172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Hehe. Fura mi BF2 után? Pl. a sprint hiánya meg egyebek :) -
Nem ertem miert vagy felhaborodva, barmelyik sms warez oldalon letoltheted, erre ide jossz kerdezoskodni... -
TS Zolly #31351 Jajám! Rájöttem, hogy a repülők BF2 óta sem lettek SA-3 állóak. Oszt meguntam, ( na jó megfenyegettek ) és elmentem egy körre a jó öreg T72-el. Néha egy kis Hind, de a Beers koma az M1A1 tankjába kemotox lövedéket tett, párszor leestem miatta, de hamar vendettát csinyátam szuhojal. Lost Vilmoson meg a katona nem akart sprintelni. Ekkora szíjást! Legnagyobb sebességemet ott a C4 okozta. Mindet összefoglalva: szupi volt! Várom már nagyon az uj DC-t. -
FlatlineHun #31350 Én nem kötözködni akartam, régireg, hanem poénkodni. Ha kötözködni akartam volna, azt mondtam volna, hogy milyen láma vagy már hogy nem ismersz rendes DC hubokat, nekem vagy 2 hónapja le van már töltve... de aztán megtetszett és megvettem eredetiben is.
Ha azt vártad, hogy valaki erre azt fogja válaszolni, hogy léjélk föl az XY hubra, van egy t1-es csóka z a neve, és tőle kezdd el töltenim akkor még naív is vagy.
A megválaszolhatatlan kérdésedre próbáltam egy (nem túl szellemes) hozzászólással reagálni. Elnézést, ha a lelkedbe tapostam, régireg. Mellesleg az élet nevű játékot mikor kezdted, újreg, he? :)
-
Nah tegnap volt DC-s móka?
-
TS Zolly #31348 Nekem is belelogott a célzokába. :D -
Tyíha ezt megkaptam.
Te nagyon értelmes lénynek tűnsz úgyhogy hallgatok rád és megyek máshova "kérdezösködni a másolt-játék kérdéseimmel".
Ja és ne felejtsd el: kilégzés-belégzés, és ismételgesd, nehogy megfulladj játék közben, mert a társadalom hová lesz nélküled. -
Nekem is kiváló lett a lövészetem, pedig alig láttam ki a bili alól. :) -
Picit gyengébb, a sint már nem viszi át. :) -
TS Zolly #31344 Pedig az AMD nem a pontosságáról hires. -
Azért nem tartunk még mindig 32k-nál
-
de kár pedig már olyan rossz volt úgy fórumozni h senki se fikázta a bf2-őt
-
TS Zolly #31341 Automata Modosított Desszant. Magyar fejlesztés , az AK-ból alakították ki. Szinte ugyan az, kiv a behajtható támasz, és a első markolat. Ja és rövidebb a csöve. -
Dehogy !
Tök véletlen néztem , be . Már régóta nem olvasom a topikot. -
nem akarok megint vitázni főleg VELED nem mert reménytelen h egy kicsit is a dolgok mögé láss
ja és Borg lehet megint elemezni a írásomat
-
Csak erre vártál vald be!
-
De a reagálás igen!!!!
-
-
már boccs attól h vki betesz egy félkész oldalt attól az még nem a bf2 színvonala 
-
Már vártalak -
Szokásos BF2 szinvonal :-DDDDDDDDDDDDDDDDDd -
félkész oldal rulzz -
engem is :) -
Nah megint felvidított ez a fórum
-
1. tomikake: ez nem reklámfelület! Menj haza a g**ibe reklámozni! Starfish vagy vki, egy büntetőt neki!!
2. SZAR AZ OLDAL
3. attol még hogy rákattintanak, és mittomén hanyadik vagy egy kis sz*r p*cs statisztikán, attol még ugyanugy hanyadek az oldalad.
4. Ismerek olyan embert, aki ha kideriti az ip-det akkor fel ora alatt a lakcimedtol kezdve a telo szamodig mindened megvan!!
5. menj a pi**aba...vege
ja es meg valami:

-
OMG nemmondod?
-
;D -
Media Markt, ott 1 DVD/5 perccel jön, igaz 12000-t kell fizetni az egyszeri hozzáférésért :)
Így jó? :) -
igen,szivemig hatolt:)
-
Te meg qrvára húzz egy warezoldalra kérdezösködni a másolt-játék kérdéseiddel... -
K*rva vicces vagy újreg. -
ugylatom,az az edes klan oldal megfogott:) -
:)AMD65 a Nagyar Honvédségnél rendszeresített fegyver.(magyarAK47:) -
Polemius #31320 Engem is ütött már agyon supply. Azóta sasolok felfelé, amikor jön. :)
Meg az milyen már, ha ráesik a tetőre, és legjobb esetben is csak korlátra állva éred el.
Bár látszik, hogy ezt próbálták ellensúlyozni, mert a lekisebb mértékben lejtő talajon is elkezd csúszni lefelé. Persze olyan helyre, ahol nem lehet elérni, vagy éppen az ellenfél utánpótlását fogja biztosítani.
-
tomikake #31319 ki Borg?
-
CéZé #31318 Akitől meg loptad a torrenteket az meg rádgyújtja a házatokat :)) -
egyszeru gyermek.ha lenyomozzak az IP-det,akkor elegge hamar ki lehet deriteni,ki vagy,hol laksz stb...innentol eleg egy joindulatu nevtelen telefon BSA-nak...ugye minden szoftvered jogtiszta? -
Istenem sosem gondoltam volna, de hianyzik Borg :) -
tomikake #31315 már 62 a megtekintés ugyhogy hajrá -
tomikake #31314 max felszolítás küldenek, hogy törőljem