172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
szerette a shermant 42-ben, erre célzott :) -
!!! -
Hát igaz. Éljen az M4!!
-
vannak/voltak überbrutal-hc-odabaszós-vadállatjó 2 fős klánok is, pl.: hobbi, ha jol tévedek ;D
meg vannak 10 fős ovodáscsoportok, szal ez nemmérvadó :) -
most vezettem elosszor helit :D
ketten beultek, na mondom indulas. a tulparton meg landoltunk a fak kozott :DDD -
Szerintem az üljön a helibe aki odaér hamarabb, szerintem Freddy, te is kibirsz 1 kör a klántársad nélkül... -
"azért zavartunk ki a heliből mert mi azért tudjuk használni profin a helit :) főleg freddy meg én"
hűűűűha .... :( -
én még nem hallottam, hogy valakit a bénasága miatt anyáztak volna ... inkább a magányos rambókat szokás :) náluk mind1 h profik vagy sem, elhulanak és semmit sem tesznek a csapatukért .... -
ok érdekel:) -
Ez a ruha is szép.
-
FlatlineHun #31583 Nagyonkirály. -
FlatlineHun #31582 Én nemtom, snipereket szedtem le vele :)))) -
A brékelő hulla effekt mitől van? Qrva zavaró néha... Pláne, hogyha az álló havert kell defibrizni... -
Mikor lesz BF3
?
vigyor5 city üdv a vigyorok és a manók földjén -
Woww ... ahogy nézem itt azért semmi sem változik ... nem elég, hogy "kopterláma" még bizonygatja is hogy jogosan ... mik vannak ... -
Most már kérem én is az új szépruhámat 
-
:) akkor majd legközelebb -
max gyere velünk Funolni:) ha érdekel majd dobok ts elérést:) -
Szeesz #31575 Az sajna nemfog menni, ugyanis otthon nincs netem. Csak a barátomnál tudok játszani onlinén.
Egyébként a BF2-ben tankal szeretek menni, csak 1-2 kitűző megszerzése nehézkes, hogy mindíg kifogom azt, hogy gépkocsival közelednek, amit nemtudok kilőni a helyhez kötött gépfegyverrel. [Bár valószínűleg eddig rossz pályán, rossz helyen próbálkoztam :) ] [A kitűzők megszerzése miatt gondoltam nem ártana egy jármű nélküli pálya
]
-
ja:)
megtisztelő igencsak, kedvem is van, de csak keveset érek rá... marad a fun
thx -
Oh vazze storno most jut eszembe ,este dolgom van de egy ilyen jellegü fun wart tényleg összehozhatunk. -
Hát én benn lennék egy jo kis warozásba csak sajna kb 3 embert tudnék estére előszedni.DE milenne ha itt a forumon belül összeszednék egy szabadcsapatot és jol elvernénk az EX-et?? Ha valakit érdekel a dolog irjon adok ts ip-t oszt majd meglátjuk. -
Polemius #31571 Nahát, pedig pont be akartam menni szétcsapni egy kicsit. :) -
most játszottam a magyar 5ös szerveren
és amcsikhoz rakott be
1.kör a mashtuur cityn: egyenlő a a scapat elosztás, a squaddal gyilkoljuk őket blackhawkal.
2.kör: a mec csapat fele átált hozzánk is mindenki a blackhawkhoz spawnolt :DD -
10en -
Bizony, hiszen magamtól is tudom, hogy melyik a jobb. :) -
Két mashtuur?
-
az elobb u-hunters -en baromkodtam erre a nep fele koreai meg japan meg tokomtudja :D
marha nagy volt... -
Klán? Nem kis túlzás ezt mondani. Ha jól tom mindössze ketten vagytok, de javíts ki, ha tévedek. -
Aki nem érti a poént az meg se szólaljon... -
Hát részvétem Tiger, látom te már belerohantál egy marha csordába...
Tényleg, még mindig nincs kedved klánozni?:) -
Ha akad olyan csapat aki ma este szivessen játszana 8vs8 vagy 10vs10-es meccset, annak jelentkezését örömmel várom. Ma este 21:00-ról van szó. Pálya számunkra teljessen mind1. -
Polemius #31561 Ha ez az első online FPS, amivel játszol, akkor szerintem próbálj ki többet is, hogy megtaláld azt, ami leginkább tetszik. Elég sok van, a rohangálós-reflexjátékoktól (unreal, quake, stb) az életszerűségre törekvő, csapatmunkára épülő játékokig (Flashpoint, SWAT). Na meg a kettő közt is van rendesen. Pl. SOF2, CS, stb.
De biztos a többiek is fognak mondani egy csomót - ha akarnak. :)
-
BF2 Stat -
Ejjj de értelmes gyerök vagy te... -
én is ezt akartam pont mondani
amúgy cak én tkztalak le, a klántársam nem, mert én akartam őt fölvenni
mert pont üldözték tankal, közbe meg ki akartam nyírni a tankot, aztán csatáztam is a tankal, és mikor mentem vissza javítani, akkor lőttél a pofámba stingerrel :D
amúgy jót röhögtem rajta :DDDDDDD -
Az kevés lesz a max grafhoz :-DDDDDDDDDDD -
Legyen 4 Giga akkormár. Persze csak a teljesség kedvéért :D -

-
2 Giga DDR2 800. :)