172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
ami jutott :) -
De nem mind1 ám, hogy mit! ;D -
jaj de ügyesen csóválok... .) -
-
Azt csinálom nem látod? ;D -
Üssed!!!! -
Jahogy nincs eredeti?? Ejj! -
Polemius #31746 Akkor majd figyelem, melyik szerveren vagy. :)
Remélem felenged a ranked... -
FlatlineHun #31745 Najah, velem is volt hasonló, commanderként egyszercsak tüzérségi támogatást kér az egyik szakaszvezető. Be akartam zoom-olni, (legkisebben voltam) hogy lássam, hogy hová kéri, de ilyenkor csak az accept/reject-et adta. Pfff, mondom legyen. Accept, bezoomolok, csávó a domboldalról kérte az artillery-t (ahonnan az ellenséges zászló bámulta) PONTOSAN SAJÁT MAGÁRA. Mire odaért az arty, egy ember még le is spawnolt mellé.... -
2 hét után végre én is tudok menni játszani! :D -
nemtom ,) ill most - roppant okosan - bekapcsoltam a bf2-n belül a mic boostot, de azóta nem próbáltam a micet, uh. nemtom, h megy-e :) de könnyen lehet, h ez vezérelte felül a win beállításomat. majd ma este lesz időm jáccni, betesztelem. ha jól viselkedsz leszek veled egy szkvadban és neked csicsergek ,) -
danee,
kevesebb másodlagos nemi jelleg és aktus definiáció felemlegetésével is tökéletesen át tudjuk érezni a problémádat :) -
Polemius #31741 Nem nekem kellett, meg még ha ott is van, a fene tudja mikor olvassa azt bárki is. :)
Inkább azt írd meg arra a címre, mi a teendő, ha a mic boost elmegy. :) -
A faszért kell punisholni az artyt.
Nyomtam ea hu-n a commandert, volt vagy 30 pontom, erre látom: need artillery support!
Mondom mért ne, nem láttam ottcsapattársat. OK, ledobom oda, erre kiugrik 3 csapattárs a zászló alól, 3 tk, punish, kick, ban.
Bazd+ -
tekintve h van egy email cím a faq-ban ez eléggé megkönnyíti a kommunikációt. főleg mivel még oda is van írva, h ha hozzátenni valója van vkinek, oda írhat :) -
Polemius #31738 Csak valakinek hozzátennivalója volt a FAQ-hoz, és azt hitte, én szerkesztem azt is. Gondolom,mert ott van mellette az én linkem is.
Erről jut eszembe! Ki van itt akinek magasra tett grafikával fut a game (szép screenshotokat tud csinálni), és alkakomadtán segítene pár képet csinálni a Guide-hoz? Le szeretném majd cserélni ingame képekre az ott levőket. -
ACE #31737 Fényképezhetted volna elölről is, hogy látszik-e rajta a koncentrálás :D -
Polemius #31736 Szerintem eléggé kamu - pontosabban propaganda - szaga van... -
Polemius #31735 Igazán rendes dolog tőled, hogy megosztanád velünk a barátnődet. De a helyedben inkább megtartanám csakis magamnak. :) -
A basic badgek eleg konnyuek, meg nekem is igy par nap ranked utan megvan a basic badgek 75%-a. Szerintem a basic badgekre meg lehet 'menni', de utana majd jon egyszer, biztos nem tudnek csak azert 2 honapig stingerben ulni napi 4 oraban hogy meglegyen az expert air defensem :) Mindenki kulonbozo termeszetesen, en a basic badgeket szeretnem meg a lehetoseg szerinti, nem commanderes ribbonokat azt kesz :) Corporalkent szeretnek leszerelni :D -
Mármint badgeteket, a basik azért basik mert könnyű, a veteránhoz már 250 óra game kell és 20 kill, az experthez meg már 1000 óra és 40 kill. persze egy körben -
Ja medálokban ez a szívás, hogy ilyen 1000 órákat el eltölteni heliben , stb. Nekem ilyenekre több mint egy év fog kellenni. -
ACE #31731 Elmondom, hogy nem csak a sniper puskával, ill. gyalogosan kinyírt emberek számítanak, hanem ha beszálsz egy APC-be, vagy Tank-ba, az is számít, thát ezeket a ribbon-okat a legkönnyebb megszerezni... -
Egyebkent minden ribbon eleg egyszeru ha rendesen rahajtasz :) A durvak a medalok, egy egyszerubb:
Combat Action Medal
3000 Global Hours played in Total
25,000 Global Kills in Total
25 Kills (Kill Streak - No Deaths)
Playing for 33 minutes in a server
Szal nemtom, az en jateksebessegemmel 25 ezer global kill 1 ev :) es ez 1 medal, hol vannak meg az expert badgek, stb. A jatekot ugylatom meg a hardcore embereknek is 2-3 evre terveztek :) -
igen -
"20 percig nem lőnek ki a tankból".
Nem baj ha kilőnek csak egy körben összesen 20 percig kell tanlban kenni. -
Egy körben -
Gabe18 #31726 Ezek a beszorulunk az utolsó bázisra szituk igen jók.De ott is azt szeretem hogy általában akkor is 4-5 fős csapatok gyűlnek a repülő,meg a még meg sem jelent heli várható helyére.Persze ilyenkor lehet jó ellenséges pilótának lenni,egy jó bombaoldás,5-6 kill egyből...
-
AvRs Wolfguy #31725 De elég nehéz olyan körbe kerülni ahol 20 percig nem lőnek ki a tankból és közben még irtasz is?? Na az lenne a kérdésem hogy az aerial service és a helicopter service ribbonbál is ugyanígy működik. Még egy kérdés: A meritorious unit ribbon-nál 40 csapatmunka és 26 perc egy szakaszban is egy körön belül kell?? -
:DDDDDDDDDDDD -
Csak mire kiúszol addigra vége a játéknak! -
Sot, ha van turelmed kiuszni, akkor meg a repcsi se fogja be a jarmuvedet :)
-
Nezd meg, lehet hogy a tuzfalad blokkolja, nem...? ;) -
persze, persze, ez az egy dolog amin nem szoktam magam felhuzni, ha benak vagyunk igy jartunk. Ha egy repcsi sincs a levegoben tolunk, akkor meg termeszetes, hogy az unatkozo ellenseg legi jarmuvek, nalunk osztjak a legi aldast.
Szeritnem is a csata resze, hogy a foldon piheno repcsiket is irtsuk, mindig van mellette AA es tarsai.Azt hiszem ezt hivjak legi folenynek.Ki az a hulye megvarja mig felszall mind a ket gep aztan jol seggbelovik...
szerintem senki :)
Pl irakban anno hogy indult a "nagy invazio" na meg altalaban mindenhol,
szetlovik az ellenseges reptereket.. ez egyertelmu.
bar nem mindenki gondolja igy.
-
BB, Ahhoj miért? -
Polemius #31718 Meg tudná mondani valaki, hogy ki szerkeszti a FAQ-t?
Köszi. -
Danton #31717 csácsá
letöltöttem a játékot, singleben tetszik nagyon, de mikor rákattintok a multiplayerre lefagy.
MI lehet a baj?
(vajon, a minimum gépigény;))
-
Nem kell átállni pár emberrel elkell sunnyogni oldalt és a hátsó bázisokat befoglalani mert általában ha az ellenfél nyagyon rákoncentráll a főbázisotokra akkor hátul egyáltalán nincs védelmük azt mire észbe kapnak addigra már két tűz közé lehet őket fogni! -
haxoror #31715 "ilyenkor allj at nyero csapathoz"
Na az ilyenért bannt kellene osztani, inkább lépjen ki de az átállás baromság. -
Be kell ulni, 3 antitankosnak a csonakba aztan lehet osztani az apcket.
sot ket csonak egyutt stb.
de szerintem ott nem ezzel volt a baj, hanem osszesegeben gyenge volt a csapatod, vesszenek a gyengek :)
ilyenkor allj at nyero csapathoz es elvezd a tavolbol a tuzijatekot :)
felreertes ne essek, en nem voltam ott :)