172102
  • osvaldadi
    Csá!Milyen videokártyán tud szépen elindulni a játék?Nagyon kéne!
  • FlatlineHun
    Spawnoljál engeenerként, és keress egy tankot! :) Kubra Dam-on 20 kill 1 halált csináltam egyszer, mert az ellenfélnek nem voltak jó pilótái...
  • Gabe18
    Na de ha spec ops-os vagyok egyedül a tankal,vagy éppen bármilyen járművel,akkor honnan szüljek hirtelen egy enginert aki összerakja?
    Ha viszont már a zászló körül vagyunk 2-3 emberrel,akkor biztos nem fogom bedrótozni az egész környéket.
  • csabito
    Ez bizto s jó móka, de kábé ezért csinál a legtöbb ember tankkal/apc-vel 1-2 killt mielőtt kilövik. Próbáljátok meg egyszer, hogy enginerrel tankoztok és ha rozzant, akkor kicsit távolabb az ellentől megjavítjátok.
    Nagyobb fun, mint egy baszom nagy páncélnak használni a tankot spec ops-al :):)
  • FlatlineHun
    Egyetértek, van amelyik zászlót nem is lehet tankkal foglalni, ilyenkor én is aknát szoktam rárakni... csak elindulás előtt nem szabad elfelejteni leszerelni :)
  • Gabe18
    Ennek lehetnek taktikai okai.Pl. bemész zászlót foglalni egy kissé már rozzant tankal.Ha benne maradsz a foglalás alatt kitűnő célpont vagy.Jobb kiszálni,rádobni egy c4-et a tankra,majd a kapcsolóval készenlétben behasalni a zászló környékére.Ellnefél jön,látja ott a tank üresen,nagy vagányul beugrik hogy akkor most széjjel lő téged csak lásson meg valahol.KATT...
  • csabito
    Nem értem. Miért raksz c4-et saját tankra?
  • Me0w
    Es leszopnak a bekak? :P
  • leveskocka
    szemeszgess a desert combatbol...az tele van iraki nevvel
  • Gabe18
    Nem?Pedig már kezdtem reménykedni hogy lesz nyugágy,bikinis csajok hozzák a jeges italokat,és kipihenjük a harcok fáradalmait.
  • Looserke
    bakker....
    azt hittem max 5000
  • mohus
    én sem tudtam, és persze nem is igaz
  • Beers
    Megnyugodhatsz, a legközelebbi 10500-nál lesz :D !
  • mohus
    azt tudtátok, hogyha folyóparton pihentek töltődik az energiátok?
  • Gabe18
    Következő 10500 pontnál.
  • Looserke
    mennyi ponttól kapjuk a fegyver unlockokat???
    nekem most volt 1000 és 1et unlockolhattam...
  • Poggyász
    Lehet hogy rosszul emlékszem, de úgy rémlik hogy akkor is amcsi hangzású neveket kapnak a botok. Bár lehet benne valami, még néhány év iraki megszállás és az Abdul McDonald, Musztafa Wilkinson teljesen hétköznapi lesz :)
  • vsly
    Indits egy singlegamet,abban van egy csomó.
  • FlatlineHun
    Jaja, v-5-7 vagy mi volt a kombó :)
  • vsly
    Te vagy az én emberem,ha aktuális lesz az experienceKnife Bagetem,akkor megnézem melyik szerveren játszol,s a körülötted levöket fogom késsel kergetni,bízva abban,hogy ész nélkül rohansz majd feltámasztani,mint a mai defibrilázas medic
  • alma2
    az egy csik energiarol jut eszembe, tegnap megalltam egy ellenseges zaszlo kozeleben kifujni magam, eszrevesz az ellen talan sniper volt, belem is lott 1 % energiram maradt, lefekudtem feltoltottem magam lelottem, aztan o ujraeledt ugyanott a zaszlonal, megint belem lo, megint 1 % energiam maradt megint lehasalok, heal, megint lelovom, eljatszottuk negyszer, aztan otthagyatam nehogy agyverzest kapjon szegeny gyerek :)
  • Poggyász
    Ha látom az ellenfelet, akkor én is megpróbálom először lelőni, de ha nem akkor inkább visszaugrok a sarok mögé amíg a fibri töltődik, aztán megint kiugrok. Az elrohanás tényleg idegesítő, nem igaz hogy mennyien nem nézik a minimap-en a medic ikonokat (ugyanígy van a javítás/lőszer kéréssel is sajnos). Enemy territory-ban legalább megálltak az emberek ha ötödszörre kiabáltam hogy 'I'm a medic'.
  • Gabe18
    Hát mondjuk szerintem is,inkább örülni kell ha valaki feléleszt.Ha meg épp egy tank nyirt ki 10 másodperce,akkor azt Te is tudod,és akkor a feléledés után egyből pucolni valami biztonságosabb helyre.Persze igy is néha kilőnek egyből újra,hát az ballszerencse.
    A Medic meg azért Medic,hogy lehetőleg mindig rohanjon segiteni.Kivétel mondjuk amikor tényleg lehet látni hogy olyan túlerő van a környéken hogy képtelenség az áldozathoz odajutni.
    Azt mondjuk én is birtam amikor régebben még Medicként tevékenykedtem,hogy néha a 1 miliméter energiás társ nem áll meg hogy segitsek,hanem fel alá rohangál,én meg mint valami idióta,kezembe a gyógycsomaggal szaladgálok utánna,mert ledobni sincs értelme mert ki tudja arra éppen fog-e még jönni.
  • Palleon_home
    Mért? Az akupunktúrát is alkalmaz?
  • gergod
    Amúgymeg ha fölélesztenek, akkor nem számít deathnek, akárhányszor ölnek meg utána nem lesz több deathed. Jó néha bosszantó ha fölélesztenek, dehát ez legyen a legnagyobb baj.
  • FlatlineHun
    Ehhez csak annyit tennék hozzá, hogy sarok mögül nem defibbel, hanem fegyverrel a kézben kell kiugrani, és ha mázlid van egy killt is kapsz a revive mellé...
    Valamint feltámasztás után megvárni amíg feltöltődik a defib, mielőtt elrakja az ember, hogy a következő elővételnél ne kelljen megvárni az újratöltést....
    Egyébiránt vigyázni az alaposan lesérült kollegákkal, mert:
    - elfutnak előled, és miközben futsz utánuk csomaggal a kézben rajtatok ütnek
    - megijednek, és lelőnek (többször is volt rá példa)

• mobal
    hogy kell olyan szervert csinálni ,hogy az ase lássa?
  • Poggyász
    Én totál ledöbbentem hogy már az is baj lehet ha feltámasztanak valakit
    Ha valaki meghalt akkor ott nincs idő megvárni amíg tiszta lesz a terep, aki lelőtte az nyilván ott van még a közelben. Egy medic-nek ez a dolga, a 'medic' kiáltásra reflexből előkapni a defibrillátort és segíteni. Egy dolgot lehet szerintem mérlegelni, ha nagyon messze van az illető a radar szerint, akkor én inkább nem kockáztatom meg hogy elszakadjak a squad-tól, mert ha éppen a squad leader-nek lenne rám szüksége akkor az egész squad szívja meg miattam.
  • FlatlineHun
    Pont kb egy hete néztem meg ismét....
    "Lehettem volna király is..." :)
  • mobal
    ez jobb:

arab nevek
  • mobal
    broáf ezt kukkoljátok:

arabic names
  • gazgoblin
    Klatu Verata Niktu
  • TDC Geronimo
  • FlatlineHun
    Haddi Nimatta Katu :)
  • TDC Geronimo
  • FlatlineHun
    A francba, titkos technikám napvilágra kerül :)
  • alma2
    A freddy sorozat, tuti irakbanis freddy neven futott, szoval maradhat a neved :)
  • mobal
    válaszoljatok már!
  • fr3ddy14
    ezért bűntetnek :(
  • Col Andrew
    Saddam Hussein