172102
  • Nauron
    ki itt ki ott:)
  • TDC Geronimo
    Itt kempeltetek a fórumba, ahelyett hogy a repnapra mentetek volna!
  • Pharaoh
    Pilótaként megesik az ilyen. KÉP
  • arty
    de akkor meg másik 35 ember fog panaszkodni ... ;))
  • Danee
    Szerintem meg mindenhova adjanak nekem admint, és amikor én felmegyek, mindig lesz 1 admin a szerveren :) ugyhogy többet nem kell panaszkodnom :)
  • jefferson83
    Igaz személy szerint kötelezővé tenném, hogy a szerverek mellett legyen admin. Persze nem 24 órában, de a csúcsidőszakban mindenképp. Addig marad vagy ez vagy egy másik szerver.
  • Danee
    Ha a bf.hu oda van irva a serverre, akkor BurnBaby nem admin? vagy már nem is ő csinálja? Egyátalán eddig ő csinálta?
  • Pharaoh
    Jó lenne admin és nem is egy, most 6 ranked van és jó lenne ha gyakran lennének rajta adminok is.
  • Danee
    engem is pedig "S" (Szado-Mazsi-DaNeE)
  • Crem
    engem szinte mindeig az elsők között dob át!:( "C"...
  • Danee
    Szado-Mazsi-DaNeE névvel nem mondod hogy én vok az első lol
  • Crem
    Szerintem nem első helyről dobál, hanem ABC sorrendben!:(
  • Pink Tiger
    na jó de a magyar szervereknek nincs is adminja? kit kell keresni ha gáz van?
  • gergod
    mondjuk pharoah 25 percet írt most :S de jó lenne, ha lemérnéd az idődet, és ha a csapat összpontszáma nem érné el a 250-et, akkor lenne mérvadó a teszt. :)
  • ACE
    Elvileg igen, prószáld ki, mérd le hogy tényleg 28 perc legyen... De olyan serverre menj, ahol eléggé egyensúlyban van a két csapat, és nincs timelimit. Bár mérni nem kell, mert ha megvan, úgyis kiírja...
  • 3TOMI3
    jaja
  • Danee
    van 1400 teamwork score-om. akkor most ha 28 percig leszek leader meglesz a ribbon?
  • ACE
    Igen de 28 percig kell csapatvezetőnek lenned, az sok idő ám, szerintem 1 round eleve ritkán van olyan hosszú...
  • jefferson83
    Külföldi nem rankedes szervereken szoktam játszani ott tényleg nem a pontokra hanem a győzelemre hajtanak az emberek( persze vannak kivételek). Olyan is volt például, hogy hárman álltunk a heli mellet azt várva, hogy egy vezetni is tudó ember beszálljon és valaki elfoglalja a lövész helyét. Ez vagy 2 percig így volt aztán feltünt egy pilóta beszállt mellé a másik mi meg mentünk kocsival tovább. Szóval előfordulnak ilyen esetek is. Méghozzá ez egy olyan szerver is volt ami a voip-ot nem támogatta, tehát szóban sem tudtunk dumálni mégis nagyobb csapatjáték alakult ki mint egy- két másik szerveren.
  • gergod
    hááááát ez elég hihetetlen számomra, mert pont az a lényeg, hogy csapatvezetőnek kell lenned, amikor megvan. Egyébként nagyon egyszerű lenne megszerezni.
  • ACE
    Másik dolog, mint látod, máshol mindenhol oda van írva, ahog y1 kör alatt kell teljesíteni a pontot, hogy "in 1 Round" akkor ide elfelejtették odaírni?
  • gergod
    de voltam, persze 10000 százalékra nem mondhatom, de érdekes, hogy pont akkor kaptam meg, amikor épp sikerült a cspat összpontját 250 fölé emelni :)
  • ACE
    akkor egyszerű, addig sosem voltál 1 körben összesen 28 percig Squad leader...
  • Me0w
    Nezz mas statot, pl: http://www.gameslave.co.uk/bfparser.cfm
  • Pink Tiger
    így nem lehet játszani
  • gergod
    Ez vagyok, az már bőven megvolt tőbb ezer, amikor ezt kaptam. Hidd el, hogy a csapatodnak kell összesen 250 pontja legyen abban a körben.
  • Pink Tiger
    na az uccso estem megint megesett most a mélyen tisztelt DS klán tagjai gondolták hogy megkérnek: a szállj ki a heliből a kurva anyád...:))) aztán persze letékáznak...

szóval nincs ezeknek a kurva ea szervereknek egy adminja?????????

• ACE
    globális 250 pontod csapatpontod sem volt? Mi a user neved BF2-ben?
  • gergod
    Azt írják 1-2 hét, de ők sem tudják. Remélem már hamarabb is menni fog.
  • gergod
    Én tudom te nem tudod :) összesen, átfogóan. Mielőtt tovább magyarázol nekem megvan ez a ribbon, és tudom hogy nem volt 250 pontom, hanem csak 100 körül, a beosztottaimnak, is kb annyijuk volt mint nekem.
  • Pharaoh
    Van arról valami infó, hogy mikor fog megint menni a frissítés a bf2s.com-on?
  • ACE
    Globális tudod mit jelent?
  • gergod
    Nincs igazad; a squadodnak kell globálisan 250 pont abban az egy körben.
  • Wolwarine
    Hát jah... időm nincs a korlátok viszont zavarnak :) Pénz nem problem
  • ACE
    ígyvan, Neked kell annyi pont, és nem egy körben, hanem "global"isan. Tehát összesen, amit eddig szereztél.
  • Pharaoh
    25 Minutes as Squad Leader in 1 Game
    ·250 Global Teamwork Points

Szerintme nem a squadnak kell 250, hanem neked kell összesen annyi pont.
  • gergod
    ezt neked kell tudnod. Csak akkor érdemes megvenned, ha sok időt akarsz vele eltölteni, vagy ha nagyon zavarnak a "szűk korlátok".
  • Wolwarine
    EGy furcsa kérdés: megéri e megvenni a játkot mert "müxik" a warez verzióm de elég szűk korlátok között! Szó?
  • gergod
    Kijött a bf2 mod editor open beta
  • Danee
    ja, én aszittem az enyém,re :) hoppá :)