172102
  • BurnBaby
    ami jutott :)
  • TDC Geronimo
    De nem mind1 ám, hogy mit! ;D
  • BurnBaby
    jaj de ügyesen csóválok... .)
  • BurnBaby
  • TDC Geronimo
    Azt csinálom nem látod? ;D
  • mesor
    Üssed!!!!
  • TDC Geronimo
    Jahogy nincs eredeti?? Ejj!
  • Polemius
    Akkor majd figyelem, melyik szerveren vagy. :)
    Remélem felenged a ranked...
  • FlatlineHun
    Najah, velem is volt hasonló, commanderként egyszercsak tüzérségi támogatást kér az egyik szakaszvezető. Be akartam zoom-olni, (legkisebben voltam) hogy lássam, hogy hová kéri, de ilyenkor csak az accept/reject-et adta. Pfff, mondom legyen. Accept, bezoomolok, csávó a domboldalról kérte az artillery-t (ahonnan az ellenséges zászló bámulta) PONTOSAN SAJÁT MAGÁRA. Mire odaért az arty, egy ember még le is spawnolt mellé....
  • mesor
    2 hét után végre én is tudok menni játszani! :D
  • BurnBaby
    nemtom ,) ill most - roppant okosan - bekapcsoltam a bf2-n belül a mic boostot, de azóta nem próbáltam a micet, uh. nemtom, h megy-e :) de könnyen lehet, h ez vezérelte felül a win beállításomat. majd ma este lesz időm jáccni, betesztelem. ha jól viselkedsz leszek veled egy szkvadban és neked csicsergek ,)
  • BurnBaby
    danee,
    kevesebb másodlagos nemi jelleg és aktus definiáció felemlegetésével is tökéletesen át tudjuk érezni a problémádat :)
  • Polemius
    Nem nekem kellett, meg még ha ott is van, a fene tudja mikor olvassa azt bárki is. :)
    Inkább azt írd meg arra a címre, mi a teendő, ha a mic boost elmegy. :)
  • Danee
    A faszért kell punisholni az artyt.
    Nyomtam ea hu-n a commandert, volt vagy 30 pontom, erre látom: need artillery support!
    Mondom mért ne, nem láttam ottcsapattársat. OK, ledobom oda, erre kiugrik 3 csapattárs a zászló alól, 3 tk, punish, kick, ban.
    Bazd+
  • BurnBaby
    tekintve h van egy email cím a faq-ban ez eléggé megkönnyíti a kommunikációt. főleg mivel még oda is van írva, h ha hozzátenni valója van vkinek, oda írhat :)
  • Polemius
    Csak valakinek hozzátennivalója volt a FAQ-hoz, és azt hitte, én szerkesztem azt is. Gondolom,mert ott van mellette az én linkem is.

Erről jut eszembe! Ki van itt akinek magasra tett grafikával fut a game (szép screenshotokat tud csinálni), és alkakomadtán segítene pár képet csinálni a Guide-hoz? Le szeretném majd cserélni ingame képekre az ott levőket.
  • ACE
    Fényképezhetted volna elölről is, hogy látszik-e rajta a koncentrálás :D
  • Polemius
    Szerintem eléggé kamu - pontosabban propaganda - szaga van...
  • Polemius
    Igazán rendes dolog tőled, hogy megosztanád velünk a barátnődet. De a helyedben inkább megtartanám csakis magamnak. :)
  • Me0w
    A basic badgek eleg konnyuek, meg nekem is igy par nap ranked utan megvan a basic badgek 75%-a. Szerintem a basic badgekre meg lehet 'menni', de utana majd jon egyszer, biztos nem tudnek csak azert 2 honapig stingerben ulni napi 4 oraban hogy meglegyen az expert air defensem :) Mindenki kulonbozo termeszetesen, en a basic badgeket szeretnem meg a lehetoseg szerinti, nem commanderes ribbonokat azt kesz :) Corporalkent szeretnek leszerelni :D
  • Pharaoh
    Mármint badgeteket, a basik azért basik mert könnyű, a veteránhoz már 250 óra game kell és 20 kill, az experthez meg már 1000 óra és 40 kill. persze egy körben
  • Pharaoh
    Ja medálokban ez a szívás, hogy ilyen 1000 órákat el eltölteni heliben , stb. Nekem ilyenekre több mint egy év fog kellenni.
  • ACE
    Elmondom, hogy nem csak a sniper puskával, ill. gyalogosan kinyírt emberek számítanak, hanem ha beszálsz egy APC-be, vagy Tank-ba, az is számít, thát ezeket a ribbon-okat a legkönnyebb megszerezni...
  • Me0w
    Egyebkent minden ribbon eleg egyszeru ha rendesen rahajtasz :) A durvak a medalok, egy egyszerubb:

Combat Action Medal

3000 Global Hours played in Total
    25,000 Global Kills in Total
    25 Kills (Kill Streak - No Deaths)
    Playing for 33 minutes in a server

Szal nemtom, az en jateksebessegemmel 25 ezer global kill 1 ev :) es ez 1 medal, hol vannak meg az expert badgek, stb. A jatekot ugylatom meg a hardcore embereknek is 2-3 evre terveztek :)
  • gergod
    igen
  • Pharaoh
    "20 percig nem lőnek ki a tankból".
    Nem baj ha kilőnek csak egy körben összesen 20 percig kell tanlban kenni.
  • Pharaoh
    Egy körben
  • Gabe18
    Ezek a beszorulunk az utolsó bázisra szituk igen jók.De ott is azt szeretem hogy általában akkor is 4-5 fős csapatok gyűlnek a repülő,meg a még meg sem jelent heli várható helyére.Persze ilyenkor lehet jó ellenséges pilótának lenni,egy jó bombaoldás,5-6 kill egyből...
  • AvRs Wolfguy
    De elég nehéz olyan körbe kerülni ahol 20 percig nem lőnek ki a tankból és közben még irtasz is?? Na az lenne a kérdésem hogy az aerial service és a helicopter service ribbonbál is ugyanígy működik. Még egy kérdés: A meritorious unit ribbon-nál 40 csapatmunka és 26 perc egy szakaszban is egy körön belül kell??
  • PeeTeR
    :DDDDDDDDDDDD
  • mesor
    Csak mire kiúszol addigra vége a játéknak!
  • alma2
    Sot, ha van turelmed kiuszni, akkor meg a repcsi se fogja be a jarmuvedet :)
  • SigS
    Nezd meg, lehet hogy a tuzfalad blokkolja, nem...? ;)
  • alma2
    persze, persze, ez az egy dolog amin nem szoktam magam felhuzni, ha benak vagyunk igy jartunk. Ha egy repcsi sincs a levegoben tolunk, akkor meg termeszetes, hogy az unatkozo ellenseg legi jarmuvek, nalunk osztjak a legi aldast.
    Szeritnem is a csata resze, hogy a foldon piheno repcsiket is irtsuk, mindig van mellette AA es tarsai.Azt hiszem ezt hivjak legi folenynek.Ki az a hulye megvarja mig felszall mind a ket gep aztan jol seggbelovik...
    szerintem senki :)
    Pl irakban anno hogy indult a "nagy invazio" na meg altalaban mindenhol,
    szetlovik az ellenseges reptereket.. ez egyertelmu.
    bar nem mindenki gondolja igy.

• TDC Geronimo
    BB, Ahhoj miért?
  • Polemius
    Meg tudná mondani valaki, hogy ki szerkeszti a FAQ-t?
    Köszi.
  • Danton
    csácsá

letöltöttem a játékot, singleben tetszik nagyon, de mikor rákattintok a multiplayerre lefagy.

MI lehet a baj?

(vajon, a minimum gépigény;))

• mesor
    Nem kell átállni pár emberrel elkell sunnyogni oldalt és a hátsó bázisokat befoglalani mert általában ha az ellenfél nyagyon rákoncentráll a főbázisotokra akkor hátul egyáltalán nincs védelmük azt mire észbe kapnak addigra már két tűz közé lehet őket fogni!
  • haxoror
    "ilyenkor allj at nyero csapathoz"

Na az ilyenért bannt kellene osztani, inkább lépjen ki de az átállás baromság.
  • alma2
    Be kell ulni, 3 antitankosnak a csonakba aztan lehet osztani az apcket.
    sot ket csonak egyutt stb.
    de szerintem ott nem ezzel volt a baj, hanem osszesegeben gyenge volt a csapatod, vesszenek a gyengek :)
    ilyenkor allj at nyero csapathoz es elvezd a tavolbol a tuzijatekot :)
    felreertes ne essek, en nem voltam ott :)