172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ha húzva van a gép és nem birja a memoria akkor szokott ez lenni -
A Randomsasquatch meg a haverod ? Igy külön team-be végülis az egyensuly megmaradt. -
Nem tudodjátok mibaja lehet a Battlefield2 nek, mert mikor elindítnám újra indul a gép, 1xer sikerült végignéznem az introt de utana megint újra indult. Tudtok segíteni ? -
Kúl, 4-5 gémerrel megint bővülhet a magyar szerverek banlistája.: ) -
Borg #31269 12 sincs, és már volt párszor :P -
Gabe18 #31268 Hát akik az atek-al,atszanak...
-
mikor lesz kész a full hunosítás? a battlefield2.dox.hu-n nincs kiírva semmi -
CéZé #31266 A lista alján kik azok a "ATEKOSOK" ? :)))))) -
Gabe18 #31265 Persze.Nem kickelték a kör végéig,ez azért nem semmi...
Amugy tragikus. -
Életkor mennyi? 14 év alatt?
Az ilyet csípőből rugnám
-
FlatlineHun #31263 És erre büszke is vagy? -
-
FlatlineHun #31261 És ha a harmadikat is megszerzed, fordulj agyzsugorítóhoz, mert akkor már nagyon rászoktál :) -
Elso unlock kb.1000 pont korul, a masodik kb.10500 korul. -
Itt megtalalod. -
:D ! -
FlatlineHun #31257 "Hi!
Mi az azonosító számod?"
Helyesen fogalmazva:
Hanyas vagy, te disznó? Van nálatok hanyas!
DE VAN, DE VAN! -
en sem vagyok rad duhos,nem is anyaztam,viszont gondoltam rad akkor anno,es ha jol emlekszem,fennhangon emlittettem azt is,hogy esetleg egy bizonyos negylabu patas nemesebb reszevel keruljel kozelebbi kapcsolatba
.remelem csuklottal:)
-
a régebben az nem számít...akkó még láma voltam...persze mai s az vagyok, de már nem szaladok ágyútüzekbe... -
meg regebben,es nem helivel voltal,hanem gyalog...figyeltem fentrol:) -
Szomorú vagyok :( ! -
TS Zolly #31252 nemtom -
erre csak azt mondhatom: MIKÓ?
1ébként néha annyira elkeseredek a "keselos-feltamasztos kocsogok" miatt, hogy belesétálok a Zágyútűzbe.
Valami heliben voltam sztem és úgy... -
csak akkor van rad ertve,amennyiben exonwaldez neven nyomod...kick volt erte:) -
ugy latom,muvelt ember vagy,ismered a gyalogaloppot
,akkor meg miert futottal bele ketszer az agyutuzembe?
-
FlatlineHun #31248 Media Markt, ott 1 DVD/5 perccel jön, igaz 12000-t kell fizetni az egyszeri hozzáférésért :) -
elsosorban azt kellene kikuszobolni,hogy a teambalansszal basszanak vmit...meg a keselos-feltamasztos kocsogokkel -
Squad cycling tuti javitva lesz, egyebkent nekem szemelyesen semmi bajom vele, en magam nem hasznalom. A voicechat meg ugy mukodik szerintem mint a normal gepelos, ha halott vagy akkor a halott tarsaid hallanak csak. -
ja, de max csak a hörgést továbbíthatja! :-)
vagy csak annyit: ..."a vár, melynek neve: ööööööööö...ö.ö..ö...ööö....."
-
Hi!
Mi az azonosító számod? -
Honnan tudnám letölteni a játékot? Már régóta próbálom megszerezni, de DC-n alig jön, torrenteken meg egyáltalán.
Valaki tud helyet? -
mobal #31242 azé a mic maradhat critically woundedben. mert azt még azt is megváltoztatják
-
Ezt szerintem az EA-nek ki kéne küszöbölni, mert elég gáz. Amikor valaki halott ne válthasson szakaszt! Egyáltalán semmit se csinálhasson, még a mic-jét se használhassa!
szerintem -
Robert5 #31240 Hy!
Mikortól lehet unlockkolni a fegyvereket? Hány ponttól, vagy rangtól?
Köszi -
köszönöm!:) -
haxoror #31238 Van egy olyan érzésem hogy a következő patchban ez már nem lesz :) -
Gabe18 #31237 -
FlatlineHun #31236 Lol!
"Actually I really hate those death whores. You know, the guys that rack up like 30 deaths in one map. I mean, cmon, some of us want to die too! I think they just don't shoot me cuz it is sooo easy with no skill just to sit there and die over and over again! It's ruining the game for the rest of us.
Spawn-dieing is just as bad. How hard is it to just spawn at flag where you know will be enemy's and die right away? CHEAP!" -
TS Zolly #31235 Ez a warok egy fontos taktik része lesz majd. Mi már publikon használjuk. -
TS Zolly #31234 <CoR>Zolly[HUN]