172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Rider 92 #31833 az antitank csomag meg a special force a legjobb -
petersz #31832 Najó, akkor átértelmezem a világképem! Eddig azt gondoltam, hogy azért vagyok béna, mert nem joyjal tolom... Mondjuk nem is fektettem bele komoly energiát, előbb a föld és a vér szaga érdekel :) -
TS Zolly #31831 Akkor is majd! 
Bocs ezt nem hagyhattam ki!
-
Egérrel is profin leeht, DC-ben is lehetett profin vinni vele, pedog ott nem kis ügyesség kellett hozzá. -
cyberbob29 #31829 kizárólag mojzéval tolom a helit, szerintem heli esetében azzal jobb bár erről is megoszlanak a vélemények, nekem bejött. -
cyberbob29 #31828 Hopp, ezt elnéztem
-
cyberbob29 #31827 Nem 'tom barátosnőd!? (még ez sincs megerősítve részéről
) mit szólna hogy ilyen szavakat adsz a szájába!?
-
petersz #31826 Van olyan aki profin visz helit egérrel? Vagy ez fikció? Van egy régi joyom, ami éppen elmenne, de olyan régi in-je van, asszem hangkártyákon volt olyan gameport bemenet. Szal nem USB, ugyhogy csak a számba dughatom :) Ha kell valakinek, olcsón oda is adom. Valami Raptor, vagy mi. -
sry, nemlehetett kihagyni 
-
Polemius #31824 Gonosz leszek: 
Én pár hónappal vagyok idősebb, mint BB.
-
petersz #31823 Ja, gyakorlatilag egy szervert indítasz el, ahol a csapattárs és az ellen csak gép irányította botok. gyakorolni jó úgy. -
"Start Singleplayer"
Server 10.0. xx ilyesmit nem? Mert az a Helyi halozat (vagy mi)
Betolti a palyat, rak ra par botot, ne ijedj meg nem neten jatszol ;) -
Véletlen nem a saját ip-det írja? -
DE! És amikor tölt kiírja hogy server: és a címet. -
Probaltal "Singleplayer"-t lefogadom hogy nem
-
Hogy tudok nem neten játszani? Most raktam fel a játékot. Elindítom és egyből egy serverhez kapcsolódik. -
petersz #31817 Igen, egy új bank :) És persze a B@szok Sokat Adózni baráti kört is így mozaikozzuk. Meg a Battlefield Sincsen Anélkül nevű szoftverfigyelő organizmust is így nevezik. -
cyberbob29 #31816 BSA ez valami bank?
-
petersz #31815 Kitől-kitől! A barátnőjétől ;) A BSA igazgatójának a lánya. -
cyberbob29 #31814 vagy "more money more problem" úgyis mondhatnám hogy waiting for patch 1.03
-
Caterpillar #31813 Én is mellette szertenék csak épp: "no money, no funny..."
-
tudom tudom meg értem :) kimaradt az "elvileg". viszont engedtessék meg, h én az eredeti mellett prédikálok :) -
az átlagéletkor némileg több :) és volt már itt egy-két fiatalkorú rendbontó (meg nem fiatalkorú is...). ettől függetlenül aki normálisan játszik azt szeretettel látjuk minden korosztályból -
Caterpillar #31810 Őőőő de....
-
Caterpillar #31809 Idézek:"
"...
-
megy neten az, magát a játékot kipróbálhatod enélkül, ami azért attól még remek :) ha tetszik akkor viszont meg kell venni. remek reklámfogásként csinált egy globális ranglistát az ea, ahol követik a fejlődésedet, előléptetéseket kaphatsz, újabb fegyvereket, stb. :) na ez nem hozzáférhető eredeti kulcs hiányában -
excreator #31807 i'm 28 -
Gabe18 #31806 Nem eredeti is megy a neten,csak keresni kell tört szervereket,és már mehet is az on-line háború. -
-
Rider 92 #31804 miért ti hány évesek vagytok??
-
Gabor970 #31803 :-) gépem 91 óta van, de kb 95-ben kiléptem a játékosok kasztjából. Nem fejlesztettem a gépet eléggé, lekötött a net, és ahhoz meg gyengébb gép is jó. Most vettem egy új gépet, ezen már végre futnának a mostani játékok is, gondoltam kihasználom. Nomeg ugye dc++, s csak válogatok a jóból. Igaz, ha jól hallom, akkor nem fog menni neten a játék igy, pedig ez lenne a lényege. No azért ha nagyon megtetszik, még vehetek eredetit. -

-
Rider 92 #31801 Kitől kapnál
-
Még szép hogy eredetiben van meg! (kapnák a fejemre ha warezom lenne) -
Rider 92 #31799 neked is az van 
most 11ezer nem -
excreator #31798 Nekem meg van az eredeti (gyönyörű látvány), de próba kép feltettem a céges gépemre. Csak a registry-t kell buherálni a CD kulcs miatt és már megy is. De semmi értelme mert nem tudok egyszerre két gépen játszani. -
Vedd meg az eredetit! -
-
Rider 92 #31795 föltört telljes jatékkal lehet vagy meg kell venni az eredetit jövöre 5 rongyér a media marktban
-
excreator #31794 Nekem Chello light 512/128kb/s tökéletes. 30-40 max. 50-es pingekkel jó szervereken lehet nyomni. Volt már 22-es a pingem is.