172102
  • TDC Geronimo
    Hehe. Fura mi BF2 után? Pl. a sprint hiánya meg egyebek :)
  • Me0w
    Nem ertem miert vagy felhaborodva, barmelyik sms warez oldalon letoltheted, erre ide jossz kerdezoskodni...
  • TS Zolly
    Jajám! Rájöttem, hogy a repülők BF2 óta sem lettek SA-3 állóak. Oszt meguntam, ( na jó megfenyegettek ) és elmentem egy körre a jó öreg T72-el. Néha egy kis Hind, de a Beers koma az M1A1 tankjába kemotox lövedéket tett, párszor leestem miatta, de hamar vendettát csinyátam szuhojal. Lost Vilmoson meg a katona nem akart sprintelni. Ekkora szíjást! Legnagyobb sebességemet ott a C4 okozta. Mindet összefoglalva: szupi volt! Várom már nagyon az uj DC-t.
  • FlatlineHun
    Én nem kötözködni akartam, régireg, hanem poénkodni. Ha kötözködni akartam volna, azt mondtam volna, hogy milyen láma vagy már hogy nem ismersz rendes DC hubokat, nekem vagy 2 hónapja le van már töltve... de aztán megtetszett és megvettem eredetiben is.
    Ha azt vártad, hogy valaki erre azt fogja válaszolni, hogy léjélk föl az XY hubra, van egy t1-es csóka z a neve, és tőle kezdd el töltenim akkor még naív is vagy.
    A megválaszolhatatlan kérdésedre próbáltam egy (nem túl szellemes) hozzászólással reagálni. Elnézést, ha a lelkedbe tapostam, régireg. Mellesleg az élet nevű játékot mikor kezdted, újreg, he? :)
  • TDC Geronimo
    Nah tegnap volt DC-s móka?
  • TS Zolly
    Nekem is belelogott a célzokába. :D
  • CaviaR
    Tyíha ezt megkaptam.
    Te nagyon értelmes lénynek tűnsz úgyhogy hallgatok rád és megyek máshova "kérdezösködni a másolt-játék kérdéseimmel".

Ja és ne felejtsd el: kilégzés-belégzés, és ismételgesd, nehogy megfulladj játék közben, mert a társadalom hová lesz nélküled.
  • 0Fritz0
    Nekem is kiváló lett a lövészetem, pedig alig láttam ki a bili alól. :)
  • 0Fritz0
    Picit gyengébb, a sint már nem viszi át. :)
  • TS Zolly
    Pedig az AMD nem a pontosságáról hires.
  • TDC Geronimo
    Azért nem tartunk még mindig 32k-nál
  • 3TOMI3
    de kár pedig már olyan rossz volt úgy fórumozni h senki se fikázta a bf2-őt
  • TS Zolly
    Automata Modosított Desszant. Magyar fejlesztés , az AK-ból alakították ki. Szinte ugyan az, kiv a behajtható támasz, és a első markolat. Ja és rövidebb a csöve.
  • lac coo
    Dehogy !
    Tök véletlen néztem , be . Már régóta nem olvasom a topikot.
  • 3TOMI3
    nem akarok megint vitázni főleg VELED nem mert reménytelen h egy kicsit is a dolgok mögé láss
    ja és Borg lehet megint elemezni a írásomat
  • TDC Geronimo
    Csak erre vártál vald be!
  • lac coo
    De a reagálás igen!!!!
  • TDC Geronimo
  • 3TOMI3
    már boccs attól h vki betesz egy félkész oldalt attól az még nem a bf2 színvonala
  • 0Fritz0
    Már vártalak
  • lac coo
    Szokásos BF2 szinvonal :-DDDDDDDDDDDDDDDDDd
  • 3TOMI3
    félkész oldal rulzz
  • Danee
    engem is :)
  • TDC Geronimo
    Nah megint felvidított ez a fórum
  • Danee
    1. tomikake: ez nem reklámfelület! Menj haza a g**ibe reklámozni! Starfish vagy vki, egy büntetőt neki!!
    2. SZAR AZ OLDAL
    3. attol még hogy rákattintanak, és mittomén hanyadik vagy egy kis sz*r p*cs statisztikán, attol még ugyanugy hanyadek az oldalad.
    4. Ismerek olyan embert, aki ha kideriti az ip-det akkor fel ora alatt a lakcimedtol kezdve a telo szamodig mindened megvan!!
    5. menj a pi**aba...vege

ja es meg valami:
  • TDC Geronimo
    OMG nemmondod?
  • TDC Geronimo
    ;D
  • 0Fritz0
    Media Markt, ott 1 DVD/5 perccel jön, igaz 12000-t kell fizetni az egyszeri hozzáférésért :)

Így jó? :)
  • vsly
    igen,szivemig hatolt:)
  • vsly
    Te meg qrvára húzz egy warezoldalra kérdezösködni a másolt-játék kérdéseiddel...
  • CaviaR
    K*rva vicces vagy újreg.
  • leveskocka
    ugylatom,az az edes klan oldal megfogott:)
  • vsly
    :)AMD65 a Nagyar Honvédségnél rendszeresített fegyver.(magyarAK47:)
  • Polemius
    Engem is ütött már agyon supply. Azóta sasolok felfelé, amikor jön. :)
    Meg az milyen már, ha ráesik a tetőre, és legjobb esetben is csak korlátra állva éred el.
    Bár látszik, hogy ezt próbálták ellensúlyozni, mert a lekisebb mértékben lejtő talajon is elkezd csúszni lefelé. Persze olyan helyre, ahol nem lehet elérni, vagy éppen az ellenfél utánpótlását fogja biztosítani.
  • tomikake
    ki Borg?
  • CéZé
    Akitől meg loptad a torrenteket az meg rádgyújtja a házatokat :))
  • leveskocka
    egyszeru gyermek.ha lenyomozzak az IP-det,akkor elegge hamar ki lehet deriteni,ki vagy,hol laksz stb...innentol eleg egy joindulatu nevtelen telefon BSA-nak...ugye minden szoftvered jogtiszta?
  • Me0w
    Istenem sosem gondoltam volna, de hianyzik Borg :)
  • tomikake
    már 62 a megtekintés ugyhogy hajrá
  • tomikake
    max felszolítás küldenek, hogy törőljem