172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Polemius #31433 Nem néztél el valamit?
Én a #31424-re válaszoltam.
-
jovan bazze, de a köv körre nem biztos hogy annyi pontom lesz :) -
annak valami időlimitje is van -
Polemius #31430 Így már én is jártam. Azt mondták, szerver bug. Meg, hogy a köv. körre általában elmúlik. -
baz***g, csinálnék egy infratry officer ribbont, aminek az a lényege, hogy squad leader vagy, és a csapatodnak meg kell hogy legyen 250 pont.
Namost. Strike at karkand. Nyomjuk nagyon durván, erre amikor 241 pontja volt a squadnak, még 14 ticket a másik csapatnak (nekünk vagy 25) átba** a vesztes csapatba és ba**hatom az egészet.
Hát a ge**be
90 pontom volt, a faszé az első helyről dobálja az embereket a teambalace -
Szeesz #31428 Véleményem szerint szar az unlockolt assaultos fegyver. Lehet hogy erősebb, de iszonyatosan pontatlan. -
milyen gépfegyver? a g3? -
#31422 pls -
Cicero #31425 Amikor közelebb érsz tűnik el a textúra vagy már messziről is úgy látod? Milyen a videókártyád és mekkora a ramod? -
Xian #31424 Az miért van hogy a Support doboz ledobáskor összetörik?
Kb 5- öt dobtam mindegyik összetört földetéréskor.
EA HU szerver -
BAr a DC-s forumba jobban beillene, megis csak a sivatagban jatszodik, de nagyon sok ismeros fegyver helyzet jut eszembe, rola.
tipikus squadleader commander problema stb... bar amcsi film, szoval golyo alloak a katonak, ha nem nincs valami az arcuk kore tekerve :)
Vegre egy film amiben pisilnek is a katonak :)
amugy elso epizod utan nem nagy szam, de nagyon szep fegyverek jarmuvek mobil commander post es minden van benne ami szem szajnak ingere.
check it out.
http://www.tv.com/over-there/show/16443/summary.html
-
tom hogy az unlockolt assaultban nincsen gránátvető, de a gépfegyver nem erősebb / messzebbre lő pontosabban? -
rohadt alma #31421 Ebben a játékban nem lehet megoldani,hogy mondjuk a Commander azt szór ki a kit akar?Commander voltam és a repulögéphordozóról irányítottam néhány nyálképü fa52 meg néhányszor kinyirt erre kinéztem az egyiket és ha a közelembe jött megöltem.Rövidessen kirúgtak a szerverről.Ez a kirugásdi nagyon 52arul van megoldva. -
*Megdorzsoli a Borg lampat* Nah, elojossz vaze? :D -
ilyenkor meg kell próbálni kiszavazni őket ill. elég az egyiket. Be kell írni közös chatbe, hogy statwhore és hátha kivágák. Más is utálja őket. -
En tegnap talalkoztam 2 csokaval, akik 1 mast b@sztatva noveltek a pontjaikat tavol a tobbiektol.Meguntam bealltam commandernek, rajuk kerestem mindeg, es becsapodott az arty.:
-
szerintem is az, nalam is ilyen volt mig ki nem kilepkedtem mindenbol, azureus, opera stb.
azota nincs ilyen baj.
-
DonManó #31416 a honosítás hogy áll?
nem tudja vki?
-
de, az mit jelent_??? -
ACE #31414 Nálad nem jelenik felül meg ez a kis üzenet?
"Stats Down ... Temporary? Find out why your stats aren't updating at bf2s.com... " -
a bf2stat oldalával mi a gond, mert már qrva rég nem frissítették, még 600pontot ír nekem, mikor már vagy 3600pontom van... -
Mashtuur city-n ez megzokott, ha az ellen nem foglalja be azonnal a főbázist. -
akiknek mind 90 pont feletti a pontja, az a blackhawkban volt. -
ő nem csíter, hanem ő volt a black hawk pilóta
ma én is ugyanígy voltam, én vezettem a többiek lőttem , és teamwork/combat 124 volt, és nem öltem ,és nem is haltam meg
szal nem csíter -
Gabe18 #31409 Amerikai oldalon az élen egy igazi béke aktivistát köszönhetünk.Se gyilkolás,se maghalás,de annyi pont hogy én egy nap alatt se csinálok annyit...
-
A crosshair-t ha nem lehet az options-ben állítani akkor nem tudom hol lehetne, az FPS dologra a válasz igen kézenfekvő: jelenlegi fps/átlag fps.
A jelenleginél gondolom érthető, hogy az épp aktuális fpst írja ami ugye ugráll elég szépen, az átlagnál meg átlag fps-t ír ami ugye jobban mérvadó mint az aktuális fps, mivel ez adja a játék folyamán az fps értked. Persze ebbe is bele fognak kötni mert nem teljesen így van, de valami ilyesmi =) -
excreator #31407 2 kérdésem van, ha valaki tud légyszi segítsen. Lehet valahogy a célkeresztet más fomájúra dobni (én a pöttyöt szeretm használni)? Amikor kiiratom az FPS-t akkor mi az a pl.: 58.2/23.1? -
Értem -
A központi pontregisztráló szerverek nem működnek, EA blokkolta az összeset, majd lesznek public account szereverek és akkor megint menni fognak. -
csigavér! gondoltam, hogy nem vagy ennyire hülye, de biztos nem lehettem benne.
Egyébként a pontjaimat sem regisztrálja már 2 napja, viszont a bfhq igen, úgyhogy lehet, hogy nem működik -
Alt+Tab - Erről még nem hallottál??? Meg arról, hogy egy időben több alkalmazást is futtathatsz?? -
van és még van felvétel is!! -
L3oN #31401 ok thx
-
A fenti FAQ első sorában van a patch sorszáma és a hely ahonnan letöltheted, valamint még sok hasznos információra lelhetsz ott. -
L3oN #31399 Haham!akkor kell lenni egy path-nek!És hol tudom frissiteni? -
nem a ram a gond, legalábbis nem az, hogy kevés. updateld a gamet.. -
L3oN #31397 HAHO!!!
-
L3oN #31396 HELP -
szerintem annyira mégsem akarja :)
elég szarul járna :DDD -
L3oN #31394 sziasztok!Lenne egy szakmai kérdésem.Miért dob ki a windows-ba a bf2?De csak multiba.Gépem:3gHT,gf6600gt 1g ram!Lehet h kevés?Vagy driver hiba?Amuyg tört a bf2-öm!Segitséget kérek!!!Thx