172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nemminden zászlónál van fal -
aszt mejik
monta hogy nem lehet tankkal foglalni
minden zaszlot lehet tankkal foglalni csak jol oda kell nyomni a falhoz az orrat ennyi
-
Hát erre már nem is lehet mit mondani....:))
A BF2 egy Nagy BUG-halmaz....:))
Kiváncsi leszek,talán karácsonyra megfelelően fog müködni....
Csak úgyebár az a furcsa számomra,hogy ezt tőbb FUN Gamer tesztelte heteken át...(a promo-videókból itélve)
Nem hiszem el hogy nem vették észre ezeket az ordító hibákat....
Ez az igazi LÁMA-ság...
Vagy az EA már megint türelmetlen volt és elb...ta.....

-
Hát nemtom, én is ma felmentem az egyik magyar rankedre, közel-távol semmi csapattárs, leszórom a bombát, látom kibombáztam két embert (nem teamkill), erre utánna nézem a tabot: -2,-4,-1
Szal sztem bug. -
Vezetem a csónakot nyomom a gázt ,erre egymásután két TK.Lehet nem bírták a sebességet?
Persze hogy kivágnak,igaz csak pár perc múlva.???
Lagg, bug, de az is lehet,hogy mindez csak a kiváló kapcsolatomnak köszönhető, mert ahogy figyeltem néha kegyes szolgáltatómnak hála felugrott a ping néhányszázra is, azt sem tudtam pár másodpercre hol vagyok.
Ja és most(két napja) kötöttem be az ADSL-t mert a fibersux is egy kaki volt.
-
NX3B-V4BJ-UDK1-W4B5-UVTL -
lagg, és nem csak azokon. -
EA HU Offic.V-VI-on ez az álló-brékelő-ugrándozó hullás csuda micsoda? -
dave69 #30985 jaaaaaaaaaaaaaa.....
köszi -
neeee nemmondod komolyan h nem volt benne FAQ???
-
Picit feljebb néznél?
Itt van felül, hogy F.A.Q
Kérdés? -
dave69 #30982 kölcsön kaptam a lemezt de nincs benn FAQ vagy nem lett felírva a lemezre.
tudsz ilyen kódot??? -
Polemius #30981 FAQ-t, olvastad-e? -
OOOO....
Kedves BB....
Mi a helyzet,hogy vagyunk....
BF tali lesz???
Csapatotok van???
Team Hungary lesz???
STB...STB...
-
Na mi a helyzet veled kedves Pink-úr???... 
Nem örülök hogy még nem vettél eredetit....
Hamarosan veszek még ide a boltba,és tudok majd adni cd-kulcsot....
A ts-ip-nk a következő:217.27.212.147:8767
Nem kell se kód se semmi...
Várunk ráááád....
Nem utolsó sorban várunk BF2 őrülteket a csapatba,sajna ember hiányban szenvedünk...
A brigád szeretne nemzetkőzi porondra lépni,ezért keresünk lelkes bajtársakat...
Maradok tisztelettel mindenki felé...
[D2MH]Von Hanczur
Ezt lesd meg,főleg a repcsis eredményem remek.....:)) -
dave69 #30978 Tud valaki egy serial számot adni a játékhoz????
Előre is köszi. -
Meglesz a saját tapasztalatszerzés is, csak gondoltam megkérdezek olyanokat akik már túl vannak rajta. -
nincsmit :-) -
Polemius #30975 Miért nem próbálgatod őket kicsit egy olyan szerveren, amin minden unlockolt?
Akkor saját tapasztalat alapján dönthetnéd el, nem mások ízlése szerint... -
Köszönöm a tanácsot! -
most mér akarsz bannoltatni? :Ð
Másik szobába voltam ;P -
Hát bár az L-85 közel nem olyan jó, mint az AK-47 ill AK-101, azért sztem tegyél egy próbát. Lehet jobban bejön majd :-) -
Polemius #30971 Olyan van, hogy védd ezt vagy azt a pontot. Meg nem mindenki rohan ám a következő zászlóhoz. :) -
Polemius #30970 Nagyszerű. És nem kötözködésként de nem lenne jobb, ha először az oldalatokat töltenétek fel némi tartalommal, hogy az esetleges érdeklődő legalább azt tudja, kikből áll a klánotok? -
Szeretnék tanácsot kérni: béjefkettő mondta, hogy unlockolhatok.
Általában medic-kel vagyok, a MEC ill. China oldal a kedvesebb. Az ott használt fegyverrel viszonylag meg vagyok elégedve. Mit lenne érdemes unlockolnom? -
Caterpillar #30968 Áááááááááááá 
LoooL
-
jah várjááá, ittvagy ts-en? :ÐÐ -
Hát nemsok, de ezt TS-en is elmondhatom ;D -
egyébként mizu? -
kivételesen nem ;P -
Célzás akart lenni? -
Cicero #30962 Akkor is felhúzom a grafot fullra :D:D:Ddd -
Az élet kegyetlen és kemény. :) -
Polemius #30960 Nem te kérdezted minap, mi az a "broáf"? -
Cicero #30959 Lenne egy kérdésem. Nézegettem FAQ-ban a rendszerkövetelmény táblázatot, és P4 3.0 GhZ, 1 GB-ram, meg 6800 GT-m van, vagyis high + high + insane = insane kéne legyen, de csak insane + high + high = high van -
A coop mód eléggé bétás.
Személy szerint szándékosan nem híreztem ki.
32 playeres pályákon ugyan lehet vele játszani botokkal, de a 16 playeres pálya zászló elrendezései vannak. Jah és ugye a ctd(crash to desktop) problem is fennáll. -
A coop mod-al az a gond hogy nekem a Gulf-on kb. 10 perc mulva folyamatoan kilepett, es semmi hibauzenetet nem kaptam hogy mitol csinalja
Azert probald ki hatha nalad mukodik -
ill. www.planetbattlefield.com - ott singleplayer rész. csinálnak a srácok mindenféle modokat arra, h singleplayerben is ki lehessen használni minden lehetőséget. -
hm. van vmi coop mod, az gondolom tudja ezeket. kiírták a bf.hu-ra is a srácok, nézd át a régebbi híreket. -
jah ;)
A vonaton :-)