172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Polemius #31913 Pedig abban bíztam hogy tőled úgysem merik megkérdezni, és akkor az én korom sem fog kiderülni.
-
ez jo otlet lenne...de hat aki csak a pontduplazas miatt csinalja,az sztem szarna az egeszbe.... -
szinten...az a legjobb evjarat:) -
csak egy helyen vagy regelve - a gamespyon :) a banok pedig általában ideiglenesek, tehát egy szerverre vonatkoznak, kivéve persze a global bant :))) -
74es :) -
rohadt alma #31908 Ha bannoltak egy szerverről akkor elég uj nevet csinálnom és tiszta lappal indulok?Ha GameSpy-al keresek szervert akkor ott is uj nevet kell csinálni? -
Már megint ezek az agresszív hsz-ek!
-
Polemius #31906 Az, hogy szabotálod az ellenfél berendezéseit, azért nem ugyanaz mintha beállnál a frissen feléledt ellenfeleket irtani folyamatosan. -
petersz #31905 thx. elég jók az írásai. külön tetszik, hogy nem ezt a fikakult-vonalat viszi, ami olyan nagy divat ma. főleg a netes értelmiségi szcénában. -
Polemius #31904 Esetleg valaki aki ért hozzá összeüthetne egy oldalt, ahol aki akarja regisztrálhatja magát, és feliratkozhatna mint önjelölt Commander, Squad Leader, vagy Squad Member (akár töb posztra is).
Aztán lehetne rájuk szavazni (mondjuk 10-es skálán), hogy ki mennyire tartja rátermettnek őket.
Esetleg javaslatot is tehetnének a regisztráltak kik kerüljenek fel még.
Talán segítene, hogy a megfelelő ember kerüljön a megfelelő pozícióba. Pl. egy csapnivaló Commander elleni szavazás is eredményesebb lehetne...
Valaki esetleg a battlefield.hu -ról?
-
DaNeEWEB #31903 bf2-ben van basecamp? az uav-t , a scanner és az artillery minden áron le kell rombolni :) -
40 fele hazafele? -
petersz #31901 Ha idősebb vagy nálam Baby, fizetek bármit :) -
mar bocs,hogy letegezlek,de csak benyomok ide osregi beszolast:'hanyas vagy,te diszno?'bocs a disznoert,de hat ha plagizalunk akkor ne ferditsunk
-
"befoglalhatatlan főbázison áll"
Ezt kihagytad...
Bar 2. halaom utan rajovok honnan dobta es megyek kinyirom, szerintem nem nagy dolog siman meg lehet oket szopatni :)
Itt a lenyeg a basecamp...
Csao -
Polemius #31898 Na, azért nem sokkal. 
Különben meg mi az, hogy öreg???
-
ParancsnoK:)
'Jó parancsnoknak nem is kell harcolnia: viszont nyernie kell.'
'Jó parancsnoknak nincsen ideje mással foglalkozni, mint a harctér monitorozásával. '
ejfelkapitany utmutatasa commandereknek
Ja,es udvozlom [AvRs]^[HUN]_M0csok komadat...vele vesztem ossze,mikor commander volt,es ismetelt,majd szobeli kereseimre sem volt nekem supplyt kuldeni,mondvan nem er ra mert harcol:)Ja,csokoltatom
-
korábban (bf42) Amateur néven, h most mit regelt azt nem tudom -
uramisten
van aki nálam is öregebb? :))) -
DaNeEWEB #31894 Mert az szerinted normális hogy a befoglalhatatlan főbázison áll, eldob egy gránátot, a másik ad töltényt. ezt megcsinálják százszor, vagy többször, mindkettőnek 70-en felüli fragje volt... látom nem esett le .. legközelebb majd érthetőbben irom... sry -
AvRs Wolfguy #31893 Mi az a PK?? -
Poggyász #31892 az átlagéletkor némileg több :)
Jaja, tuti van pár nyugdíjas is köztünk, mivel gyakran át kell adni a helyünket a heliben.
-
Ez semmi. Tegnap az orrom elé spawnolt le egy tank, erre elkezdek futni felé mire kiugrik két ellenfél a fal mögül, és bepattannak elöttem a tankba.
Ekkor a szokásos dolog játszódott le a fejemben. Vadi új tank 2 ellenséggel = hirtelen halál. Gondoltam azért ha már meg kell halni legalább, ne harc nálkül essek el, és belelőttem egy SMAW-ot a hátába. Azonnal felrobbant.
(két ölésért, és zászló védésért is kaptam pontot)
Egyetlen egy rakétával nyírtam ki a tankot, és nem volt senki a közelemben
Szóval kell lennie egy hitboxnak a tank seggén valahol, ahol egy lövésből is kiszedhető. -
udv! kerdezd meg [AvRs]^[HUN]_M0csok komadat...o egy TUTTTI PK!!!!! -
Mar ne haragudj, de mi ebben a gaz?
Mert akkor ennyi erovel a szerelo ne szerelje a jarmuvet, az orvos meg ne gyogyitson...

-
Rider 92 #31888 miért mi van akkor ha játszok vele -
-
AvRs Wolfguy #31886 A Battlefield 2 magyarítás miért állt meg 60%-nál?? Nem is fojtatják??
-
hát van egy 16+ jel a dobozon, nem véletlenül... -
Polemius #31884 Na látod, ezt kevesen tudják. Én sem tudom. De van tippem, ki tudja innen... :) -
DaNeEWEB #31883 ... elakadt a szavad? :D -
AvRs Wolfguy #31882 Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni........... -
DaNeEWEB #31881 helioxcica és Zombinyul
két ember aki BANNOLNI KELL
Ea Hu II. szerveren egyik granyót dob, másik ad ammot ad. több pályán keresztül ezt csinálták.
-
Rider 92 #31880 miért ha 13 14 éves jáccik a neten akkor mi van
-
DaNeEWEB #31879 Én ismerem Wolfit-t, ugyhogy akár magára is vehetné 

-
Háát a fantáziátokra bízom ;) -
AvRs Wolfguy #31877 Most kire gondolsz 
???
-
Igen valóban van az értelmesebbik fajta, de van az ellentéte is. Itt mindkettő megtalálható
-
DaNeEWEB #31875 .....persze vannak kivételek :) -
AvRs Wolfguy #31874 Egy 14 éves fiatalember is jácchat ugyanolyan jól, és értelmesen, sőt ők talán még fegyelmezettebbek mint ti ÖREGEK........ Egy 14 éves