172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
FlatlineHun #30953 Mivel a pályát te is jól ismered, és az előzményekhez hozzátartozik hogy az amcsik 3x elfoglalták már a főbázist, ezért azt a pontot foglalni kellett, és nem volt más közel csak én. Tudtam, hogy milyen kockázatot vállalok, de a csapat érdekében megtettem. Ha úgy érzed, hogy a körülmények ismerete nélkül is könnyen kritizálod a döntésemet, kérlek legközelebb inkább kérdezd meg az okokat. Remélem így már számodra is érthetőbb a helyzet, és hiszem, hogy nem iróniát érdemlek azért, mert a csapat érdekeit a személyes érdekeim elé helyeztem. Amúgy a pontot elfoglaltam, és a tankommal továbbmentem, úgyhogy a döntésem UTÓLAG helyesnek bizonyult. -
majd szombaton ;D -
nem
még nem :P -
ha tankkal vagy,nem feltetlen az a dolgod,hogy kiugralj,es ugy foglalj zaszlot!menj akkor dzsippel,vagy olyan pontra,amit lehet tankkal fogni!erzed az ironiat?
-
be-é vagy baszva? -
akkor jó :-)) -
jefferson83 #30947 Mindegy amúgy se érdekes
-
szevaaaaa :Ð -
nagyon ügyes vagy ;P -
jefferson83 #30944 Nem , csak egyszerűen nem tudtam beszúrni egy képet
-
(nem) -
Gero vagy? -
jefferson83 #30941 Na ez nem jött be. Pedig a képfeltöltés.hu-ra dobtam fel a képet
-
jefferson83 #30940 Orvossal is lehet pontokat gyűjteni rendesen ha kijön a lépés. Azért kaptam az arcomba rendesen 
-
Nem eredeti a gém de a patch tökéletesen müxik. de alapból, 1.01-ként is megvolt ez a problem. -
Eredetid van? (vegyél
)
Biztos, hogy jól felment a peccs? -
DonC ? Admin? -
jefferson83 #30936 Tudtam, hogy valamin elbukom
-
www.battlefield.hu
Szörcsingeld DonC-t- -
a hangkártyám alaplapba integrált AC'97, és felraktam hozzá a legújabb drivert de az sem segített. eddig csak a BF2-nél fordult elő ez az elnémulós baromság. -
De ha a rúdon van akkor mindenképp elkapja ha foglal ;) -
Próbáld meg szoftveres üzemmódban futtatni a gém hangjait. -
Lol zászló rúdon C4 ez megabrutál 5let. kipróbálom.
Amúgy C4-el csak azt a BH-t lehet leszedni aki béna és alacsonyan lebeg.
Alattam már számtalanszor robbantottak C4-et eredménytelenül.
-
Hmm mindent leírtál csak a hangkártyád nem :)
Sztem próbálj meg leszedni egy friss drivert hozzá hátha megjavul. -
Egy 13 éves lehet, de egy 36 nem...ezt nem értem
-
van korhatár:12 éves kortól 35 évesig -
HI fiúk, egy fontos kérdéssel fordulnék erre!
az a helyzet hogy nálam néha a játék töltés közben fogja magát
és ELNÉMUL. de az a baj hogy nem csak a játék hanem az egész gép,
tehát a teamspeak is meg minden. de ha disconnectelek az adott szerverről
a hang már visszatér. de a hosszú betöltés miatt MEGUNOM AZ ÉLETEM ha elmegy
a hang és elmegy a kedvem a BF-től. please HELP!
configom
AMD 2500+
768/400Mhz DDR
ATi 9600XT 128 MB
30Gb Maxtor -
Bepantheras #30926 Sziasztok, Battlefield 2 keresek már ha van valaki, akinek nem jött be a játék. -
mobal #30925 meg ,hogy lehet szerver logot berakni? -
mobal #30924 sráccok komolyan kéne help. van 1 szerverünk. megy csak az ase nem látja. a platform deb linux a legfrisseb és ami van az ea honlapján a dedicated szerver fileok vannak fenn az 1.1.2484 tehát az 1.2 es peccses verzió. mit kell vele csinálni ,hogy lássa? -
senkinek sincs semmi használható 5lete? -
sajna nincs "online"-om:( a közeljövőben nem is lesz. -
FlatlineHun #30921 A gát egyik oldalán... és valóban nem kell kiszállni, feltéve, ha a járműved helikopter.... -
csabito #30920 Na, akkor te jobban jártál a a killekkel, a csapatnak meg tökmind1 :)
Néha azért összejön 1- jó squad, akikkel lehet védeni is, de ehhez mikrofon kell, humorérzék és életkor ;) -
a legegyszerűbben online :) -
Igen, 142 év felett senki sem lehet tagja a klánnak. Azért nekik is vannak elveik! -
pont ezen a pályán volt szerencsém vmelyik nap már kötsög spawnkempernek érezni magam, mert ugye felmentem a tankkal, barátomat kilőtték aki ment volna foglalni és hiába sírtam az utánpótlásért. közben persze kb 5x nyomtam le szerencsétlen kitartó ott spawnoló elleneket, és még mindig nem ért oda senki, majd végül kiszedtek. de mivel medic-kel ültem a tankban nem akartam átadni az ellennek, amíg felszaladok foglalni :) -
korhatar van ???
marmint maximalis korhatarra gondoltam :)
-
Hmm, ha emlekeim nem csalnak, es ha egy 3 emeletes hazra gondolunka kubra dam palyan, akkor ott nem kell kiszallni a jarmubol, hogy foglald !!!
-
LBandi #30914 Mieza flame? Klánotok még mindig a csúcson?