172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
FlatlineHun #31953 Szerintem ebben semmi gyanús nincs, nekem 12 perc alatt 21 kill,(és 20 halál) és tiszta vagyok, elhiheted, még a basic knife combatot sem tudtam megszerezni. Annyi, hogy az ember nem rohangál késsel, csak akkor veszi elő, ha használni is akarja már másodpercen belül. -
Gabor970 #31952 Sziasztok!
Tegnap este már be tudtam szállni járművekbe, igaz lövést még nem adtam le. A harckocsi nagyon lassú volt, inkább gyorsan kiszálltam, mielőtt kidurrantanak belőle, a kis másik fürge járgányban meg béna voltam a lövöldözéshez. Mármint azt sem tudtam, mivel lehet ijesztgetni. Jó lenne elolvasnom a manualt :-))))
Viszont, az itt-ott felállitott fegyverekkel egész jól boldogultam :-))) Az a belenézős, komolyabbféle elég hatékony akár harckocsi, akár gyalogosok ellen :-))) Hülye helikopter meg mindig olyan magasan fölémszállt, hogy olyan szögben felfelé már nem tudtam lőni vele. Nno egy hét gyakorlás, és indulhat a hálózati móka :-) -
Polemius #31951 Mármint amelyikkel talált, azzal meg is ölte az ellenfelét. Azt hiszem inkább megyek alvadni... -
Polemius #31950 Az 42%-os találati arány mellett 233 szúrás. És akkor egyikkel sem csupén megsebesítette, hanem megölte. Azaz percenként 4.24 szúrás öszesen. Hmmm. Végül is nem lehetetlen. De azért elgondolkodtató. Nemrég láthattunk hasonló statot ezen a topicon... -
"elért 98 megölt ellenséget, 55 perc alatt"
Ez nem olyan nagy gond szerintem egy ellenség 5 sec, előveszed leszúrod és elteszed a kést. -
Gabe18 #31948 Jó! 
Pedig én a 79-el éppen csak beleférek,de még igy sok igaz rám. -
Polemius #31947 Ha már szóba került, ki mikori születésű!
Aki '80 előtt született, az katt ide.
Hátha van még aki nem ismeri.
-
Hmm.... Azt hittem a CB -sek normalis playerek.
Na mind 1 tevedtem. -
Polemius #31945 A statja meg itt.
Nála is érdekes dolgokat figyelhetünk meg. Például a késsel elért 98 megölt ellenséget, 55 perc alatt, 42%-os pontosság mellett. :) -
Keblemre cimbora 70 -es evjarat a legjobb. 
Sajnos vannak akik utannunk szulettek, de minek?(viccelt).
-
Gabe18 #31943 Meggondoltam magam.ha már egyszer Ő maga linkelte be,nyilván nem érzi gondnak ha továbbadom.
Itt a kép. -
Mi baj a nyugdijasokkal?
-
Gabe18 #31941 Másik fórumon volt aki külön dicsekedett az igy készült screenshot-al,hogy neki 100 pontja van már a kör vége előtt.(nem irom ide ki,mert nehogy az legyen hogy én vádaskodom itt,bár mondjuk saját maga hiresztelte)
Ő ezt "taktikának" nevezte.Én ugyan közöltem vele hogy ez gyakorlatilag csalás,nem nagyon hatotta meg.Mondtam neki hogy ki fogják utálni a szerverekről ha ez elhiresül róla,de ez nem gond,mert nem magyaron csinálja,hanem külföldin,ott is:
" ha 1 álltalam hihetetlenül utált map megy(pl :kubra Dam), akkor esetleg az 1ik kört így oldom meg, hangsúlyozom, csak is akkor ha 1 álltalam utált map megy és 1 körnél nem többet, és amugy is, le fogok rola szokni mert unalmas ..."
Ezzel meg van magyarázva,indokolva... -
helioxcica statja:
Global 702
Team 658
Combat 66
Support 640 -
Remélem kapnak egy jó kis bant, hiábna mondta nekik bárki hoyg fejezzék be nem tetteék. Amúgy supportok voltak és dobálták a gránátot meg a töltényt egymásnak. -
hat bizony zombinyulek hardcore farmoltak mama ,remelem holnap már banntkapnak mind az 5 szerverrol.Csak azt sajnalom hogy nagy valoszinuseggel ok nem olvassak ezt a forumot (sot letezeserol is lehet nem tundak) es most eppen otthon csicsikalnak nagy meg elegedettseggel hog ma milyen kiralyak voltak meg menyi pontot be gyujtottek es hogy ok mekkora agyak hogy ok feltalatak ezt a farmolas dolgot aztan majd holnap meg lesznek lepodve miert nemtudnak rankeden jaccani
-
ACE #31937 Remélem ezek ellen csinálnak majd valami figyelést a statban, hogy mondjuk egymás után 10 mp-en belüli ugyanazon emberrel késes killekért szerzett pontokat szépen levonja... -
magyar rankedII.szerveren:"zombinyul"és társa helioxcica"mapp szélén valoszinü hogy egymást ölték élesztgették.commander voltam igazábol az volt A GYANUS HOGY NAGYONSOK A PONTJUK. ZOMBINYULNAK:108---108---0-----7 A STATJÁT NÉZZÉTEKMEG A GYEREK ÁLLANDOAN MEDIK MEGÖLT 857-HALÁL 876 PONTJAI 4857 LOOL.SZERINTEM EZEKRE A "GYEREKEKRE" FELKELLENE FIGYELNIE A SERVER ADMINNAK.
-
-
ACE #31934 Mert fosok a magyar serverek, menj külföldire... -
CUCLI #31933 ok. köszi már megtaláltam =) -
Ea hun szerveren néha felmegy a pingem 800-ig(2 megabites vonal), de nem töltök le semmit. Mitől lehet? Ha meg jó a pingem, akkor is egy csomószor van a "there is a problem..." szöveg, és persze mindig a legrosszabbkor, ma például iszonyat lerontottam a statom... -
én is szoktam nézni a híradót :D
csak akkor amikor nem játszok -
létrehozol egy multiplayer gamet, azt megkeresik a listázóba, majd csinálsz egy singleplayert és be tudnak lépni botok ellen -
CUCLI #31929 hali. hogy tudnánk haverral 16os mapokon játszani botok ellen?
FAQban nem találtam választ. -
DaNeEWEB #31928 Black Watch Serverre felmentem .. és jobb statom volt mint Krisznek :)
A csúcson kell abbahagyni, ugyhogy uninstall battlefield2 ..... -
CBMiki #31927 Ne öregítsd, még van tíz éve a hatvanhoz.:) -
Gabor970 #31926 nno, én 70-es vok, de nem vodás :-) az baj, ha az én verzióm csak 1,0,2442,0 ? -
CéZé #31925 Azé messze van ő még a 60-tól :) -
Néni ez aranyos 
Polemius
;)
A korosztályomban tényleg elég sok a f*szkalap! -
Megnyugtatlak,van!
Lehet hogy meglepődnél,ha összefutnál vele a csatamezőn :) ! -
..::CB::.. Nyunyi! A Chaos klanból 60 felé! Olyan öreg, hogy tankozás közben, néha elfelejt lőni, mert nézi a hiradót...
UI: én is 74-es vagyok !:DDD (már az évjárat miatt) :P -
A jobbak
!
-
petersz #31920 én még tőletek is retróbb vagyok: 72 :)
mennyi lehet a legidősebb bf-es. szerintem van simán 60-as is. talán nem topgamer, de szerintem játsza valahol a világban több öreg muki is. -
Hogy itt milyen eszmecserék folynak :P -
ööö kivitelezhetetlen ;D -
Polemius #31917 Én mindig azon lepódök meg, hogy '80 után születtek emberek. 
Ráadásul sokan már egyetemre járnak!
-
Polemius #31916 Aki csak a pontokért csinálja, arra őszintén szólva teszek magasról. Ugyanis abból az életben nem lesz igazán jó parancsnok. Ha mégis, akkor meg úgyis felírnák a nevét mások az oldalra. Ha úgy tetszik, Hall of Fame, vagy Army of BF2HUN vagy bármi is lenne az oldal neve...
És talán nagyobb respektje lenne ide felkerülni, mint a statban előbbre jutni. Az csak pontszám, amit ráadásul nem kevesen etikátlan módon növelnek. -
nem szívbajosak. na meg tudják h nem harap a néni ,) -
Akkor már születtek emberek!?
(ne vegyetek komolyan)