172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Tudom, tudom ...
-
En voltam aki megkert hogy hagyd abba...
De azert szoltam miutan vagy 6.-7. spawnom utan is lelottel, mert volt nalunk ez a teodoro nevu idiota, aki miatt nem tudtunk felszallni a repulovel, helikopterrel, de meg a legvedelem ele is allt hogy a kilott raketa ot talalja el...
Ezert voltunk felhaborodva. Engem nem az zavart hogy nem tudtam miattad felszallni, hanem hogy itt volt egy idota aki folyton szabotalt a repternel -
Flooder! ;D -
Bocs, valamiert nem csatolja a kepeket...nincs kedvem most kideriteni miert, ott vannak a linkek
-
TK
TK
TK
TK
TK
-
-
Sziasztok!
Ezuton szeretnem felhivni minden admin es jatekos figyelmet a kepeken lathato "Teodoro" nick-u "jatekosra" .
Kedvence a repulo, ha nem kapja meg, a kovetkezo, kepeken dolgokkal szorakozik...
Termeszetesen a kepeket kuldom magyar ranked szerverek adminjanak is!
Szemely szerint az ilyet nem is tartom jatekosnak, sajnalatos hogy effelek rontjak el ezt a jatekot
Kepek:
-
Hasonló szokott lenni, ilyenkor egy re login segít -
uff!kerdes? 
[IMG][/IMG]
-
Nauron #31624 az olyan emberek miatt mint te mennek sokan külföldire...
-
Miért csak 6-tól lehet citymaposokra menni? -
Crem!
Kezdjük ott hogy amikor engem irtottál, abban a körben mentem be, Gulf of Oman, mienk volt az anyahajó, mert mi voltunk amcsik! Ne engem hibáztass, én nem láttam az előzményt, csak azt tudom, hogy vagy 3x megölted a felszálló repülőm! -
én csak kényszerből játszok magyaron, de este 6kor már mek citymaposokra -
-
Nauron #31619 lol te dtkzol?:P
ezt a nyomit...single az a neked valo!! -
Gabe18 #31618 ..GABE(Hun)..
De magyaron ritkán,sőt szinte soha. -
bakker, egyszer ledtkzok valakit a heliért, de csak 1*
ez nem olyan nagy bűn
a többu dtk az régen volt
sorry Pink Tiger -
ja, thx
-
#31409 -ban ott a válasz -
I-II Rankeddel mi van? Miért nem mennek? -
te milyen néven játszol?? -
sikerült is felvennem miután szegény srácot letékáztam, de aztán rögtön visszaadta a tk-t, mikor mentünk visza javítani :DDD -
Gabe18 #31611 Akkor amig beirtad neki hogy "szélj ki a heliből a..." ,ahelyett irhattad volna hogy "vigyél már ide meg oda mert a haverom bajba van,segitsünk".
Bár ha valaki be van keritve egyedül,és azért most indul a heli menteni,az már régen rossz szerintem... -
Mester01 #31610 Igen tamogatom!!!!!!!!!!!! -
nem vagyok kopperláma, csak pont akkor kellett volnna a heli, mikor a csávó beszált, mert el akartam onnan hozni a társamat mert be volt keritve.
máskor nem is szoktam helikopterezni -
Neked is ott a FAQ -
Nauron #31607 nem tom mi a gond vele a játék része.
ui:ott az amcsiknál az essex a meknél pedig az igla -
Danton #31606 HAha
tudom a lamerségnek is vannak határai, de tudni szeretném melyik progit kell letölteni:
-ami előtt ott van az, hogy clone vagy a simát?
Bocsássatok meg, hogy zaklatok, de a mohha-n kívűl még nem játszottam mással multiban, így nem tudok semmit.
Előre is mkösz minden infót és kérem ne haragudjatok! -
igen én.
Nem a felszalló repülők miatt bannolt, hanem mert elémállt egy srác aki tőletek jött át. Mivel volt is TK-m 3. után kidobott...
Őszintén nem sok élvezetet nyújt felszálló gépeket lelőni, de gondoltam kipróbálom milyen lehet, mert ti nagyon élveztétek a mi anyahajónk felett...
Eszem megáll!!! Addig jópofa a játék amíg én b@szom szét a másik spawnhelyét, de ahogy fordul a kocka már megy a sértődés! Beírtam, hogy hagyjátok abba, b@sztatok rá...
Egy ember kért meg normálisan... Rögtön hagytam... -
alfalfa31 #31604 Csácsá,őszintén a FAQ-ban megtalálsz mindent. -
-
Danton #31602 ja látom van Fak:)
-
Danton #31601 Csácsá, őszinte leszek, kalóz progim van, hogyan tudok vele interneten játszani?
Viszi az Ase?
milyen patch kell hozzá? -
Nauron #31600 van admin irtam is már mélt neki ugy a legegyszerübb:) -
Ha lenne admin ezt még tán észre is venné. -
Nauron #31598 ott az igla pl..ki lehet vele szedni. -
Nauron #31597 kérem szépen az adminokat hogy a Theodor0 nevü tagot bannolják a magyar szerverekröl mert direkt azt csinálj h ha nem lehet övé a repülö v a heli akkor leteamkillezteti magát utána punish-t nyom és igy rugatja ki az embereket.
-
Crem, igaz te játszol Crem6 néven?
Ha igen, akkor ténleg élvezed a felszálló repülőket lelőni?
Nagy tehetség kell hozzá mondhatom.
Láttam kibanolt a szerver.. -
-
Aha persze