172102
  • mesor
    Van még demo server egyáltalán?
  • Rider 92
    most töltöm a demot egesz este azt nyomom majd és akkor
  • mesor
    ;)
  • leveskocka
    en is sejtettem,hogy nem a procirol beszel
  • Mester01
    Nem megkell veni a demo jogtisztasagat hogy tudjal neten jatszani vele!
  • gergod
    sávszélnek elég az 512 :) nem kötöcködök többet
  • Rider 92
    a demotval lehet jatszani a neten
  • mesor
    Egyébként én rögtön levágtam hogy sávszélről beszél remélem ti is!
  • leveskocka
    igen:)
  • leveskocka
    az total eleg oregem,nekem is az van,csak ne toltogess kozben
  • mesor

• leveskocka
    jah,ki kerdez manapsag vinyameretet?az a kor mar regen elmult,mikor 60db floppyn vittuk a jatekot,es mindig az utolso volt szar....
  • Rider 92
    512 a sávszélesség de akadozik vagy el se indul?
    és 13 éves vagyok
  • gergod
    mázlid volt.
  • leveskocka
    a multkor jatszottam egy 13 eves commanderrel angol serveren,elegge jol csinalta...es volt dolgom 24 evessel is,aki akkora seggfej volt,hogy a Himalajat betakarta volna...
  • gergod
    Én mondom 512 mb winchester nem elég hozzá
  • leveskocka
    512 mi?MB/KB? RAM/savszelesseg??mellesleg mindketto eleg hozza,de nem igazan tokeletes:)
  • mesor
    Ezt ki mondta hogy az 512 nem elég hozzá?
    Simán lehet vele játszani neten!
  • leveskocka
    no,azert vedem a munder becsuletet,mert en is csinaltam mar olyat,hogy latom,ott az ellen,bumm oda,es mire megerkezett az aldas,addigra ott termett ket lelkes ember,lehadakozta az ellent,en meg oket...mondjuk,engem sajat commander eddig csak egyszer bombazott le...de akkor is en voltam figyelmetlen...mondjuk,azert az a -50 magaert beszel:)
  • gergod
    ugye nem 13 éves vagy??
    Egyébként 512 nem elég hozzá
  • Rider 92
    Hogy lehet a neten játszani 512 elég hozzá
    mennyi helyet foglal
  • Me0w
    Azert vannak durva commanderek is, megy a squad foglalni, senki sem ker tamogatast, mert ket APCvel mentunk, kiugralunk paran biztositani, mar minden ellent kivegeztunk, feher a zaszlo, amikor megerkezik az aldas, es ledozerolja a mi squadunkat, es meg egy masik squadbol par sracot, es ezt kovetkezetesen csinalta a srac... kor vegere -50 pontja volt kb.
  • leveskocka
    nekem egyszer 6 fos szakasz kerte sajat magara,es a kavarodasban csak akkor vettem eszre,mikor irja ki a TK-t...a gyereknek a kick elott meg volt ideje benyogni,hogy supply-t akart,csak felrenyomta...nekem szerncsere nem volt idom valaszolni,hogy az edesapja is felrenyomhatta volna...
  • TDC Geronimo
    ööö nem magamra gondoltam
  • leveskocka
    jah,jol lehet dolgozni a tuzerseggel,egeszen addig,mig valaki(k) bele nem botorkal(nak) az agyutuzbe...aztan TK+kick:)
  • Me0w
    Mint a te kezeid cicafiu?
  • spitfire
    Teljesen át tudom érezni a helyzeted
    Én is 30 felett vettem gépet ,még most is láma vagyok de majd 50 felé...
  • TDC Geronimo
    Nem és nem is fog még vagy másfél évig :)
  • Polemius
    Nem, még tényleg nincs. Elment az pénz VGA-ra, ami nélkül csak a dobozt nézhetém és sóhajtozhatnék.
    Úgyhogy most van VGA, doboz meg majd ha futja rá.
    Tényleg, nem ment még lejjebb az ára?
  • TDC Geronimo
    Bizony, hogy jó az. Csak gondos és hozzáértő kezek kellenek ;)
  • Polemius
    Pedig meglepően precizen is lehet dolgozni a tüzérséggel. Tegnap egy ideig egyszemélyes squadot voltam kénytelen alkotni.
    Szerencsére a commander tette a dolgát és segítőkész is volt.
    Sokat egyedül nem tudtam tenni, az egyik zászlóhoz bevettem magam. Dobtam pár C4-et köré, és felfeküdtem a tetőre. Jöttek páncélossal, az ürge kiszáll. Lelőttem. :) Jött a következő, az nem szállt ki, odaállt a zászló mellé. Katt.
    Aztán elfogyott a C4, de nagyon jöttek, egyszerre több jármű is. Nem volt más, mondtam a commandernek, azonnal adjon ide tüzérségi támogatást, de izibe' mer' nagy baj lesz.
    Szépen ki is jelöltem, és gyakorlatilag a tetőn fekve, tőlem pár méterre hullott az áldás a nyakukba. Aztán ez annyira megtetszett, hogy párszor még eljátszottuk. :)

Szóval, a tanulság az, hogy ha kicsit figyel az ember, nagyon pontos szerszám a tüzérség. :)
  • mesor
    Nem az ellenségnek hanem a játéknak kell a hely!
  • Rider 92
    Nekem csak a demo van meg de meg lessz az eredeti csak hely kéne a vinyora az ellenségnek
  • TDC Geronimo
    "Mondjuk még full béna vagyok, ma hallottam egy kollegámtól, hogy be lehet szállni harckocsikba :-)))" de ari :)
  • Mersant
    nem elvetemult, repcsihez kell...a tobbi bill. + eger...a tank is ..:-)
  • Gabor970
    Sziasztok!

Tegnap óta ismerkedem a játékkal, -eddig nem is nagyon játszottam, 35 éves vagyok :-))- hát elég lenyűgöző. Mondjuk még full béna vagyok, ma hallottam egy kollegámtól, hogy be lehet szállni harckocsikba :-))) nem értettem, eddig, hogy lehetek harckocsizó, ha csak géppuska lóg a vállamon :-)))))
    Mivel játszátok a játékot? Elvetemült ötlet egy Cyborg Evo joy-t felprogramozni a játékhoz? Van valakinek ezzel kapcs tapasztalata?
  • TDC Geronimo
    BF talit akarok!
  • mesor
    Gondolom majd kapok is a fejemre!
  • TDC Geronimo
    Jújj...vad! :D
  • mesor
    Amikor a farkat csóválja vagy amikor a farok csóválja!? :P