172102
  • Rider 92
    az antitank csomag meg a special force a legjobb
  • petersz
    Najó, akkor átértelmezem a világképem! Eddig azt gondoltam, hogy azért vagyok béna, mert nem joyjal tolom... Mondjuk nem is fektettem bele komoly energiát, előbb a föld és a vér szaga érdekel :)
  • TS Zolly
    Akkor is majd!

Bocs ezt nem hagyhattam ki!
  • Pharaoh
    Egérrel is profin leeht, DC-ben is lehetett profin vinni vele, pedog ott nem kis ügyesség kellett hozzá.
  • cyberbob29
    kizárólag mojzéval tolom a helit, szerintem heli esetében azzal jobb bár erről is megoszlanak a vélemények, nekem bejött.
  • cyberbob29
    Hopp, ezt elnéztem
  • cyberbob29
    Nem 'tom barátosnőd!? (még ez sincs megerősítve részéről ) mit szólna hogy ilyen szavakat adsz a szájába!?
  • petersz
    Van olyan aki profin visz helit egérrel? Vagy ez fikció? Van egy régi joyom, ami éppen elmenne, de olyan régi in-je van, asszem hangkártyákon volt olyan gameport bemenet. Szal nem USB, ugyhogy csak a számba dughatom :) Ha kell valakinek, olcsón oda is adom. Valami Raptor, vagy mi.
  • joebacsi
    sry, nemlehetett kihagyni
  • Polemius
    Gonosz leszek:
    Én pár hónappal vagyok idősebb, mint BB.

• petersz
    Ja, gyakorlatilag egy szervert indítasz el, ahol a csapattárs és az ellen csak gép irányította botok. gyakorolni jó úgy.
  • SigS
    "Start Singleplayer"
    Server 10.0. xx ilyesmit nem? Mert az a Helyi halozat (vagy mi)
    Betolti a palyat, rak ra par botot, ne ijedj meg nem neten jatszol ;)
  • Beers
    Véletlen nem a saját ip-det írja?
  • Sland
    DE! És amikor tölt kiírja hogy server: és a címet.
  • SigS
    Probaltal "Singleplayer"-t lefogadom hogy nem
  • Sland
    Hogy tudok nem neten játszani? Most raktam fel a játékot. Elindítom és egyből egy serverhez kapcsolódik.
  • petersz
    Igen, egy új bank :) És persze a B@szok Sokat Adózni baráti kört is így mozaikozzuk. Meg a Battlefield Sincsen Anélkül nevű szoftverfigyelő organizmust is így nevezik.
  • cyberbob29
    BSA ez valami bank?
  • petersz
    Kitől-kitől! A barátnőjétől ;) A BSA igazgatójának a lánya.
  • cyberbob29
    vagy "more money more problem" úgyis mondhatnám hogy waiting for patch 1.03
  • Caterpillar
    Én is mellette szertenék csak épp: "no money, no funny..."
  • BurnBaby
    tudom tudom meg értem :) kimaradt az "elvileg". viszont engedtessék meg, h én az eredeti mellett prédikálok :)
  • BurnBaby
    az átlagéletkor némileg több :) és volt már itt egy-két fiatalkorú rendbontó (meg nem fiatalkorú is...). ettől függetlenül aki normálisan játszik azt szeretettel látjuk minden korosztályból
  • Caterpillar
    Őőőő de....
  • Caterpillar
    Idézek:""...

• BurnBaby
    megy neten az, magát a játékot kipróbálhatod enélkül, ami azért attól még remek :) ha tetszik akkor viszont meg kell venni. remek reklámfogásként csinált egy globális ranglistát az ea, ahol követik a fejlődésedet, előléptetéseket kaphatsz, újabb fegyvereket, stb. :) na ez nem hozzáférhető eredeti kulcs hiányában
  • excreator
    i'm 28
  • Gabe18
    Nem eredeti is megy a neten,csak keresni kell tört szervereket,és már mehet is az on-line háború.
  • mesor
  • Rider 92
    miért ti hány évesek vagytok??
  • Gabor970
    :-) gépem 91 óta van, de kb 95-ben kiléptem a játékosok kasztjából. Nem fejlesztettem a gépet eléggé, lekötött a net, és ahhoz meg gyengébb gép is jó. Most vettem egy új gépet, ezen már végre futnának a mostani játékok is, gondoltam kihasználom. Nomeg ugye dc++, s csak válogatok a jóból. Igaz, ha jól hallom, akkor nem fog menni neten a játék igy, pedig ez lenne a lényege. No azért ha nagyon megtetszik, még vehetek eredetit.
  • mesor
  • Rider 92
    Kitől kapnál
  • mesor
    Még szép hogy eredetiben van meg! (kapnák a fejemre ha warezom lenne)
  • Rider 92
    neked is az van
    most 11ezer nem
  • excreator
    Nekem meg van az eredeti (gyönyörű látvány), de próba kép feltettem a céges gépemre. Csak a registry-t kell buherálni a CD kulcs miatt és már megy is. De semmi értelme mert nem tudok egyszerre két gépen játszani.
  • mesor
    Vedd meg az eredetit!
  • Beers
  • Rider 92
    föltört telljes jatékkal lehet vagy meg kell venni az eredetit jövöre 5 rongyér a media marktban
  • excreator
    Nekem Chello light 512/128kb/s tökéletes. 30-40 max. 50-es pingekkel jó szervereken lehet nyomni. Volt már 22-es a pingem is.