172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Helivel nem nehéz sok ponto szedni, de ő úgy tom nem azzal voltkép -
Polemius #31992 Lehetett azért hallani, igaz nagyon halkan, amit sokszor elnyomott a harc zaja. De tényleg jó lenne BB ha valamit ki tudnál találni. :) -
Sajnos tegnap nem tudtam menni :(!
Talán estére 8 körül!
A héten majdnem minden nap meló estig :( ! -
TS Zolly #31990 Asszem akkor még nem. Japtojt cseszegettem ts-en, hogy jöjjön már fel, mert csak szijok. Na a köv körben ki is tett magáért. -
TS Zolly #31989 Azona tipust fülest vegyél. -
Nem voltam a túloldalon ;) ! -
Polemius #31987 Csakis fülest! Esetleg ruhára csíptethető mikrofont, de annak tuti eltéped a vezetékét előbb-utóbb amikor felkelsz a székből. Hasznos tud lenni, ha van rajta külön hangerőszabályzó. -
Polemius #31986 Azt hiszem már volt. De lehet, hogy korán van még nekem azért nem értem. Az benne a jó, hogy így a noob nem fog punisholni? -
Polemius #31985 Ok. Meggyőztél. (Közben aludtam is, és már gondolkozni is tudok.)
-
TS Zolly #31984 Tegnap valamelyik Magyar rankeden klántársam hozozz hasonlót. Heli pilóta, én meg nyomkodtam f2-f3 és ahol őltem, ö is kaptt pontot érte, plusz a foglalások. Talán egyszer ha meghalt, de egy ölése sem volt, mégis közel 100 pontot ért el. Hehe én az felett. :D -
TS Zolly #31983
-
Én is szeretlek 
-
szerintem azért is baj mert vannak becsületes játékosok akik néhány pontért "megszenvednek"!és ez nem pénzkérdés ha nem becsületesség! -
penge17 #31980 Ezt tegnap este enis lattam, az anyahajo aljaban ahol a csonakok vannak ott granatoztak es supplyoztak egymast. Meg nezegettem is oket egy darabig, de nem zavartattak magukat. Ezutan kiis leptem a szerverrol ez miatt, meg a nagy lagzasok miatt :) -
mer pl emberhátrányba hozza a csapatot. -
Emberhátrány a csapatnak. -
Picador #31977 Például azért baj szerintem, mert a ranked szerverek így is állandóan tele vannak, nem juthatnak be azok például, akik a pontvadászat hagyományos módjával próbálkoznának.
Egyébként pedig legyen kihirdetve a server adminok által, hogy a farmingért ban jár, ez ugyanis seholsem szerepel... -
Mester01 #31976 De miért baj az hogy ha 1* megveszi a játékot 12.000Ft forintért és utána meg PL:ilyet csinál miert baj?
Csak a saját játékát bassza L nem a mienket! -
cyberbob29 #31975 Sajnos az ilyenek megölik a játékot, hátrányba hozzák a saját csapatukat és arról nem is beszélve hogy elveszik a lehetőséget azoktól akik tisztességesen és korrekten szeretnének játszani..
-
Picador #31974 A legiritálóbb mégis az volt, hogy miután megkérték őket (néhol gyengébb, néhol erősebb hangnemben), hogy hagyják abba a farmingolást, akkor meglehetősen nagy arccal voltak képesek elutasítani mindenféle kérést...
-
Picador #31973 Hát tegnap volt hozzájuk szerencsém. Ez a két faszkalap több órán keresztül csak ammo-t kért és dobált. Persze admin egyik serveren sincs, hogy kibanolja őket. Remélem, hogy nem kell majd sokat várni a banra (ADMINOK TESSÉK ADMINOLNI!). Az ilyen parasztok megérdemlik... -
cyberbob29 #31972 kis falusi cserépedények
-ök
-
írtam az adminoknak az ügyükben :) -
thx -
Itt a shot nem a legjobb ,mert eltakarja a tábla, de az anyahajón a csónakdockban voltak és dobálták a supplit -
petersz #31968 Nekem is vmi 2000-es genius van és semmi gond vele. Inkabb rendes egérre érdemes költeni. -
cyberbob29 #31967 De lehet, hogy mégis megveszem, mert zavar a kábel, és amit tudtam már lecseréltem wireless rendszerre.
-
cyberbob29 #31966 Hát ha nem adnak a BF2 mellé egyet akkor ezt vettem volna: Logitech® Mobile Pro™ Headset -
A media marktban vettem jomultkor valami 2000 forintos headsetet, eleg sokaig tartotta magat, es a hangja is jo volt. Erdemes korulnezni naluk, en ugy vagyok vele inkabb veszek valami kozepszart mivel ugyis eltorik/megtorik a kabel 1 ev alatt es akkor nem faj a szivem hogy kiadtam 10 rongyot. -
Sziasztok, egy mikrofont szeretnék venni, mit ajánlotok talpast vagy fülest? A multkori Genius fülessel nem voltam megelégedve és tönkre is ment! Előre is kösz a jótanácsokat. Ja az sem baj ha nem drága csak elfogadható minőségben szórja a hangomat az éterbe. -
Es a hangod softwaren v. hardwaren hagytad? -
nem. ott pont úgy hangzik, mintha jó lenne :)))) -
petersz #31961 Elvileg nem sok, de nem életszerű, kicsit sem. Kevés olyan szerver van, ahol karba tett kézzel várja az ellen, hogy lekéseld. Szal azért az ilyen adat több mint gyanús :) -
Amikor a gemben vagy, az optionsban van mikrofon test, ott is szar? -
nyaukam nemtom micsinájjak. úgy gagyi ahogy van :) -
Tegnap en is keseltem kettot, [veny]robit raadasul arcon mikor befutott a sarokba lol -
BB csinalj valamit a mikrofonoddal, nem hallottalak tegnap egy kicsitse :( pedig olyan jo mikor a 'noverke' beszel :))) -
CB Peti esete viszont egyértelmű, remélem eljut az ügy a CB vezetőségéhez. -
nemtom én néztem mit csinálnak, mert ment a flém h csíterek, de hát heliben ültek amikor láttam. namost helivel sok pontot összeszedni nem akkora kaland. ha vki konkrétan látja, h farmolnak, stb (kivéve a kést, amit - mint tudjuk - sok (un)szimpatikus barátunk művelt a kitüntetésért) akkor csináljon shotot mert így nem túl hiteles.
zombinyul konkrétan -
nagyon sok foglalása van:
CP Captures 456
CP Capture Assists 229
CP Defends 83
Kiugró továbbá a support/medic -
Resupply 1449
Revives 246
de hát 12 órát volt commander a srác abból az 1 napból amit játszott, és ugye ha dobálja a supply-t rendesen.... na meg a comm. pontjai duplázódnak, ha nyer...
szóval screenshotot pls :) -
FlatlineHun #31954 Amúgy aki még nem látta:
BF2 noob keyboard