172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
nnna mi van beszartatok mi ? csicskák ...
-
ez az egész infranty-zás a bf szégyene aki infratyi akar lenni takarodjon a k*rva anyjába cod-ozni
-
Van benne M16-tal is freg bőven.Infantry waron mediccel kell menni, szóval ne csodálkozz, hogyha egy infantry fragmuviban csak AK-s meg M16-os killeket látsz, mert a medicnek egy waron ez a két opció van...
De persze azért hozzátok a kötelező szintet, hogy egyből fikázzátok, miközben első fragmovinak sztem jó.Van benne pár kill amit kilehetett volna hagyni, meg a vágások is néhol kicsit el lettek baszva, de összességében sztem jó :) -
n003 #158091 mert ezek buzi infratyik .. szerinted van más minn medikk?? -
Ki mondta, hogy az M4 a dokinál van? -
nem a fegyveren van a hangsúly b+ hanem hogy
-
n003 #158088 bakker meljik dokinál van m4?? :O amúgy ien fregmúvit még énis tudnék csinálni :| egy-két embert lelőni 4-5 lövésből énis tudok -
Milyen érdekes, hogy mindenki a MEC medic AK-jával csinálja a fragmoviet! Persze, hiszen az a legjobb fegyver. Vajon miért nem látni fragmoviet pl. M4-essel? -
Bala10 #158086 Dzsó!
ezt nyomasd be hosszúcímbe:
<input type="button" value="Youtube videó beszúrása" onclick="paste();" />
<script type="text/javascript">
function paste() {
var url = prompt ("Kérem a youtube videó linkjét","");
var url2 = "document.newmessage.message.value = document.newmessage.message.value+url2+"">
}
</script>
És még tötölni se lehet
Hogy kel berakni a vedit?
Úristen mi lehet ott.....

ott a pont ;)
"vakok közt a félszemű a király ..."

prohardveren nem neveltek meg rendesen flémelni, vagyis inkább ott én neveltem

dalian amicsi helibe lelöttem vagy 10darab j10 e meg mindent amit elert a tv-m erre : ban " no hack there"
kurva annyukat
Battleracer Twse.cz Rally Championship
88.86.107.135:16540
hamarosan itt még war is lesz:D pont nekem való:D
http://battlefield2.filefront.com/file/Battleracer;70584