire
  • cyberbob29
    Van egy Zboard-os pálya ahol csak a Strike at Karkand pálya megy folyamatosan ami egyben a kedvenc pályám, ott aztán lehet késelni csak befexel az egyik átjáró mögé és amikor átront rajta az ellen már nyiszálhatod is a nyakát nekije
  • alma2
    Lehet, hogy epp a basic medicre gyurt a csoka :)
  • Domikee
    Irigyellek... Nekem az is nagy szám, ha a csapattárs megvár a "need pickup"-ra a buggyval/vodnikkal/tankkal. Pedig neki is nagyobbak a túlélési esélyei, ha van géppuskása. Német csávók tudnak még érdekesek lenni, ha én viszem a tankot, beleereszt egy könnyű sorozatot, úgy kéredzkedik fel. Lehet, h. 1szerűbb, mint q-t nyomni és egerészni, de engem idegesít, mert nem látom hol van, h. esetleg odatolatnék, induljunk hamar.
  • alma2
    Szerintem csak az a csunya ebben a megoldasban, hogy basecampeltel es elvetted a repcsit a sajat csapatod elol tok feleslegesen na es vegul abszolut nem segitettel a csapatodnak, pl zaszlo foglalas stb-vel.
    na jo, de szemet lehet hunyni e felett, tegnap mindenki keses lazban egett :)
    azert irtam strike at karkandont,sokkal egyszerubb es nincsenek ilyen problemak mint amiket felsoroltam.
  • jefferson83
    És kapott 4 pontot az üzlet az üzlet :) Néha azonban tényleg nem árt körülnézni.
  • cyberbob29
    Ez a baj ezekkel az eszetlen pontvadász medic gyerekekkel, észnélkül odaront hozzád körül sem néz és az arcodba nyomja a defibrit közben meg az ellenséges tank ott van mellette 5 méterre ez tegnapi élmény 2* keltett fel úgy hogy szinte azonnal vissza is feküdtem
  • fr3ddy14
    loál :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDÐÐÐÐÐÐ
  • jefferson83
    Csak ha épp van nála Na jó néha a stop mellé egy másik nemzetközi szó még elkellhet. Volt már rá eset, de csakis squadon belül és nem a bunkóbbik fajtából.
  • vsly
    Megvan a veteranKnife
    El se hiszem hogy lehet mégegszer ekkora szerencsém
    DaquingOilfields pálya.Kinai voltam,repcsivel elrepültem az ellen repterére.1et lekéseltem,lelöttek.
    Gondoltam 20perc alatt csak összejön ez a késes stori...
    A 6.odarepülés után lekéseltem az F18hangárban lévö pilótát(gondoltam már csak 1 kell az éremhez) ,erre az F15hangárból odarohan egy medic,és rám sem hederít hogy ott ugrálok késsel szurkálva körülötte,feléleszti az elöbb lekéselt társát és visszaszalad a hangárba
    Erre leszúrtam az imént feltámasztott ellent megint->jön a medic&felkelti...
    Gondoltam kihasználom a lámaságát,ott térdeltem a halott felett,a medic élesztett,én meg szúrtam,éleszt-szúr,éleszt-szúr.
    A 7.-8.szúrás után már sírtam a röhögéstöl,és mellészúrtam,a felélesztett meg lelött.Anyázott is utána,meg nyomta a kick vote-ot rám rendesen
  • BurnBaby
    legkönnyebb egyébként a baráti füstőlgő helit lelőni ijedtségből, amikor segít nekem befoglalni a zászlót :) ami aztán persze rámesik, és így a 2 tk-m mellé kapok 1 suicide-ot is :)) igaz crem? ,)
  • fr3ddy14
    jaja, már én is lőttem helit vele
  • alma2
    JEJE, tenyleg megjott utolag a knife-os plecsni... de persze mai datummal.
    a stat tenyleg rossz, mert tuti nem keseltek meg soha megis ezt irja
    Knife 00:07:25 29 6 4.83 25%

mindesetre ket kor alatt 28 kill kessel, ha jol osztok szorzok a veteran plusz ket kor, az expert meg + 4 kor alatt meg is van,
    lehet, hogy ma beleolok egy kis energiat :)

• Domikee
    Neked már bejött?
    Ilyenkor visszatolat, kiszáll a tankból, elnézést kér és megkínál cigarettával?
  • mohus
    "A kulcsszó: Vodnik. 2 geppuskaval mar konnyen daralhatod a BH-t."

így van
  • BurnBaby
    törve volt a játékod? úgymint - felraktad rá 1.0 idején a cracket? mert akkor nem is fog elindulni, amíg vissza nem rakod az eredeti exe + dll fileokat.
  • Murry
    Nekünk CoR-osoknak 684 pont a rekordunk Songhua Stalement-en BH-al egyetlen kör alatt :-)

És mielött azt mondanátok, hogy persze egy BH-t amit ketten is javítanak szinte lehetetlen leszedni. Erre csak annyit mondanék, hogy homokfutóval 5 teli BH-t szedtem le tegnap egy körben.

"A BH legnagyobb ellensége a homokfutó." idézet tőlem
  • jefferson83
    Ha azt mondod STOP az nemzetközi, néha bejön :)
  • Domikee
    Na ja, ezen nagyon fel szoktam húzni magam. Látja a büdös köcsög, h. kiszállok a tankból, javítom, erre beleül és elhúz. És hiába nyomok neki need pickupot, rombol elfele ezerrel. És nem magyar szerveren. Voip-ot nem használok, mert kevesen értenek angolul, beírni, h. "that wasnt an xmas gift for you" meg nincs idő. És azt sem értené. Talán azt hiszi, meguntam a tankozást, és most már repair pontra gyúrok.
    Meg amikor már majdnem leszedtem a vodnikkal, beül a gyökér, megy 2 sarkot, kiugrik és elfut.
    Még sose csináltam dtk-t, legszívesebben szétütném az arcát egy kerítésléccel IRL (in real life, annak kedvéért, aki nem irc-elt sokat :)
    Ezért lenne jó a lokális lanparti, megnézhetné magát aki ilyet csinál...
  • GiGa master
    ok megpróbálom thx!
  • GiGa master
    de azt nem értem hogy felteszema patchot és utánna már se kép se hang ekete képernyő