172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
FlatlineHun #31153 Érmek xls itt is van:
http://flatline.freeblog.hu/files/bf2.xls -
Az más :) -
ACE #31151 És minek raksz a TANK elé aknákat? És ha esetleg valaki el akarná vinni, akkor hogy megy el vele? Ennél már csak az jobb, amikor valaki az aknákkal helmetikusan elzárja a kimenő utat... És akkor így támadjon az ember... -
mobal #31150 broáf
-
a bannerben levő reklám nem zavar? ,) -
elvileg azonnal becsatlakoztat egy szerverre, ha betölötte a játékot -
kérdezted tegnap is - nem fut :) -
nekem tetszik!:) örülök, hogy volt aki foglalkozott vele. -
REKLÁM!!!!!!!
Büntipontot neki!!! -
thx -
eff, erre nem is gondoltam. és akkor a play online mire való? -
Ne a play online parancsikonra kattints, hanem a Play Battlefield 2-re. -
hát nem nagyon találtam választ -
http://battlefield2hq.atw.hu/ -
nah, ma próbáltam ki a full bf2-met, de lenne pár kérdésem.
kéne nekem egy oldal, ahova le van írva az összes (vagy csak egy pár) magyar szerver ip-je, neve vagy akármilye. Aztán olvastam, h van egy olyan oldal, amire le van irva h hogy lehet szerezni kitűntetéseket, de akkor nem gondoltam h nekem meglesz a gém, és nem jegyeztem meg. Valaki le tudná írni újra? És még egy uccsó kérdés: hogy tudom megcsinálni, hogy amikor belápek a gémbe ne csatlakozzon azonnal egy szerverhez. Előre is kösz! -
LOOOL, ennyire brutálisan szar a magyarítás?
beszarás.
részvétem annak, aki felrakta. -
Gabe18 #31137 5 órája nem szereztél egy pontot se?
Szerintem jobb lesz ha más játékba kezdesz,nem megy ez...

Na viccet félretéve,érdekes.Én külföldieken szoktam nyomni,ahol 40-50-60 a ping,szóval még bőven jó.Német,francia szerverek leginkább.Van amikor nem jön meg azonnal,de másnap mikor felmegyek,mindig örömmel láthatom a lassan de biztossan gyűlő pontjaimat. -
bakker 5 órája fentvagyok és 1 pontot nem küldött el... -
igen, olvastam, jót röhögtem:D -
na bassz! nekem se számolt 1 deka pontot sem!:((((( Pedig volt vagy 6-8 90pontos köröm!:(((((((( -
Mester01 #31133 Küldtem! -
Caterpillar #31132 The Box Tops - The Letter album: Good Morning Vietnam
Ha kell privi!
-
A pisztolyból,meg a kifeból veterán ,a többi basic.
A többi nem nagyon érdekel,mert mindegyikhez 500órát kell eltölteni az adott kasztban/jármüben.Ha azt nézem,hogy 27repülöben eltöltött órám van,akkor az 500óra jövö ilyenkorra se lesz meg.Ez az EA azt hitte,hogy a BF2vel 10évre szóló játékot teremtett......elgurult a gyógyszerük. -
Mester01 #31130 Fiuk nem tudjatok mienek a szamnak a cime Oldal cime (NEM REKLAM) thx elore is! :) -
"mert nem tudom?"- 
Mostanában olyan bizonytalan vagyok...vagy mégse?
A játék besö szerverkeresöjébe,ami a Multiplay fülre kattintva nyílik meg. -
Mester01 #31128 Ez a Theodor0 egy igazi gyoker feju ****** kocs** leteszek 5 aknat egy tank elle! belemegy 2 folrobban maradt 3akna erre ez a kis **** kocs** fas*ciba** 3* belemegy es mind a 3* megbuntet pedig szereztem zaszlot vedtem stb stb... es DIREKT csinalta!
Nem baj nagy az isten allatkertje! -
ACE #31127 Mármint az összes Basic érem, ugye? :D -
hová lehet beirni hogy=/ %hun /=:mert nem tudom ?
-
Na megvan végre az összes érem,most mrár játszhatok renedesen:)
Más.Tele a tököm a kis beképzelt nyomikkal,akik azt hiszik,hogy övék a szerver,és a játék hibáit kihasználva punisholnak.
Készítek egy "feketelistát" a kis gyökerekröl,már két kis buzerátor fel is került rá:tibcsibe,holika69.Az tuti,hogy ha ezeket meglátom,akkor addig punisholom öket,amíg ki nem b@ssza a szerver. -
no igen,csak a modszeres es a garazdalkodas eppen nem fedik egymast... -
TS Zolly #31123 Ja. -
mobal #31122 sziaztok! láttok az aseban ilyen nevü szervert? SpecOpS ? -
Caterpillar #31121 Ettől függetlenül este (van mikor délután is) felenged...
-
dorell #31120 azért kellene mennie rajta. A magyar szervereken milyen verzió van? 1.2 patch (ez a legújabb, nem?) miért nem enged fel? hmmm -
Nekem sem. Mondjuk két napja nem is gémeltem...
-
uff!
nekem ma nem szamolta a pontjaimat a jatek!nektek igen?
-
ACE #31117 Azok a törtek, amik nem ranked-ek -
FlatlineHun #31116 5-kor indulok ám haza... Hja, és a mai program elmarad, szóval játszhatnánk esetleg. -
dorell #31115 hát ez az. Hogy egy magyarra se tudok belépni, pedig azok tört szerverek nem igaz? -
FlatlineHun #31114 Pillanat, és jövök!

,a többi basic.