172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Szerintetek, meik a jobb a BF2-nek? 280Mhz-en 1 GB-ram vagy 350Mhz-en 768 MB-ram? -
na ez részemről lezásrva:)
-
szerintem te még mindig nem látod hogy a saját vádlidat fosod épp össze... inkább gondolkozz -
Es aki eloszor beleult az lehetett Dzsekk Sparro a rettegett kalozvezer ?
-
az 5-öt is megérdemelné a sz@rjankó -
de biztos van szerver log ott megnézheted te is:)) -
Most hogy kijött a mod editor, biztos meglehet csinálni. Egy essexet a strike at karkandra :D -
tényleg lelőttelek egyszer miután lelőttetek, egyszer
szóval nem kell túlzásba esni:)))) -
:)
nemtudom, hogy itt működik e, de 42ben meglehetett azt csinálni szerver oldalról, hogy ne spawnoljanak járművek, illetve kicserélni őket...a berlin főutcáján spawnoló csatahajó mindent ütött :D -
2. hmm, azért 42ben jóvolt az a stalingrad tank nélkül gyalogosan :) -
dobjatok össze egy saját szerverre, és ott akár kúrhatjátok is egymást...
amúgy mennyi idő alatt generálsz egy új cd kulcsot? -
"Bár hallodtam olyan BF2-es szerverről, ahonnan bannolják az embert, ha valamilyen járművet használ :))" lál
-
Gabe18 #31541 Hát közelre még talán,de középtávra már nagyon gyenge.Jó hogy meszebbre nála a rakéta,de az amugy BF-es módon csak akkor ér valamit ha az ember 1 méteres körzetébe tudod lőni,mert különben max megszédül de különösebb sérülés nem szenved az ellenség. -
Tudja valaki, hogy a stat szerver mikor fog újra szuperálni? -
haxoror #31539 Az antitank fegyvere közelre elég hogy megvédje magát :) -
haxoror #31538 Miért, nem ez lenne pont a célja? :D
A rövid pontos sorozatokra ott az összes többi, a supportnak kéne hosszú sorozatokkal rávenni az ellent hogy ne dugja ki a fejét :)
Egyébként rövid sorozattal is pontatlan :/ -
Tudom, de akkor sem jogosit fel senkit arra, hogy tulajdonanak tekintse a helit.
Elollem ha elviszik a helit, nem sirom el magam, megyek massal, vagy akar gyalog.Nem kell annyira gorcsolni eroszakoskodni azert a heliert. -
Van szinglipléjer pályákon helikopőter. Sőt az operation clean sweepen még repülőgép is van. Szal lehet odahúzni a 13 éves kiscsókáknak akik emiatt tkznak. -
HEHE
Ha oda betevedek, inkabb bannoljon ki hogy soha vissza ne tudjak menni ra :D -
Még régebben DC-ben mi is csináltunk olyat, mikor kevesen voltunk és funolni akartunk, hogy mindenki egy zászlónál és csak kézifegyverekkel. -
Szeesz #31533 Ezt nemtudtam [Mármint, hogy a BF-nak a jármű a lényege.] Ez az első online játék, amivel játszottam, a többit nem ismerem.
Bár hallodtam olyan BF2-es szerverről, ahonnan bannolják az embert, ha valamilyen járművet használ :)) Hogy ez melyik, azt sajna nemtudom. -
Közelre nagyon hatásos kis fegyverke, messzire meg ott az AT raketta. -
Szeesz #31531 Na és akkor mi van???????
Mész azzal a csákóval egy kört a helivel, a következőben pedig mész a klántársaddal. Nemfog összedölni a világ, szerintem normálisan meglehet beszélni a dolgot.
Nemismerem a szingliplájer páylákat, de feltételezem nincs harci heli egyiken sem. [Ha tévedek, bocs.] Mivan, ha csak gyakorolni szeretett volna. Szingliben nemtud, üres szerveren meg nincs ellenfél, így egyik esetben sem tud normálisan gyakorolni. [Szerintem.] -
jaja -
az a baj, hogy pont az a csákó nem engedte be a klántársemat.
hoppá -
Valaki irta hogy a pisztolyok iszonyat pontosak messzire, csak ugye eleg gyengek, fejre kell loni veluk
-
Gabe18 #31527 Az antitankos fegyvere szvsz az egész játék leggyengébb fegyvere.Ahogy egy ismerősöm mondta,jobb ha odamegy azt agyonveri vele az ellenséget.Azzal ne csodálkozz ha egy 1v1 helyzetben alul maradsz egy Assaultos,vagy Spec Ops-os ellen. -
Szeesz #31526 Antitankos voltam :) De attól félek, hogy céloznom kéne megtanulnom. -
Feltéve ha darál vele az ember, közép-távolra. -
Igen... van par ilyen ember aki felirta magat a feketelstamra :)
Ok hogy paraszt mert nem enged be mast a helibe, de amikor alafekszik a repulonek mikor nekem sikerult nagy nehezen megcsipni, meg nekiugrik a forgo helinek az mar nem valo "mulis jatekosnak" a szerverre
Bye -
haxoror #31523 Ha most gépfegyvernél a supportosra gondolsz akkor az nem a te hibád hogy nem találsz el vele senkit, hatalmas a szórása :/ -
1. Ilyen pályák majd a kiegbe lesznek
2. Ez, mint már oly sokszor elmondtuk nem BF. Ha olyat akarsz h ne legyen jármű akkor mással próbálkozz. A BF-nek pont ez a lényege :) -
Gabe18 #31521 "nyugi, mi csak pont akkor akartunk helizni"
Ehhez aztán igazodjon az egész szerver,csapat,mindenki.Vörös szőnyeg is kellett volna hogy diszlépésben masirozhassatok a helihez.
Az meg hogy ezután jött a TK,azon legfeljebb Te csodálkozol. -
Szeesz #31520 A BF2-ből hiányolok pár dolgot. [A hibáktól eltekintve.] Lehetne hozzárakni még néhány pályát. Szerintem kissé feldobná a hangulatot. Két fajta pályára gondolok:
1. Este játszódó csaták.
2. Semmiféle jármű nem lenne a pályán, kizárólag gyalogosan lehetne eljutni egyiik helyről a másikra. (Ebben az esetben lenne értelme a snipereknek is. Mert jelenleg szinte haszontalanok) -
Hát jah akkor tévedtem sry. Lehet régebben még más volt írva rá és azzal tévesztettem össze vagy nemtom. Így viszont elég primitív egy ribbon, dehát ez van. -
Hát sztem "kicsit" több tapasztalata van, mint neked
-
Hmm érdekes egy hozzáállás :) -
Szeesz #31516 Nem tartom magam olyan jó játékosnak, hogy beálljak egy osztagba. Nem akarom lerontani az eredményeit senkinek. Lehet, hogy így elég h*lyén hangzik, de nem szeretném, ha engem anyázna bárki is a csapatból, ha nem sikerül megcsinálnom vlamit. [Pl. Az életerőm maxon van, észreveszek egy ellent, elkezdem sorozni gépfegyverrel, mire ő szintén kézi gépfegyverrel 1-2 lövéssel megől. Nekem meg 2 tár kell hozzá.] Ezért inkább gyakorolnám még a játékot osztagba lépés előtt.
A másik: Semmi kedvem szóban csevegni a játék közben senkivel. Osztagban pedig a csapattagoktól függően időnként "kötelező". -
oksa, remélem hamar be lesznek állítva -
80%-ban ezért TK-zok !:( Elmegy a rakéta a BH melett és levegő-levegő rakéta eltalálja azt a dzsippet amiben három csapattárs ül!:(((((