172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
jefferson83 #31393 távolabbra és 31385-re válasz az előző -
jefferson83 #31392 Közelre igen. Kicsit távolabra próbáld meg. Lövöm lövöm, de csak körülötte porzik a talaj. A csávókám néz egy darabig, látom, hogy elkezd mosolyogni, előveszi a pisztolyt azt fejbelő. A jó tulajdonságai egyébként: torkolattüze kevésbé látszik, gyors és nem olyan hangos, ergó az ellenfél kevésbé vesz észre. Azt is mondta valaki, hogy egyesre állítva messzire is pontos. Ezt már nem volt időm kipróbálni. Én az alapokat használom. Amcsikkal nagyon nem szeretek lenni, de a kínai és mec fegyver, különösen a mec nagyon erős. -
akkor nemtommi, de csak kis szar sorozatokat lő, de az unlockolttal lehet lőni rendesen :)
legalábbis nekem rendesen :) -
az nem félautomata :) -
mobal #31389 sziasztok ebben tudtok segíteni? szerintem memória elfogyás hiba.
-
azért mutat offline, mert ha azt nézed akkor éppen nem játszol, ezért nem vagy online -
Thanatos #31387 nem akarlak elkeseriteni de a usa medic fegyvere nem félautoimata hanem automata, np :) -
A bf2s.com nem müxik? állandóan offline-ban mutat.
-
szerintem az unlock medic sokkal jobb mint az amcsi félautomata -
jefferson83 #31384 Innentől már nem hibázhatsz. Tudom már régóta hajtogatom, de nagyot csalódtam a medic unlockjában. Ez a rigojám
-
TS Zolly #31383 elit -
valaki #31376 pls -
ok szavadonfoglak
-
TS Zolly #31380 Há mibajod van a logoval? Ja hogy nem katonás? :) -
TS Zolly #31379 Vissza az AMD-hez. Gugli bácsi keresés közben ezt az oldalt is kidobta. Hétvégén átrágom magam. -
én most az anti-tank és az assault g3 között gondolkodok -
Én a g36c-t és a pkm-et unlockoltam ezekről tudok véleményt mondani:
A g36c nem rossz, de nem is különösebben jobb mint az m4, ezt megbántam, hogy unlockoltam. Hiába vagyok az esetek 90%-ban spec-ops
pkm viszont közepesen távolra elég jól lő, csak nem kell nyomvatartani a gombot, hanem kis sorozatokat kell vele lőni térdelésből. Ezt nem bántam meg. 2 közeli ellenfelet, ha egyszerre rádtámadnak simán kilősz vele. (ilyenkor már darálni kell)
Amúgy meg azt döntsd el melyik kasztot akarod 2. leginkább játszani és az alapján döntsél. -
Szerintetek másodjára mien fegyvert érdemes unlockolni? a medic már megvan. Melyik a legjobb? -
Gabyee #31375 rég jártam erre de így visszaolvasva nem is baj:P
izzig a levegő,egymásnakfeszülő új-és régi regek semmi nem változott,lámázás júzerkedés meg ilyenek:)
ovodai emlékek jutnak eszembe...
-
Borg #31374 Persze ha megkérsz rá, egyből közzéteszem itt, csak hogy lásd.
Na? :D -
mucika
-
ok
-
Borg #31371 Mucika attól hogy nem tettük közzé, még egy kattintásra megvolt egyből. Tudod... psszt. Főleg neked. -
Borg #31370 Egy szavadba került volna hogy jöjjek, és akkor nem kellett volna egy oldalt teleflamelni emiatt. Ugye.
Küldjetek PÜ-t, kirakom, ennyi.
Legközelebb kap az is, aki leáll flamelni ilyen kis idiótákkal. -
a klánnak van valami oldala? lehet még csatlakozni? -
Majd ha 5-el kezdődik a patch verziószáma megyek :-D
Addig polcon van a BF2.... -
Mi BF-ek soha nem fogunk felnőni főleg akik régóta játszák már a gamet! 
-
Na azért a SU is bukfencezett
!
-
Hat kar hogy ujra belekezdtel. -
FlatlineHun #31364 "A nagy Lebowski"
Most mégis mi a lófaszról beszélsz? ;) -
Igazi geci ősreg, ősagresszív, ősbfesek vagyunk-e?
-
FlatlineHun #31362 Najó, akkor egy komolyabb válasz: Ismered a strongDC klienst? Csak ajánlani tudom.
Emuláció bekapcsol, fellép 40 hubra (30-ról úgyis kirúgnak) és egyszerre 20 illetőtől csurog le a cucc összesen 200 K/Sec-cel.
Ha belegondolosz az újreg jelzőbe, akkor abba is belegondolhattál volna, hogy én ezt a poént így még nem láttam, és nem fárasztani akartam vele senkit.
Részemről a téma lezárva, sok sikert. -
mi fc-sek tartsunk össze!gyere hozzánk szeretettel várunk!!
-
nem tom mit kell nagymenősködni az "IP megvan fél óra múlva" sablonszöveggel??
nekem is ugyanezt mondták 2hete...hát azóta is keresik... -
Remélem egy " az agressziv játékok kárositják -e a személyiséget" témájú tanulmány szerzője nem a fórumból mazsoláz, mert böven akad itt anyag ami ezt alátámasztja. / látszólag, mert az illetök nem a BF2 töl lettek ilyenek/ -
Ok akkor én jövök.
1.) Hiába vagyok fent aktív módban 4 HUBon (átlag 300Tbyte/db fölött), akkorsem tölt normálisan.
2.) Az h vicces akartál lenni nem baj, de ezt a poént 13219685498x elsütötték már itt és máshol, és kicsit fárasztó tud lenni, ezért van az újreg jelző.
3.) Az élet nevű játékot 19 éve játszom, lehet h neked újreg vagyok, de akik ismernek nem tartanak annak, és én sem tartom magam annak.
Egyszerű kérdés volt és annak a válaszát vártam aki tud segíteni. Vannak ingyenes warezek, ftp-s accok amit már nem használ a tulaj de még jó. Töltöttem már az utóbbi módon nem egyszer, hiába a nagy meglepődés. Gondoltam a BF2 társadalom szellemileg felnőtt egy egyszerű kérdés megválaszolásához, de tévedni emberi dolog. -
köszönjük
,na eriggyésiccinnenlúzerke
(éscsakazévagyokgeciemer'megérdemled) -
azért
írtam,hogy:AMD65=magyarAK47
-
Rafia #31355 Mi van itt, aggresszív f...lámák özönlötték el a topikot? Egy kis lángszórós moderálást ha kérhetnénk... -
FlatlineHun #31354 Zolly, a weboldalatokon a regisztrációs oldal 'document has moved' proxy error-t adott. Csak annyit akartam írni, hogy ki kellene cserélni a 'yourlogo'-t :)