172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nauron #31473 ki itt ki ott:) -
Itt kempeltetek a fórumba, ahelyett hogy a repnapra mentetek volna!
-
Pilótaként megesik az ilyen. KÉP -
de akkor meg másik 35 ember fog panaszkodni ... ;)) -
Szerintem meg mindenhova adjanak nekem admint, és amikor én felmegyek, mindig lesz 1 admin a szerveren :) ugyhogy többet nem kell panaszkodnom :) -
jefferson83 #31468 Igaz személy szerint kötelezővé tenném, hogy a szerverek mellett legyen admin. Persze nem 24 órában, de a csúcsidőszakban mindenképp. Addig marad vagy ez vagy egy másik szerver. -
Ha a bf.hu oda van irva a serverre, akkor BurnBaby nem admin? vagy már nem is ő csinálja? Egyátalán eddig ő csinálta? 

-
Jó lenne admin és nem is egy, most 6 ranked van és jó lenne ha gyakran lennének rajta adminok is. -
engem is pedig "S" (Szado-Mazsi-DaNeE) -
engem szinte mindeig az elsők között dob át!:( "C"... -
Szado-Mazsi-DaNeE névvel nem mondod hogy én vok az első lol -
Szerintem nem első helyről dobál, hanem ABC sorrendben!:( -
na jó de a magyar szervereknek nincs is adminja? kit kell keresni ha gáz van? -
mondjuk pharoah 25 percet írt most :S de jó lenne, ha lemérnéd az idődet, és ha a csapat összpontszáma nem érné el a 250-et, akkor lenne mérvadó a teszt. :) -
ACE #31459 Elvileg igen, prószáld ki, mérd le hogy tényleg 28 perc legyen... De olyan serverre menj, ahol eléggé egyensúlyban van a két csapat, és nincs timelimit. Bár mérni nem kell, mert ha megvan, úgyis kiírja... -
jaja -
van 1400 teamwork score-om. akkor most ha 28 percig leszek leader meglesz a ribbon? -
ACE #31456 Igen de 28 percig kell csapatvezetőnek lenned, az sok idő ám, szerintem 1 round eleve ritkán van olyan hosszú... -
jefferson83 #31455 Külföldi nem rankedes szervereken szoktam játszani ott tényleg nem a pontokra hanem a győzelemre hajtanak az emberek( persze vannak kivételek). Olyan is volt például, hogy hárman álltunk a heli mellet azt várva, hogy egy vezetni is tudó ember beszálljon és valaki elfoglalja a lövész helyét. Ez vagy 2 percig így volt aztán feltünt egy pilóta beszállt mellé a másik mi meg mentünk kocsival tovább. Szóval előfordulnak ilyen esetek is. Méghozzá ez egy olyan szerver is volt ami a voip-ot nem támogatta, tehát szóban sem tudtunk dumálni mégis nagyobb csapatjáték alakult ki mint egy- két másik szerveren. -
hááááát ez elég hihetetlen számomra, mert pont az a lényeg, hogy csapatvezetőnek kell lenned, amikor megvan. Egyébként nagyon egyszerű lenne megszerezni. -
ACE #31453 Másik dolog, mint látod, máshol mindenhol oda van írva, ahog y1 kör alatt kell teljesíteni a pontot, hogy "in 1 Round" akkor ide elfelejtették odaírni? -
de voltam, persze 10000 százalékra nem mondhatom, de érdekes, hogy pont akkor kaptam meg, amikor épp sikerült a cspat összpontját 250 fölé emelni :) -
ACE #31451 akkor egyszerű, addig sosem voltál 1 körben összesen 28 percig Squad leader... -
Nezz mas statot, pl: http://www.gameslave.co.uk/bfparser.cfm -
így nem lehet játszani -
Ez vagyok, az már bőven megvolt tőbb ezer, amikor ezt kaptam. Hidd el, hogy a csapatodnak kell összesen 250 pontja legyen abban a körben. -
na az uccso estem megint megesett most a mélyen tisztelt DS klán tagjai gondolták hogy megkérnek: a szállj ki a heliből a kurva anyád...:))) aztán persze letékáznak...
szóval nincs ezeknek a kurva ea szervereknek egy adminja?????????
-
ACE #31446 globális 250 pontod csapatpontod sem volt? Mi a user neved BF2-ben? -
Azt írják 1-2 hét, de ők sem tudják. Remélem már hamarabb is menni fog. -
Én tudom te nem tudod :) összesen, átfogóan. Mielőtt tovább magyarázol nekem megvan ez a ribbon, és tudom hogy nem volt 250 pontom, hanem csak 100 körül, a beosztottaimnak, is kb annyijuk volt mint nekem. -
Van arról valami infó, hogy mikor fog megint menni a frissítés a bf2s.com-on? -
ACE #31442 Globális tudod mit jelent? -
Nincs igazad; a squadodnak kell globálisan 250 pont abban az egy körben. -
Hát jah... időm nincs a korlátok viszont zavarnak :) Pénz nem problem
-
ACE #31439 ígyvan, Neked kell annyi pont, és nem egy körben, hanem "global"isan. Tehát összesen, amit eddig szereztél. -
25 Minutes as Squad Leader in 1 Game
·250 Global Teamwork Points
Szerintme nem a squadnak kell 250, hanem neked kell összesen annyi pont. -
ezt neked kell tudnod. Csak akkor érdemes megvenned, ha sok időt akarsz vele eltölteni, vagy ha nagyon zavarnak a "szűk korlátok". -
EGy furcsa kérdés: megéri e megvenni a játkot mert "müxik" a warez verzióm de elég szűk korlátok között! Szó? -
Kijött a bf2 mod editor open beta -
ja, én aszittem az enyém,re :) hoppá :)