172102
  • Starfish
    második hely egy körben =)
  • Starfish
    De jó volt Masthur cityn vagy min :D Jót BHztunk Echoval és nzsozsoval =) Szegény MEC =)
  • Polemius
    Gondoltam ránézek már én is a statomra, ha már fent voltam összesen vagy 4 órát rankeden. :)

Tudom, már többször be volt linkelve, de valaki mondja már meg, a Silver Star plecsni miért jár pontosan?
  • Gabe18
    Az előb ilyen gigaszuper sok pontom volt a BFHQ-n...A sok statisztikát biztos elcseréltem a pontokra,azért nem látszik.
    Aztán megjavult szerencsére.

• TDC Geronimo
    Nem érsz rá? :)
  • fr3ddy14
    ha szerzek pontot miért nem kapom meg rögtön
    órákig kell várni, mire hozzáadja az eddigi pontomhoz a szerzettet
  • Polemius
    Nézzél világháborús filmeket, onnan biztos jó kis német szókincsre lehet szert tenni e téren. :)

Másik: Úgysem fognak veled foglalkozni. Ha valaki betéved a bázisra, az úgyis C4-ezni fog v.szeg. Vagy ott akar kempelni. Ekkor odahívhatsz valakit, vagy nyomhatsz is rá egy tüzérséget. :) De meg is várhatod, hogy elmenjen, aztán szerelhetsz.
    Én pl. nem egyszer ugrok el parancsnoki létesítményeket szabotálni, de ha lehet nem egyedül. 2-3 emberrel meg nem biztos, hogy fel tudod venni a harcot.
  • Szeesz
    Üvöltözni üvöltözhetek a német szerveren az embereknek, de kicsi az esélye, hogy megértik a magyart De ugyanez a helyzet a többi külföldi szerverem is
  • Szeesz
    Kösz az ajánlást, szerencsére mmagyarul van
    Az enginerként való lefekvés csupán azért nem jó, mert a scan felfedezi, így jobb spec oposként feküdni valahol, csak akkor javítani nemtudok Ezt lehet nevezni a 22-es csapdájának, ha nem tévedek.
  • Polemius
    Akkor jó parancsnok módjára üvöltözzél nekik a mikrofonba (V).
  • jefferson83
    Én tökéletesen egyetértek veled. Azt én is kiemelem, hogy a magyar átlag játékosok jobbak a külföldi átlagnál. Vagy csak a lagg miatt nem tudom lelőni őket . Na jó ez gonosz volt
  • Szeesz
    Akkor ezek után oszatni fogom a parancsokat
    De mivan akkor, ha nem teljesítik?
  • Polemius
    Ajánlom neked Éjél Kapitány írását.

Egyébként ha rendesen végzi valaki a feladatát Commanderként, nem is igen ér rá lövöldözni. Legjobb, ha engineerként leheveredsz valahol az építményeid közelében.
    Egyrészt érdemes szólni a squadoknak, hogy kérjék nyugodtan a támogatást. Most is, senki nem kért eleinte semmit, aztán mikor szóltam, hogy lehet egyből elkezdek jönni a kérések.
    Másrészt, ők nem látják át a teljes terepet, hogy hol van rájuk a legnagyobb szükség. Te viszont látod, merre indul az ellen. Persze vannak akik tudják, merre vannak egy-egy pályán a kulcspontok, meg dinamikusan együtt mozdulnak a csata alakulásával. Ám a többségnek elkél az iránymutatás. :)
  • Szeesz
    Az igazat megvalva az akadozást eddig egyszer tapasztaltam, a leírt két esetben. Többet játszottam eddig külföldi szerveren, mint magyaron, de külföldin eddig ilyet nem tapasztaltam.

A magyar szerverektől a kedvem a következő dolgok vették el [Lehet, hogy már ezek nincsennek, de amikor játszottem ezt tapasztaltam]: Nagy volt a lagg [Nagyobb, mint a német szervereken], A teamkilles fazonok tevékenysége,
    illetve: hajnalban már senkit nem találtam a magyar szervereken [Vajon miért?? :)) ]
    Valamint magyar szerveren eddig soha nem sikerült bekerülnöm a 3 legjobb játékos közzé [Külföldin már igen.] {Gondolom ez elárul valamit a magyar játékosokról :) }
  • jefferson83
    1. Így is adsl korlátlan 2mbit 6000 FT
    2. Próbáltam nyár elején melót keresni önéletrajz bead mindenhova, azóta szólnak. Árkotásni, Tesco-ba és Intersparba menni meg nem fogok

Különben is szeptemberben lépek vissza Sopronba tanulni és ott nemtok játszani
  • schrank
    1 .eleg a 6ezres csellolajt
    2. nyariszunet arra van hogy a heji teeszbe nyomjad a mekot aminek a kovetkezmenye a megvalosult alom
    3,te vagy az en parom . . . "de asztan semmioskodes" monta anno szenyor torrente pm
  • haxoror
    Talán ez :)
  • jefferson83
    Szerinted miért vagyunk szegények? Mert becsületből nem lehet megélni. 2 évig nyomtam a melót összeraktam egy akkori csúcsgépet. Most a netet úgy tudom fizetni, hogy meg van osztva (bocsi szülők fizetik). Tanulás mellet sajna nem tudok kiadni 12 rugót. De értem a logikádat nem rossz . Nímá megtartottam a kiselőadást
  • Szeesz
    Egy kérdés:
    Commanderként hogy tudom növelni a csapatmunka pontszámomat?? Mert mindíg minuszban vagyok.
    Scannalek, radart rakok le (UAV, ha jó tudom), kiadom a tüzérsdégi parancsot (Arty???? vagy mi), Supply-kat dobok lefele.
    Nem kér tőllem senki semmit, nem megyek a többiekkel harcolni, mert nemlátom értelmét commanderként a tűzvonalban harcolásnak, inkább félrevonulok, és teljes figyelmemet a térképre osztpontosítom.
    Igaz, az osztagoknak nemszoktam parancsokat osztogatni, a döntéseket, hogy hova mennek, rájuk hagyom (Talán ez a baj??)
  • jefferson83
    A pingel nálunk (nálam meg egyáltalán) se volt gond max 150 egy-két user. Arra én gondolni se merek, hogy a magyar szerverüzemeltető szakemberekkel lenne gond. Mondjuk kiváncsi lennék mi az oka.
  • schrank
    ugye nem akarod hogy kiseloadast tercsak hogyan lehet kihozni a hipermarketekbol effelet
  • Szeesz
    Az ilyenek miatt én már nem is játszok magyar szerveren.
    Nálam meg az történt, hogy: Északi irányba néztem, de szerettem volna keletre menni, ezért elfordultam jobbra. A gond csak az volt, hogy amint nem fordultam már tovább, rögtön visszaugrott a nézet északi irányba. Emiatt szépen leesetem a szakadékba.... Lagg nem volt, a legnagyobb pingű embernek is 120-as pingje volt. Mindenki másnak 60 alatt.
    Ugyanezen a pályán történt, hogy hátráltam volna, de kettőt léptem hátra, eggyet pedig előre, talán a szerver miatt.
  • jefferson83
    Szegény családbúl származom
  • schrank
    nincs eredetid es en meg szoba alltam veled
  • jefferson83
    levegőbe=levegőben
  • Szeesz
    Az a Supply-széteső dolog nálam is előfordult már. Nemtudom miért lehetett, de a következő pályán már nem esett szét.
  • jefferson83
    Este kilenc után általában már az összes rankedre felenged, akkor lehet játszani. Ma én is próbáltam játszani de nem jött össze. Magyar rankeden akkora laggg volt, hogy medicel egy embert nem tudtam feléleszteni :( Ja másik meg az volt, hogy dobáltam lefelé az eü csomagokat csak nem estek le a földre hanem szépen körülöttem lógtak a levegőbe és jöttek velem. Szerintem ilyesfajta bugok miatt nem a BF2-t kell szídni, mert egyetlen egy külföldi szerveren nem tapasztalok ilyesmit.
  • schrank
    en eccer probaltam a kommandereskedest de nekem ez tul unalmas
  • Polemius
    Valami bug(?) miatt (csak nehogy kijavítsák ) fel tudtam menni a magyar ranked szerverekre ma, legalábbis a VI-osra. (Asszem.)
    Aztán kénytelen voltam kommanderkedni is kicsit, mert senki nem állt be...

Csak azt magyarázza meg nekem valaki, hogy mitől lehetett az, hogy az összes supply amit dobtam, szétesett abban a pillanatban amint földet ért.
    Az első pár után direkt rázoomoltam, hogy mi történt, de nem lőtték szét, nem esett rá semmire (tető széle, ilyesmi). Mégis, megszűnt létezni amint leért.

És egy apróság a squad leadereknek: Kérjétek a támogatást, mert különben elég nehéz belőni, kinek van a legnagyobb szüksége rá... (Megy minden a piros pöttyök tömegére)
  • jefferson83
    Ez nagyon jóóóó . Figyu aki ért hozzá az ért hozzá. Nem leszólás képpen, de ha utána öngyilkos lesz átáll az amcsikhoz medicként, beáll a squadhoz és mielőtt leestek volna még simán újra lehetett volna őket éleszteni. Szóval van még mit fejlődnie. A pontokért mindent
  • schrank
    valaki multkor valami ojat meselt asziszem az ACE hogy beleugratott buggyval a BHba c4gyel es meg a becsapodas elott kiugrott 37 embert lekeselt az utolso psztojgojoval a prizman keresztul fejbelott egy tanksofort es hasravetodessel agyonnyomott 2 embert es csak ezekutan robbantotta bele a buggyt a BHüba
  • jefferson83
    A végén még tankal mászol fel a heliért is !!
  • TDC Geronimo
    Köccse!
  • joebacsi
    ték
  • joebacsi
    najo, uncsi vagy :)
  • joebacsi
    hátuljával is lehet?
  • schrank
    mondom felkell kapatni a falra az elejet es feherit persze csak egy bizonyos ponton probalgassfel lehet erni odaig
  • joebacsi
    desokat gondolkodsz...
  • joebacsi
    ezt sztem gondold át mégegyszer...
  • schrank
    ahol nincs fal ott meg mi akadaj _elmondom meg a tevetornyosat is lehet foglalni tankkal pedig az font van a gecibe