172102
  • vsly
    hülye

(gyere MSNre,ha tudsz)
  • alma2
    Es te kinek a tankjat nyultad le, ahol kenyelmesen olvastad ezt az uzit ? :)

• FlatlineHun
    Bocsánat, hogy magamtól idézek, de biztos olvasta a somethingawful guide-ot:
    "Ha látod, hogy valaki egy járművet javít, nyugodtan vidd csak el! Ő épp előkészíti neked, mint egy karácsonyi ajándékot. A csapattársaid fáradhatatlanul munkálkodnak azon, hogy neked csakis a legjobb, kifogástalan állapotban lévő járművek jussanak. Ha a háládat ki akarod fejezni valami módon, beszállás után azonnal gázold el őket, majd 400x bocsánatkérés után reménykedj, hogy nem büntetnek meg. Utána irány az első nagyobb víztömeg, vagy ugrass le valami szakadékba vele, miközben nyomod a dudát, mint egy elmebeteg idióta."
  • Col Andrew
    hmm.. gondolom tört verzióról van szó. ne rankedre menj
  • dorell
    na még 1x hátha valaki:

a következő a gondom: felraktam az 1.2 patchet, mert azt írta ki egy csomó szervernél, hogy nálam régebbi változat van fenn. Erre, most kb 6-8 szervert listáz ki, mert a többinél, vagy azt írja ki, hogy nálam régebbi van fenn, vagy azt, hogy újabb. Ez hogy lehet, nem az 1,2 a legújabb? a szerveren, hogy lehet fenn frissebb? és miért nem enged fel? hhheellllppp meee

hasonló problem valakinél?
  • Col Andrew
    azért nem olyan rossz dolog kitüntetéseket kapni néha. kifejezetten jól esik amikor egy írtás után megszólal a dobpergés és azt mondja az ember, hogy "recommended for an award" vagyok..:)
  • Crem

:) tök jogos...

Kb. ezt üzenem én is a Topiman nevü idióta lámának is, aki úgy érzi, hogy ha nem az övé a repülő akkor itt a világvége... Persze addig addig szarozott a gép elött amíg kidobott a server. Remélem az 1.3-ban az ilyen kretének -10 el kezdenek és 2 perces respawn idejük lesz...
  • Caterpillar
    akkor
  • Picador
    Sokadszorra az EA HU ranked server adminjainak:

LÉCCI RAKJATOK FEL PING KIKCET AZ ÖSSZES SERVERRE ÉS ÁLLITSÁTOK BE A TEAM BALANCE-T, mert élvezhetetlen a játék sokszor!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • TS Zolly
    Ö? Az.
  • Caterpillar
    Őőőőő...

Statvadász...
  • haxoror
    Megmondtam amíg nincs meg a rangod addig szar vagy, a helyedben titkolnám ezt a szégyent :P
  • fr3ddy14
    bakker, ma vagy 1000 pontot szereztem, és még mindíg a tegnapi pontjaimat írja ki ez a geci stat, és hiába szereztem meg 9* azt a rohatt rangot, de még mindíg nem mutatja.
    azt mondták hogy hajnali 3után megkapom, mert akkor lesz szerver frissítés
    ez igaz?
  • joebacsi
    addig ne vezess, amíg nem ismered a pályát..
  • joebacsi
    áhh sry, még a választ is megirtam, csak elfelejtettem elküldeni
  • nenad
    az ilyen gammakban akkor szoktam hulyen erezni magam, amikor en vagyok a sofor es ezen a ritka tre terkepen (legalabb az utak ki lennek hangsulyozva) konnyu elveteni egy ket kanyart :D De aztan megszokja az ember megismeri a palyat es utana nics gond.
  • Caterpillar
    Privi ment!
  • mobal
    olvastad a privit?
  • joebacsi
  • 0Fritz0
    Erre mondják azt, hogy béna Dzsó?
  • joebacsi
    tudtam, hogy számíthatok rád :P
  • TDC Geronimo
    Aha ez nem újdonság...akkor ok ;D
  • TS Zolly
    jaaa. ok.
  • joebacsi
    nem, rájöttem énvagyok a lami, összekevertem a 2 topikot :)
  • Caterpillar
    Növeli a hsz -ek számát...
  • TS Zolly
    Na ezaz! Én sem értem nagyon. Még törlést sem látok.
  • TDC Geronimo
  • joebacsi
    hmm borg in eksön?
  • joebacsi
    probald ki bf2-ot, ha bejon, bejon, ha nem, nem :)
  • rekettyes
    az a baj annyi jo jatek van mar kurva nehez donteni
  • Polemius
    Soldier of Fortune II , bocs a mellégépelésért.
  • Polemius
    Én a mai napig az első UT-vel nyomon minden héten egyszer a haverokkal.
    Arra nem mondhatja senki, hogy túl csicsás. :)
    SWAT helyett esetleg kipróbálhatod az America's Army-t is.
    Igazából az a kérdés, mi a te ízlésednek való a 2 véglet között.
    Nem az adott játékot kell szidni (többen ezt teszik), hanem megkeresni mi jön be a legjobban. Van akinek a Quake, van akinek a SWAT.

Ja, esetleg Solder of Fortune II -t nézd még meg.
  • joebacsi
    hát ha garázdálkodás címszó alatt nem a kékek módszeres kiírtását érted, akkor olyan nagy baj nem lehet :)
  • joebacsi
    bf2 vs. ofp-t hagyjuk sztem, ég és föld, sokmindenben jobb az ofp, és sokmindenben a bf2 :)
  • gergod
    néhol nem nézik jó szemmel, pedig több értelme van, mint beállni squadba és úgy garázdálkodni egyedül :)
  • rekettyes
    Ezeket a tul szines csicsas robotos jatekokat en utalom (Unreal es tarsai).
    SWAT3 meg annyira turelemjatek volt egyjatekosban is hogy leragtam a kormomet
    de egyebkent az remek.
    A Battlefield 2-ben olyat lehet hogy csak egyedul garazdalkodsz vagy azert kitiltanak a szerverrol?
  • Caterpillar
    Jó is az a Flashpoint! Mi (www.vmh59.hu ez is önreklám! )elég sokat nyomjuk...
  • Polemius
    Hát, próbáld ki az Unreal Tournamentet (vagy Quake-t), meg a SWAT-ot (3-as vagy 4-est).
    Ezek kb. a két véglet. :)
    Egyikben a reflexeid javulnak, amásikban a csapatmunkára való hajlam.
    A komplexitást meg az Operation Flashpointban tapasztalhatod meg, bár kevesen játszák már. (Kövezzetek meg, de szerintem sok téren messze a BF2 felett áll - persze nem grafikailag.)

De szerintem nyugodtan kezdheted ezzel, majd belejössz. Az elején érdemes medic-et vagy support-ot választani. Meg mint említették, egy jó squadot keresni.
    Meg ajánlom az aláírásomban szereplő irományt. (Ez itt az önreklám helye. )
  • fr3ddy14
    ezen a gépen milyen beállításokat csináljak: amd 2500+ proci, ati 9800pro vga, 1gb memó
    valaki írjon egy jó videóbeállítást, ami erre illik
  • Rafia
    ettől ne tarts